Mystim – Populære Elektrosex leketøy

Mystim Tension Lover er vel et av de viktigste apparatene å skaffe seg først om du er interessert i å komme i gang med elektrosex. Den gir deg uante muligheter for å koble opp forskjellige leketøy for både han og henne.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av Mystim sexleketøy

FAQ

Det kan være litt smertefullt om du ikke er forsiktig i begynnelsen. Ellers er det forskjellige tilstander folk kan ha hvor det frarådes å bruke strømførende sexleketøy, f.eks om du har en pacemaker.

Alle produkter fra Mystim er CE merket og følger strenge retningslinjer for hva som er tillatte grenser for strømføring med slike apparater. 

Mystim har flere dildoer som ikke trenger elektroboksen og kan føre strøm på egen hånd. Men de fleste sexleketøy er beregnet for å brukes sammen med boksen.

Vi har funnet flere butikker på nett i denne oversikten. Du kan klikke på "Sjekk pris her" for å bli sendt videre til en sexleketøybutikk som selger sexleketøyet du er ute etter.

Ja, Mystim har et stort utvalg av elektrosexprodukter som er ikke begrenset til det vi har listet opp her. 

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Mystim Tension Lover Digital Elektrosex

  Boks

  Med Mystim sitt elektrosex sett, har du muligheten til å kle strøm til mange forskjellige Mystim sexleketøy. Du kan først starte med elektrodene som er med i pakken og finne den innstillingen som passer best for deg. Du har 7 forskjellige intensiteter å velge mellom!

  Etter hvert kan du se nærmere på Mystim sitt store utvalg av sexleketøy du kan også koble opp mot denne bokse som dildoer, penisringer, stropper, analplugger osv…Ja, du kan nesten forvandle alt slags sexleketøy om til elektrosjokk terapi for kjønnsorganer!

  Selve elektroboksen har 2 innganger og runde plugger følger med for å enkelt koble til både elektroder eller andre leketøy du har fra Mystim. Denne går på et 9V batteri, så denne er kun laget for pirrende støt.

  Brukervurdering:
  4.7/5
  Mystim Tension Lover Digital Elektrosex-boks

  Mystim Tension Lover Digital Elektrosex-boks

  Alle brukeranmeldelser av Mystim Tension Lover Digital Elektrosex-boks

  Videoer

  Mystim Plunging Pete Elektro Glansring

  Dilator

  Denne glansringen fra Mystim er laget for å gi deg elektriske pirrende støt langt inn i urinrøret. Du kobler denne enkelt opp i de to sorte endene til kablene som følger med i din Mystim elektroboks, så velger du den intensiteten som passer deg best.

  Dilatoren har en begynnervennlig størrelse på 4mm i bredde og er 35 mm lang, nok til å nå langt inn i urinrøret og gi intense støt innenifra. Selve glansringen er laget av elastisk medisinsk silikon, og fester seg godt rundt glansen mens dilatoren er innført i urinrøret.

  Mystim Plunging Pete Elektro Glansring med Dilator1

  Mystim Plunging Pete Elektro Glansring med Dilator

  Videoer

  Mystim Pubic Enemy No 2

  Kyskhetsbelte

  Et hendig og lite torturkammer for penisen din som kan gjøre så mye mer enn å bare sperre deg inne. Plugg opp Mystim boksen og opplev kraftige støt mot penisen i tillegg for å gjøre opplevelsen enda mer smertefull og intens.

  I den lekre reisekofferten får du med et penisbur, hengelås med nøkler, og en justerbar penisring slik at du kan tilpasse den etter din egen størrelse. Når du har festet den på kan du i tillegg feste på ledninger for å føre elektriske støt fra din Mystim elektroboks.

  Du tenker vel kanskje at dette må være en effektiv måte å fjerne kjønnshårene på…men Mystim elektroboksen går kun på 9V batterier og er helt trygg for å brukes til slike sexleketøy som dette, og er laget for å gi herlig pirrende nytelse med elektriske støt.

  mystim-opus-e-elektro-vagina-mastubator

  Mystim Pubic Enemy No 2

  Videoer

  Opus E Elektro Vagina

  Masturbator

  Det er nettopp dette leketøyet som førte til at Mystim vant prisen for beste produktsortiment innenfor sexleketøy under Xbiz Europa i 2019. Med en herlig TPE hylse som er så virkelighetsnær i følelse som det kommer, har Mystim fått til en masturbator som slår det meste på markedet med hensyn til kvalitet og design.

  Maturbatoren har en indre dybde på 17,5 cm, og hullet er på kun 1 cm i diameter når du trenger inn for å gi en så stram og deilig følelse som mulig.

  Husk om du vil oppleve elektriske støt samtidig med denne , så må du kjøpe Mystim elektrosex boksen i tillegg. Ikke kjør finger’n i stikkontakten for å prøve å få samme opplevelsen….det funker dårlig.

  mystim-opus-e-elektro-vagina-mastubator

  Mystim Opus E Elektro Vaginal Masturbator

  Videoer

  Elastiske Elektrobelter til Penis

  Penisbelter

  Disse penisstoppene er laget for å brukes sammen med en Mystim elektroboks for å både få en herlig seksuell opplevelse, og i tillegg trene opp stamina.

  Fest stroppene glansen, roten eller testiklene for å få en sviende deilige elektriske støt under onani. Enkelt menn kan faktisk få orgasme kun ved å bruke slike apparater!

  Men før du begynner å bruke slike leketøy, husk å prøv deg frem på de forskjellige innstillingene på apparatet først og øk gradvis når du begynner å bli vant med følelsen.

  Mystim Elastiske Elektrobelter til Penis1

  Mystim Elastiske Elektrobelter til Penis

  Alle brukeranmeldelser av Elastiske Elektrobelter til Penis

  Videoer

  Twisting Tom Analplugg

  Prostata

  Er du en mann som er åpen for å eksperimentere med prostata stimulering enten under samleie eller onani, bør du prøve denne deilige myke silikonsstimulatoren fra Mystim.

  Du kan bruke den manuelt alene, eller koble til hunnpluggene på din Mystim elektrosexboks for å oppleve pirrende støt i tillegg. Fordelene med å stimulere prostata er at du kan oppleve langt kraftigere orgasmer enn med tradisjonell onani.

  Prostatastimulatoren har en innførbar lengde på 14 cm, og er 3,5 på det tykkeste. Det myke silikonmaterialet innføres enkelt med litt godt glidemiddel laget for analsex.

  Ønsker du heller å se på andre typer, kan du lese vår store test av prostatastimulatorer her med både vibrasjoner og massasje.

  Mystim Twisting Tom1

  Mystim Twisting Tom Electrosex Prostatastimulator

  Videoer

  Mystim Othello Oval Elektrodildo

  Dildo

  Metalldildoer er foretrukket av mange kvinner, i og med at det gir en ekstra pirrende følelse å innføre det kalde metallet.

  Men hva om du kunne opplevelse pirrende elektriske støt i tillegg? Med Mystim sin elektrosex bos så kan du det.

  Denne kan kobles enkelt i bunnen av vibratoren med en hunnplugg for å nyte mange forskjellige intensiteter av støt og pulseringer mens du onanerer.

  For dem som også ønsker en metalldildo uten støt er de store kulene ekstra deilige å innføre på denne, og har opptil 3,5 cm i bredde på det største som kjennes godt når den trenger inn i deg.

  Mystim Othello Oval Elektrodildo1

  Mystim Othello Oval Elektrodildo

  Videoer

  Mystim John Large Elektroanalplugg

  Analplugg

  Mystims analplugg tar anal stimulering til neste nivå. Her får du en solid aluminiumsplugg som er glatt og deilig å innføre, og du kan også sette på strømkabler for å oppleve pirrende støt under bruk.

  Pluggen har en kraftig størrelse på 5 cm på det tykkeste området, så vær forsiktig når du innfører denne med et godt glidemiddel som er anbefalt for analsex. den har 300 gram i vekt og har en stopper i enden slik at du kan enkelt fjerne den etter bruk.

  For å kunne utnytte denne sammen med strømimpulser, må du enten ha Mystim Tension Lover l eller Mystim Pure Vibes boksen for å kunne regulere strømstyrke og intensitet på impulsene.

  Mystim John Large Elektroanalplugg1

  Mystim John Large Elektroanalplugg

  Videoer

  Mystim Proper Finn Elektro-urinrørspenn

  Urinrørspenn

  Mange menn elsker følelsen av å bli stimulert innvendig i penis ved å bruke kateterlignende redskaper under onani. følelsen kan intensiveres enda mer med Mystims Proper Finn, i og med at du kan også koble til strømimpulser i enden.

  Det glattpolerte rustfrie stålet innføres enkelt med et godt glidemiddel, og har en lengde på 21 centimeter slik at du kan fylle opp hele penisen og stimulere ekstra godt innvendig.

  Du skal holde i delen som er bak den sorte streken, slik at du ikke merker støt i fingrene om du kobler til din Tension Lover eller andre kompatible elektriske apparater for å tilføre strømimpulser.

  Mystim Proper Finn Elektro-urinrørspenn1

  Mystim Proper Finn Elektro-urinrørspenn

  Videoer

  Mystim Magic Gloves Elektrohansker

  Hansker

  Hanskene fra Mystim er laget for å kobles til et strømapparat for å kunne massere din partner over hele kroppen og gi pirrende støt samtidig.

  Du kan massere både utvendig og inne i kjeden, men husk å tilpasse støtene etter behov.

  Denne startpakken har alt du trenger for å komme i gang med massasje kombinert med sjokkterapi.

  Du får 5 par vinylhansker som er isolert for å ikke gi støt til den som har hanskene på, og 2 elektrohansker som tres ovenpå for å gi kraftig effekt.

  Hanskene kan enkelt vaskes etter bruk på 30 grader i vaskemaskinen, og er elastiske nok til å passe både store og små hender.

  Mystim Magic Gloves Elektrohansker

  Mystim Magic Gloves Elektrohansker

  Videoer

  Mystim Body Garland Analkjede Small

  Analkjede

  Mystim Body Garland Analkjede Small1

  Både menn og kvinner kan ha stor glede av å stimulere seg selv analt samtidig under samleie eller onani. Analkjeden fra Mystim er laget av et deilig silikonmaterial som smetter inn lett i og med at kulene er elastiske og myke.

  Et perfekt nybegynner leketøy for dem som er interessert i analsex, og i tillegg kan du koble denne opp mot en E-stim boks fra Mystim for å nyte elektriske impulser i tillegg.

  Kjeden har 4 kuler på 3 cm i diameter, og hele kjeden har en total lengde å 30 centimeter. Hunnplugg for elektriske støt kan festes i enden av analkjeden, og det anbefales at du ikke innfører mer enn 3 kuler for å kunne enklere dra kulene ut etter bruk.

  Mystim Jane Untamed Fjernstyrt Elektro Bekkenbunnskule

  Bekkenbunnskule

  Kvinner som plages med inkontinens eller lite stimuli under samleie kan ha mange fordeler ved å bruke en bekkenbunnskule for å styrke muskulaturen nedentil. Men denne fra Mystim byr på mange spennende overraskelser i tillegg.

  Denne betjenes enkelt med en egen fjernkontroll i pakken, samt at du kan koble den opp til en av Mystims E-stim bokser for å også tilføre elektriske impulser under onani – dette gjør trening definitivt mye artigere!

  Så istedenfor å prøve å holde på plass kegel kuler i lange perioder uten å få noe glede av dem, prøv heller Mystims bekkenbunnskule med elektriske impulser for å oppleve deilige orgasmer i tillegg som vil hjelpe deg med å stramme opp muskulaturen raskere.

  Mystim Jane Untamed Fjernstyrt Elektro Bekkenbunnskule2

  Mystim Jane Untamed Fjernstyrt Elektro Bekkenbunnskule

  Videoer

  Vibrator med E-stim impulser

  De fleste produktene tidligere i testen krever at du må koble opp sexleketøyene til et E-stim apparat fra Mystim, noe som blir billigere i lengden om du ønsker å kjøpe mange forskjellige produkter. Men Mystim har også enkelt apparater med elektriske imuplser om du er kun ute etter et produkt, som for eksempel en helt fantastisk vibrator!

  Mystim Electric Eric E-Stim Vibrator

  14068 mystim electric eric e stim vibrator prisvinder q 100 02

  Electric Eric fra Mystim er laget for kvinner som elsker følelsen av elektriske impulser. Eric har egne oppladbare batterier inkludert i pakken, og har hele 10 forskjellige elektriske impulser og intensiteter å velge mellom for å skreddersy opplevelsen. 

  Selve dildoen er av myk og behagelig silikonmaterial, og betjeningspanelet på bunnen av vibratoren er laget av solid ABS plast. 

  Den er også utstyrt med 8 vibrasjonsprogrammer med 5 forskjellige intensiteter for å gjøre opplevelse enda med himmelsk!

  Dildo i lekre farger og to kraftige motorer

  Et stort minus for mange er at du ikke kan nyte elektriske impulser i våte elementer, noe som sier seg selv når det er snakk om elektriske støt. Men Mystim har også flotte vibratorer som er vanntette, og er utstyr med kraftige motorer for å gi en helt fantastisk opplevelse i dusjen eller badekaret. 

  Mystim Elegant Eric Vibrator

  Mystim Elegant Eric Vibrator1

  Elegant Eric kan leveres i enten rød, grønn eller lilla farge, og har en deilig ergonomisk design med mykt silikonmaterial som trenger lett inn i kjeden med et godt glidemiddel.

  Elegant Eric er kanskje ikke den tykkeste vibratoren, men tros oss når vi sier at du vi likevel merke dette leketøyet godt når vibrasjonene skrus på.

  Du kan velge mellom 8 vibrasjonsprogrammer og 5 forskjellige intensiteter, og har en tykkelse på ca. 3 cm i diameter. 

  Den har også oppladbare batterier med en elegant magnetisk lader som bruker kort tid på å lade opp batteriene.

  Mystim dildo perfekt for elektrosex og vibrasjoner

  Eric serien fra Mystim byr på både vibrasjoner og elektriske impulser og er veldig populær. Men ikke alle liker en helt glatt overflate på dildoen, og vil heller ha litt mer tekstur på overflaten. Så ønsker du en herlig kombinasjon av elektriske støt, vibrasjoner, og en rillet overflate, er Sizzling Simon den perfekte lekekompisen for deg. 

  Mystim Sizzling Simon E-Stim

  Mystim Sizzling Simon E-Stim Vibrator1

  Sizzling Simon har en lekker sort design og er laget av medisinsk silikon av høyeste kvalitet, og slitesterk ABS plast på betjeningspanelet.

  De deilige rillene på overflaten gir ekstra stimulanse når du beveger den inn og ut, og du kan enkelt endre vibrasjonsstyrke mens du holder i vibratoren. 

  Den har en total lengde på 27 cm og kan innføre opptil 15 cm.

  Mystim vibrator med todelt hode for ekstra nytelse

  Det finnes mange dildoer der ute som har to motorer for vibrasjoner. Men det er sjeldent at du ser en dildo som har to hoder som kan kjøres på forskjellige intensiteter samtidig. deg deg å kunne finstille massering av klitoris samtidig som du kjører en annen rytme på mellomkjøttet. Med Bon Aparte har du muligheten til dette.

  Bon Aparte

  Mystim Sizzling Simon E-Stim Vibrator1

  Bon Aparte er en lekker tohodet dildo med oppladbare batterier som holder seg gående lenge for at du skal bli tilfredsstilt.

  den er i tillegg vanntett slik at du kan nyte den i både dusj og badekar mens du koser deg. Dildoen har en ganske myk følelse og er laget av silikon av høyeste kvalitet, og har en innførbar lengde på 13 cm.

  Med + og – knappene på håndtaket kan du enkelt velge mellom 5 forskjellige intensiteter og 8 forskjellige programmer som vil gi deg en fantastisk stimuli av både mellomkjøttet og klitoris.

  Kraftig Mystim vibrator med realitisk utforming

  For de som krever et litt tykkere leketøy i sengen, har Mystim en herlig vibrator med 4,3 cm i diameter. den naturlig penisformen med det tykke hodet er som skapt for å stimulere dine mest sensitive områder inne i kjeden. Dette er også en lekekamerat du kan ta med deg i badekaret, da denne er 100% vanntett selv om den går på batteri.

  Terrific Human

  Mystim Sizzling Simon E-Stim Vibrator1

  Dildoen har en typisk lengde for Mystim dildoer på 27 cm, hvor av 16 cm kan innføres.

  Selv om dette ikke er den lengste dildoen på markedet, vi du garantert kjenne at denne trenger inn i deg med det tykke store hodet.

  Batteriene på Mystim Terrific Human er oppladbare, og det medfølger en magnetisk USB kabel for hurtig opplading til neste økt.

  Trådløs elektrosex med Mystim Cluster Buster

  Mystim Tension Lover er perfekt for dem som kun ønsker å bruker noen få elektrosex leketøy samtidig. Men for dem som vil ha et helt arsenal klart til bruk, er det begrensede antall porter, og det blir mye ledningssøl. Derfor har Mystim laget Cluster Buster, en enkel måte for å slippe å tråkke i ledninger og ha et begrenset utvalg av sexleketøy tilkoblet.

  Mystim Cluster Buster E-Stim Sett

  Mystim Cluster Buster E-Stim Sett13

  I pakken er det inkludert 1 strømboks som kan kobles til en USB enhet, og 1 rund receiver hvor du kobler til sexleketøyet.

  Strømboksen kan styre så mange receivere du vil samtidig, og du har 8 forskjellige kanaler og 17 programmer å velge mellom for å gi et hvert sexleketøy om til en helt særegen opplevelse.

  Hvordan kjøpe det beste Mystim sexleketøyet?

  Å velge et Mystim elektrosex leketøy kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du ditt nye favoritt Mystim elektrosexleketøy i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 1395 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste Mystim E-stim produkter

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe Mystim elektrosex leketøy

  Steg for steg guide

  Leter du etter det beste Mystim sexleketøyet?
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe det beste Mystim elektrosexleketøyet. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilket Mystim sexleketøy du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper et Mystim E-.stim leketøy.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for et Mystim sexleketøy du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til Mystim produktet du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du et Mystim elektrosex leketøy.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan bruke Mystim Tension Lover?

  Vi skal se nærmere på hvordan denne boksen fungerer, og hva du kan forvente deg av kraft fra denne boksen.

  Rengjøring av Mystim elektrosex leketøy

  God hygiene og rengjøring av elektrosex produkter er like viktig som med andre sexleketøy. Spesielt om du bruker dildoer, lommevaginaer, eller analplugger som er tilkoblet ditt Mystim E-stim apparat.

  Væsker og skitt skal fjernes både på overflaten innvendig på sexleketøy for å unngå at det gror seg fast helsefarlige bakterier som kan ødelegge moroa.

  Personlig hygiene før og etter bruk er også viktig slik at ikke sexleketøyene tiltrekker seg lukt og døde hudceller som ødelegger materialene.

  wash

  Videoer om hvordan du rengjør sexleketøy fra Mystim og andre merkevarer

  Her har vi samlet flere videoer med masse informasjon om hvordan du skal rengjøre sexleketøy. Ettersom de fleste sexleketøy er laget av de samme materialene, enten de er fra Mystim eller andre merkevarer, er disse videoen gjeldene for stort sett alt av leketøy du har i husstanden.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *