Naturtro dildo – Best i test

Å velge en naturtro dildo kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du din nye favoritt naturtro dildo i din besittelse på kort tid!

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av  naturtro dildo

FAQ

Noen realistiske dildoer har også et ekstra vibrerende element. Disse vibrerende dildoer er perfekte for de som ønsker litt mer stimulering. Vibratorer leverer kraftige vibrasjoner til dine erogene soner som vil føre deg til orgasmisk himmel. Vibrerende dildoer har mange forskjellige funksjoner som styres av en fjernkontroll i bunnen av sexleketøyet. Noen kontrollere kan være fjernkontroll eller trådløse, mens andre vil være innebygd i sexleketøyet.

Det er mange forskjellige fordeler ved å bruke en realistisk dildo, deres naturtro design og allsidighet er to av de største. Som tidligere nevnt, ser, føles og ligner realistiske dildoer penis. Penis har et tips som er naturlig designet for enkel innsetting. Når den er satt inn, kan spissen lett brukes til å massere g-punktet eller prostata.

Materialet til realistiske dildoer er det som virkelig skiller dem fra alle andre typer dildoer. Mange realistiske dildoer er laget av en spesialisert type, en termoplastisk elastomer (TPE) som gjør at dildoen føles myk, ligner på den virkelige tingen, mange typer TPE har spesielle formler og navn, men består i grunn av den samme tingen. Andre realistiske dildoer er laget av polyvinylklorid (PVC) som gir produktet en veldig realistisk natur, en fast, men fleksibel følelse, samt en jevn tekstur. PVC brukt i sexleketøy er alltid ftalater gratis, og også helt kroppssikkert. PVC-dildoer er vanligvis billigere enn andre typer voksenleker fordi prosessen med å lage PVC er billig og veldig rett frem.

Noen realistiske dildoer er støpt på en modell fra virkeligheten, noen produsenter har også høyere skulptører for å få realistiske dildoer til å se naturlige og mer anatomisk nøyaktige ut. Videre vil noen selskaper håndmalte de realistiske dildoer, slik at de får en veined tekstur som går nedover skaftet, slik at dildoer ser enda mer realistiske ut.

Realistiske dildoer har mange forskjellige strukturer på den ytre overflaten designet for forskjellige typer stimulering eller bruk. Vanligvis vil realistiske dildoer ha en skarp ytre tekstur for å være så realistiske som mulig. Dildoer som har en hevet veneaktig tekstur føles bra når de settes inn. Andre har en jevn overflate som er bra for første gangs brukere, da de er veldig enkle å sette inn. Glatte teksturerte dildoer er også bra for analinnføring, ettersom de er mer komfortable.

Jeg vil prøve å ikke få deg til å rødme med dette, selv om jeg vet at tankene dine vil dra dit. Hvorfor ikke få partneren din til å jobbe dildoen for deg? For ham vil det være som å se en myk pornofilm, og følelsen vil være som om han går gjennom en eksplosjon i tankene og der nede. Et helt nytt nivå av forspill, så å si. Hvis partneren din føler seg skremt ved å bruke en dildo, kan du forklare ham at de to begrepene er helt forskjellige, og at det ikke er noe å føle seg skremt av.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  European Lover Naturtro Dildo

  Testvinner

  82%
  Design
  84%
  Brukervennlig
  90%
  Kvalitet
  91%
  Pris
  86%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.2/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Bøyelig og pålitelig, denne 20 cm dongen gir deg full kontroll over den interne vinkelen for presis G- og P-spot-glede. Ligger på toppen av en sugekoppbase, det runde hodet, hevede årer og realistiske baller gir superautentiske opplevelser.

  Dekk akselen med vannbasert smøremiddel før du spiller for jevn innsetting og stimulering.

   Lover Naturtro dildo er en tidløs samling av naturtro dildoer som tilbyr enkel stil, varig kvalitet og altomfattende tilfredshet.

  Fornøyelse trenger ikke å være komplisert.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner European Lover Naturtro
  Sugekopp 7,7 cm
  Totallengde 23 cm
  Diameter dildo 4 - 4,5 cm
  Vanntett Ja
  Innførbar CA. 20 cm
  Materialer PVC
  European Lover Naturtro Dildo

  Naturtro hodet

  1 of 4

  Årete

  2 of 4

  Myk mot huden 

  3 of 4

  Sugekoppen

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av European Lover Naturtro Dildo

  Videoer

  Konklusjon

  Dette er et fantastisk produkt som hjelper til med vaginal stimulering som jeg syntes var enkel å bruke, og veldig effektiv med berikende orgasmer, spesielt når de ble parret med en klitorisvibrator, kule eller tryllestav. Jeg syntes det var morsomt å kunne gjøre forskjellige posisjoner uten hender på grunn av sugekoppen.

  Det eneste problemet jeg hadde med dette leketøyet er at materiale  kan være grovt når du setter naturtro dildo inn og beveger deg i bestemte stillinger, selv med vannbasert smøre, men å bytte til mer komfortable stillinger var en enkel løsning for meg.

  Dette er et flott produkt for alle som sliter med vaginale orgasmer eller for noen som ser etter allsidighet i sexleketøyene sine.

  Willie City Realistisk Svart Sugekoppdildo

  Svart

  84%
  Design
  86%
  Brukervennlig
  90%
  Kvalitet
  91%
  Pris
  86%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  5/5
  Brukervurdering:
  5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Bøy meg, form meg, uansett hvordan du vil ha meg … det er riktig, denne fantastiske stor dildoen er alt du vil gjøre med som du vil. Vår faste, fleksible venn er alltid oppreist og ivrig etter å vekke, med en skarp sjakt og en sugekoppbase for håndfrie opplevelser.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Willie City Realistisk Svart
  Sugekopp 7,7 cm
  Totallengde 23 cm
  Diameter dildo 4,5 cm
  Vanntett Ja
  Innførbar CA. 20 cm
  Materialer PVC
  Willie City Realistisk Svart Sugekoppdildo

  Naturtro hodet

  1 of 4

  Årete

  2 of 4

  Myk mot huden 

  3 of 4

  Sugekoppen

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Willie City Realistisk Svart Sugekoppdildo

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg og kjæresten min er veldig erfarne når det gjelder sexleker og har en stor samling. Dette er den klart største leken vi har på en eller annen måte når det gjelder både omkrets og lengde og sannsynligvis også vekt, da dette er ganske heftig. Jeg hadde ingen problemer med å bruke dette leketøyet, siden jeg har flere plugger som er i samme størrelse, og så tar meg tid og mye smøremiddel. Jeg synes at denne naturtro dildo var veldig enkel å bruke, men dette er ikke egnet for anallek hvis du ikke er erfaren. 

  Han føler seg fantastisk inne, jeg har aldri følt meg så mett, venene og hodet føltes også fantastiske. Jeg syntes det var veldig enkelt å oppnå en prostataorgasme ved å bruke dette leketøyet, så hvis du er interessert i det, vil du også ha det bra. Når det gjelder kjæresten min, var hun veldig tatt med dette leketøyet, det tok henne en gang å kunne ta det meste av ham, men etter noen få bruksområder klarte hun å ta de fleste av ham ikke noe problem. 

  Å se henne ta et så stort leketøy var en slik sving på for meg også, og det er veldig enkelt å bruke for parlek også. Vi brukte den med stroppen vår, og den fungerte veldig bra også, og vi hadde det veldig gøy å bruke dem sammen.

  Willie City Classic Realistisk Dildo

  Billigst

  88%
  Design
  85%
  Brukervennlig
  90%
  Kvalitet
  94%
  Pris
  87%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.4/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Et syn for de mest erotiske fantasiene, vår faste, fleksible og svulmende venn her er alt ditt å leke med på ekte. Denne skjulte, fyldige dildoen er alltid oppreist og ivrig etter å behage, og har også en sugekoppbase for håndfrie opplevelser. Ja takk.

  Det eneste som kan gjøre dette leketøyet bedre (jeg vet, vi trodde ikke det kunne bli bedre), er en fin god dose av din favoritt vannbaserte sexsmør for ekstra slip ‘n’ slide.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Willie City Realistisk Dildo
  Sugekopp 7 cm
  Totallengde 23,5 cm
  Diameter dildo 4,7 cm
  Vanntett Ja
  Innførbar 17,5 cm
  Materialer PVC
  Willie City Classic Realistisk Dildo 23,5 cm

  Markert hodet

  1 of 4

  Svulmende årene

  2 of 4

  Fast pung

  3 of 4

  Sugekoppen

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Willie City Classic Realistisk Dildo

  Konklusjon

  Det første jeg la merke til da jeg fikk dette var hvor realistisk og strukturert dildo ser ut. Jeg har bare glatte dildoer, så dette var en fin forandring, når jeg brukte denne realistisk dildo, kunne jeg virkelig føle rillene og venene som ga stor glede.
  Perfekt lengde og omkrets for å treffe riktig sted uten å være smertefull.
  Den sterke sugekoppen på bunnen er også ekte nytelse som er nyttig å feste på gulvet eller til og med bad veggen. Uansett om jeg kjører eller gjør doggy, får denne naturtro dildoen meg til å sprute overalt og gi meg skjelvende orgasmer, spesielt når jeg er parret med en kulevibrator på klitoris. Jeg har elsket det så mye at fitte er vondt og trenger en pause fra å bruke naturtro dildoen flere ganger per dag!
  Derfor anbefaler jeg å legge dette til enhver leketøysamling!

  Naturtro Dildo med Fjernkontroll

  86%
  Design
  81%
  Brukervennlig
  84%
  Kvalitet
  91%
  Pris
  81%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3/5
  Brukervurdering:
  3.7/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Det eneste som er bedre enn en fast, fleksibel dildo er en som vibrerer, og du har flaks, fordi denne skjønnheten er klar til å gå. 10 fantastiske vibrasjonsfunksjoner for full glede.

  En solid sugekoppbunn lar deg klatre ombord for håndfri moro, og du kan til og med gli denne naturtro dildo i en sele for erotisk utforskning med en partner.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Naturtro Dildo/Fjernkontroll
  Sugekopp 7,7 cm
  Totallengde 24,5 cm
  Diameter dildo 4,7 cm
  Vanntett Ja
  Innførbar 17,5 cm
  Materialer PVC
  Naturtro Dildo med Fjernkontroll

  Naturtro stimulering

  1 of 4

  Realistisk form

  2 of 4

  Hudfarget

  3 of 4

  Fjernstyrt

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Naturtro Dildo med Fjernkontroll

  Videoer

  Konklusjon

  Så første inntrykk – denne naturtro dildo er ganske stor, men fortsatt relativt enkelt å jobbe med. Vi har bare brukt den på fru B og den er for stor for herr! Materialet er veldig glatt. Vi har flere andre realistiske dildoer av samme størrelse, og dette materialet føles annerledes. Denne sannsynligvis er mindre realistisk, men hvis du liker glatt, er dette noe for deg. Det vibrerende elementet er overraskende kraftig med tanke på at det bare tar et par AAA-batterier.

  Fru B er litt av en maktdronning, og vi liker vanligvis hoveddrevne leker, men kraften her var en hyggelig overraskelse. Dette er også første gang vi prøver et sugekoppleketøy. Det holder seg til alle slags! Vi hadde trodd at vi i beste fall bare kunne bruke den i dusjen på flisene, men det er ikke tilfelle. Vår nåværende favoritt er på baksiden av døren til soverommet!

  Dens pinner veldig veldig fast, men er også enkle å fjerne ved hjelp av fanen. Fantastisk for trekantfantasier. Anbefalt.

  Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugekopp

  83%
  Design
  80%
  Brukervennlig
  80%
  Kvalitet
  90%
  Pris
  64%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3/5
  Brukervurdering:
  3.7/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Nyt dype V-dykkeropplevelser med Baseks Jellies  Realistisk dildoen, som kan synke til dybder på opptil 18 cm for fotlengdespill. Den strukturerte skaftet er dekket av hevede rygger og støt, mens hodet forblir glatt for enkel innsetting.

  Perfekt hvis du liker dine dildoer tykke, lange og tilfredsstillende, er denne Sil-A-Gel-dildoen fast, men likevel litt fleksibel. Bruk med partneren din for fullstendig forspill eller prøve selv for dyp penetrasjon som kan ta deg hele veien.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Baseks Realistisk Dildo
  Sugekopp 6 cm
  Totallengde 18 cm
  Diameter dildo 3,6 cm
  Vanntett Ja
  Innførbar 16,5 cm
  Materialer TPE
  Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugekopp

  Pirrende

  1 of 4

  Jelly

  2 of 4

  Frekk onanioplevelse

  3 of 4

  God sugekopp

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugekopp

  Videoer

  Konklusjon

  Mine første tanker var at denne naturtro dildo kan være litt ambisiøs, ettersom vi ikke har spilt med noe så stort før. Det kom raskt, og når det ble pakket ut så det ikke skremmende ut (for meg). Det var ingen sterk lukt til produktet, så med en rask vask var han klar for handling. Vi  hadde et teaterstykke senere den kvelden da hun ba om sin nye venn.

  Jeg var glad for det, og med et godt smørbelegg gled han rett inn til henne. Tilfredsheten hennes ble øyeblikkelig tydelig fra lydene hun begynte å lage. Hun snudde seg og fortsatte å ri leketøyet på fire mens jeg holdt på det, det tok ikke lang tid før hun nådde orgasme … som var veldig sexy.

  Vi har siden brukt denne naturtro dildo til noen virkelig våte opplevelser.

  Nature Skin Double Dong Skin

  81%
  Design
  76%
  Brukervennlig
  79%
  Kvalitet
  88%
  Pris
  64%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3.3/5
  Brukervurdering:
  3.6/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Å dele eller ikke dele – det er spørsmålet. På 45,8 cm har denne dobbelte naturtrogelédildoen mer enn nok lengde til 2, men igjen er den også bøyelig nok til å vende sitt andre realistiske hode mot å fylle dine doble penetrasjonsfantasier.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Nature Skin Double Dong
  Sugekopp Nei
  Totallengde 45,8 cm
  Diameter dildo 3.4-4 cm
  Vanntett Ja
  Innførbar 15 cm
  Materialer TPR
  Nature Skin Double Dong Skin

  Dobbel nytelse

  1 of 4

  Årete

  2 of 4

  Frekk onanioplevelse

  3 of 4

  Fleksibel

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  For et fantastisk realistisk dildo for ham eller henne. Den som er så stor at du kan leke med det samtidig. Det som gjør dette leketøyet flott, er hvor realistisk naturtro dildo ser ut og føles, du føler hver vene mens du spiller. Denne er også så allsidig at du kan gjøre så mange forskjellige ting med denne realistisk dildo som å spille alene, spille med ett hull eller begge på samme tid eller til og med denne er mulighetene er uendelige.

  Fleksibiliteten og lengden tillater alle disse fantastiske mulighetene.
  For et fantastisk leketøy for ham eller henne. Det er så stort at du kan leke med det samtidig. Den er også så allsidig at du kan gjøre så mange forskjellige ting med det, for eksempel å spille selv, spille med ett hull eller begge samtidig eller til og med som Les mer om anmeldelse om at det bare fortsetter å gå et par muligheter er uendelige.

  Fleksibiliteten og lengden tillater alle disse fantastiske mulighetene!

  ColourSoft Myk Silikondildo

  85%
  Design
  83%
  Brukervennlig
  83%
  Kvalitet
  88%
  Pris
  78%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  3.7/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Glem ikke månen: Få tak i denne fargerike realistiske sugekoppdildoen, så kommer du over regnbuen på kort tid! Denne silikon naturtro dildo har en skaft som er dekket av glede-lovende årer for virkelige opplevelser.

  Bare nyt det fremtredende tipset, og når du er klar, kan du utfordre deg selv til å ta alle 5 tommer, farge for farge. Den faste, men fleksible silikonakselen er fantastisk glatt og de strukturerte kulene gjør det trygt å bruke for både vaginal og anal penetrasjon.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner ColourSoft Myk
  Sugekopp 6 cm
  Totallengde 18 cm
  Diameter dildo 3,7 cm
  Vanntett Ja
  Innførbar 12 cm
  Materialer Kroppsvennlig silikon
  ColourSoft Myk Silikondildo

  Fantastisk utseende

  1 of 4

  Årete

  2 of 4

  Frekk onanioplevelse

  3 of 4

  God sugekopp

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Partneren min elsker å se hver av fargene forsvinne inni meg når jeg bruker den. Dildoen i seg selv er fast, men fleksibel, så den beveger seg og danner seg pent til de indre konturene av dem. Denne realistisk dildo er bare gull i enden av regnbuehullet du ønsker å bruke den i. Årene gir en veldig fin følelse når du er inne og absolutt bidra til å øke følelsen av glede.

   Den har en flott sugebase, slik at den tingen ikke vil rikke med den mest kraftige bruken; og selv etter at du er ferdig, kan det være litt av en oppgave å prøve å fjerne det fra veggen, så det gjør absolutt jobben sin. 

  Jeg vil absolutt anbefale å bruke en god mengde smøremiddel sammen med dette produktet, fordi det kan forårsake litt friksjonssårhet hvis ikke tilstrekkelig glatt, i det minste fra min erfaring. kjørelengde kan variere.

  Willie City Classic Realistisk Dildo Gjennomsiktig

  83%
  Design
  80%
  Brukervennlig
  80%
  Kvalitet
  90%
  Pris
  68%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.1/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Bøy denne slemme gutten hvilken som helst måte å nyte penetrasjon enten alene eller med en partner, eller ta utfordringen med å ta alle 19 cm i ett. Superstor tilfredshet venter mens den klare naturtro gelédildoen gleder deg med sine ertende teksturer.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Willie City Realistisk Dildo
  Sugekopp 6 cm
  Totallengde 24,5 cm
  Diameter dildo 4.8 cm
  Vanntett Ja
  Innførbar 19 cm
  Materialer TPE
  Willie City Classic Realistisk Dildo Gjennomsiktig

  Virkelighetstro stimulering

  1 of 4

  Alltid potent

  2 of 4

  Tydelige årer

  3 of 4

  God sugekopp

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Denne realistisk dildoen er rett og slett fantastisk og kan brukes på så mange måter. Hvis du leter etter en litt lengre dildo enn gjennomsnittet, er denne perfekt.

  Den kan brukes til anal som både et dobbelt penetreringsleketøy som gir deg en fantastisk omkrets eller et leketøy for å starte dybdespill med de tolv tommers og gir deg en fin fiiling sensasjon med litt av en bulge. Dette leketøyet er også bra for å bli brukt muntlig, men det er for de mer erfarne menneskene.

  Tekstur og materiale er veldig behagelig, og vil ikke utsette det i det hele tatt. Som jeg antar er nyttig når du møtte den for første gang. Jeg vil være ærlig i å si at størrelsen er ekstrem, spesielt bredden. Selv om vi har brukt dette et par ganger, er jeg fortsatt ikke til å ta alt, siden jeg tror jeg bare har tatt rundt 4 cm. Forhåpentligvis vil jeg over tid bygge mot.

  Er naturtro dildo føles som ekte penis?

  Først og fremst er den mest synlige funksjonen den visuelle appellen til dildoer. Hvis du foretrekker at sexleketøyet ditt ser ut som den virkelige tingen, kan en mer realistisk dildo lokke deg. Dette kan være fordi tankene dine sender signaler til hjernen og kroppen din om at en mer realistisk dildo føles bedre. Eller kanskje du virkelig liker utseendet til faktiske peniser, og du ønsker det utseendet i sexleketøyene dine.

  Den beste realistiske dildoen vil alltid føles som ekte hud. Det kan være morsomt for de som ser på virkelige modeller å teste ut fleksibiliteten, mykheten og til og med materialets squishiness. Også hvordan det føles i hånden din er en god indikator på hvordan det vil føles inne i kroppen din.

  De mest realistiske dildodesignene kan også tilby dobbelt tetthet. Men hva betyr det? Dobbel tetthet er der det ytre laget av leketøyet er mykere enn den indre kjernen; dette hjelper til å ligne på å føle en ekte penis når den er tettere opp.

  En realistisk modell vil vanligvis komme i form av en ekte penis, og dette kan bety ekstra stimulering og glede de stedene som teller mest! Ulempen med en vanlig dildo er at den noen ganger kan mangle fleksibilitet eller for stiv form, noe som gjør den mindre behagelig å sette inn.

  Hvordan kjøpe den beste naturtro dildo

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 400 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste naturtro dildoene

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe naturtro dildo

  Steg for steg guide

  Leter du etter den beste naturtro dildo
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe den beste naturtro dildo. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken naturtro dildo du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper en naturtro dildo.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for en naturtro dildo du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til en naturtro dildo du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du naturtro dildo.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Step

  Hvordan bruke en naturtro dildo

  Å, realistiske dildoer! Er det noen form for sexleketøy som er mer ærverdig eller mer kontroversiell ?! Ok, kanskje RealDolls … men du ser ikke mange av disse i disse dager. Silikonpinner er langt mer vanlig – og uten tvil, langt mer allsidige! Her er seks morsomme måter å bruke realistiske dildoer i sex og onani på …

  Rengjøring av realistisk dildo

  Uansett leketøyets materiale, bør du vaske og tørke det etter hver bruk, så det er så rent som mulig.
  Selv om det er mer sannsynlig at det er porøse leker som inneholder bakterier eller andre mikroorganismer enn ikke-porøse, er det lurt å rengjøre alt leketøy du har brukt rett etter at du har brukt det. Jeg vet, jeg vet: For en buzzkill. Men å innlemme dette viktige trinnet i rutinen vil holde lekene dine så sanitære som mulig.

  wash

  Videoer tilgjengelig om hvordan du rengjør en naturtro dildo

  Den viktigste regelen sier: “Alltid rengjør lekene dine!”. Se hvordan: