Fun Factory – De mest populære sexleketøyene fra det populære merket.

Fun Factory lager sexleketøy til både menn og kvinner, først og fremst dildoer og vibratorer for begge kjønn.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av Fun Factory produkter

FAQ

Etter mange år i bransjen og masse god tilbakemeldinger fra kunder, kan vi absolutt anbefale dem på grunn av kvalitet og priser.

Ja, alt du trenger å gjøre er å klikke på lenken "sjekk pris her" så vil du bli omdirigert til sexbutikker som har sexleketøyet tilgjengelig.

Når du handler fra en av butikkene vi anbefaler, blir pakken bestandig sendt i anonyme pakker som ikke røper innholdet. 

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Fun Factory Tiger G5 Oppladbar G-punktsvibrator

  G5 Tiger

  En rillet og deilig dildo laget for å stimulere de mest sensitive områdene hos kvinner. Med Fun Factory Tiger G5 kan du nyte å kraftig G-punkt stimulering med deilige vibrasjonsmønster hvor du velger intensiteten selv. 

  Dildoen er laget silikon av høy kvalitet, og har deilige riller på toppen som stimulerer kjeden ekstra godt. På grunn av utformingen kan faktisk menn for stor glede av denne i tillegg, ettersom den fungerer perfekt for å stimulere prostata.

  Vibratoren har enkle betjeningsknapper i bunnen av skaftet hvor du kan velge mellom 6 forskjellige hastigheter og 6 vibrasjonsmønster for å variere opplevelsen etter eget ønske.

  Tiger G5 bruker oppladbare batterier, og egen USB ladekabel medfølger i pakken. Brukstid er på ca. 60 minutter før den må lades på nytt.

  Brukervurdering:
  4.8/5
  11244 fun factory tiger g5 rechargeable gspot vibrator 50 hand q100 1

  Fun Factory Tiger G5 Oppladbar G-punktsvibrator

  Alle brukeranmeldelser av Fun Factory Tiger G5 Oppladbar G-punktsvibrator

  Videoer

  Fun Factory The Boss Dildo

  The Boss

  Dette er sjefen over alle sjefer som ønsker en god G-punkt stimulanse under onani. Utformingen er laget for å treffe perfekt inne i kvinners underliv for å stimulere G-punktet ekstra godt.

  Den har også en fyldig stamme på 4,4 cm i diameter, noe de fleste kvinner kommer til å kjenne godt ved penetrering.

  Fun Factory The Boss er laget av fleksibelt silikon, slik at den er behagelig å innføre, og medisinsk silikon er også skånsomt mot kvinner underliv.

  Bruk den sammen med et godt vannbasert glidemiddel i begynnelsen, så vil nok naturens egne glidemiddel fukte denne herlige dildoen raskt.

  Brukervurdering:
  4.5/5
  Fun Factory The Boss Dildo4

  Fun Factory The Boss Dildo

  Alle brukeranmeldelser av Fun Factory The Boss Dildo

  Videoer

  Fun Factory Cobra II Penisvibrator

  Cobra 2

  Denne vibratoren for menn gir deg herlige vibrasjoner fra begynnelse til slutt. Du kan både bruke denne i slapp og erigert tilstand, for å stimulere deg selv til å bli hard og få en intens orgasme. 

  Du har 11 forskjellige vibrasjonsmønstre å velge mellom, og denne lades enkelt opp med en USB kabel som følger med i pakken. materialet er elastisk silikon som kan utvides og passe til alle penisstørrelser der ute.

  Du trenger heller ikke å sende ut nabovarsel hver gang du vil bruke denne er svært støysvak i forhold til andre vibratorer for menn. Cobra II er utstyrt ed to motorer som stimulerer de mest sensitive områder under glansen og tuppen av penis.

  Brukervurdering:
  4.4/5
  Fun Factory Cobra II Penisvibrator1

  Fun Factory Cobra II Penisvibrator

  Alle brukeranmeldelser av Fun Factory Cobra II Penisvibrator

  Videoer

  Fun Factory Miss Bi Dobbel Vibrator

  Miss Bi

  Ønsker du en dildo som ikke bare gir deg innvendig stimulanse? Miss Bi fra Fun Factory er designet for kvinner som vil ha mer klitorisstimulanse i tillegg til å massere G-punktet under onani, både for å få raskere og mer intense orgasmer.

  Miss Bi er utstyrt med to kraftige motorer som ikke gir seg før du når klimaks, og har et deilig og mykt material av medisinsk silikon for å intensivere opplevelsen.

  Dildoen er verken for lang eller for tykk med en innførbar lengde på 8 cm og 4 cm i diameter for å stimulere kjeden ekstra godt og treffe nøyaktig på kvinners G-punkt.

  Brukervurdering:
  4/5
  Fun Factory Miss Bi Dobbel Vibrator1

  Fun Factory Miss Bi Dobbel Vibrator

  Alle brukeranmeldelser av Fun Factory Miss Bi Dobbel Vibrator

  Videoer

  Fun Factory Manta Penisvibrator

  Manta

  Denne vibratoren har fått navnet sitt etter en djevelskate, som den heter på norsk, på grunn av at de har samme hodeutforming. Det norske navnet passer vel egentlig bedre, i og med at den er djevelsk god!

  Den er laget for å stimulere alle de viktige punktene på en manns penis; penisstrengen, penishodet og skaftet.

  Fordelen med Fun Factory Manta er at det er ingen hylse du plasserer penis inn i, og kan plassere vibratoren hvor som helst på penis for å gi stimulanse der du ønsker.

  Materialet er av høy kvalitet, og selv om den er utstyrt med batterier, kan du nyte denne i både dusjen og badekaret. Egen ladekabel er inkludert i prisen.

   

  Brukervurdering:
  4.4/5
  Fun Factory Manta Penisvibrator4

  Fun Factory Manta Penisvibrator

  Alle brukeranmeldelser av Fun Factory Manta Penisvibrator

  Videoer

  Fun Factory Stronic G Pulsator II

  Stronic G

  Leter du etter en kraftig vibrator som du kan både nyte i badekaret så vel som sengen? Da er Stronic G absolutt en kandidat å vurdere. Elsker du god stimulanse rundt G-punkt området inne i kjeden, er ette verktøyet spesiallaget for dette.

  Tyske Fun Factory er kjent for å lage dildoer som har kraftige vibrasjoner og motorer som støyer lite, slik at du kan få en mer behagelig å lydløs opplevelse samtidig som du tilfredsstiller dine mest sensitive punkter.

  Med 3 forskjellige impulser og 7 forskjellige hastigheter på vibrasjonene, finner du mange varierte og spennende opplevelser. batteriene har en levetid på opptil 45 minutter, og er utstyrt med egen ladekabel for rask lading.

  Brukervurdering:
  4/5
  Fun Factory Stronic G Pulsator II1

  Fun Factory Stronic G Pulsator II

  Alle brukeranmeldelser av Fun Factory Stronic G Pulsator II

  Videoer

  Fun Factory Share Strap-On Dildo i Silikon

  Share

  Liker den ene mer klitorisstimulanse mens den andre liker å får G-punktet stimulert? En strap-on dildo som du fester inne i kjeden og får en herlig stimulanse av klitoris men den andre vil oppleve dype penetreringer.

  Share fra Fun Factory er perfekt for kvinne/kvinne eller kvinne/mann hvor kvinnen kan stimulere mannens prostata med pegging. den er laget av elastisk og slitesterk silikon som tåler røff sex, og har en normal tykkelse på 3,8 cm med deilige utforminger på dildoene for å stimulere begge parter under bruk.

  Total lengde er på 26 cm hvor av den minste dildoen er på 8 cm som innføres in kjeden. Et fantastisk redskap for kvinner som også ønsker å styrke bekkemuskulaturen under samleie.

  Brukervurdering:
  4.7/5
  Fun Factory Share Strap-On Dildo i Silikon1

  Fun Factory Share Strap-On Dildo i Silikon

  Alle brukeranmeldelser av Fun Factory Share Strap-On Dildo i Silikon

  Videoer

  Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator

  ShareVibe

  Dette er en videreutvikling av Fun Factorys Share strap-on dildo som inkluderer en kraftig vibrator i tillegg. Designet er også forandret slik at dildoen sitter bedre under samleie.

  Denne fungerer ved at den minste dildoen føres inn i kvinnens kjede og bruker bekkenmuskulaturen for å holde dildoen på plass, noe som hjelper å styrke bekkenmuskulatur og gi kraftigere orgasmer.

  Denne strap-on dildoen kan brukes for både analsex og vaginal penetrering, og menn som er interesser i pegging vil helt sikkert elske denne.

  Dildo lengde er på 11 cm for giver og 13,5 for mottaker, og er utstyrt med en kraftig og stillegående vibrator med 5 forskjellige vibrasjonsmønstre.

  Brukervurdering:
  4/5
  Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator1

  Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator

  Alle brukeranmeldelser av Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator

  Videoer

  Fun Factory Bootie Analplugg Small

  Bootie

  En buttplugg som passer utmerket for både menn og kvinner. Spesielt menn kan ha stor glede av Fun Factory Bootie under samleie for å trigge en mer intens orgasme ved hjelp av stimulere prostata.

  Den er også godt egnet for nybegynnere av analsex, i og med at dimensjonene ikke er for store, og den er laget av myk og elastisk silikon som er enkelt å innføre.

  Bruk den sammen med et godt glidemiddel som er beregnet for analsex, og nyt denne under samleie for å enten gi en mer intens følelse for kvinner under penetrering, eller stimulere prostata hos menn.

  Brukervurdering:
  4.8/5
  Fun Factory Bootie Analplugg Small2

  Fun Factory Bootie Analplugg Small

  Alle brukeranmeldelser av Fun Factory Bootie Analplugg Small

  Videoer

  Fun Factory Volta Oppladbar Klitorisvibrator Oransje

  Volta

  Volta fra Fun Factory har mange bruksområder for deilige sanseopplevelser. Bruk de to tungene for å stimulere området rundt kjeden hos en kvinne, eller bruke en for å pirre og slikke brystvortene eller rundt anus hos både menn og kvinner.

  Er ikke partneren i sengen spesielt interessert i utføre rimming, kan denne være en god erstatter og leketøy sammen for å utføre deres villeste fantasier – de myke og deilige silikontungene er med på alt!

  Fun Factory Volta er altså en deilig våt tunge som kommer med flere forskjellige vibrasjonsmønstre og 6 hastigheter. Oppladbare batterier og USB lader følger med i pakken.

  Brukervurdering:
  4/5
  Fun Factory Volta Oppladbar Klitorisvibrator Oransje1

  Fun Factory Volta Oppladbar Klitorisvibrator Oransje

  Alle brukeranmeldelser av Fun Factory Volta Oppladbar Klitorisvibrator Oransje

  Videoer

  Fun Factory Nos Penisring

  Nos

  Nos er en penisring som er skapt for å nytes sammen med en kvinnelig partner. I tillegg til å holde bedre på ereksjonen og stimulere med vibrasjoner rundt skaftet hos en mann, er den også ypperlig for å gi ekstra stimulanse for kvinner.

  På oversiden av penisringen er det to deilige vibrerende ører som er ment for å stimulere klitoris under samleie, og du kan til og med vende den om dere vil utforske denne i doggy style posisjon.

  O-ringen har en diameter på 4 cm, men den er laget av elastisk silikon som strekker seg godt og er behagelig å ha på for karer med større dimensjoner enn dette.

  De oppladbare batteriene varer opptil 1 time ved kontant bruk, og kan lades enkelt med en USB lader som medfølger.

  Fun Factory Nos Penisring1

  Fun Factory Nos Penisring

  Videoer

  Fun Factory Be One Fingervibrator

  Be One

  En enkel og hendig vibrator som kan ha mange spennende bruksområder i sengen. be One fra Fun Factory har en lett og ergonomisk design som gjør den ypperlig til å massere små ømfintlige deler av kroppen med presisjon.

  Bruk den gjerne til å stimulere klitoris under onani, mellomkjøttet, eller kanskje til å med under testikler eller rundt anus på mannen i ditt liv. Uansett årsak for å kjøpe denne, vil du kunne utforske dine mest erogene soner med 4 pirrende vibrasjonshastigheter.

  Be One er laget av medisinsk silikon som er både vanntett og allergivennlig, og har et innebygget batteri som er oppladbart med en enkel USB laderkabel.

  Fun Factory Be One Fingervibrator1

  Fun Factory Be One Fingervibrator

  Videoer

  Fun Factory Smartballs Teneo DUO

  Teneo Duo

  Mange kvinner kan ha stor glede av å styrke bekkenmuskulaturen for å oppnå mer intense orgasmer. Men utfordringen med vanlige kegel kuler er at de ikke motiverer deg til å holde kulene på plass over lengre tid for at disse skal gjøre nytte for seg.

  Men med Smartballs fra Fun Factory kan du oppleve stimulerende vibrasjoner i tillegg, og gi deg himmelsk nytelse av hvert eneste sekund du har disse inne i kjeden. dette vil både motivere deg mer å bruke kulene jevnlig, og få en forbedret seksuell opplevelse.

  Disse kulene er godt beregnet for nybegynnere, med en myk og deilig silikontekstur som er behagelig å innføre i kjeden. Et godt alternativ til glass eller metall om man synes dette blir for hardt og kaldt å bruke.

  Brukervurdering:
  4.3/5
  TENEO DUO1

  Fun Factory Smartballs Teneo DUO

  Alle brukeranmeldelser av Fun Factory Bootie Analplugg Small

  Videoer

  Fun Factory Limba M Flexible Dildo 18 cm

  Limba

  Liker du at penis er rett eller bøyd slik at den treffer dine mest erogene soner inne i kjeden? Men Lima fra Fun Factory kan du forme dildoen akkurat slik du vil, for å gi en helt annen opplevelse enn du ville gjort med en tradisjonell dildo.

  Kvinner kan ha forskjellige preferanser på hvilke punkter som skal stimuleres under samleie, og her får du et 18 centimeters leketøy som du kan bøye og vende så mye du vil, takket være en fleksibel kjerne som holder på formen du ønsker på dildoen.

  Den er laget av medisinsk silikon av høy kvalitet, slik at du kan være sikker på at denne dildoen vil ikke gi hudplager eller allergiske reaksjoner ved bruk. Men pass på å bruke et godt egnet glidemiddel for jobben.

  Fun Factory Limba M Flexible Dildo 18 cm1

  Fun Factory Limba M Flexible Dildo 18 cm

  Videoer

  Fun Factory Lady Bi Dobbelvibrator

  Lady Bi

  Lady Bi er et prisvinnende sexleketøy fra Fun Factory som ar alles kvinners behov på alvor. Her kan du oppleve en fantastisk stimulering både innvendig i kjeden og klitoris for å maksimere nytelsen.

  Lady Bi er et forbedret produkt fra forgjengeren Miss Bi, med kraftigere vibrasjoner og fyldigere dildo som er skapt for å treffe kvinners mest erogene soner under onani.

  Det fleksible og myke silikonmaterialet er også veldig deilig å innføre med et godt vannbasert glidemiddel.

  Den er utstyrt med gode oppladbare batterier som varer opptil 1 times bruk, og kan lades enkelt med medfølgende USB lader.

  Med en “Knappelås” funksjon på betjeningspanelet nederst, kan du sørge for at denne ikke plutselig begynner å vibrere mens du har den i håndbagasjen på tur.

  Brukervurdering:
  4.2/5
  Fun Factory Lady Bi Dobbelvibrator2

  Fun Factory Lady Bi Dobbelvibrator

  Alle brukeranmeldelser av Fun Factory Lady Bi Dobbelvibrator

  Videoer

  Fun Factory Amor Dildo med Sugekopp

  Amor

  Liker du å ta kontrollen over rytmen i sengen, fremfor å styre dildoen med hendene? Amor fra Fun Factory har en kraftig sugekopp under skaftet som du kan feste til de fleste rette overflater.

  Amor er utformet slik at den skal treffe dine mest erogene soner inne i kjeden, og gir deg muligheten til å ri dildoen for å få både mer trim og bedre seksuell opplevelse samtidig.

  Totalt er det 11,3 cm som kan innføres i kjeden, og dildoen har en god nybegynnervennlig tykkelse på 3,6 cm i diameter.

  Brukervurdering:
  4.3/5
  Fun Factory Amor Dildo med Sugekopp4

  Fun Factory Amor Dildo med Sugekopp

  Alle brukeranmeldelser av Fun Factory Amor Dildo med Sugekopp

  Videoer

  Fun Factory LAYA II Klitorisvibrator i farger

  Laya 2

  Med sin elegante og smidige utforming, er det enkelt å gi seg selv ekstra nytelse enten alene eller sammen med en partner i sengen.

  Laya II er laget for å stimulere klitoris med heftige vibrasjonsmønstre og en kraftig motor som holder ut helt sikkert lengre enn du gjør. men skulle du gå tom for batterier under økten, kan du enkelt koble denne opp og lade med en magnetisk USB lader.

  Vibratoren er 10,5 cm lang og er 4,1 cm på det bredeste. En lett og hendig vibrator som du kan nyte i våte omgivelser i badekaret eller i sengen – for det blir ganske fuktig i sengen også med denne.

  Brukervurdering:
  4.8/5
  Fun Factory LAYA II Klitorisvibrator i farger1

  Fun Factory LAYA II Klitorisvibrator i farger

  Alle brukeranmeldelser av Fun Factory LAYA II Klitorisvibrator i farger

  Videoer

  Fun Factory Big Boss - Black Line

  Big Boss

  En stor dildo med en realistisk følelse du kjenner godt ved penetrering. Big Boss har hele 4,5 cm i tykkelse, og et stort hode du definitivt kommer til å kjenne godt når den trenger inn i deg.

  Dildoen er laget av et deilig realistisk hudmaterial av silikon som gir en uslåelig ektehetsfølelse. Er du nybegynner så husk å bruke denne med et godt glidemiddel, slik at du kan nyte opplevelsen av dette store lemmet enda mer.

  Vibratoren kommer med 6 forskjellige styrker og mønster, samt at du trenger aldri å skifte ut batterier som enkelt lades opp etter bruk. Batteriene kan gi opptil 2 timer med nytelse!

  Fun Factory Big Boss - Black Line1

  Fun Factory Big Boss - Black Line

  Videoer

  Hvordan kjøpe det beste Fun Factory sexleketøyet?

  Å velge et Fun Factory sexleketøy kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du ditt nye favoritt Fun Factory sexleketøy i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 199 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste Fun Factory sexleketøy

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe Fun Factory produkter

  Steg for steg guide

  Leter du etter det beste Fun Factory sexleketøyet?
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe det beste Fun Factory sexleketøyet. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilket Fun Factory sexleketøy du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper et Fun Factory sexleketøy.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for et Fun Factory sexleketøy du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til Fun Factory sexleketøyet du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du et Fun Factory sexleketøy.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan bruke Fun Factory Sexleketøy?

  Sexleketøy kommer i mange forskjellige variasjoner, funksjoner, form og farge. For å finne et godt produkt som fungerer for deg, er det viktig å tenke over hva du tenner på, hvilke erogene soner du ønsker å stimulere og hvordan. Her har vi samlet flere tips til deg for å finne det beste sexleketøyet fra Fun Factory som du blir fornøyd med i mange år fremover.

  Rengjøring av Fun Factory sexleketøy

  Når det gjelder renhold av sexleketøy, er det desto viktigere at du er ren selv når du begynnere å bruke dem. dette er for å unngå at skitt og bakterier setter seg i materialene på sexleketøyet, og kan skape bakterieinfeksjoner. det er også viktig for at sexleketøyet ikke skal lukte vondt etter bruk, noe som er ganske vanlig med silikonmaterialer.

  Har du planer om å kjøpe anale sexleketøy fra Fun Factory, så kan du gjerne investere i en god analdusj for å fjerne eventuelle rester i endetarmen og bakterier. Du kan også bruke et godt glidemiddel med en behagelig lukt for å sørge for at dildoen eller analpluggen lukter vondt etter bruk.

  Dette gjelder for både kvinner og menn som ønsker å kjøpe seg sexleketøy – sørg for at kjønnet er rent og pent før du setter i gang. Etter bruk, sørg for å følge instrukser som følger med leketøyet i forhold til hvordan det skal vaskes.

  wash

  Videoer tilgjengelig om hvordan du rengjøre Fun Factory Sexleketøy

  Ønsker du tips og triks til hvordan du kan rengjøre sexleketøy raskt og effektivt, har vi flere videoer her som forklarer godt hvordan du skal ta vare på din sexleketøy på best mulig måte.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *