Lelo Smart Wand – Test

LELO Smart Wand Medium 2 LELO Smart Wand Medium 4 LELO Smart Wand Medium 5 LELO Smart Wand Medium 6 LELO Smart Wand Medium 7 LELO Smart Wand Medium 8 LELO Smart Wand Medium 1 LELO Smart Wand Medium 2 LELO Smart Wand Medium 4 LELO Smart Wand Medium 5 LELO Smart Wand Medium 6 LELO Smart Wand Medium Vibrator
100%
Design
90%
Kvalitet
50%
Pris
80%
Ytelse
Brukervurdering:
4/5

Fordeler

Ulemper

Testet og anmeldt av Lovebuddy's tester

Testet og anmeldt av Lovebuddy's tester

LELO Smart Wand Medium 2 LELO Smart Wand Medium 4 LELO Smart Wand Medium 5 LELO Smart Wand Medium 6 LELO Smart Wand Medium 7 LELO Smart Wand Medium 8 LELO Smart Wand Medium 1 LELO Smart Wand Medium 2 LELO Smart Wand Medium 4 LELO Smart Wand Medium 5 LELO Smart Wand Medium 6 LELO Smart Wand Medium Vibrator

Når jeg skulle åpne pakken ble jeg veldig spent, fordi jeg hadde lest så masse bra om massasjestaven på nettet. Når jeg så embalasjen, så visste jeg med en gang at produktet kom til å være kjempebra. Embalasjen var fancy, og staven var fancy. Størrelsen var perfekt, og akuratt som forventet. Jeg fikk også et bra grep rundt staven, på grunn av det buede håndtaket. Staven var dekket i fløyelsmyk silikon, sånn at den skulle være mer behagelig, og enklere å vaske.

Det tok litt tid da før jeg fant ut hvordan jeg skulle slå den på, men jeg fant det ut til slutt. Når jeg utforsket alle styrkegradene ble jeg helt sjokkert over hvor sterkt den kunne vibrere. Den sterkeste styrkegraden ville jeg ikke bruke på klitorisen, fordi min er ekstremt følsom. Det var også veldig slitsomt, fordi den vibrerte veldig sterkt, og da var det litt vanskelig å holde den. Jeg tenker at de sterkeste styrkegradene passer bedre til massasje. Det er 10 styrkegrader å velge mellom.

Jeg personlig likte best å bruke styrkegrader som var midt på. Det var akuratt passe for meg. Ikke for sterkt, og ikke for svakt. Det er også 8 mønstre du kan velge mellom, men jeg likte best den vanlige (Det mønsteret som er på når du slår på massasjestaven). Jeg fikk orgasme ganske raskt av massasjestaven, så jeg anbefaler å bruke den, visst du bare vil ta en rask en. Massasjestaven kan brukes både alene, og med en partner.

Om Lelo Smart Wand

Lelo Smart Wand er et massasjeapparat som kan brukes til både massasje og som sexleketøy. Det buede håndtaket gjør at den er enkel å holde, og gjør at du kan nyte vibrasjonene hvor du vil på kroppen. Med 10 styrkegrader og 8 mønstre å leke med, har du mange alternativer! Staven er 100% vanntett, så da kan den også brukes i dusjen og i badekaret.

Spesifikasjoner

Funksjoner Lelo Smart Wand
Vibrations Trinnløs multispeed
Lengde 32 cm
Diameter 6 cm
Vanntett Nei
Batteri -
Materials Silicone, ABSplast
Volume High / Medium / Low / Silent
Strømkilde Ledningsført
Travel safe Nei
LELO Smart Wand Medium 2 LELO Smart Wand Medium 4 LELO Smart Wand Medium 5 LELO Smart Wand Medium 6 LELO Smart Wand Medium 7 LELO Smart Wand Medium 8 LELO Smart Wand Medium 1 LELO Smart Wand Medium 2 LELO Smart Wand Medium 4 LELO Smart Wand Medium 5 LELO Smart Wand Medium 6 LELO Smart Wand Medium Vibrator
This is a tooltip 1 of 1

Alle brukeranmeldelser av Lelo Smart Wand

Produktbilder fra butikker

Videos

Konklusjon

Lelo smart wand er den beste vibratoren jeg eier til nå, og det begeistrer meg hvor kraftig den kan vibrere. Samtidig er det vanskelig og litt ubehagelig når jeg skal holde den på de sterkeste styrkegradene. Jeg liker lelo smart wand veldig godt, men jeg hadde mest sannsynlig ikke kjøpt den på grunn av prisen. Jeg anbefaler deg å kjøpe produktet visst du vil bruke litt mer penger på god kvalitet.

Alle tilgjengelige butikker

Testet og anmeldt av Lovebuddy's tester

Testet og anmeldt av Lovebuddy's tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *