Pungring – Beste i test

Det er flere typer pungringer på markedet, og det er ikke lett å velge det beste produktet for deg. Alle er forskjellige når det kommer til seksuelle preferanser og leketøy de liker, så her får du en innførende guide til hvordan du skal velge den beste ringen for deg. 

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av pungringer

FAQ

Om du er usikker på størrelsen du bruker, så ikke bruke e pungring for lenge av gangen. Velg en pungring som er enkel å få av.

Pungringer kommer i mange forskjellige prisklasser. De billigste ligger på rundt 50 kroner.

Dette får du tak i på de fleste sexleketøybutikker. vi har link til alle produktene i anmeldelsen til sexleketøysbutikker på nett som har varen.

Om den sitter for stramt til kan det kute av blodsirkulasjon og forårsake koldbrann i ekstreme situasjoner hvor du ikke får ringen av. 

Ikke alle pungringer er enkle å sette på. Les vår guide til "hvordan bruke en pungring" på denne siden for å vite mer om festemuligheter og brukervennlighet.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Fantasy C-Ringz Rock Hard Cock Pipe med Pungring

  Testvinner

  89%
  Design
  77%
  Brukervennlig
  69%
  Kvalitet
  84%
  Pris
  83%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.6/5
  Brukervurdering:
  4.8/5
  Fantasy C-Ringz Rock Hard Cock Pipe4

  Fantasy C-Ringz Rock Hard Cock Pipe

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Fantasy C-Ringz Rock Hard Cock Pipe er laget for å omslutte penisen helt for å skape en mer intens opplevelse enn vanlige penisringer. Her fester du pungringen først for deretter smetter inn penisen og fester den rundt roten i ikke erigert tilstand.

  Etterpå kan du nyte en herlig stram følelse som holder på ereksjonen godt, og i tillegg øker nytelsen under samleie. For menn som også sliter med tidlig utløsning kan en penisring hjelpe deg til å bli mer utholdende. 

  Indre diameter er på 3,6 cm, men denne pungringen er laget av elastisk TPR som tøyer seg godt.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fantasy C-Ringz Rock Hard
  Vibrasjoner Nei
  Mål DIAMETER, ÅPNING: 3,6 cm (tøyelig). DIAMETER, SKAFT: 3,2 cm (tøyelig). DIAMETER, TESTIKLER: 3 cm (tøyelig).
  Vanntett Yes
  Materialer TPR
  22090 fantasy c ringz rock hard cock pipe 06 1

  Forlenger ejakulasjonstiden

  1 of 3

  Opprettholder ereksjonen

  2 of 3

  Elastisk TPR

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Fantasy C-Ringz Rock Hard Cock Pipe

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg likte designen på denne. Det ser mer ut som et rørstykke på kjøkkenkrana enn en penisring, så den er lett å gjemme bort uten at den vekker oppmerksomhet. 

  Jeg syntes 3,6 cm i diameter hørtes litt stramt ut, men TPR materialet pungringen er laget av er elastisk nok til å romme de fleste penisstørrelser. 

  Når det komme til brukervennlighet kreves det litt tilvenning for å få denne på. Det beste er å feste rundt ballene først og deretter smette inn junior, noe som kan være litt utfordrende om du ikke liker at det drar i pungen for mye.

  Så vært litt forsiktig og prøv deg frem om hvordan du skal få denne på og av, da du må vente til penis ikke er i erigert tilstand for å den av om du ikke liker å dra ut testiklene først.

  Om du vil ha litt enklere ringer kan du lese vår test av nybegynner penisringer her for å finne noe som er mer egnet for de som ikke er vant med å bruke penisringer.

  Sinful Extra Tykk Silikon Pungring Sett 3 stk

  Nybegynner

  92%
  Design
  84%
  Brukervennlig
  75%
  Kvalitet
  94%
  Pris
  84%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.5/5
  Brukervurdering:
  4.9/5
  Sinful Extra Thick Silikon Penisring Sett 3 stk

  Sinful Extra Tykk Silikon Pungring Sett 3 stk

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  3 pakk med myke silikonringer som gir deg mye rom for fleksibilitet. Fest flere rundt penisriten eller rundt testikler i tillegg for å få en enda mer intens opplevelse under samleie og onani. 

  Ringene kommer i tre forskjellige størrelser, slik at du kan finne hvilken størrelse som passer best for deg. De er også veldig fleksible og strekker seg godt uten å føles for stram.

  Derfor er Sinful Extra Thick Silikon penis- og pungringer perfekt for nybegynnere som ønsker å utforske opplevelsen av å både holde ut lengre under samleie eller en fastere ereksjon.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Sinful Extra Thick Silikon
  Vibrasjoner Nei
  Mål Tykkelse 0,8 cm Diameter 3,3 cm, 3,7 cm og 4,2 cm
  Vanntett Ja
  Materialer Silikon
  Sinful Extra Thick Silikon Penisring Sett 3 stk

  3 størrelser

  1 of 3

  God fleksibilitet

  2 of 3

  Slitesterk silikon

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Sinful Extra Thick Silikon Pungring Sett

  Konklusjon

  For de som er litt skeptiske med å komme i mang med pungringer, er denne pakken absolutt å anbefale. De gir kanskje ikke den samme tyngden og stramheten som du ville fått med stålringer eller andre faste materialer, men de er i hvert fall trygge å eksperimentere med uten å være redd for at du har valgt for stramme ringer som du ikke får av igjen. 

  Silikon er også mye billigere å bruke enn metall og lær, og krever veldig lite arbeid for å få dem på. Settet gir deg muligheten til å finne den riktige størrelsen for deg, og slipper å tenke på å ta altfor nøyaktige mål for å kunne bruke pungringene som du selv vil. 

  Baseks Triple Pungring Sett

  Beste pris

  82%
  Design
  80%
  Brukervennlig
  83%
  Kvalitet
  87%
  Pris
  84%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.3/5
  Baseks Triple Penisring Sett1

  Baseks Triple Pungring Sett

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Få kraftigere orgasmer og en kraftigere ereksjon under samleie ved å bruke Baseks Triple sett. Denne pakken gir det muligheten til å feste inntil roten, rundt testiklene, og på skaftet for å gi en trangere sædforløpning under samleie, som gjør at følelsen forsterkes enda mer når du når klimaks. 

  Ringene har kun en indre diameter på 1,6 cm, men TPE er mye mer elastisk enn silikon og strammer ikke like mye. Derfor kan nybegynnere trygt nyte følelsen av bedre orgasmer og en hardere ereksjon uten å få for mye press rundt testikler og penis.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Baseks Triple Pungring Sett
  Vibrasjoner Nei
  Mål Tykkelse 1 cm Diameter 1,6 cm med strekkbar
  Vanntett Ja
  Materialer TPE
  Baseks Triple Penisring Sett2

  3 ringer med samme dimensjoner

  1 of 3

  Flere festemuligheter

  2 of 3

  Forsterker ereksjonen

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Baseks Triple Pungring Sett

  Videoer

  Konklusjon

  Ringene er veldig enkle å få på, i og med at de er både superelastiske og ikke for stram. Men jeg synes de er litt for tykke og klumpete, og samtidig så lugger de litt når de ligger mot huden. Derfor vil jeg anbefale å bruke litt glidemiddel selv om disse festes enkelt uten, for å sørge for at du ikke får merker etter bruk. 

  Tykkelsen er nok dessverre en nødvendighet, i og med at materialet kan fort slites om de ikke hadde den samme tykkelsen. Men for 59 kroner er det absolutt verdt pengene, og perfekt for dem som er veldig sensitive nedentil og liker ikke for hardt press.

  Max Passion Power Rings Pungringer

  72%
  Design
  86%
  Brukervennlig
  76%
  Kvalitet
  94%
  Pris
  74%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.9/5
  Brukervurdering:
  4.2/5
  Max Passion Power Rings Penisringer2

  Max Passion Power Rings Pungringer

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Så myke og behagelige at du nesten ikke merker at de er på. Det du kjenner er at de tviholder godt på ereksjon, får pungen strammere, og vil gi deg mer stamina og en langt mer intens orgasme.

  Kulene på penis- og pungringen er laget for å gi deg ekstra stimuli under onani eller samleie, da de legger et ekstra press på området og masserer punktene under bevegelse. 

  Ringene kommer i tre forskjellige størrelser fra 2,5 til 3,5 cm i diameter, men de er superelastiske og kan romme alle penisstørrelser uten at de føles for stramme.

   

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Max Passion Power Rings
  Vibrasjoner Nei
  Mål DIAMETER, PENISRING 1: Ca. 2,5 cm. DIAMETER, PENISRING 2: Ca. 3,0 cm. DIAMETER, PENISRING 3: Ca. 3,5 cm.
  Vanntett Ja
  Materialer Jelly
  Max Passion Power Rings Penisringer1

  Pirrende kuler

  1 of 3

  God elastisitet

  2 of 3

  God passform

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Max Passion Power Rings Pungringer

  Konklusjon

  Veldig gode ringer til en ekstremt lav pris! Jeg er nesten litt overrasket over hva du får for 30 kroner, da disse ringene gir en herlig stimulanse i tillegg til at den holder godt på ereksjonen under samleie. Men det som trekker ned er at de ikke har større dimensjoner på ringene, ettersom 3,5 cm er fortsatt ganske lite i diameter for mange menn. Materialet er mykt og tynt og kan fort slites i stykker om du er over gjennomsnittet tykk rundt penisroten, så mål først om du ønsker å kjøpe disse ringene.

  CalExotics Silikone Ball Spreader Pungring

  78%
  Design
  73%
  Brukervennlig
  68%
  Kvalitet
  84%
  Pris
  66%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.5/5
  Brukervurdering:
  4.2/5
  15611 calexotics silikone ball spreader penisring q100 02

  CalExotics Silikone Ball Spreader Pungring

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  En pungring som sprer testiklene istedenfor å presse dem sammen. Separer testiklene for å få en herlig opplevelse under samleie når pungen strammer seg. 

  Penisring har en diameter på 3,25 cm, men er laget av elastisk silikon som kjennes komfortabel ut under bruk. testikkelringene er på 2,5 cm hver i diameter.

  Det anbefales å sette på testikkelringene først g så over penis før en er i erigert tilstand. Denne bør ikke brukes i mer enn 30 minutter av gangen i begynnelsen til du blir vant med følelsen. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner CalExotics Silikone Ball Spreader
  Vibrasjoner Nei
  Mål DIAMETER PENISRING: 3.25 cm. DIAMETER TESTIKELRINGER: 2,5 cm.
  Vanntett Ja
  Materialer Silikon
  CalExotics Silikone Ball Spreader Penisring1

  Elastiske silikonringer

  1 of 3

  God slitestyrke

  2 of 3

  Tesikkelring

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av CalExotics Silikone Ball Spreader Pungring

  Konklusjon

  Personlig likte jeg ikke følelsen av å ha testiklene spredd til hver side, da det kjentes ganske ukomfortabelt ut over tid. Men for dem som foretrekker å spre testiklene enn å klemme de sammen, er dette et enkelt produkt å komme i gang med. Du trer på ringene en etter en på testiklene først og så over penis, og de strekkes ut godt slik at de er enkle å feste. 

  Når du blir hard er silikonstrengen mellom testikkelringene til for å stramme litt ekstra i penisringen, slik at du kan opprettholde en god ereksjon. Men de kunne gjerne hatt litt flere størrelser å velge i, da denne blir nok i strammeste laget for mange.

  Oxballs Cocksling 2.0 Penisring og Pungring

  89%
  Design
  81%
  Brukervennlig
  83%
  Kvalitet
  77%
  Pris
  81%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.5/5
  Oxballs Cocksling 2.0 Penisring2

  Oxballs Cocksling 2.0 Penisring og Pungring

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  For å få en kraftigere orgasme er det en fordel å sette en ring bak testiklene. Skal du derimot ha en kraftigere ereksjon i tillegg vil det hjelpe bedre med en penisring rundt penisroten. Med Oxballs cocksling for du begge deler i samme produkt. 

  Fest den rundt testiklene først og deretter over penis for å oppleve en deilig stram følelse som både får deg til å holde ut lengre, og i tillegg en mer intens orgasme. En bestselger i USA som sikkert mange her i Norge vil sette pris på.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Oxballs Cocksling 2.0
  Vibrasjoner Nei
  Mål DIAMETER, ÅPNING: 3,5 cm (kan strekkes). DIAMETER, SKAFT: 3 cm (kan strekkes). DIAMETER, TESTIKLER: 2,5 cm (kan strekkes).
  Vanntett Ja
  Materialer TPR-gummi
  Oxballs Cocksling 2.0 Penisring1

  Rundt testiklene

  1 of 3

  Rundt skaftet

  2 of 3

  Rundt penisroten

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Oxballs Cocksling 2.0 Penisring

  Videoer

  Konklusjon

  Oxballs er definitivt en god cocksling. Men i forhold til testvinneren vår kan den kjennes litt for stram rundt testiklene. I tillegg er silikonet litt fastere, noe som gjør det vanskeligere å ta av og på. Men for dem som er godt vant med penisringer fra før og vi oppgradere til noe mer intenst enn strikk, er Oxballs definitivt å anbefale. Men er du ny innenfor penisringer kan denne bli litt i det meste laget og vanskelig å få av. Sjekk ut vår anmeldelse av nybegynner penisringer her for å finne noe bedre å begynne med.

  Sport Fucker TPR Pungring og Penisring

  69%
  Design
  75%
  Brukervennlig
  73%
  Kvalitet
  70%
  Pris
  74%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3/5
  Brukervurdering:
  3.3/5
  Sport Fucker TPR Dubbel Penisring1

  Sport Fucker TPR Pungring og Penisring

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Sport Fucker TPR er tre tinger koblet sammen for ekstra god effekt. Den er spesiallaget for å gi et ekstra godt press rundt testiklene og roten av penis for å forlenge samleie og forsinke orgasmen. Dette vil føre til langt mer følsomhet under samleie og en kraftigere ereksjon. 

  Ringene er mellom 2 til 2,2 i diameter, men er veldig fleksible og kan strekkes ut for å passe til de fleste penisstørrelser. Det myke silikonet vil heller ikke føles for stram selv med de små dimensjonene. 

   

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Sport Fucker TPR
  Vibrasjoner Nei
  Mål INNVENDIG DIAMETER: - Bakerste ring: 2,2 cm. - Ring til penis: 2,5 cm. - Ring til pung: 2 cm.
  Vanntett Ja
  Materialer Silikon
  Sport Fucker TPR Dubbel Penisring1

  Elastiske gummiringer

  1 of 3

  Myk og behagelig silikon

  2 of 3

  Brukervennlig design

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Sport Fucker TPR Pungring og Penisring

  Konklusjon

  Et ganske kostbart produkt, men i forhold til kvalitet er det absolutt verdt det. For en nybegynner som ønsker å ha både pungring og penisring, er det mye enklere om alle ringer er koblet sammen. Dette sørger for at ringene sitter under samleie og ikke sklir av eller beveger seg for mye. Ringene er også velig elastiske, og du kan fint få på testikkelringen selv om du fester rundt penis først. For 249 kroner får du absolutt en brukbar pungring som virkelig tar grep, og gir en langt fyldigere ereksjon.

  CalExotics Tri-Snap Scrotum Support Pungring

  69%
  Design
  59%
  Brukervennlig
  65%
  Kvalitet
  85%
  Pris
  80%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.6/5
  Brukervurdering:
  4/5
  CalExotics Tri-Snap Scrotum Support Penisring2

  CalExotics Tri-Snap Scrotum Support Pungring

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Laget av elastisk silikon og knappefeste, er nok dette en av de mest behagelig og brukervennlige pungringene du kan kjøpe. Selve O-ringen er opptil 3,47 cm i diameter og har en rundt overflate for å gi et hardere og fastere trykk under bruk. 

  Silikonreimen festes enkel med et knappefeste hvor du kan velge mellom to fester for å justere stramheten på reimen. Dette gjør det veldig enkelt å ta på reimen rundt testiklene etter at du har tatt på penisringen, og du kan bruke denne selv om penis er i erigert tilstand.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner CalExotics Tri-Snap Scrotum Support
  Vibrasjoner Nei
  Mål OMKRETS, RING TIL PUNG: Medium - 21,5 cm, Large - 21.5 cm. DIAMETER, RING TIL PENIS: Medium - 3,25 cm, Large - 3,75 cm.
  Vanntett Ja
  Materialer Silikon og metall
  CalExotics Tri-Snap Scrotum Support Penisring1

  Elastisk silikonreim

  1 of 3

  Slitesterk penisring

  2 of 3

  Enkel knappelås

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av CalExotics Tri-Snap Scrotum Support Pungring

  Konklusjon

  Tri-Snap Scrotum Support synes jeg har en veldig behagelig pungring som festes enkelt. Men likevel kunne jeg heller tenkt meg en ring med en mer fleksibel løsning for festemuligheter. Dette kunne for eksempel være en stropp som festes med en spenne med flere hakk på reimen, eller hvor du kan fra et feste mellom to snorer i hver ende. Du kan se litt på andre typer penisringer her i tillegg for å se om du kan finne bedre alternativer. Knappefestet sitter godt, men likevel er det alt for stor forskjell mellom de to knapphullene, og det blir vanskelig for enkelte med stor skrotum å feste denne på skikkelig. 

  Screaming O Charged Ohare Oppladbar Rabbit Pungring og Penisring

  82%
  Design
  77%
  Brukervennlig
  81%
  Kvalitet
  77%
  Pris
  87%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.1/5
  Brukervurdering:
  4.4/5
  Screaming O Charged Ohare Oppladbar Rabbit Penisring3

  Screaming O Charged Ohare Oppladbar Rabbit Pungring og Penisring

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  En spennende pungring med en herlig rabbit vibrator for å simulere klitoris under samleie. Penisringen er ribbet for ekstra nytelse, og pungringen er elastisk nok til å romme både store og små stell. 

  Bullet vibratoren inkluderer oppladbare batterier, slik at du ikke trenger å skifte ut batteri hele tiden under samleie. Med en levetid på 6 minutter, har du masse tid til å oppleve de herlige vibrasjonene. Totalt er det 10 pirrende innstillinger som kan hjelpe din partner til herlige orgasmer, samtidig som du får en fastere og mer utholdende penis under samleie.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Screaming O Charged Ohare
  Vibrasjoner Ja, 10 innstillinger
  Mål PENISRING DIAMETER: 3 cm (strekkbar). RING TIL BALLER, DIAMETER: 5 cm (strekkbar).
  Vanntett Ja
  Materialer Silikon
  Pungring - screaming O

  Klitorisstimulator

  1 of 5

  Oppladbar bulletvibrator

  2 of 5

  Stimulerende tekstur innvendig

  3 of 5

  Penisring og pungring

  4 of 5

  USB ladekabel inkludert

  5 of 5

  Alle brukeranmeldelser av Screaming O Charged Ohare Oppladbar Rabbit Pungring og Penisring

  Konklusjon

  Klitorisstimulatoren på denne rabbit vibratoren er veldig god, og kona kjente godt de sterke vibrasjonene. Materialet på O-ringene er silikon, og er superelastisk og slitesterkt, så denne vil nok holde i mange økter framover. Fordelen med at pungring og penisring er festet sammen er at du får oppleve en mye strammere sensasjon og holder penis har og stram under hele økten. Men husk å være litt forsiktig med slike leketøy i begynnelsen. Ikke bruk ringene mi mer enn 30 minutter av gangen for å se om du tåler å ha dem på over lengre tid. 

  Spartacus English Cock Cage med Pungring

  72%
  Design
  69%
  Brukervennlig
  86%
  Kvalitet
  86%
  Pris
  80%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.9/5
  Brukervurdering:
  5/5
  Spartacus English Cock Cage Penisring1

  Spartacus English Cock Cage med Pungring

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Spartacus English Cock Cage er laget for menn som har sansen for litt røffere type penisringer, men likevel vil ha en enkel metode for å få den av. O-ringen er laget av rustfritt stål og kan romme en penisdiameter på opptil 4,3 cm.

  På grunn av den strammende effekten av lærreimen rundt testiklene og på siden av ringen, vil Spartacus English Cock Cage gi et ekstra godt press for å holde ereksjonen oppe, men likevel enkel å fjerne etter bruk på grunn av de hendige knappene på siden. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Spartacus English Cock Cage
  Vibrasjoner Nei
  Mål DIAMETER, METALL RING: 4,3 cm. TYKKELSE, METALL RING: 6 mm. OMKRETS, LÆRRING: 11-20 cm. BREDDE, LÆRRING: 1,6 cm.
  Vanntett Ja
  Materialer Metall og skinn
  Spartacus English Cock Cage Penisring2

  Brukervennlig knappefeste

  1 of 3

  Rustfritt stål

  2 of 3

  Ekte lær

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Spartacus English Cock Cage med Pungring

  Konklusjon

  Jeg synes dette var et allsidig leketøy som åpner for mange muligheter. For min del liker jeg å kunne ha det litt slakkere bak testiklene, men likevel ha noe som presser ringen bakover for å få mer sensasjon under samleie. Denne ringen var perfekt til dette med noen små justeringer.

  Jeg byttet ut O-ringen med en som passet bedre slik at jeg benyttet meg kun av lærreimen som følger med. Derfor får den ikke helt full score i og med at de skulle hatt flere alternativer for størrelser på ringen når du kjøper den. Men har du metallringer fra før som passer kan jeg absolutt anbefale lærreimen som er enkel å justere med knappefestet.

  Fantasy C-Ringz Ultimate Ass-Gasm

  84%
  Design
  68%
  Brukervennlig
  77%
  Kvalitet
  79%
  Pris
  86%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.3/5
  Brukervurdering:
  4.2/5
  Fantasy C-Ringz Ultimate Ass-Gasm Penisring med Buttplug1

  Fantasy C-Ringz Ultimate Ass-Gasm

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Spartacus English Cock Cage har mange spennende overraskelser for både han og henne under samleie. Penisringen holder seg fast ved hjelp av en prostatastimulator som han plugger inn i bakenden.

  Både penisring og prostatastimulator har en egen vibrator, slik at du kan kontrollere selv hvilket område som skal stimuleres mest.

  I tillegg er det en vibrator på oversiden av O-ringen som fungerer som en klitorisstimulator under samleie. 

  Totalt er det fire forskjellige vibratorer som du kan stille inn på flere forskjellige intensisteter, både for deg selv og din partner. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Ultimate Ass-Gasm
  Vibrasjoner Ja, 4 vibratorer
  Mål DIAMETER, PENISRING: 3,5 cm (kan strekkes ut). DIAMETER, TESTIKLER: 3 cm (kan strekkes ut). BUTTPLUG, LENGDE: Ca. 8 cm kan føres inn. BUTTPLUG, DIAMETER: 3,3 cm (bredeste punkt).
  Vanntett Ja
  Materialer Medisinsk silikon og plast
  Fantasy C-Ringz Ultimate Ass-Gasm Penisring med Buttplug1

  Klitorisstimulator

  1 of 3

  Batterier inkludert

  2 of 3

  Prostatastimulator

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Fantasy C-Ringz Ultimate Ass-Gasm

  Videoer

  Konklusjon

  Dette er vel noe av det mest kreative jeg har prøvd på lenge. Å kombinere en prostata stimulator med en penisring fremfor å måtte feste ringen med stropper er helt genialt, og du få stimulert deg selv på to forskjellige områder samtidig. Buttpluggen har heller ikke så veldig store dimensjoner, med 3,3cm i diameter på det bredeste punktet. 

  Men det er flere ting som kunne vært forbedret i forhold til brukervennlighet. Blant annet er det litt kinkig å operere alle fire vibratorer samtidig, så en fjernkontroll hadde absolutt gjort seg i denne sammenhengen. Men med litt hjelp fra kona hvor hun kan justere styrken på sin klitorisstimulator så går det greit å bruke dette produktet. Prostatastimulatoren er i hvert fall helt fantastisk!

  Hvordan kjøpe beste pungring?

  Å velge en pungring kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du din nye favoritt pungring i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 59 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste pungringene

  Andre ting:

  Penger til å kjøpe en pungring

  Steg for steg guide

  Leter du etter den beste pungringen?
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe den beste pungringen. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken pungring du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper en pungring.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for en pungring du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til pungringen du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du en pungring.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan bruke en pungring?

  Rengjøring av pungringer

  Selv en pungring kan samle opp mye skitt og bakterier under samleie, så ikke sluntre unna med å vaske pungringer og penisringer etter bruk. Sørg også for at du selv er ren, spesielt om du har kjøpt en pungring med prostatastimulator i tillegg. Da er det viktig å sørge for at bakenden er ren og pen slik at det ikke oppstår sjenerende lukter og bakterier på buttpluggen etter bruk. 

  Hvordan du vasker en pungring kommer litt an på materialet. Enkelte silikonringer kan fint tåle en runde i oppvaskmaskinen, mens andre er laget av en tynnere kvalitet som ikke såler for varmt vann og sterk såpe. Det enkleste er å benytte seg av en fuktig klut med mild såpe. Vask godt over pungringen  og spray etterpå med et antibakterielt middel.

  wash

  Videoer tilgjengelig om hvordan du rengjør en pungring

  Pungringer er ganske enkle å rengjøre. Så her har vi lagt inn en video som beskriver prosessen godt, og i tillegg en film om hvordan du kan finne frem til den perfekte størrelsen på din pungring.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *