Oppblåsbar dildo – Best i test

En oppblåsbar dildo er et ekspanderende sexleketøy som blåser opp som en ballong inne i skjeden eller anus. Den setter inn i kroppen i normal størrelse, og blåses opp ved å klemme håndpæren.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av oppblåsbare dildoer

FAQ

Ta det rolig når du bruker en oppblåsbar dildo til anal lek. Hvis den ikke vil gå, eller er for ubehagelig når den er oppblåst, legg leken bort og prøv igjen en annen dag. En stor fordel å gjøre med oppblåsbare dildoer er at de kan begynne små og bli større, noe som gjør dem perfekte for analøvelse.

Sørg for å sjekke hvilket materiale en oppblåsbar dildo er. Hvis det er laget av silikon, er det behov for et vannbasert smøremiddel for å unngå materialnedbrytning.

Grundig med smøret. Enda mer så da vil din gjennomsnittlige dildo, oppblåsbare dildoer nå grensene dine. Ekstra smøremiddel er nødvendig for å hjelpe de musklene som kanskje aldri har fått så mye action før!

Før bruk anbefales det å øve på å sprenge dildoen for å måle hvor mye den blåses opp for hver klemme av pæren.er mattis, pulvinar dapibus leo.

Når du bruker en oppblåsbar dildo i skjeden, bruk en liten mengde smøremiddel og sett inn dildoen, på dette tidspunktet kan du blåse opp dildoen litt hvis dette hjelper med innsetting. Oppblåsbar dildoen til du føler deg mett, noen vil til og med blåse opp dildoen til den er litt ubehagelig. Når det er for ubehagelig, slipper du bare luft til du når ønsket volum.

Å vite at store og rare sexleketøy alltid selger, var vi ikke overrasket over å oppdage at disse fløy ut av hyllene, og folk likte dem!

Det rare, men geniale konseptet tok fart ... Hvem ville trodd?

Hovedårsaken til at noen ville kjøpe et stort, oppblåsbart analleketøy, er at det er den tryggeste og beste måten å oppleve den bredeste, største følelsen på baken uten å skade lukkemuskulaturen i anus

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Master Series Renegade oppblåsbar Dildo

  Testvinner

  82%
  Design
  77%
  Brukervennlig
  83%
  Kvalitet
  79%
  Pris
  67%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Se den glatte latexdildoen vokse i størrelse fra 15 til 19 innsettbare cm mens du pumper. Med realistisk venedetaljering langs skaftet og et avrundet hode, er denne oppblåsbare dildoen perfekt klar til å levere naturtro glede under lek.

  Bare pump opp ved hjelp av den brukervennlige håndpumpen, og luft deretter ut ved å vri på ventilen. Lett! Husk å legge til rikelig med vannbasert smør for å forbedre spillet ditt.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Master Series Renegade
  Uopblåst lengde 15,2 cm
  Diameter uopblås 3,5 cm
  Lengde 19 cm
  Diameter 7 cm
  Vanntett Ja
  Materialer Latex, TPR
  Master Series Renegade oppblåsbar Dildo

  Pærepumpe

  1 of 4

  Naturlig utformert

  2 of 4

  Med oppblåstbunen 

  3 of 4

  Litt årete

  4 of 4

  Konklusjon

  Så dette var vårt første oppblåsbar dildo, jeg hadde ikke engang hørt om dem før mannen min nevnte det da vi ønsket å legge til noen nye ting i samlingen vår. Produktet ser ut og føles bra, mannen min testet umiddelbart hvor stor den kunne blåses opp og var ikke skuffet!

  Det er flott at du kan blåse den opp mens den er inne, og mannen min fikk litt vondt da vi prøvde denne oppblåsbar dildo da måtte jeg be ham tømme den litt! Men dette produktet får deg til å føle deg så mett! Det fungerte også veldig bra med smøremiddel og gled lett inn! Mannen min elsket å bruke den på meg og klarte å slå meg med den.

  Følelsen av materialet var litt rar, men hvis du bruker kondom og smøremiddel, kan det føles veldig bra og det glir lett inn. Samlet sett er det gøy med en partner og vil gi deg en god fnise.

  You2Toys Oppblåsbar Strap-on

  Nybegynner

  74%
  Design
  69%
  Brukervennlig
  77%
  Kvalitet
  79%
  Pris
  63%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3/5
  Brukervurdering:
  3.7/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Mett ditt ønske om dyp penetrasjon og orgasme strekkopplevelser med denne oppblåsbare dildoen. Med realistisk detaljering, en solid indre kjerne og en pumpe i håndflaten, er det enkelt å sette inn og massere de hotteste stedene dine uten problemer.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner You2Toys Oppblåsbar
  Uopblåst lengde 18,5 cm
  Diameter uopblås 5,4 cm
  Lengde 24 cm
  Diameter 9 cm
  Vanntett Ja
  Materialer Silikon, ABS-plast, latex, stål
  You2Toys Oppblåsbar Strap-on

  Med sele

  1 of 4

  Blåste bunn

  2 of 4

  Lett å bruke

  3 of 4

  Naturlig utformet 

  4 of 4

  Konklusjon

  Så jeg har prøvd denne oppblåsbar dildo et par ganger. Da jeg kjøpte den opprinnelig, var jeg så opptatt av å prøve den, jeg tror at opplevelsen min var overskyet av den store spenningen i strekkpotensialet dette kan gi. Det var bra den gangen, og jeg følte meg litt fornøyd.

  Så la den tilbake i leketøykassen, og 8 måneder senere ble den fremdeles satt der og samlet støv.  Jeg trodde jeg burde gi dette et nytt forsøk, og gi den en skikkelig gjennomgang. Bygget er ikke det hadde jeg forventet. Jeg trodde dette kan være hult innvendig, men det hele har en stiv dildo inni som hvis tømming faktisk er ganske hard. Oppblåsingspæren er av standardkvalitet, strukturert for å gi mer grep, og jeg liker at utløsningsmekanismen er på en knapp i stedet for en skru.

  Dette er nyttig når du har smør overalt! Selve oppblåsingsrøret er veldig kort, kan gjøre med å være litt lengre. Hovedproblemet for meg er når det kommer til inflasjon. Dette gir ikke en jevn pumpe, og ender ofte med å blåses opp utenfor kroppen, med mindre du har hele greia inni deg. Jeg prøvde å bruke hånden min til å holde bunnen slik at den blåste opp i meg, men dette er bare upraktisk.

  Fetish Fantasy Oppblåsbar Ass Blaster

  Billigst

  77%
  Design
  75%
  Brukervennlig
  83%
  Kvalitet
  83%
  Pris
  65%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3/5
  Brukervurdering:
  2.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Mett ditt ønske om dyp penetrasjon og orgasme strekkopplevelser med denne oppblåsbare 28 cm dildoen. Med realistisk detaljering, en solid indre kjerne og en pumpe i håndflaten, er det enkelt å sette inn og massere de hotteste stedene dine uten problemer.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fetish Fantasy
  Uopblåst lengde 28 cm
  Diameter uopblås 4,3 cm
  Lengde 30 cm
  Diameter 7 cm
  Vanntett Ja
  Materialer PVC, latex
  Fetish Fantasy Oppblåsbar Ass Blaster

  Naturtro hodet

  1 of 4

  Rillete

  2 of 4

  Pærete pumpe

  3 of 4

  Latex

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Fetish Fantasy Oppblåsbar Ass Blaster

  Videoer

  Konklusjon

  Når denne oppblåsbar dildoen settes inn, holder den oppblåste luften seg ikke på plass / fordeles jevnt, noe som er nødvendig hvis du trener på strekk. All luft presser mot bunnen av leketøyet mye mer drastisk enn i produktbildet, langt til bunn for å punkt der det ikke er satt inn i kroppen.
  Så den delen av leketøyet som er satt inn, forblir i den deflaterte størrelsen, og luften er ikke der. Bare en stor luftboble utenfor hullet ditt. Beseirer formålet med leketøyet.

  Denne oppblåsbar dildo gir ikke en jevn pumpe, og ender ofte med å blåses opp utenfor kroppen, med mindre du har hele greia inni deg. Jeg prøvde å bruke hånden min for å holde bunnen slik at den blåste opp i meg, men dette er bare upraktisk. Jeg kjøpte dette da det var på den billigere siden av de oppblåsbare dildoer, men jeg tror det hadde vært bedre å bruke litt mer penger.

  Louisiana Lounger Sexmaskin

  75%
  Design
  71%
  Brukervennlig
  70%
  Kvalitet
  72%
  Pris
  65%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3.7/5
  Brukervurdering:
  2.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Den stødende Louisiana Lounger er ergonomisk designet for å treffe ditt søte sted hver gang, og du kan velge mellom 3 dildoer, en one-touch-fjernkontroll og håndledd- og ankelmanchetter for øyeblikkelig bondage-handling. Len deg tilbake og nyt turen!

  Lett oppblåst og i løpet av få minutter, fest ditt valg av 3 medfølgende vibratorer for å oppleve håndfri glede som føles akkurat som den virkelige tingen! Den leveres med en gratis fotpumpe også, slik at du kan komme i gang med en gang!

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Louisiana Lounger
  Størrelse maskin 160 cm x 80 cm
  Dildo 12, 14 og 17 cm
  Bæreevne Opp til 132 kg
  Baterier Ja
  Vanntett Nei
  Materialer Vinyl
  Louisiana Lounger Sexmaskin

  Naturtro nytelse

  1 of 4

  Tre dildoer

  2 of 4

  BDSM-lek

  3 of 4

  Støtte for hode

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Louisiana Lounger Sexmaskin

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg kjøpte denne til min kone, ettersom hun virkelig ønsket at det skulle legge til en veldig stor leke samling. Den er enkelt å pumpe opp med pumpen som ble levert. Og var veldig behagelig å sitte på. Leketøyfester så bra ut. Men når min kone var i stilling, fant hun leketøyet veldig ukomfortabelt og med sin eneste hastighet ikke bra som hun liker.
  Stolen er veldig behagelig, begrensningene er en god idé, men enkle å bryte ut av. Få en billig elektrisk pumpe, det vil være verdt den lille prisen.

  Maskinen var litt av et sjokk, for grovt for meg er jeg redd, men kanskje jeg blir vant til det. Min største skuffelse var det at det ikke står i beskrivelsen at du trenger 8 AA batterier for å fungere så sørg for at du har dem, ellers vil du ikke kunne spille, dette var en stor svikt. Første gang vi prøvde det; Fjernet boksen, sprengte den og skjønte at vi ikke kunne bruke den!

  You2Toys Black Latex Baloon

  75%
  Design
  79%
  Brukervennlig
  82%
  Kvalitet
  78%
  Pris
  76%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3.8/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Tilfredsstill sulten etter tøyninger og indre fylde med denne store oppblåsbare dildoen fra You2Toys. En slank nybegynnerleke før inflasjon, den vokser gradvis for hver pumpe, slik at du føler deg full, strukket og slått på!

  Denne store oppblåsbare dildoen er laget av super-elastisk, slitesterk latex og har en håndholdt pumpe som sakte blåser den opp til nesten dobbelt størrelse.

  Før inflasjon er den behagelig liten i omkrets for enkel innsetting av vaginal eller anal. Imidlertid vokser den med minimal innsats i omkrets og lengde for å stimulere alle dine interne hotspots uten problemer.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner You2Toys Black Latex
  Uopblåst lengde 20 cm
  Diameter uopblås 4 cm
  Diameter 10 cm
  Vanntett Sprut sikker
  Materialer Latex
  You2Toys Black Latex Baloon

  God passeform

  1 of 4

  Årete

  2 of 4

  Lett å bruke

  3 of 4

  Latex

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av You2Toys Black Latex Baloon

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg fikk denne store oppblåsbar dildoen fordi  jeg vil ha en dildo som fikk meg til å føle meg mettere enn den voldsomme kaninen min som jeg har. Jeg var veldig spent også på å prøve dette når det kom i den diskrete brune esken, jeg og mannen min prøvde det den kvelden når barna sov.

  Var litt bekymret for å bruke den, men når den var i (ved hjelp av smøremiddel) var den veldig behagelig og jeg følte seg når den ble pumpet opp føltes veldig bra. Jo mer jeg organiserte jo mer pumpet mannen min opp den. Ble litt skuffet over at det bare var toppdelen som blåste opp ikke hele dildoen. Mannen min elsket å ha kontroll over pumpen og se meg stønn og stønn jo større den ble.

  Mister B Oppblåsbar Dildo

  71%
  Design
  77%
  Brukervennlig
  82%
  Kvalitet
  78%
  Pris
  76%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3.5/5
  Brukervurdering:
  4/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Mer moro enn et hoppeslott, denne mektig kjøttfulle oppblåsbare dildoen med realistiske årer og glatt kuppelhode er absolutt verdt å gå. Klatre på toppen av sine 17 fantastiske centimeter og luft opp til du virkelig føler deg pumpet!

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Mister B Oppblåsbar
  Uopblåst lengde 17 cm
  Diameter uopblås 3,5 cm
  Diameter ca 6 cm
  Vanntett Sprut sikker
  Materialer Latex
  Mister B Oppblåsbar Dildo

  Enorm omkrets

  1 of 4

  Tydelig hode

  2 of 4

  Fyller enda mer

  3 of 4

  Glatt overflate

  4 of 4

  Konklusjon

  Jeg kjøpte denne store oppblåsbar dildoen som en del av trening i omkretsen fordi jeg trodde det å ha en oppblåsbar leketøy kan være en god ide når det gjelder å øke størrelsen gradvis i stedet for å kjøpe masse dildoer i stadig større størrelse. Fordi den ikke har en solid kjerne, må du ha den godt oppblåst før du setter den inn bare for å gi den litt stivhet.

  Flott av tøyningsårsaker, det fungerer ikke egentlig for gradvis omkrets trening, det ville være bedre for de som allerede har gjort en god del tøyninger. Uten at den blir blåst opp til en størrelse som holder den stiv, har den en tendens til å bøye seg, noe som førte til en morsom situasjon hvor jeg ble slått i ansiktet med dette smurte monsteret.

  Når den er oppblåst nok til å holde den stiv, er den veldig stor, veldig omkrets og veldig tilfredsstillende. Fordi den er oppblåsbar, har den mer fleksibel natur enn en solid dildo av samme type lengde og omkrets.

  You2Toys Red Ballon Vibe

  69%
  Design
  73%
  Brukervennlig
  79%
  Kvalitet
  78%
  Pris
  76%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Du trenger ikke å velge mellom to oppsiktsvekkende gleder: med denne store oppblåsbar dildoen får du det beste av stimulering sammen med den dype indre oppfyllelsen av en oppblåsbar dildo. Sett dette glatte leketøyet inn og oppdag din nye favoritt ting.

   

  Spesifikasjoner

  Funksjoner You2Toys Red Ballon
  Uopblåst lengde 16,5 cm
  Diameter uopblås 3,8 cm
  Vibrerer Ja
  Vanntett Sprut sikker
  Materialer Latex
  You2Toys Red Ballon Vibe

  Lett å styre

  1 of 4

  Markert hode

  2 of 4

  Lett å blåse

  3 of 4

  Latex

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Selve sjakten og hvordan den blåses opp er så futuristisk. Det gir deg ikke inntrykk av at det til og med har dette trumfkortet, da det er superglatt. Det kan bare sømløst danne et hode rett ut av det. Meget imponerende! Ikke bekymre deg for at den eksploderer, da den automatisk slutter å blåse opp når den er full. Den buede formen sikrer at G-punktet lett oppnås i begge former.
  Ikke så stor som min andre oppblåsbare knuter, men stor nok til å legge merke til, og dette har også en kant av å være en vibrator. Luften der inne gir den litt mykhet, så den er også behagelig å bruke. Bra for nye og erfarne brukere, ettersom du kan velge en omkrets som fungerer for deg.
  Samlet sett er dette en imponerende og hyggelig stemning. Orgasmene jeg fikk ut av det, kunne slå hardt på noen måte jeg valgte å bruke den. Fornemmelsen fra inflasjonen var stor, og de tøffe stemningene gelet godt med meg. De eneste tingene som hovedsakelig svikter det, er knappene og støyen. Morsomt, fab og futuristisk til tross for noen problemer.

  Dillio Vibrating Inflatable Hot Seat

  69%
  Design
  73%
  Brukervennlig
  79%
  Kvalitet
  78%
  Pris
  76%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Bouncy, rosa, oppblåsbar dildo moro. Disse seksuelle møblene har en multispeed vibrator som får deg til å skjelve av glede. Den perfekte løsningen for de som leter etter en nærmere sex-opplevelse eller ønsker at hendene skal holdes fri for andre ting, som sudoku.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Dillio Vibrating Inflatable
  Max.veight 150 kg
  Dildoer 15.3 cm & 17.8 cm
  Vibrerer Ja
  Vanntett Sprut sikker
  Materialer Latex
  Dillio Vibrating Inflatable Hot Seat

  Lett å blåse

  1 of 4

  Naturtro

  2 of 4

  Fjernkontrolert

  3 of 4

  Veldig bouncy

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg bestilte dette for litt moro. da den kom ble jeg overrasket over den lille esken den kom i, men mente at den var flott å pakke bort etter bruk (hvis jeg noen gang pakker den bort!) Tok bare kort tid å blåse opp. Dildoen er av god størrelse og omkrets, og venene gir bare gleden. 

  Ville ikke fortelle partneren min om dette da jeg bestilte det for solo-moro da han var borte, men etter første bruk innså jeg raskt at jeg var perfekt høyde for å gi ham muntlig samtidig, så til sin overraskelse at jeg kom hjem for å finne meg hoppende borte og ventet på ham, viste seg å være en veldig varm økt. 

  Vibrasjonen er egentlig ikke opp til mye for meg, foretrekker mye sterkere vibrasjoner, men det er ikke nødvendig i det hele tatt å få deg til å cumming på kort tid!

  Er det vannskelig å blåse opp oppblåsbar dildo?

  Oppblåsbare dildoer er et allsidig sexleketøy. Bruken av dem er enkel og effektiv, påfør en generøs mengde smøremiddel på dildoen, sett den inn til du når ønsket innsettingslengde, og begynn deretter å blåse opp. For nybegynnere må du blåse opp sakte for å redusere risikoen for at dildoen når en ubehagelig størrelse for raskt.

  Oppblåsbare dildoer er et allsidig sexleketøy. Bruken av dem er enkel og effektiv, påfør en generøs mengde smøremiddel på dildoen, sett den inn til du når ønsket innsettingslengde, og begynn deretter å blåse opp. For nybegynnere må du blåse opp sakte for å redusere risikoen for at dildoen når en ubehagelig størrelse for raskt.

  Før bruk anbefales det å øve på å sprenge dildoen for å måle hvor mye den blåses opp for hver klemme av pæren.

  Når du bruker en oppblåsbar dildo i skjeden, bruk en liten mengde smøremiddel og sett inn dildoen, på dette tidspunktet kan du blåse opp dildoen litt hvis dette hjelper med innsetting. Blås opp dildoen til du føler deg mett, noen vil til og med blåse opp dildoen til den er litt ubehagelig. Når det er for ubehagelig, slipper du bare litt luft til du når et ønsket volum.

  Hvor lenge oppblåsbar dildo holder luft?

  Er du klar til å blåse hullet ditt. Men ikke gjør det med en gang. Oppblåsbare dildoer gir fleksibilitet når det gjelder størrelsen på utvalget. Men selv i dette tilfellet er det alltid bedre å være rimelig og ikke skade deg selv i et forsøk på å fylle det største leketøyet inni.

  Oppblåsbar dildo

  Oppblåsingspæren har en hurtigutløserventil for enkel frigjøring av luften, men ventilen betyr også at du kan holde dildoen oppblåst så lenge du ønsker. Dildoen i seg selv får utseendet og følelsen av en ekte kuk fra venene langs skaftet til kukhodet.

  Det du også bør være oppmerksom på, er lengden som kan settes inn, for det er det som kommer til å være inni deg. Den opprinnelige størrelsen på dildoen må være liten, men når du pumper den, vil størrelsen øke til en større størrelse. Vær forsiktig når du bruker en oppblåsbar dildo.

  Ved hjelp av dette leketøyet kan du sette din fleksibilitet på en ultimate test. Den største fordelen er at dildoen lett kan settes inn på grunn av den reduserte størrelsen og deretter blåses opp og fyller hele plassen inne.

  I tillegg til det, ikke glem omkretsen, for den spiller også en viktig rolle på vei til din etterlengtede tilfredshet.

  Hvorfor kjøpe oppblåsbar dildo?

  En oppblåsbar dildo er ideell for den personen som ønsker å oppleve følelsen av å ha rumpa eller fitta helt fylt, kanskje til og med til et lite ubehag. Oppblåsbare dildoer er et nyttig verktøy for å utøve anal trening, det gir mulighet for behagelig innsetting og deretter gradvis strekking av musklene.

  En oppblåsbar dildo kan brukes på samme måte som en tradisjonell dildo. Faktisk, til du pumper opp en oppblåsbar dildo, ser den ut som alle andre fallformede sexleketøy. Legg til litt luft, og se transformasjonen fra gjennomsnitt til fantastisk skjer.

  Som med noen av de innsettbare sexleketøyene, bør oppblåsbare dildoer smøres godt for å forhindre skade på det sarte vevet ditt. De fleste oppblåsbare dildoer er laget av gummi og et godt silisiumsmøremiddel vil bidra til å lette fornøyelsesprosessen når du leker med denne typen leketøy.

  Hvordan kjøpe den beste oppblåsbar dildo?

  Å velge en oppblåsbar dildo kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du ditt nye favoritt oppblåsbar dildo i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 600 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste oppblåsbare dildoer

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe oppblåsbar dildo

  Steg for steg guide

  Leter du etter den beste oppblåsbar dildo
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe den beste oppblåsbar dildo. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken oppblåsbar dildo du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper en oppblåsbar dildo.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for en oppblåsbar dildo du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til oppblåsbar dildo du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du oppblåsbar dildo.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Step

  Hvordan bruke oppblåsbar dildo?

  Mange av de ekspanderende analpluggene vibrerer. Følelsen fra den oppblåsbare vibratoren er helt annerledes enn noen annen form for vibrerende analleketøy.

  Denne følelsen er vanskelig å beskrive med ord, men å bruke ordet “ekko” er vårt favoritt beskrivende begrep. Etter vår mening, hvis du er villig til å prøve et sprengbart sexleketøy, kan du like godt velge en med vibrasjoner fordi følelsen er virkelig unik