Lommevagina - Best i Test

Med så mange spennende produkter å velge mellom på markedet, håper vi at du finner masse inspirasjon og ideer for hva slags lommevagina du vil kjøpe. 

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av Lommevaginaer

FAQ

Fleshlight produkter er veldig gode, men enkelte synes at de kan bli litt for stram. Om du heller vil ha en som er mer myk og elastisk, så gå for en lommevagina uten vakuum og hylster.

For de fleste produkter så holder det med lunkent vann og mild såpe. Men sjekk gjerne produktbeskrivelsen om det kreves spesielle rensemidler eller annet for å bevare lommevaginaen.

Produsenter etterstreber å lage lommevaginaer som er så realistisk som mulig. Men dessverre så er det fortsatt ingenting som kjennes nøyaktig ut som ekte vare, men kanskje til og med bedre?

Det er viktig at du bruker et godt glidemiddel og føler deg litt frem i begynnelsen. Du bør ikke hamre løs på lommevaginaen med en gang og se an om du trenger et leketøy som er mer romslig eller har en annen tekstur innvendig.

Det viktigste er at du rengjør godt etter bruk slik at det ikke lagrer seg bakterier i leketøyet, og ikke bruker en lommevagina som er brukt av noen andre tidligere. 

Siden tidenes morgen har menn over hele verden brukt leketøy for å tilfredsstille seg selv. Bare tenk på det som om du oppgraderer ditt personlige sexliv fra håndflata til noe mer intenst og deilig. Dette er ingenting å være flau over.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Elsa Jean - Tasty

  Testvinner

  78%
  Design
  90%
  Brukervennlig
  85%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  75%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.8/5
  Brukervurdering:
  5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Elsa Jean er en nydelig pornoskuespiller fra USA som har laget et eksklusivt leketøy av hennes vagina som du kan kose deg med hjemme. Opplev en stram og deilig vagina som har en behagelig tekstur.

  Mange sier den er like god som ekte vare, og etter vår testvurdering, er vi sikker på at du vil oppleve samme følelsen. Du kan styre vakuumet selv for å få den så stram som du ønsker den, og prøv den gjerne sammen med en Fleshlight Sleeve Warmer for å gjøre opplevelsen enda mer intens.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Elsa Jean - Tasty
  Lengde 25 cm
  Diameter 5 cm
  Vanntett Ja
  Materialer Silikon og plast
  Lading Nei
  Tekstur Ja
  Elsa Jean ligger i rødt undertøy mens hun holde i sin lommevagina

  Alle brukeranmeldelser av Elsa Jean - Tasty

  Videoer

  Konklusjon

  Elsa Jean- Tasty er akkurat slik du ønsker en ung og stram vagina skal være. Den former seg perfekt rundt skaftet og gir en herlig nytelse mens du beveger den opp og ned på kukken. 

  Jeg kunne variere trykket så mye jeg ville, og følte aldri at den ble for stor og romslig etter bruk. 

  Etter flere omganger med denne kan jeg si at den holder passform og følelsen hver gang den brukes, uten at den utvider seg og blir for vid. Den gir et stramt og herlig vakuum som er justerbar etter ønske. Ikke alle liker det for tett heller, og vil heller ha en realistisk smidig følelse.

  Fleshlight designet er veldig diskret, og den er lett å ta med seg på reiser og jobb, slik at du har en deilig partner i bakhånden når du trenger det mest!

  Mr. Membr Cassandra

  Billigst

  62%
  Design
  74%
  Brukervennlig
  75%
  Kvalitet
  90%
  Pris
  80%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.5/5
  Brukervurdering:
  4.2/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  For de som liker en myk og luksuriøs følelse, blir nok Mr. Membr Cassandra en ny favoritt på soverommet! Denne lommevagina er romslig og passer til større menn som krever litt ekstra plass.

  Teksturen innvendig er glatt og fin og minner om en ekte vagina som utvider seg noe under samleie. Denne har ikke mulighet for å øke vakuum intensitet, så det er ikke mulig å få til en strammere følelse. Men denne fungerer godt i de tilfellene der du vil ha en behagelig innføring og kose deg lenge. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Mr. Membr Cassandra
  Lengde 14 cm
  Diameter 1 cm (fleksibel)
  Vanntett Ja
  Materialer TPE
  Lading Nei
  Tekstur Ja
  naturtro lommevagina fra siden

  Alle brukeranmeldelser av Mr. Membr Cassandra

  Konklusjon

  Dette er en klassisk lommevagina som har vært en favoritt blant menn i mange år. Den har litt vekt, og er for tung for å ta med seg overalt. Men den fungerer helt ypperlig hjemme i de timene du vil kose deg for deg selv med en myk og deilig lommevagina. 

  Den har ingen vakuum funksjon, men den gir litt press og vakuum likevel i og med at den ikke har noe åpning på toppen. Da får man en ganske realistisk følelse av en ekte vagina, uten en masse ekstra funksjoner. 

  Så får de som er ute etter en ektehetsfølelse når de bruke en lommevagina, er dette et enkelt og godt valg for de fleste.

  Satisfyer Men One Masturbator

  Nybegynner

  70%
  Design
  85%
  Brukervennlig
  80%
  Kvalitet
  83%
  Pris
  75%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.2/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Målet med denne lommevaginaen er å se så uskyldig ut som mulig når du har den med på tur. Ingen vil nok tro at de skjuler seg en vagina inne i hylsteret om noen tilfeldig skulle se den i stresskofferten eller sportsbaggen. 

  Innsiden er laget av deilig Cyberskin-material som gir en deilig ektehetsfølelse, og et sporty ytre som både er robust og slitesterkt. 

  Den ser kanskje ikke så naturtro ut, men lukk øynene så får du en opplevelse av en helt annen verden. Selv om den er veldig stram og intens med høyeste vakuum, så er det likevel et deilig og mykt materiale som ikke vil gjøre deg sår om du bruker et godt glidemiddel til.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Satisfyer Men One Masturbator
  Lengde 20 cm
  Diameter 1,3 cm
  Vanntett Ja
  Materialer ABS, Cyberskin
  Lading Nei
  Tekstur Ja
  en blå og svart lommevagina

  Diskret utseende

  1 of 3

  Kraftig vakuum

  2 of 3

  Praktisk lukkemekanisme

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Satisfyer Men One Masturbator

  Videoer

  Konklusjon

  Dette produktet er så diskret at du kunne gjerne tatt den med i lomma på bestemors bursdagsselskap. Med den lette utformingen og myke Cyberskin tekstur innvendig, er det en sann fryd å få en orgasme inni denne saken. 

  Følelsen kan justeres lett på toppen, hvor du kan øke vakuum etter eget ønske. Dette gir deg muligheten til å gi en ekstra stram følelse når du ønsker det, eller en mer rolig og behagelig omgang når du har tid til å nyte den. 

  Pass på å bruke godt med glidemiddel i denne lommevaginaen, da det kan lett bli litt for tørr etter hvert som den brukes. 

  Mr. Membr Lucy Original

  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  Click Here
  85%
  Design
  79%
  Brukervennlig
  75%
  Kvalitet
  70%
  Pris
  80%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.4/5
  Brukervurdering:
  4/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  En perfekt gave til den aktive mannen som trenger en lommevagina som tåler en harfør hverdag. Sleeven innvendig kan rengjøres enkelt, og er laget av et realistisk og mykt TPE og ABS plast som gir en realistisk følelse. 

  Materialet krever heller ikke mye glidemiddel om du bruker den med lite vakuum og vil ha følelsen av ekte vare. Men bruk litt ekstra om du liker et hardt trykk og stram følelse rundt penishodet.

  Skru på vakuum på toppen for å få mer intens nytelse, med mange muligheter for å gjøre den strammere eller gi en mykere følelse. Dette er lommevaginaen som gir deg flere valgmuligheter for intensitet.

  Mr. Membr Lucy er lang med kan bli noe i det trangeste laget for de med tykke peniser.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Mr. Membr Lucy Original
  Lengde 29cm
  Diameter 9 cm
  Vanntett Ja
  Materialer TPE og ABS-plast
  Lading Nei
  Tekstur Ja
  hånd holder i en lommevagina

  Realistisk åpning

  1 of 3

  Naturtro material

  2 of 3

  Solid skaft

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Satisfyer Men One Masturbator

  Videoer

  Konklusjon

  En myk og herlig stram følelse rundt penis som gir mange intense orgasmer. Denne føles kanskje litt for stram ut i begynnelsen, så husk å bruk et godt glidemiddel om du har en litt tykkere penis. 

  Denne er først og fremst designet med tanke på menn som ikke er alt for velutrustet, og passer perfekt for de med en normalt tykk penis. 

  Materialet er slitesterkt og kan tåle mange runder med hardfør behandling i sengen, og det er veldig enkelt å ta ut sleeven for å rengjøre med med lunkent vann. Husk å varm den opp litt før bruk i vann, da materialet kan bli litt for kaldt når den ikke er i bruk.

  Oxana Pussy and Ass

  Nybegynner

  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  70%
  Design
  85%
  Brukervennlig
  80%
  Kvalitet
  83%
  Pris
  75%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.2/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Denne blir nok i det største laget for å kalles en lommevagina, da den absolutt ikke får plass i lomma.  Dette er rett og slett en sexpartner som du kommer til å elske å ha hjemme i sengen. 

  Oxana er perfekt for de som liker misjonærstillingen og ønsker å være seksuelt aktiv mens de holder på, fremfor å bare bruke hånden på en fleshlight. 

  Her får du trent opp din utholdenhet i sengen, og i tillegg få brent av noen kalorier mens du holder på. Et flott produkt for menn som vil kombinere velvære med fysisk helse.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Oxana Pussy and Ass
  Lengde 25 cm
  Diameter 9 cm
  Vanntett Ja
  Materialer Silky Soft Skin, TRP
  Lading Nei
  Tekstur Ja
  11867 oxana pussy and ass 05 hand q100

  Naturtro åpning

  1 of 3

  Trang analåpning

  2 of 3

  Mykt og realistisk materiale

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Oxana Pussy and Ass

  Konklusjon

  Dette er et godt sexleketøy for de som har behov for en realistisk følelse hjemme. Den er ganske tung og veier over 2 kilo, så dette er ikke et egnet produkt for de som er ute etter en følgesvenn på tur. 

  I og med at rengjøring kan være ganske krevende på dette produktet, følger det med et eget rengjøringsmiddel i pakken, slik at du kan få renset begge hullene godt etter bruk.

  Oxana Pussy and Ass vil definitivt falle i smak for de som ønsker å være mer aktiv i sengen mens de holder på, og vil styre sitt eget tempo til de når klimaks. Materialet er både mykt og behagelig, slik at du får en deilig tekstur å ta i mens du knuller dette eksklusive sexleketøyet for menn.

  Tenga Egg 6-pakk

  80%
  Design
  90%
  Brukervennlig
  88%
  Kvalitet
  73%
  Pris
  61%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.5/5
  Brukervurdering:
  3.3/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  En liten eggkartong full av overraskelser! Her får du 6 forskjellige egg for å oppleve forskjellige teksturer innvendig, mer vakuum, eller en glatt og myk følelse. Du får altså en 6- pakk som er tilrettelagt hvilket humør du er i, enten du liker det hardt og intenst, eller glatt og mykt, så finner du en favoritt i denne kartongen.

  Disse eggene er først og fremst laget for å stimulere hodet på penis, og er kanskje ikke så egnet for de som er ute etter å kjenne hele lemmet inne i en lommevagina for en mer realistisk følelse. Men dette er et fantastisk godt produkt å eksperimentere med på egen hånd!

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Tenga Egg 6-pakk
  Lengde 20 cm
  Vanntett Ja
  Materialer Silikon
  Lading Nei
  Tekstur Ja
  innvendig tekstur i lommevagina

  Bølgete følelse

  1 of 6

  Pirrende knotter

  2 of 6

  Vevet nytelse

  3 of 6

  Vrir seg rundt penis

  4 of 6

  Trinnvis intensitet

  5 of 6

  Silkemyk følelse

  6 of 6

  Alle brukeranmeldelser av Tenga Egg 6-pakk

  Videoer

  Konklusjon

  Et artig og diskret sexleketøy som gir mange forskjellige opplevelser. Tenga eggene er laget for ekstra pirrende nytelse, og de har brukt mye tid på å utvikle de forskjellige mønstrene og opplevelsene du får disse eggene.

  De er lette å ta med seg og bruker lite plass, og ingen skulle tro at disse lekeeggene var et sexleketøy om noen ser ned i baggen din. Bruk de med et godt glidemiddel som gir deg ekstra nytelse mens du kommer inni disse fantastiske leketøyene for menn. 

  Eggene er overraskende solide og kan gjenbrukes flere ganger etter enkelt stell med vann. De krever lite vedlikehold og er den perfekte lommevagina for de som er på farten.

  Pipedream Fuck Me Silly To Go Tight Ass

  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  75%
  Design
  80%
  Brukervennlig
  90%
  Kvalitet
  85%
  Pris
  70%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.2/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Nyt en herlig trang opplevelse når du innfører penis inn i den myke analåpningen. En lommevagina skal føles som den sitter godt rundt skaftet, og samtidig gi en myk og behagelig gli. 

  Pipedream Fuck Me Silly To Go Tight Ass er virkelig en intents opplevelse for de som elsker analsex, og vil drømme seg bort om å føre kukken inn i bakenden på en flott dame. 

  Bruk godt med glidemiddel om du har et stort lem, da denne kan være i det trangeste laget for store gutter.

  Teksturen innvendig gir en spennende følelse som kan godt sammenlignes med det å ha ekte analsex.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Pipedream Fuck Me Silly To Go Tight Ass
  Lengde 16 cm
  Diameter 12 cm
  Vanntett Ja
  Materialer Fantaflesh (TPE)
  Lading Nei
  Tekstur Ja
  innvendig tekstur av lommevagina

  Tekstur innvendig

  1 of 3

  Elastiske materialer

  2 of 3

  Trang analåpning

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Pipedream Fuck Me Silly To Go Tight Ass

  Konklusjon

  Pipedram lager mange spennende og opphisdsende produkter for menn. Denne lommevaginaen er intet unntak, og er skapt for de som elsker analsex. Den utvides naturlig og former seg etter skaftet på penis perfekt i begynnelsen, og gir den etterlengtede følelsen av å trenge inn i en trang analåpning. 

  Men den kan miste formen etterhvert, og har dessverre ikke muligheter for å regulere vakuum, for å intensivere trykket etter hvert. I tillegg kreves det ekstra godt med glidemiddel for å få en god gli mens du knuller denne. Men alt i alt har den et herlig tekstur innvendig av Fantaflesh som garantert vil føles pirrende fra startt til slutt. 

  Den rengjøres enkelt og krever ikke mye stell for å bruke om og om igjen på soverommet.

  Pipedream Gjennomsiktig Vagina

  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  72%
  Design
  84%
  Brukervennlig
  84%
  Kvalitet
  69%
  Pris
  87%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.2/5
  Brukervurdering:
  2.8/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Har du noen gang tenkt på hvordan penis ser ut på innsiden av en lommevagina? Nå kan du få en ekstra pirrende opplevelse ved å få med deg alle bevegelser og når du du når klimaks i denne gjennomsiktige lommevaginaen. 

  Den er trang og herlig, men utvider seg godt i løpet av bruk for en ekte følelse av en vagina. Den har verken vakuum trykk eller andre funksjoner for å øke intensitet, men for de fleste er denne mer enn trang nok i løpet av hele økten. 

  Denne er spesielt opphissende å bruke sammen med en partner som tenner på tanken å se lemmet ditt bevege seg og sprute innvendig i denne deilige lommevaginaen.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Pipedream Gjennomsiktig Vagina
  Lengde 16 cm
  Omkrets 19 cm
  Vanntett Ja
  Materialer Gummi/Jelly
  Lading Nei
  Tekstur Ja
  gjennomsiktig lommevagina fra siden

  Vagina åpning

  1 of 3

  Trang kanal innvendig

  2 of 3

  Tykk og robust

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Pipedream Gjennomsiktig Vagina

  Konklusjon

  En lommevagina kan være en opphissende opplevelse samme med en partner også.  Denne vil nok helt sikkert bli en populær sengekamerat for par som ønsker å se alt som foregår inne i dette deilige leketøyet for menn.

  Men denne kan fort bli litt for trang for menn med store lem, og dessverre er det ingen mulighet for å justere på trykket. Materialet er dog veldig solid, og tåler mange heftige runder før  den utvider seg og blir for slapp. 

  Nyt den sammen med et godt glidemiddel og treng forsiktig inn, så vil du få en fantastisk følelse av denne lomme vaginaen.

  The Swedish Girl Fantasy Sett - 3Pakk

  Mest for pengene

  Slide Heading
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Ut elit tellus.
  Click Here
  60%
  Design
  66%
  Brukervennlig
  80%
  Kvalitet
  90%
  Pris
  70%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.8/5
  Brukervurdering:
  2.9/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Dette er pakken som definitivt gir deg mest for pengene, med 3 forskjellige lommevagina til en fantastisk pris. Opplev en myk og herlig tekstur som masserer penisen mens du beveger den inn og ut. De forskjellige lommevaginaene er laget for at det skal kjennes ut som om noen suger deg, trenger inn i en analåpning, eller deilig myk vaginal sex. 

  Disse er ikke veldig diskret og egner seg kanskje ikke på tur, men de er perfekt for variasjon i sengen hjemme.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner The Swedish Girl Fantasy Sett - 3Pakk
  Lengde 10 cm
  Vanntett Ja
  Materialer ABS, Cyberskin
  Lading Nei
  Tekstur Ja
  bilde av tekstur inne i lommegavina

  Trang åpning

  1 of 3

  Tykk Cyberskin

  2 of 3

  Ru og myk tekstur

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av The Swedish Girl Fantasy Sett - 3Pakk

  Konklusjon

  Få 3 sexleketøy til en fantastisk pris! Her kan du drømme deg bort at du har alle tre hull tilgjengelig fra en svensk skjønnhet døgnet rundt. En lommevagina skal gi en stram følelse rundt penis, og en deilig tekstur som får deg til å nå klimaks. Denne pakken gjør alt dette, og passer de fleste penisstørrelser.

  De utvides ikke så lett, så husk å bruke en god del glidemiddel for å komme i gang. Enkelte menn med store lem vil nok si at disse bli litt i det trangeste laget, men normale omkretser vil nok synes at disse lommevaginaene har en perfekt passform. 

  The Swedish Girl Fantasy sett har kanskje ikke den beste designen og ser kanskje ikke så realistisk ut. Men disse er perfekt når du ønsker en trang og deilig lommevagina hjemme å kose deg med sammen med dine favorittfilmer.

  Lommevagina og Dildo for Par

  Det er ikke bare single menn som kan ha glede av en lommevagina. Det er også veldig pirrende å bruke sexleketøy sammen i sengen med din partner. Da kan dere eksperimentere med å bruke en dildo på henne, og en lomme vagina på han.

  stor dildo og lommevagina

  Vi har også funnet en flott tilbudspakke for de som ønsker å anskaffe seg både en kvalitetsdildo og lommevagina til en god pris i våre butikker. Signatursettet Leo og Lulu gir deg og din partner alt dere trenger for å komme i gang med sexleketøy.

  Dildoen er grov og har ekstra pirrende design som ser ut som ekte vare. Utforming av penishodet og blodårene gir ekstra riller som kjennes herlig ut når den innføres.
  Leo lommevagina har et naturtro utseendet med et stramt og godt inngangsparti, som oppleves som en ekte vagina. Materialet er veldig mykt men har likevel tekstur innvendig for å gi en intens opplevelse mens den glir over penishodet.

  Det realistiske hudlignende materialet varmes opp ved berøring, så de trenger ikke å bades i varmt vann før bruk. Men på kalde vinternetter så kan det være en fordel å varme de noe opp først før akten starter. Både Lulu dildo og Leo Lommevagina er 20 cm i lengde, noe som er en passende størrelse for de fleste. 

  Dildoen har også en sugekopp på bunnen slik at den kan festes til overflater om hun vil ri den mens hun onanerer deg med lommevaginaen. Denne pakken gir i hvert fall mange spennende muligheter for par å utforske sexleketøy sammen i sengen.

  Hvordan kjøpe den beste lommevagina

  Å velge en lommevagina kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du din nye favoritt blant lommevaginaer i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 99 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for beste lommevagina

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe en lommevagina

  Steg for steg guide

  Leter du etter den beste lommevagina?
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid lete etter å kjøpe den beste lommevagina. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din med å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken lommevagina du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper en lommevagina.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger.
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for en lommevagina du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til lommevaginaen du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du en lommevagina.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan lage en Lommevagina

  Det skorter ikke på kreativitet blant menn der ute når det kommer til å lage sin egen lommevagina hjemme. Her har vi listet opp våre favorittløsninger på en hjemmelaget lommevagina du kan lage med enkle artikler du får tak i på dagligvare butikker.