Mini vibrator – Best i test

Bullet vibrator er kompakte sexleketøy som vanligvis er formet som, vel, kuler. De er ment å brukes eksternt for å stimulere erogene soner som klitoris under partnerskap eller onani.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av mini vibratorer

FAQ

Klitoris er ikke det eneste stedet en bullet vibrator kan brukes: prøv å spore små sirkler rundt brystvortene, eller hold den slik at den forsiktig brummer mot skaftet på penis eller perineum (lappen på huden mellom testiklene og anus).

Det er viktig å vite at bullet vibratorer bare er designet for ekstern bruk - de er egentlig ikke designet for innsetting. Hvis du leter etter sexleketøy som gir intern stimulering, kan du prøve en klassisk vibrator eller kanin i stedet.

Hold trykket lys på klitoris til du finner ut hva som stimulerer for deg, som generelt gjelder for ethvert leketøy som er designet for at du skal føle deg bra. Alles terskel for intensitet vil være forskjellig, så ta deg god tid til å utforske alle de forskjellige vibrasjonene som vibrator din tilbyr.

Det er flere andre typer vibratorer du kanskje vil vurdere hvis du ikke leter etter den diskrete enkelheten til kulevibratoren: Klassiske vibratorer, Personlige massører, Kaninvibratorer.

Disse diskrete, petite bullet vibratorene er små, men mektige!

Mini vibratorer er ypperlige som enkle førstegangs leker, og selv om de er fantastiske for solospill, er de også fantastiske å bruke til å legge til en vakker klitoris som under samleie, siden de er lite skremmende og lite nok til å ikke komme i veien .

Den lille størrelsen gjør dem ideelle for reiser, og formen er perfekt for direkte, presis klitorisstimulering - noe noen kvinner synes de trenger for å få orgasme.

Hvis kontakt med klitoris fungerer best for deg - som det gjør for 61% av panelet vårt - så velg en klitorisvibrator. Disse kommer i en rekke former og størrelser, fra diskrete kuler som etterligner fingertuppberøring og er ypperlige for nybegynnere til bredere baserte tryllestave som har en tendens til å være kraftigere og har et batteri som varer lenger.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Sinful Petite Mini Magic Wand

  Testvinner

  85%
  Design
  90%
  Brukervennlig
  88%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  89%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.7/5
  Brukervurdering:
  4.7/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Det ergonomiske håndtaket passer lett i hånden din, mens silke hodet i silke gleder kroppen din for sublim massasje og intens stimulering. Styre knappen går gjennom innstillingene, slik at du raskt kan finne favorittinnstillingene dine.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Sinful Mini Magic Wand
  Vibrasjoner 10 mønstre
  Lengde 16 cm
  Diameter 3,7 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Oppladbar
  Materialer Silikon, ABS-plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Reiselås Nei
  Beste klitorisvibrator

  Myk silikon

  1 of 4

  Bevegelige deler

  2 of 4

  Lett betjenning

  3 of 4

  Oppladbar

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Sinful Petite Mini Magic Wand

  Konklusjon

  Jeg har den større som kobles til strøm, og den er flott, men denne mini vibrator er den beste vibratoren og er en spillveksler. Denne mini rabbit vibrator er liten nok til at den passer diskret i sengen, og vil definitivt komme med på neste ferien. Jeg er ikke spesielt eventyrlysten når det gjelder sexleketøy, og denne har definitivt åpnet meg for å prøve nye ting den absolutt pakker Les mer om anmeldelsen der hver jente skal ha et slag og får meg til klimaks i løpet av få minutter.

  Mannen min syntes også at mini vibrator var et morsomt tillegg. Hastighetene går fra kraftig til ekstra kraftig, så det er flott for en intens orgasme. Jeg parret den med en glassdildo og kom fire ganger etter hverandre! Den eneste ulempen er at formen gjør den litt vanskelig for bruk under penetrerende sex med en partner i en misjonær posisjon.

  Rocks Off 90 mm Touch of Velvet Klitorisvibrator

  Nybegynner

  85%
  Design
  82%
  Brukervennlig
  89%
  Kvalitet
  88%
  Pris
  79%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.7/5
  Brukervurdering:
  4.8/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Ikke for stort, ikke for lite, men juuust riktig! Goldi-slår-sokkene av sexleketøy, denne fairy mini vibrator luksuriøse stemningen i begrenset utgave er større enn en kule, mindre enn en klassiker, og flott for både nybegynnere og maktproffs. Den perfekte sexy gaven.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Rocks Off 90 mm
  Vibrasjoner 10
  Lengde 9 cm
  Diameter 1,8 cm
  Vanntett Sprutsikker
  Batteri 1 x AAA-batterier
  Materialer ABC plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Nei
  Rocks Off 90 mm Touch of Velvet Klitorisvibrator

  Målrettet stimulator

  1 of 4

  Matte overflate

  2 of 4

  Føles myk

  3 of 4

  Batteridriven

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Rocks Off 90 mm Touch of Velvet Klitorisvibrator

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg har hatt problemer med at vibratorer er for sterke til å bruke i lang tid, men ikke med denne mini rabbit vibrator. Og alle mønstrene er helt fantastiske. Dette er trolig den beste mini vibrator på markedet. MEN denne fairy vibrator er ikke stille, ikke engang litt. Kanskje du kan bruke den i et rom ovenpå fra noen andre, men hvis du er på samme nivå, vil personen høre deg.

  Leketøyet i seg selv er designet som en kule, bare litt større, noe som betyr at den treffer alle flekkene og gjør det også bra for noe internt spill. Den glitrende lilla er så fin farge at det nesten virker synd å holde den skjult i en pose! Mini vibrator er veldig enkelt å bruke med en enkelt knapp på enden, og den har et slikt utvalg av mønstre å prøve ut. Jeg pleier ikke å bry meg med mønstrene ofte, men vil av og til sykle gjennom for å prøve dem ut igjen.

  Jeg personlig foretrekker hvis det kan ha en kraftigere setting, men det er slik jeg føler om nesten alle lekene jeg har prøvd! Så hvis du ikke er en maktdronning som meg, bør du finne dette leketøyet perfekt!

  Baseks Micro Magic Wand Vibrator

  Billigst

  81%
  Design
  82%
  Brukervennlig
  79%
  Kvalitet
  95%
  Pris
  75%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.3/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Utforsk forsiktig behagelig stimulering med denne spektakulære soft mini fairy vibratoren fra Baseks. Med 10 kraftige funksjoner å leke med, er den pakket inn i fløyelsaktig flytende silikon for komfortabel forbedret opphisselse på soverommet.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Baseks Micro Magic Wand
  Vibrasjoner 10 different
  Lengde 10,5 cm
  Diameter 2,6 cm
  Vanntett Sprutsikker
  Batteri 6 x LR44-batterier
  Materialer Silicone og ABC plast
  Volum High / Medium / Low /Silent
  Lading Nei
  Baseks Micro Magic Wand Vibrator

  Rundet hode

  1 of 4

  Bevegelige deler

  2 of 4

  Myk overflate

  3 of 4

  Discre

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Baseks Micro Magic Wand Vibrator

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg hadde store forhåpninger for denne mini vibrator, men det er altfor kraftig for meg. Etter min mening har en god vibrator en rekke innstillinger fra lav til høy, ogdu kan velge ditt eget eventyr. Denne mini fairy vibratoren starter høyt og blir enda høyere. Selv den laveste innstillingen er en intens eksplosjon, veldig sterk rumling, nesten smertefull.

  Jeg kan ikke forestille meg å bruke noen av de høyere innstillingene. For sterke, ikke nok lave innstillinger, jeg kjøpte denne varen fordi noen av anmeldelsene sa at det var stille, men det er det ikke. Som du forventer av noe som surrer så sterkt og kraftig, har den en ganske høy lyd.

  Baseks 10 Speed Love Bulletvibrator

  81%
  Design
  82%
  Brukervennlig
  77%
  Kvalitet
  95%
  Pris
  70%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  3.2/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  En drøm i en drøm, len deg tilbake og forbered deg på livets klimaks med Baseks mini vibrator. Velg mønsteret eller hastigheten som passer deg, rett den avsmalnende spissen mot eksterne erogene soner, og kjør med akselerert hastighet til det spesielle stedet.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Baseks 10 Speed Love
  Vibrasjoner 10 different
  Lengde 9,3 cm
  Diameter 1,7 cm
  Vanntett Sprutsikker
  Batteri 1 x AAA-batteri
  Materialer ABS-plast med PU-overflate
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Nei
  Baseks 10 Speed Love Bulletvibrator

  Skarp tuppen

  1 of 4

  Ytre stimuli

  2 of 4

  Brukervennlig design

  3 of 4

  Batteridriven

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Baseks 10 Speed Love Bulletvibrator

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg har bare brukt fairy vibrator to ganger, men det er kult at denne mini vibrator har 10 funksjoner å prøve ut. Den eneste irriterende delen er at du må trykke den så mange ganger for å slå den av, siden det er så mange funksjoner å gå gjennom. Jeg var veldig spent på å prøve dette da min forrige vibrator brøt da jeg droppet den.

  Jeg elsket de forskjellige innstillingene, men jeg la merke til at det manglet betydelig kraft. Den var så mye mer bråkete enn jeg forventet, noe som først fikk meg til å tro at det ville ha sterke vibrasjoner, men nei … bare høyt.

  Jeg klarte å klimaks til slutt
  Jeg prøver bare å dempe den over laken. Men totalt sett er jeg fornøyd med det! Liten, men veldig morsom! Lett å gjemme seg fra nysgjerrige mennesker, og veldig enkel å bruke! Vanligvis tar jeg tak i dette når jeg har et par minutter ekstra, da jeg lett kan ha kulen akkurat der jeg vil ha den. Vil anbefale!

  Yelloh The Perfect Mini Vibe

  78%
  Design
  78%
  Brukervennlig
  80%
  Kvalitet
  95%
  Pris
  78%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3.9/5
  Brukervurdering:
  5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  En drøm i en drøm, len deg tilbake og forbered deg på livets klimaks med Yelloh The Perfect mini vibe. Velg mønsteret eller hastigheten som passer deg, rett den avsmalnende spissen mot eksterne erogene soner, og kjør med akselerert hastighet til det spesielle stedet.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Yelloh The Perfect Mini Vibe
  Vibrasjoner 7
  Lengde 11,5 cm
  Diameter 2,9 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 1-AA
  Materialer Silicone og ABC plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Nei
  Yellooh PERFECT MINI VIBE - PINK

  Nyttelses tuppen

  1 of 4

  Myk silikon

  2 of 4

  Perfekt formen

  3 of 4

  Batterien medgølger

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Yelloh The Perfect Mini Vibe

  Konklusjon

  Denne fairy vibratoren har en god liten design og flott for alle kjønn. Imidlertid tror jeg ikke instruksjonene sier, men du kan slå den av når som helst ved å holde knappen nede. Det er veldig sterkt for en så liten ting. Jeg har bare brukt det to ganger, men det er fint hvordan det er så mange funksjoner å prøve ut.

  Den eneste irriterende biten er at du må trykke den så mange ganger for å slå den av, siden det er så mange funksjoner å gå gjennom. Jeg vil absolutt anbefale det! De forskjellige hastighetene og mønstrene er flotte for å finne ut hva du kanskje vil like med en vibrator, og den er liten nok til å være flott å reise med og bruke med en partner!

  Flott for nybegynnere! Ikke tenk på noe om denne vibratoren som ikke er bra for noen som bare kommer i sexleketøy eller for par – spesielt for prisen!

  Yelloh The Perfect Mini Vibe - Black

  87%
  Design
  75%
  Brukervennlig
  80%
  Kvalitet
  95%
  Pris
  78%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3.9/5
  Brukervurdering:
  4/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Vil du vite hvordan du får den gløden? Denne nybegynnervennlige skjønnheten er satt til å slippe løs 5 centimeter ren glede med sine 10 stønninduserende moduser, og åpner en verden av summende lykke. Bare trykk på knappen for å tenne opphisselsen din.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Yelloh The Perfect Mini Vibe
  Vibrasjoner 7
  Lengde 11,5 cm
  Diameter 2,9 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 1-AA
  Materialer Silicone og ABC plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Nei
  Yelloh The Perfect Mini Vibe - Black

  Nyttelses tuppen

  1 of 4

  Myk silikon

  2 of 4

  Perfekt formen

  3 of 4

  Batterien medgølger

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Yelloh The Perfect Mini Vibe - Black

  Konklusjon

  Hvis du aldri har brukt et leketøy før, så kjøp dette. Denne mini vibratoren er billig men verdt prisen. Kom i diskret emballasje.
  Fairy mini vibrator i seg selv er veldig enkel å bruke og veldig liten, bare litt tykkere enn leppepomade. stemningen i seg selv kom med et batteri, så jeg gikk for å leke med det så snart jeg kom hjem.

  Dessverre, selv om det er en drømmekulevibrator, var det ikke min  drømme mini vibrator, og vibrasjonene var ikke sterke nok for meg. Jeg lekte litt med farten og mønstrene, men det førte meg bare ikke dit. Så jeg bestemte meg for å rengjøre den (som var superenkel, siden den var vanntett, alt jeg måtte gjøre var å bruke såpe og varmt vann) og bare la den ligge igjen i esken for å leke med de andre lekene.

  Fordeler: Den har mange innstillinger og mini vibrator er enkel å bruke og skjule.
  Poenget: Verdt prisen, veldig hyggelig å føle, det er ikke for høyt, men det er ikke så stille. Gode ​​opplevelser.
  Ulemper: Støyen, det er ikke veldig stille som det står. Det bør være noen grunnleggende instruksjoner om hvordan det fungerer.

  Screaming O My Secret Leppestiftvibrator

  78%
  Design
  78%
  Brukervennlig
  80%
  Kvalitet
  95%
  Pris
  78%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3.9/5
  Brukervurdering:
  4/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Skvettet bort i sminkeposen din, med Screaming O My Secret fairy mini vibrator Vibrator, den mest sexy hemmeligheten din forblir helt diskret, men til enhver tid når du trenger det. Kraftige vibrasjoner med en hastighet kanaliserer gjennom leppestiftespissen for rask tilfredsstillelse.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Screaming O My Secret
  Vibrasjoner 1
  Lengde 9,5 cm
  Diameter 2 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 3 x AG-13
  Materialer Plast og silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Nei
  Screaming O My Secret Leppestiftvibrator

  Fleksible hode

  1 of 4

  Diskre design

  2 of 4

  Liten vibrator

  3 of 4

  Uskyldige designet

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Dette kompakte leketøyet er åpenbart designet for å være diskret. Jeg bærer mini vibrator i vesken min uten frykt for at noen kan forveksle den med en vibrator (med mindre de selvfølgelig ønsker å låne leppestiften min). Den stive plasten føles overraskende bra, og den pakker en anstendig slag for hele størrelsen på den, den eneste ulempen er at den er ganske høy, noe som gjør  Morsomt produkt, diskrete og gode vibrasjoner, diskret lek i damestuen litt vanskelig.

  Det er et flott leketøy å kunne ta med seg på farta, alltid innen rekkevidde når du føler lyst til å spille! Liker ideen om dette fordi det er lett skjult enn å bære min vanlige vibratorrunde. Elsker også at den har et deksel innebygd, så jeg trenger ikke å bekymre meg for at det blir dekket er noe i vesken min.

  Ser ganske bra ut og overrasket over vibrasjonens styrke med tanke på at den er batteridrevet og bare har 1 innstilling. Samlet sett er det ganske bra, den eneste ulempen er at den er ganske høy og kan være litt fiddly å komme i gang.

  Mini Rabbit Vibrator

  Mini rabbit vibratorer har litt dårlig rep, ikke sant? Men faktisk de fleste kvinner og mennesker med vaginas (rundt 80%) kan ikke orgasme gjennom penetrasjon alene, og det er grunnen til at deres gamle rabbit vibratorer er så jævla flotte.

  De retter vibber mot klitoris, og samtidig internt mot G-punktet.
  Og grunnen til at de fremdeles er så populære blant kvinner i dag, er deres evne til å levere eksplosive, blandede orgasmer. Hvis du ser på mini rabbit vibratorer vs klitorisstimulatorer, bør du vite at mini rabbit versjoner retter seg mot både G-punktet og klitoris samtidig, og det er derfor de er i stand til å gi deg de blandede orgasmer.

  Enkelt sagt, en rabbit vibrator har en klitorisstimulator, som ligner på kaninørene. Ved design tillater det penetrering og klitorisstimulering samtidig. For å hjelpe deg med å søke etter den beste kaninvibratoren for deg, setter vi populære merker på prøve, inkludert den ikoniske Baseks Teasing Rabbit Vibrator og Sinful Double Trouble sett.

  Fra det øyeblikket vi fjernet boksen fra dem, la vi hver kaninvibrator gjennom trinnene, med tanke på hvor enkelt det var å bruke, hvor lenge batteriene varte og hvor enkelt det var å orgasme med dem.

  Fairy Mini Vibrator

  Magic Wand har vært en favoritt blant sexleketøyentusiaster i 40 år pluss med god grunn. Mange  beskrev Fairy Mini Massage Wand som deres “go-to” vibrator for klitorisstimulering, da det nesten alltid var garantert å indusere en orgasme når andre ikke kunne.  Leken er slitesterk og funksjonell.

  La meg gi deg det rett: Vannlig Magic wand er ikke noe søt og diskret som passer i skuffen til nattbordet ditt. Men Fairy Mini absolutt kan det! Den er liten og diskree. Inntil veldig nylig krevde det eneste tilgjengelige alternativet at du kobler den til veggen. Men ingen av disse tingene betyr noe når du prøver det.

  Før du gjør det, vær oppmerksom på at fairy mini vibrator brukes annerledes enn mange andre mini vibratorer: du setter den ikke inn hvor som helst, men i stedet holder du bare det massive runde vibrerende hodet mot damedelene dine.

  Vibrasjonene er så sterke at du ikke en gang trenger å legge den direkte på klitoris, bare i nærheten. Du kommer av med en nesten alarmerende og intens hastighet – jeg snakker et minutt eller to, topper.

  Mini Bullet Vibrator

  Hvis du bare kunne eie en vibrator resten av livet (skrekken!), hva slags vibratoren ville det være? En magic wand vibrator, en mini rabbit vibrator, en fairy mini vibrator?

  For meg vil det være den mest grunnleggende typen av sex-leketøy-gjengen: en mini bullet vibrator.

  Hvorfor? For som mange kvinner, trenger jeg seriøs klitorisstimulering for å klimaks. Og en liten kompakt bullet vibrator tar seg av det, fremfor alt annet.

  Deres intense og konsentrerte vibrasjoner lar deg sonere inn på de varme stedene som tar deg over kanten. Det er ikke bare eksklusivt for klitoris,  – en bullet kan også brukes på andre sensitive deler av kroppen din. (Tenk: indre lår, brystvorter, anus … bli kreative, venner.)

  For ikke å nevne, disse babyene er ingenting om ikke diskrete. De ligner knapt engang vibratorer halve tiden. Du kan bære en i vesken eller til og med reise med den.

  Overbevist? Enten du er en nybegynner eller en leketøykjenner, er bullet vibrator (f.eks. som Sinful sin 10-speed mini bullet vibrator) en stift i enhver samling. I tillegg kommer de i forskjellige farger. Og du alltid kan få en i rosa, som Rosy Gold!

  Du setter den ikke inn hvor som helst, men i stedet holder du bare det massive runde vibrerende hodet mot damedelene dine.

  Vibrasjonene er så sterke at du ikke en gang trenger å legge den direkte på klitoris, bare i nærheten. Du kommer av med en nesten alarmerende og intens hastighet – jeg snakker et minutt eller to, topper.

  Mini Bullet Vibrator vs Vannlig Vibrator

  Det er mange veier vi kan ta for å nå destinasjonen med glede: For å nevne noen, er det Clitoral Orgasm Avenue, G-Spot Street, Wake-Up Your Neighbors In The Middle of The Night Lane … du får ideen . Verden av glede er bred, og – for å bryte seg bort fra den geografiske navigasjonssammenligningen – tilbyr mange forskjellige typer vibratorer hver av oss kan prøve.

  Sinful Magic Wand

  Vannlig vibrator

  Det var en gang disse mikrofonformede vennene pleide å maskere seg som “nakkemassasjører”. Du husker sannsynligvis Sex and the City-episoden der Samantha avslørte den charaden. I dag er tryllestaven en høyt og stolt (ok, kanskje ikke høyt – mange er faktisk hvisker stille) inventar i sexleketøyverdenen.

  Dette er et allsidig, rotete kraftverk som tilbyr et bredt spekter av vibrasjonsintensiteter. Med et bredt hode og langt håndtak kan denne type vibrator vinkles på en rekke stillinger og vanskelig tilgjengelige steder. 

  10 color 1 speed mini bullet vibrator for

  Mini vibrator

  Av alle de forskjellige typer vibratorer er bullet flott for sin enkelhet og variasjon. Enten tar du tak i en fordi du vil ha noe lite, men mektig og enkelt, eller du ønsker å bli kreativ.

  Bulletvibratorer tilbyr direkte, presis stimulering. De er ypperlige for reiser og også for paring med andre leker, som seler og dildoer. Bullet vibratorer er vanligvis sterke og tar bort mange bjeller og fløyter som andre vibratorer har – for eksempel mange vibrasjonsmønstre. 

  Hvis du leter etter en kule som skyter deg inn i orgasmehimmelen på mer enn et par måter, se etter bullet vibrator.

  Hvordan kjøpe den beste mini vibrator

  Å velge en mini vibrator kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du din nye favoritt mini vibrator i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 150 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste mini vibratorer

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe mini vibratorer

  Steg for steg guide

  Leter du etter den beste mini vibrator?
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe den beste mini vibrator. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken mini vibrator du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper en mini vibrator.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for en mini vibrator du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til mini vibrator du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du mini vibrator.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan bruke mini vibrator

  Visst, bullet sexleketøy og vibratorer er ganske petite sammenlignet med kaninvibratorer eller trollstangvibratorer som du plugger inn i veggen, men ikke undervurder dem.