Male Edge – Beste penisforlengere i test

FAQ

alt som strekker i ledd eller deler av kroppen skal du alltid være litt forsiktig med. Ikke overdriv presset du utsetter penisen for. 

En Male Edge passer til en penis helt ned til 4 cm.

Prisen varierer fra 1300- 1600 avhengig av hvilken pakke du velger. Klikke på en av butikkene våre så kan du finne gode tilbud på Male Edge.

Noen menn mener også at en Male Edge kan også forbedre potensen, men det er ingen kliniske studier som tilsier dette.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Male Edge Basic Penisforlenger

  Basic

  88%
  Design
  79%
  Brukervennlig
  68%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  75%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.9/5
  Brukervurdering:
  4.3/5
  Male Edge Basic Penisforstørrer

  Male Edge Basic Penisforlenger

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Dette er introduksjonspakken til Male Edge Extender som inneholder alt du trenger for å komme i gang med å øke både tykkelse og lengde på din penis. Male Edge er laget av har plast, og er veldig lett å behagelig å gå med fremfor penisforlengere med stålstenger. Derfor kan du enkelt ha denne på deg mens du er ute og går uten å føle at den blir for tung og merkbar. 

  Male Edge Extender passer til menn som ikke har større diameter enn 4,6cm og over 24 cm i lengde. Men ærlig talt, ingen har vel bruk for en penisforlenger over denne lengden heller. 

  I pakken får du med en linjal som du kan måle din fremgang med, samt en oppbevaringspose for å lagre den diskre i nattbordskuffen.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Male Edge Basic Penisforstørrer
  Vibrasjoner Nei
  Lengde Passer til 4- 24 cm penisstørrelse
  Diameter Penisring 4,6 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Nei
  Materialer Hard plast
  Male Edge Basic Penisforstørrer

  Elastisk penisstropp

  1 of 3

  Praktisk oppbevaringspose

  2 of 3

  Bred penisring

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Male Edge Basic Penisforstørrer

  Videoer

  Konklusjon

  Det er en merkbar forskjell å gå med en Male Edge kontra en Jes Extender. For dem som er stort sett hjemme har det ingen betydning hvilken penisforlenger du velger. Men ønsker du å bruke en forlenger som er let å ha på seg mens du er på jobb eller ute på farten, er Male Edge absolutt det beste valget. Det eneste som er en ulempen med helplast er at de er ikke like solid som en penisforlenger laget av metall, og kan knekke om du er litt uforsiktig. Men for å si det sånn, da er det ikke bare penisforlengeren som knekker…

  Men jeg tror nok de fleste skjønner at dette er ikke noe produkt du skal ha på deg mens du turner eller gjør veldig fysisk aktivitet. Så alt i alt er dette et godt produkt. 

  Male Edge Pro Penisforlenger

  Pro

  90%
  Design
  80%
  Brukervennlig
  74%
  Kvalitet
  67%
  Pris
  76%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.1/5
  Brukervurdering:
  4.4/5
  Male Edge Pro Penisforstørrer

  Male Edge Pro Penisforlenger

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Pro pakken fra Male Edge inneholder en masse ekstrautstyr som ville kostet langt mer om du kjøper dem hver for seg. Du får med fire gummistropper for å holde på plass penishodet mens den strekker seg. Du får også beskyttelsesputer for at det blir mer behagelig på sidene, og en linjal for å måle fremgangen. 

  Penisringer måler 4,6 cm i diameter, og er romslig nok for de fleste penisstørrelser, og kan strekke penis opptil 24 centimeter. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Male Edge Pro Penisforlenger
  Vibrasjoner Nei
  Lengde Passer til 4- 24 cm penisstørrelse
  Diameter Penisring 4,6 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Nei
  Materialer Hard plast
  Male Edge Pro Penisforstørrer

  Lekker oppbevaringsbok

  1 of 4

  Gasbind for komfort

  2 of 4

  4 penisstropper

  3 of 4

  Romslig penisring

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Male Edge Pro Penisforstørrer

  Videoer

  Konklusjon

  Det er litt rart at Male Egde tilbyr en Basic pakke i det hele tatt når det er nesten den samme prisen for begge pakkene. Det er faktisk bare en hundrelapp i forskjell, og da får du med en masse ekstrautstyr i Pro pakken som ville kostet hundrevis av kroner utenom om du kjøper Basic pakken. Så det er vel egentlig ingen årsak til å ikke investere i Pro med en gang, for å slippe at du må kjøpe inn nye penisstropper som ryker, eller gasbind og komfortring i tillegg etter hvert. 

  Komfortring kunne de gjerne tatt med i Basic pakken også, i og med at det er ikke spesielt behagelig å ha på penisstroppen i flere timer i strekk. Så etter min mening, kjøp Pro pakken med en gang, så blir du langt mer fornøyd med produktet. 

  Male Edge Extra Penisforstørrer

  Extra

  90%
  Design
  85%
  Brukervennlig
  80%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  84%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.6/5
  Brukervurdering:
  4/5
  Male Edge Extra Penisforstørrer youtube

  Male Edge Extra Penisforstørrer

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Det er ingen tvil om at Male Edge Extender har hjulpet mange menn til å øke både lengde og tykkelse på penis over lengre tidsbruk. Her får du en komplett pakke med penisforlenger og ekstratilbehør du vil trenge for å kunne for å bevare din Male Edge Extender lengst mulig.

  I pakken får du med 1 Male Edge Extender med forlengere, 2 gummistropper for å feste penishodet, og en romslig penisring rundt roten opptil 4,6 cm. For å øke komforten følger det også med en pad som beskytter penis fra å få merker fra stroppene. Du kan også følge resultatene dine med en hendig linjal som også medfølger. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Male Edge Basic Penisforstørrer
  Vibrasjoner Nei
  Lengde Passer til 4- 24 cm penisstørrelse
  Diameter Penisring 4,6 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Nei
  Materialer Hard plast
  Male Edge Extra Penisforstørrer

  2 penisstropper

  1 of 4

  Lett konstruksjon

  2 of 4

  Beskyttelses Pad

  3 of 4

  Linjal

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Male Edge Extra Penisforstørrer

  Videoer

  Konklusjon

  Dette er vel den stiligste pakka Male Edge har laget, med friske farger og godt med ekstra tilbehør. I tillegg er den faktisk billigere (for en eller annen grunn) en Basic pakken, så dette må jo være midt i blinken for dem som både vil ha med mer ekstrautstyr for å øke komforten, og en hendig oppbevaringspose for å lagre alt unna etter bruk. Men fortsatt er det ingen grunn til å velge denne pakken fremfor Pro pakken, i og med at det er så lite forskjell på pris og alt ekstrautstyret du får med i tillegg.  Men Extra pakken er definitivt bedre enn Basic, og du får greit med ekstrautstyr her også om du ikke får tak i Pro pakken. 

  Tilbehør til Male Edge penisforlenger

  Male Edge har flere forskjellige pakker du kan velge mellom, og kan velge selv om du vil ha med ekstrautstyr for komfort. Men enkelte ting som er med i disse pakkene er forbruksvare som man må ty til å handle inn etter hvert. En penisforlenger kan fort bli litt slitsom å ha på i lengre perioder, og det kan oppstå merker fra gummibåndene som holder penishodet fast. Derfor har vi ført opp en liste over de mest populære tilbehørene til Male Egde som du bør tenke over å anskaffe for å få best mulig opplevelse. 

  Gummiomslag til Male Edge

  14191 gummi omslag til male edge og jes extender q100 02

  Dette gummiomslaget er foretrukket av mange menn fremfor gasbind når det gjelder komfort. Denne skal avlaste trykket du får rundt penishodet fra stroppen, og dermed få en mye mer behagelig opplevelse. Husk at en Male Edge penisforlenger skal være påfestet i mange timer i ett strekk. Derfor er det viktig at du ikke merker at den er på hele tiden. 

  Gasbind til Penisforlenger

  Gasbind til Penisforlenger

  Gasbind er også et velig godt alternativ for å avlaste trykk rundt penishodet mens du bruker en Male Edge penisforlenger. Dette er en rimelig løsning, men dessverre så går rullen fort tom i og med at du skal bruke ganske mye daglig av rullen. Så dette er helt greit i begynnelsen mens du tester Male Edge penisforlenger for første gang, og da heller oppgradere til et gummiomslag etter hvert om du merker gode resultater. 

  Protection Pad til Male Edge

  Protection Pad til Male Edge og Jes Extender

  For dem som også vil øke blodomløpet til penis og vil holde på trykket mens du bruker en penisforlenger, kan en Pad være et godt alternativ. Denne trer du på penis og skal hjelpe deg med å holde penis på plass mens Male Edge er påfestet. Dette kan altså være et greit hjelpemiddel for å sørge for at gummistroppene ikke sklir av, og holder penisen rett. 

  Male Edge Gummistropp Hvit

  MaleEdge Accessories Rubber Strap White SKU253 1

  Dette er en slitasjedel du bør ha flere av i nattbords skuffen. Når du bruke en Male Edge Extender hver eneste dag i flere timer, vil du merke at gummistroppene kan gi litt etter og skli lettere av. Derfor er det greit å ha en ekstra for å unngå å måtte bestille slikt i etterkant og kanskje må avbryte behandlingen i en periode mens du venter. 

  Male Edge Rubber Stropp Svart

  Male Edge Rubber Stropp Svart

  Hvilken farge passer best til din Male Edge penisforlenger- hvit eller svart?

  Dette er akkurat det samme som produktet ovenfor, bare i en annen farge. Din Male Edge skal tross alt sitte på i flere timer, så hvorfor ikke tenke litt på hvordan den ser ut også? Etter de resultatene Male Edge har vist gjennom årene, blir vel dette en av dine beste kompiser i mange år fremover. Så da synes vi du kan også spandere på litt stilige stropper på kompisen din. 

  Hvordan kjøpe den beste Male Edge penisforlenger?

  Å velge en Male Edge penisforlenger kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du din nye favoritt Male Edge penisforlenger i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 1399 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste Male Egde pakkene

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe en Male Edge penisforlenger

  Steg for steg guide

  Leter du etter den beste Male Edge penisforlenger?
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe den beste Male Egde penisforlenger. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken Male Edge penisforlenger du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper en Male Edge penisforlenger.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for en Male Edge penisforlenger du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har en link til den Male Edge penisforlenger du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du en Male Edge penisforlenger.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan bruke en Male Edge penisforlenger?

  Dette produktet er elsket og anerkjent av menn over hele verden. Når du faktisk har muligheten til å øke penisstørrelse med opptil 30% på noen få måneder, er det veldig få menn som sier neitakk til dette. Men det er noen fallgruver, og ikke alle menn er like fornøyde med sin Male Edge. Derfor er det viktig at du følger instruksene nøye, slik at du ikke får varige problemer etter bruk. Her har vi flere tips til deg for at du skal komme i gang riktig med din Male Edge, og ha stor glede av den mange år fremover. 

  Rengjøring av Male Edge

  Selv om Male Edge ikke er et direkte sexleketøy, er det fortsatt viktig å tenke på hygiene. Spesielt stroppene kan lagre mye skitt og bakterier, så disse må vaskes jevnlig for å ikke bli for skitne. det som er fint med Male Edge er at delene er laget av har plastikk, og tåler fint en helt vanlig oppvaskmaskin. Men silikon stroppene bør vaskes separat da de ikke tåler like mye varme. 

  wash

  Videoer tilgjengelig om hvordan du rengjør Male Edge eller andre sexleketøy

  Få en god gjennomgang av hvordan du skal vaske sexleketøy. Stort sett består de av de samme materialene, enten det gjelder en penisforlenger eller en lommefitte. Derfor er det viktig å få tips og råd om hvordan du skal bevare ditt produkt lengst mulig. 

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *