Orgasmekrem – best i test

Dersom man ikke visste at det fantes noe slikt vidundermiddel som en orgasmekrem, finnes det mange spørsmål man gjerne vil ha svar på. Selv om spørsmålene kan besvares, er det alltid lurt å prøve det selv, da det er en fysisk opplevelse som vil oppleves ulikt fra person til person. 

Fant ikke det du leter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av orgasmekremer

FAQ

Mange vil kanskje si at en orgasmekrem er viagra på tube - og det er kanskje ikke så langt fra sannheten. En orgasmekrem er en krem som inneholder ingredienser som sørger for å øke blodtilførsel til klitoris. Dette resulterer med en pumpende klitoris som er supersensitiv!

Hvis du er en kvinne som liker klitorisstimulasjon, eller har en partner som elsker det, vil nok en orgasmekrem falle i god smak! Derimot er det kanskje lurt å styre unna de mest intense orgasmekremene for kvinner som er litt mer sensitive.

Orgasmekrem fungerer for de aller fleste. Selv om det finnes unntak, skal en orgasmekrem fra et vitenskapelig ståsted hjelpe kroppen til å kunne oppnå orgasme. Husk derimot at det finnes hundrevis av merker på markedet, så selv om en orgasmekrem ikke fungerte, gjør nok en annen det.

Mange orgasmekremer kommer med både varmende og kjølende følelser, slik at du hele tiden opplever nye sensasjoner. Derimot finnes det også dem som kun er varme eller kalde. Vår anbefaling er å prøve en som gir deg både varme og kalde sensasjoner, slik at du kan finne ut hva du liker best.

Det er ikke gunstig å bruke orgasmekrem under svangerskap. Vent med orgasmekrem dersom du er gravid. Det kan være en god måte å komme tilbake til et godt sexliv etter svangerskapet, men det er altså ikke anbefalt å bruke orgasmekrem mens man er gravid.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Sensuva On Klitorisolje

  Testvinner

  96%
  Design
  90%
  Brukervennlig
  94%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  96%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  5/5
  Brukervurdering:
  4.5/5
  sensuva-oil

  Sensuva On Klitorisolje

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  En stimuleringsolje som gir deg det lille ekstra under onanering, samleie eller oralsex. Oljen er basert på naturlige ingredienser, og er et lite afrodisiakum på flaske: kun ett par dråper er nok til å garantere at klitoris vokser og blir mer følsom. Så dropp østers, og gå for et rimeligere alternativ som gjør kosestunden mye mer intens. 

  Pro tips: hvis du virkelig ønsker å bygge opp den pirrende følelsen, er det også mulig å påføre en eller to dråper noen timer i forveien – så er det bare å holde ut til man faktisk skal sette i gang med leken!

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Sensuva On
  Påføring 1-2 dråper
  Varighet 45 minutter +
  Størrelse 5 ml
  Vannbasert Nei
  Brukes til Onanering, samleie, oralsex
  Ingredienser Naturlige/botaniske
  sensuva-package

  Kompakt størrelse

  1 of 4

  Uten mentol

  2 of 4

  Naturlige ingredienser

  3 of 4

  Mer enn 50 påføringer

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Sensuva On Klitorisolje

  Videoer

  Konklusjon

  Det sies at én dråpe er nok av Zalo når man skal vaske opp…. vel, her trenger du kun to dråper for å unne deg timesvis med nytelse. Den høykonsentrerte klitorisoljen får jammen fart på sakene, og det skal godt gjøres (jeg vil egentlig si det er umulig) å IKKE bli kåt etter en påføring av oljen. Den får total orgasmegaranti fra min side, men sant skal sies at den gjorde meg veldig varm. Jeg har en god del erfaring med både sexleketøy og annet krydder i senga, og derfor var dette en ideell opplevelse for meg. Hvis man er totalt nybegynner kan det kanskje virke litt intenst eller litt for varmt – da kan man eventuelt benytte seg av kun en dråpe til å starte med, eller prøve å blande den ut med et glidemiddel. Denne lille flaska skal få en hedersplass på hylla mi, og her trenger man ikke la seg lure av størrelsen: det er en utrolig rimelig pris for mengden nytelse flaska inneholder!

  Sinful Orgasmic Stimulerende Gel

  Nybegynner

  73%
  Design
  85%
  Brukervennlig
  79%
  Kvalitet
  79%
  Pris
  67%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  4.3/5
  Brukervurdering:
  3.7/5
  sinful-orgasmic

  Sinful Orgasmic Stimulerende Gel

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Sinful har slått på stortromma med sin helt egen, helt eksklusive orgasmekrem. Den egner seg for nybegynnere som er på utkikk etter å kjenne følelsen som pirrer, uten at det blir for intenst. Det er en varmende gel som skaper en litt het følelse nedentil, og garanterer at man blir mer sensitiv. Dette er takket være at gelen er beriket med mentol, som sørger for at blodgjennomstrømingen i klitoris øker, og etterlater brukeren med en prikkende følelse. Et vindunderserum å ta med seg til sengs!

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Sinful Orgasmic Gel
  Påføring En liten skje
  Varighet 30 minutter +
  Størrelse 30 ml
  Vannbasert Ja
  Brukes til Onanering og samleie
  Ingredienser Syntetiske og naturlige
  sinful-orgasmic-1

  Enkel pumpefunksjon

  1 of 3

  Varmende mentol

  2 of 3

  Fin størrelse

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Sinful Orgasmic Stimulating Gel

  Konklusjon

  Tidligere har jeg opplevd stor suksess med Sinfuls egne produkter, men personlig blir denne orgasmekremen i svakeste laget for meg. Takket være mentolen, etterlot den meg med en prikkende følelse, noe som er garantert når man bruker et produkt med mentol på huden. Derimot måtte jeg påføre mye mer enn anvist for å oppnå den effekten jeg var på utkikk etter sammen med vibratoren min. Konklusjonen blir derfor at selv om prisen er rimelig og flasken forsåvidt en grei størrelse, vil den bli brukt opp ganske fort når jeg brukte 4 pump for å få den effekten jeg ville ha. Jeg vil også anbefale den for de som ikke har prøvd en orgasmekrem før: den egner seg nemlig veldig godt for dem som ikke er vant med slike følelser nedentil! Noen orgasmekremer kan bli litt heftige dersom man prøver det for første gang, men denne tror jeg absolutt alle kan like.

  Kaerlig Økologisk Orgasmegel

  Best pris

  82%
  Design
  90%
  Brukervennlig
  81%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  79%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  4.5/5
  Brukervurdering:
  4.5/5
  kjaerlig-orgasmegel-2

  Kaerlig Økologisk Orgasmegel

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Det danske merket Kaerlig leverer kvalitet og har fokus på miljø, noe som denne orgasmegelen gjenspeiler. Basert på naturlige og økologiske ingredienser, er dette et supert valg dersom man ønsker å la den miljøbevisste livsstilen gjenspeiles under sololek eller parlek også. Selv om man har omtanke for planeten, skal man ikke gå glipp av nytelse med stor N, og Kaerligs økologiske orgasmegel hjelper med å innfri dette.

  Takket være de naturlige ingrediensene, kan den sikkert brukes til både oralsex og samleie, samtidig som den sørger for at kroppen får det beste naturen har å by på.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Kaerlig Orgasmegel
  Påføring Et knappenålshode
  Varighet 30 minutter +
  Størrelse 15 ml
  Vannbasert Ja
  Brukes til Onanering, samleie, oralsex
  Ingredienser Økologiske/naturlige
  kjaerlig-orgasmegel-3

  Drøy i bruk

  1 of 3

  Økologiske ingredienser

  2 of 3

  Dansk merke

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Kaerlig Økologisk Orgasmegel

  Konklusjon

  Noen mennesker i vennekretsen min liker ikke tanken på naturlige medisiner i form av urter og oljer, da de har svakere virkning enn kommersielle medisiner man kan få på resept. Derimot inngår ikke de naturlige og økologiske orgasmekremen i samme kategori. Jeg ble overrasket over de negative anmeldelsene jeg fant på nett om at den ikke virker; for jammen virker den! Det er også et stort pluss å kunne smøre inn kroppen med trygge ingredienser, i tillegg til den varmende peppermynteoljen som er tilsatt i gelen – peppermynte garanterer en mer følsom klitoris. Vi brukte denne til oralsex, og partneren min var glad for den deilige og friske smaken kremen hadde. Jeg kunne legge meg tilbake og bare nyte – flere ganger – den sensitive følelsen av klitoris som svulmet helt opp! Tuben versus prisen er også helt lekker, da den er utrolig drøy i bruk, og kan vare til mange heftige sensasjoner, enten alene eller med partner!

  Shunga Erotic Gel

  89%
  Design
  66%
  Brukervennlig
  68%
  Kvalitet
  28%
  Pris
  59%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  3.6/5
  Brukervurdering:
  4/5
  shunga-erotic-gel

  Shunga Erotic Gel

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Shunga Erotic Art er et premium merke innenfor oljer og kremer til å fremme lysten til parlek. Denne stimulerende orgasmekremen for klitoris lever opp til forventningene man ønsker seg. Med ingredienser som vitamin E, tar den også vare på huden mens den gjør klitoris ekstra følsom og sensitiv.

  Perfekt til både sololek og parlek. Selv om den er beregnet for klitoris, er den like effektiv og trygg til penis, og kan med fordel smøres på både klitoris og penis før samleie.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Shunga Erotic Gel
  Påføring Etter behov
  Varighet 40 minutter +
  Størrelse 30 ml
  Vannbasert Ja
  Brukes til Onanering, samleie
  Ingredienser Syntetiske og naturlige
  shunga-erotic-gel

  Kompakt størrelse

  1 of 4

  Uten mentol

  2 of 4

  Naturlige ingredienser

  3 of 4

  Mer enn 50 påføringer

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Shunga Erotic Gel

  Konklusjon

  Et produkt med en stiv pris, men som holder det den lover!
  Vi var veldig fornøyd med at den er sikker både for menn og kvinner, men derimot virket den raskere på partneren min enn meg… jeg fikk faktisk ingen effekt første kveld (kanskje fordi vi har hatt et lite maraton med ulike orgasmekremer i det siste? Hi, hi, hi…) – men neste kveld levde den opp til forventningene! Senere ble jeg oppmerksom på at mange faktisk må påføre kremen så mange som tre ganger før den har noen virkning, avhengig av personen som bruker den. Derimot hadde den en pirrende, prikkende og varmende følelse. Duften var noe syntetisk, med undertoner av peppermynte. Vi har enda ikke kommet over et sted hvor det står at den kan brukes til oralsex, så vi forholdt oss til samleie uten tungelek med hverandre når vi brukte den. Den heftige blodgjennomstrømningen gjorde både vagina og penis mer følsom, og vi nøt denne orgasmekremen. Likevel får den ikke topp score fra min side, da den er i dyreste laget i forhold til størrelsen. Man kan absolutt få rimeligere produkter med like mye nytelse, med så og si de samme ingrediensene i.

  Waterglide Stimulerende Glidemiddel

  50%
  Design
  52%
  Brukervennlig
  40%
  Kvalitet
  61%
  Pris
  29%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  2/5
  Brukervurdering:
  3.7/5
  waterglide-lubricant-orgasm-gel

  Waterglide Stimulerende Glidemiddel

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  En stimuleringsolje som gir deg det lille ekstra under onanering, samleie eller oralsex. Oljen er basert på naturlige ingredienser, og er et lite afrodisiakum på flaske: kun ett par dråper er nok til å garantere at klitoris vokser og blir mer følsom. Så dropp østers, og gå for et rimeligere alternativ som gjør kosestunden mye mer intens. 

  Pro tips: hvis du virkelig ønsker å bygge opp den pirrende følelsen, er det også mulig å påføre en eller to dråper noen timer i forveien – så er det bare å holde ut til man faktisk skal sette i gang med leken!

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Waterglide Orgasm Gel
  Påføring Etter behov
  Varighet 20 minutter +
  Størrelse 300 ml
  Vannbasert Ja
  Brukes til Onanering, samleie, oralsex
  Ingredienser Syntetitske
  waterglide-lubricant-orgasm-gel

  Tysk merke

  1 of 3

  Stor størrelse

  2 of 3

  Enkel å bruke

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Waterglide Orgasm Gel

  Konklusjon

  En flaske med stort kvantum!
  Derimot trenger man ikke la seg lure av at man får mye for pengene – dette er nærmest et glidemiddel med en smule anelse av litt pirring. Man trenger altså å bruke et ganske stort kvantum hver gang man tar den i bruk,
  så vinningen går opp i spinningen.
  Den fungerer med andre ord fint for noen som elsker å bruke glidemiddel og ønsker seg det lille ekstra, og ingen grunn til bekymring: jo våtere man liker det, jo mer kan man påføre, da den ikke kommer til å føles intens mot kjønnsorganene.
  Et annet stort minus er at den er ekstremt klissete i forhold til andre orgasmegeler jeg har prøvd. Noen trekker inn i huden, eller hvertfall delvis, men denne blir sittende på utenpå kroppen som et seigt lag i timesvis etterpå – ja, faktisk helt til man tar seg en real dusj med en god skrubb. Tommel ned fra min side.

  Durex Intense Orgasmic Gel

  85%
  Design
  79%
  Brukervennlig
  71%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  87%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  4.5/5
  Brukervurdering:
  4.7/5
  durex-orgasm-gel-2

  Durex Intense Orgasmic Gel

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Durex er et kjent navn på alles lepper, da Durex kondomer blir solgt i hver eneste dagligvarebutikk og på hvert apotek. Deres egen orgasmegel lever opp til det anerkjente merkets rykte: den lille flasken byr på hele 20 nytelsesstunder med økt sensitivitet. 

  Orgasmegelen kan sette sving i ethvert sexliv, og veksler mellom en varmende og kjølende følelse under hele stunden. Enten man sliter med å komme i riktig humør for å kose seg litt ekstra, eller simpelthen ønsker å oppleve ekstra nytelse, er Durex Intense Orgasmic Gel et godt valg.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Durex Intense Orgasmic Gel
  Påføring 2-3 dråper
  Varighet 30 minutter +
  Størrelse 10 ml
  Vannbasert Nei
  Brukes til Onanering, samleie, oralsex
  Ingredienser Syntetiske
  durex-orgasm-gel-1

  Anerkjent merke

  1 of 3

  Praktisk størrelse

  2 of 3

  Varmende og kjølende

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Durex Intense Orgasmic Gel

  Videoer

  Konklusjon

  Durex er et anerkjent merke innenfor kondomer, glidemiddel og alt annet gøyalt til intimlek, som kan være god nok grunn i seg selv til å stole på merket til å levere det den lover. Og jammen har Durex klart å innta det kommersielle markedet med en egen orgasmegel som garanterer orgasme for de aller fleste!

  Selv om den er basert på syntetiske ingredienser, er den likevel revilusjonerende innenfor sitt felt, da Durex er med på å nærmest ‘normalisere’ stimulerende kremer slik at flere kan få oppleve fordelene med det. Den lille flasken er drøy i bruk, og holder til hele 20 omganger, er kanskje det eneste minuset at man skulle ønske at flasken var enda større for å holde enda lenger. For meg var et par spray og en 15 minutters ventetid alt som skulle til før klitoris var pirrende klar for en heftig omgang, med orgasmer i flertall! 

  Intimate Organics Klitoris Serum

  85%
  Design
  73%
  Brukervennlig
  77%
  Kvalitet
  51%
  Pris
  79%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.3/5
  intimate-earth

  Intimate Organics Klitoris Serum

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Intimate Earth er et merke som elsker økologiske og naturlige ingredienser, og denne flasken er intet unntak. Alle ingredienser er økologiske, og den varmende peppermynten sørger for å gi deg en varm og intens følelse nedentil. Ett par dråper er alt som trengs for å sette sving i sexlivet, enten du foretrekker sololek eller parlek. Uttrykk deg selv med ekstra krydder uten at det går på bekostning av miljøet eller dyrevelferd (den er nemlig vegansk også!) – denne økologiske orgasmekremen er en sikker vinner!

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Intimate Organic Serum
  Påføring 2-3 dråper
  Varighet 30 minutter +
  Størrelse 10 ml
  Vannbasert Nei
  Brukes til Onanering, samleie, oralsex
  Ingredienser Syntetiske
  intimate-earth1

  Enkel pumpefunksjon

  1 of 4

  Drøy i bruk

  2 of 4

  Intens varme

  3 of 4

  Merke med fokus på miljø

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Intimate Organic Klitoris Serum

  Videoer

  Konklusjon

  Se opp – en utrolig intens orgasmegel! Kun ett par dråper er nok til å sette enhver klitoris i sving, noe jeg raskt fikk erfare. For meg var dette pirrende og varmende nytelse som gjorde meg utrolig sensitiv – men dessverre forsvant effekten etter kun 30 minutter, før vi egentlig var helt ferdige (selv om jeg allerede hadde oppnådd 3 orgasmer!). Flasken er hele 30 ml, som kanskje høres lite ut, men derimot varer og varer og varer, da man som sagt kun trenger ett par dråper av gangen. 

  Hvis man er totalt nybegynner kan det kanskje virke litt intenst eller litt for varmt – og Intimate Earth anbefaler selv at de som ikke har så mye erfaring med orgasmekremer prøver den mildere versjonen først. Den heter ‘Gentle’, og vil gi en god introduksjon til himmelen man kan bygge seg opp til etterhvert. Alle produkter fra Intimate Earth er veganske og har ikke blitt testet på dyr, samt at produktene er økologiske og basert på naturlige ingredienser – et stort pluss til å støtte dem og prøve hva de har å tilby (noe jeg lover dere er et opplevelse herfra til himmelen!).

  Orgasmekrem for menn

  Selv om noen av orgasmekremene ovenfor kan benyttes av både menn og kvinner, er de fleste stemplet som klitorisstimulerende serum som øker blodtilførsel og gjør kvinnen mer sensitiv under samleie eller onanering. Når menn tar dem i bruk, kan det også føre til ekstra nytelse – men også raskere orgasme. Dette skjer også med orgasmekrem fra Kondomeriet, som har vært et populært produkt for både han og henne i en årrekke allerede. Hvis mannen virkelig ønsker en heftig opplevelse, anbefaler vi produktene nedenfor. De er ekstra nyttige for menn som ønsker å øke nytelsen og holde lenger før de når klimaks. Ereksjonen vil oppfattes som både hardere og mer intens, og klimaks….vel, det er opp til hver enkelt å finne ut. Vi kan hvertfall garantere at det blir en orgasmekrem som garantert vil bli brukt igjen og igjen!

  BathMate Control

  Dersom mannen ønsker å imponere partneren med ekstra lang og heftig sex, vil denne kremen gjøre det mulig - uansett hvor fort man egentlig pleier å komme. Kremen påføres på penis, og vil utsette orgasmen, samtidig som den gjør den mer intens når klimaks kommer!
  Hold lenger

  Get Hard

  En liten sprayflaske med mye nytelse! Et par spray på penis før sex vil gjøre ereksjonen hardere og lenger. Orgasmen vil utsettes slik at kosestunden kan vare lenger. Et stort pluss for dem som føler de kommer for fort, eller som ønsker litt ekstra krydder (bokstavelig talt) på soverommet.
  Drøy i bruk

  Penis XXL Creme

  En orgasmekrem og hudpleieprodukt i én og samme tube. Med mange naturlige ingredienser som gjør godt for huden, kan den både brukes før sex for en hardere og mer langvarig ereksjon, og etter sex for å ta vare på huden. Kremen kan gjerne masseres over hele penis.
  hudvennlig

  Orgasmekrem erfaringer

  Ikke bare ta vårt ord for at orgasmekremer fungerer… selv om vitenskapen bak det faktisk garanterer at du vil bli mer mottakelig for orgasmer, kan du også ta en titt på erfaringene nedenfor for å få høre flere historier fra kvinner som har prøvd orgasmekremer.

  Tawney har ofte møtt på problemer med å bli opphisset, og i tillegg holde på den kriblende følelsen når den først skyter inn. Derimot har en orgasmekrem vært med på å gjøre både opphisselsen og nytelsen langvarig for henne. Sjekk anmeldelsen hennes for å finne ut hvordan hun følte seg under bruk at orgasmegel for å maksimere samleiet.

  Hvis du er nysgjerrig på hva som er forskjellen mellom en orgasmeolje og en orgasmekrem, er dette erfaringene du bør ta en titt på. Heather har god erfaring og ekspertise innenfor alt fra sexleketøy til orgasmekremer, og hun har testet produktvinneren i testen vår: Sensuva ON.

  Bli med på å finne ut hvordan Sensuva ON føles på tungen!

  Hvis du er i tvil om hvilken orgasmekrem som fungerer på deg, er det lov å løpe til nærmeste erotiske butikk og spørre om de kanskje har en åpen testtube av hvilket som helst merke. Prøv på tungen eller på undersiden av håndleddet for å se om du kjenner en prikkete og annerledes følelse.

  Hvordan kjøpe den beste orgasmekremen?

  Å velge en orgasmekrem kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du en ny favoritt blant orgasmekremer i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 25 minutes
  Total pris: 129 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste orgasmekremene

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe en orgasmekrem

  Steg for steg guide

  Leter du etter den beste orgasmekremen
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner er alltid på utkikk etter å forbedre sexen sin. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken orgasmekrem du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper en orgasmekrem.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for en orgasmekrem du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til orgasmekremen du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du en orgasmekrem!
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Funker orgasmekrem?

  Hvis du ønsker et enkelt svar om en orgasmekrem virkelig fungerer: JA. Orgasmekremer er spesielt utviklet for å forbedre orgasmene dine, få blodet til å strømme mot kjønnsorganene for å gjøre kroppen klar for samleie, kort fortalt være med på å gi deg det lille ekstra. Enten du har en hektisk hverdag og er lei av å tenke på klesvask og oppvask mens dere er midt i akten, eller kanskje tar medisiner som forhindrer at du blir opphisset like lett som før, så er en orgasmekrem et ideellt valg.

  Fra et vitenskapelig nivå er en orgasmekrem fullt fungerende. De fleste orgasmekremer har ofte noen av disse på listen over ingredienser:

  • L-Arginine: en aminosyre som åpner opp blodårene dine slik at du kan få økt blodtilførsel hvor den påføres.
  • Peppermynte / mentol: gir en prikkende og frisk følelse. Hvis du syns et mentoldrops kiler på tungen, bare vent til du påfører det nedentil!
  • Kanel: har vært brukt i årtusener som et legemiddel til å promotere blodtilførsel. Dette gjelder selvfølgelig også på både mannlige og kvinnelige kjønnsorganer.
  • Lakserolje: også kalt castorolje, er et naturlig glidemiddel som også hjelper med økt blodtilførsel.

   

   

  Husk at det også finnes flere måter å få sterkere og mer intense orgasmer på – men en orgasmekrem er kanskje den enkleste av dem alle! Få mer inspirasjon i videoen til venstre over hvordan du kan forbedre dine eller partnerens orgasmer med et par enkle triks.

  Orgasmekrem er ikke alltid lurt....

  Selv om orgasmekrem er himmelen for de absolutt aller fleste, er det likevel et par tilfeller man ønsker å ikke stimulere klitoris med økt blodtilførsel. Disse rådene er viktige å følge for sin egen (og andres) helse. 

  pregnancy-no

  Styr unna orgasmekrem dersom du er gravid. Orgasmekremer inneholder ingredienser som kan være potensielt skadelige for fosteret, i tillegg til å forårsake sammentrekninger i livmoren. Slik som med de fleste produkter under svangerskapet, er det lurt å undersøke og snakke med jordmor eller doktor om det er trygt å bruke under graviditeten. Orgasmekrem er en av disse som er en stor NEI å benytte seg av under svangerskapet, for alles beste. Kanskje du er heldig nok til å ha ekstra god sexlyst under svangerskapet, og egentlig godt kunne vært foruten en uansett? Og hvis du absolutt ikke ønsker å ha sex under svangerskapet: lytt til kroppen din. Det er helt normalt, og du vil få sexlysten tilbake igjen. En orgasmekrem kan være et ideelt middel å introdusere i sengen etter fødsel, da det garantert vil sette den trøtte mamma-kroppen i fyr og flamme igjen, slik at du og partneren kan gjenopplive sexlivet på en vidunderlig måte. 

  Altså: ikke bruk orgasmekrem når du er gravid. Men gjerne kjøp en i barselgave til deg selv – du kommer ikke til å angre!

   


  Mange orgasmekremer kommer også med advarsler om å ikke bruke orgasmekremer dersom du har en kjønnssykdom. Som oftes gjelder dette herpes eller tilbakevennende kjønnssykdommer. Hvis du har en kjønnssykdom og ønsker å bruke orgasmekrem, bør du ta en prat med legen din, eller eventuelt kontakte kundeservice hos de respektive firma som selger orgasmekrem for å finne en som du kan bruke. 

  std-no

  Orgasmekrem test

  Hvis du allerede er på utkikk etter bedre orgasmer og mer nytelse, er det bare å kaste seg ut i det. Ikke still flere spørsmål, bare test det selv! Det er selvfølgelig også fullt mulig å bruke den under sololek, gjerne med en av våre anbefalte womanizers, vibratorer eller massasjestaver. Nyt!

  Rengjøring av orgasmekrem

  Husk å alltid tørke av tuben(e) etter bruk, enten med lukket kork under rennende vann eller med en fuktig klut. 

  Det er også bra å vaske seg nedentil med en fuktig klut etter bruk og samleie, eller eventuelt ta en dusj for å fjerne rester av orgasmekremen. Dette er spesielt lurt etter analsex.

  wash

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *