Sex stol – Best i test

Sexstoler er etter min mening toppen av sexmøbler, og jeg vil prøve å forklare hvorfor. Først og fremst er de ganske enkle og enkle å bruke. Jeg mener, alle vet hva en stol er til, og jeg er ganske sikker på at alle satt på en stol på et tidspunkt i livet.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av sex stoler

FAQ

De beste sexmøblene ble designet for å gi trygt, men mangfoldig og fantastisk sex. Vanlige madrasser finner vi vanligvis for myke eller til og med squishy. Noen sexposisjoner er beryktede: de kan gi deg glede i dag og ryggsmerter dagen etter. Sexstoler, derimot, ville øke glede og redusere mulig smerte.

Faktisk nei. Sex stol er en sikker måte å prøve Kama Sutra på.
Vi har allerede nevnt at sexseter sparer energi. De kan også hindre deg i å skade leddene dine eller trekke musklene. For eksempel har du vært på en loggkjøring i en doggy. Det spiller ingen rolle om du mottar eller gir, knærne blir sårbare.

Imidlertid, med en soverom sex stol som er formet for kroppen din, ville sjansene dine for å bli skadet minimert.

Foruten den grunnleggende kroppsstøtten, ville sexstolen få analen til å oppleve kirsebæret på toppen av kaken. Både du og partneren din ville ha det beste med anal. Den kvinnelige kroppen skal plasseres under den mest hensiktsmessige penetrasjonsposisjonen. Samtidig trenger hun ikke å bekymre seg for å bli sliten eller sår. Sexsofaer støtter og myker opp kroppsvektstrykket.

Sexloungen er ikke bare brukbar for sex og alt det ekkel. Siden sexsofaer ikke er så små og ikke kan plasseres i en skuff etterpå, kan du bruke stolen til å slappe av, se filmer, lese en bok eller ta en lur. Sexstoler som ble laget av profesjonelle designere, kan lett passe inn i stuen din.

Sexstolprodusenter kan gi deg i utgangspunktet hvilken stol du vil. Det kommer an på hvor kreativ du er og hvor mye penger du er villig til å bruke på det. Noen av stolene er veldig dyre for en gjennomsnittlig kunde, noen kan være mye rimeligere, spesielt hvis du ikke eier et sexrom ennå og bare vil prøve sexstoler for par. Uansett, hvilken som helst sex eller oral sexstol vil være et flott eksperiment for et par, og du bør prøve det!

Hvis du ikke har noen å prøve sexstol med, kan du fortsatt kjøpe en. Du kan alltid finne noen for uformell dating gjennom dating apper. For eksempel er Pure en av de mest populære appene for å finne en one-night stand. Folk på plattformen er lette og greie, så når du tilbyr å prøve ut din nye sexstol eller noe annet, vil det være mange frivillige.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Fetish Fantasy Sexstol

  Testvinner

  85%
  Design
  68%
  Brukervennlig
  72%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  75%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.6/5
  Brukervurdering:
  4.9/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Denne er sexposisjonsforsterkerstolen. Holdbar og praktisk, bruk denne sexstolen til å oppnå og opprettholde vanskelige posisjoner for å gi filmplottet ditt et uforglemmelig klimaks.

  Firkantet elastisk bånd hjelper toppens sprett, reduserer muskelspenning og verkende lår. Eksperimenter med en rekke posisjoner for å oppdage nye og spennende vinkler for maksimal delt nytelse.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fetish Fantasy Sexstol
  Bæreevne Maksimum 136 kilo
  Lengde 61 cm
  Bredde 39,37 cm
  Høyde 38 cm
  Materialer Stål og TPU-plast
  Fetish Fantasy Sexstol

  Deilig passeform

  1 of 4

  Bærbar

  2 of 4

  Holdbart stål

  3 of 4

  Fleksible bånd

  4 of 4

  Konklusjon

  God sex stol. Jeg kjøpte denne da Mr.X har fibromyalgi og nesten ikke har utholdenhet på toppen. Sex stolen er veldig sterkt og godt laget. Selv med to personer var det en utfordring å få det sammen.
  To saker:
  1) Den mannlige partneren må være slank for å få plass under stolen. Hvis ikke er du klemt
  knapt inn i metallrørene. 
  2) Du må vippe 10 cm eller mer for at spretten skal få noen penetrasjon. Folksom har problemer med ereksjon vil ikke like sex stolen.

  Men uansett er denne sex stolen KJEMPEBRA. Selv prøvde vår første pegging-opplevelse på dette, og det rystet begge våre verdener! Støtten er ganske god og kan takle både vekten og min (120 og 210) uten problemer.

  Vi prøvde det også på sengen i stedet for gulvet og evnen til å rocke var annerledes på en god måte! Vi vil definitivt fortsette å eksperimentere og utvide horisonten i årene som kommer!

  Love Botz - Bangin Bench Sex Chair

  Nybegynner

  85%
  Design
  78%
  Brukervennlig
  36%
  Kvalitet
  75%
  Pris
  74%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Du har kontroll! Elastiske setestropper lar deg sprette opp og ned på avføringen. Nyt følelsene av å være på toppen. Fest noen av favoritt dildoene dine. Enhver dildo med sugekopp kan monteres på den røde stangen. Dildo med bred base kan også festes med den medfølgende selen.

  Tilpass i henhold til fantasiene dine. Rød bjelke kan fjernes for å imøtekomme en rekke seksuelle opplevelser, alene eller med en partner.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Love Botz - Bangin Bench
  Dildo Nei
  Lengde 48 cm
  Diameter 46 cm
  Høyden 46 cm
  Materialer Metall
  Love Botz - Bangin Bench Sex Chair

  Solid

  1 of 4

  Elastisk sett

  2 of 4

  Plass for dildo

  3 of 4

  God passform

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Denne sex stolen er litt på den dyre siden i forhold til det vi normalt kjøper, men vi hadde det veldig gøy, og vi gleder oss veldig til å få mer bruk av det.

  Sex stolen åpnet mange nye og spennende muligheter for komfortable stillinger. Vi kjøper normalt ikke mye møbler og har eksperimentert med de oppblåsbare rullestolene, denne føler jeg at vi trenger mer øvelse på, men vi er glade for potensialet!

  Dette produktet er laget av tungt stål, har 4 elastiske lag, og skummet i rammen hindrer stroppene i å bevege seg under bruk. Med kvinne på sex sette over meg, setter det henne i perfekt høyde oppå meg for både oralsex og vaginal sex. Hun har problemer med å kaste seg over meg for sex som jeg liker, og dette produktet lar henne sprette opp og ned på meg med letthet. Hun er også i stand til å bruke en vibrator mens hun kjører meg. Stroppene sprer henne opp og avslører henne perfekt. Markedets beste sex stol. Sterkt anbefalt!

  You2Toys G- og P-Spot Sexmaskin

  Best pris

  87%
  Design
  87%
  Brukervennlig
  84%
  Kvalitet
  83%
  Pris
  87%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.9/5
  Brukervurdering:
  5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Ultraeggende solo sexfornøyelse!
  Det er bare å entre sexmaskinen og nyte de intensive støtene – til det sprudlende høydepunktet kommer!
  Når maskinen skal brukes: Stell setet på underlaget. Koble maskinen til strømmen med støpselet. Så setter du den ønskede på satsen forsiktig på plass og vrir på knappen. Vibratoren kan plasseres i den passende stroppen for utvendig stimulering

  Spesifikasjoner

  Funksjoner You2Toys G- og P-Spot Sex
  Hastigheter Justerbare
  Lengde 37 cm
  Diameter 27 cm
  Høy 18 cm
  Batteri 2 x AAA-batterier i vibrator
  Materialer Ftalatfri silikon og ABS.
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Vekt 3,5 kg
  Vibrator 12, 5 cm lang og 2,7 cm i diameter
  You2Toys G- og P-Spot Sexmaskin

  Pirrende stimuli

  1 of 4

  Intens stimuli

  2 of 4

  Nytelsesfull tilbehør

  3 of 4

  Lett å styre

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  For å være helt ærlig, kan jeg ikke bestemme meg for om jeg elsker dette leketøyet eller ikke. Denne får med av med, den er behagelig og enkelt å bruke. Det som gjør meg nølende er prisen.

  Men denne stilen av maskinen gir deg uendelige muligheter for dildoer i stedet for de to nåværende som You2Toys Rotating G & P Spot Machine gjør. Denne typen av sex møbler gir deg flere valgmuligheter når det gjelder posisjon, gir mer når det gjelder dybde av penetrasjon.

  Jeg tror at hvis du leter etter noe kompakt, er denne maskinen absolutt et solid alternativ. Hvis du ikke trenger dyp penetrasjon, vil det sannsynligvis passe deg. Hvis du er mest komfortabel med slanke dildoer, har du det dekket. Men hvis du trenger et godt, hardt knull med intens g-punkt stimulering, kan du bli litt skuffet.

  Wanda Magic Wand Mount

  78%
  Design
  77%
  Brukervennlig
  78%
  Kvalitet
  71%
  Pris
  75%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Få hendene på Wanda Magic Wand Mount med sexleketøyfeste for humpingly god håndfri nytelse. Perfekt for å få mest mulig ut Magic Wand.

  For å dra full nytte av sex møblers allsidighet, stikker du bare innforingen i spesialdesignede spor inni og gjør den kompatibel for leketøyet du vil bruke.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Wanda Magic Wand Mount
  Høyden 20 cm
  Lengde 53 cm
  Diameter 28 cm
  Vanntett Kan vaskes
  Materialer Velvet
  Wanda Magic Wand Mount

  Perfekt for Magic Wand

  1 of 4

  Deilig passformen

  2 of 4

  Velvet

  3 of 4

  Lett å vaske

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Selve sex møbel har en supermyk og velvet følelse. Det ytre materialet og er avtakbart (og vaskbart!). Det indre av sex møbel er en fast type skum som holder formen godt og gir god støtte mens den fremdeles er lett å kaste rundt. Leketøyholderne fungerer fantastisk, selv om denne kan brukes bare med en type tryllestav med kabel. 

  Magic Wand beveger seg ikke når den er satt inn, og hun kan dra til byen på den! Sex stolen har nok støtte for to også. Hun elsket å ri på den, og ja, han elsket å se og delta også. Den gjorde jobben som ærlig talt bare den kan gjøre da det er så lite som det på markedet (andre befriende produkter ekskludert). Sex stolen er også relativt diskret, den er stor, men ikke åpenbar når den er snudd, slik at den bare kan henge på soverommet uten bekymringer.

  Spørsmålet er, er det verdt pengene? Svaret er “sannsynligvis”, det er et produkt av høy kvalitet som kan være priset litt høyt … men du kommer ikke til å finne noe annet der ute. Ha det gøy!

  Fetish Fantasy Position Master

  72%
  Design
  78%
  Brukervennlig
  78%
  Kvalitet
  90%
  Pris
  85%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.9/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  For å komme inn i de mest behagelige stillingene, er den oppblåsbare posisjonsmesteren et perfekt valg; det er et must sex møbel for ethvert eventyrlystent par. Denne store skrå puten putter kroppen, og gir støtte og innflytelse for det beste. EZ Grip Luv-håndtak på begge sider lar deg holde et sterkt grep slik at du kan holde på rytmen uten å sliten, og et fløyelsaktig stoff hindrer deg i å gli rundt.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fetish Fantasy Position Master
  Max.vekt 140 kg
  Høyde 30 cm
  Dybde 6 cm
  Bredde 18 cm
  Vanntett Nei
  Materialer PVC og plast
  Fetish Fantasy Position Master

  Fløyelse myk

  1 of 4

  For alle frekke fantasiene

  2 of 4

  Gode håndtak

  3 of 4

  Kraftig materiale

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Fetish Fantasy Position Master

  Videoer

  Konklusjon

  Dette var absolutt verdt prisen som var betalt. Vi har sett på andre produkter som dette sex møbler og aldri funnet noe vi trodde ville fungere og være verdt prisen. Det har noen ulemper, men har også fordeler. Håndtakene er flotte og kan brukes av begge personer. Materialet er noe ripete og flekker. Den forblir oppblåst og “bøyer” seg ikke når den er oppå den. Følelsen minner meg om et bassengleketøy, men det tømmes ikke under deg som et bassengleketøy ville gjort. Det tjener formålet vi kjøpte det til, og vil anbefale det til venner.

  LoveBotz Bangin Bench Extreme Sex Stol

  89%
  Design
  86%
  Brukervennlig
  87%
  Kvalitet
  83%
  Pris
  88%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.7/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Fest din favorittdildo, og denne sex stolen gir deg livet ditt! Den bankende sex stolen lar deg simulere sex fra toppen mens du spretter opp og ned, hjulpet av setets tøyelige stropper. Bruk den på egen hånd for gjennomtrengende intensitet som er enkel å kontrollere, eller sett opp et show for partneren din!

   

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Wanda Magic Wand Mount
  Høyde 37 cm
  Lengde 48 cm
  Bredde 46 cm
  Max.vekt 140 kg
  Materialer Stål og ABS-plast
  LoveBotz Bangin Bench Extreme Sex Stol

  Kan tilpasses til forskjellige dildoer

  1 of 4

  Sterke stropper

  2 of 4

  Kan tas av

  3 of 4

  Frekk lek

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av LoveBotz Bangin Bench Extreme Sex Stol

  Videoer

  Konklusjon

  Denne sex stolen vil legge til en helt annen dynamikk i sexlivet ditt med partneren din. Basen på den er ganske bred og kan passe imponerende omkretsleker for dem å sitte på. Hvis de ikke har en base, inneholder esken et lærhylster som kan pakke inn et leketøy og feste det på basen. Sex stolen kan holde en ganske anstendig størrelse og kan passe noen av våre mellomstore dårlige drager ganske bra. Hvis du har et leketøy som har en ejakulasjons funksjon, er dette et par i himmelen. Du kan fjerne basen og legge ansiktet under. 

  Problemer: Instruksjonene er smertefulle selv om det ser enkelt ut å montere. Metoden for de medfølgende borrelåsstrimlene er vanvittig og fungerer ærlig talt ikke for å holde de bøyde stroppene på plass uansett. 

  Også prisen for det du får er veldig bratt, selv om sex stolen er superkult. Kunne blitt gjort litt bredere for at noen kunne legge ansiktet under lettere, og litt høyere for at hun skulle være mer komfortabel og ikke så trangt. Ikke forferdelige problemer, men for prisen forventet jeg litt mer kvalitet og størrelse.

  XR Brands Extreme Sex Bench

  89%
  Design
  76%
  Brukervennlig
  87%
  Kvalitet
  73%
  Pris
  84%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.5/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Master Series Obedience Extreme Sex Bench with Restraint Straps fra XR Brands. Handle mørke fantasier eller forbered deg på intense scener når du spenner kjæresten din i lydighetens ekstreme sexbenk! Dette kraftige sexmøbelet er laget av solid stål, med behagelig polstring for kroppen, bena, armene og hodet til partneren din, slik at du kan spille kraftig i flere timer. Hold under hjelpeløs og nådig!

  Spesifikasjoner

  Funksjoner XR Brands Sex Bench
  Høyde 127 cm
  Bredde 69 cm
  Kropp 50 cm
  Max.vekt 180 kg
  Materialer PU; lær og stål
  XR Brands Extreme Sex Bench

  Hodestøtte

  1 of 4

  Ekte lær

  2 of 4

  Kne støtte

  3 of 4

  Massevis av frekke posisjoner

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av XR Brands Extreme Sex Bench

  Videoer

  Konklusjon

  Denne benken er designet for BDSM-lek: en person legger seg på benken på magen med armene, bena og ryggen bundet av begrensninger. Det er perfekt for spanking eller å ha dypere tilgang under penetrasjon.

  Benken leveres med 10 justerbare nylonstropper som kan brukes til å skape varierende nivåer av tilbakeholdenhet, og du kan endre høyden på ben- og armputene, eller velge å fjerne hodestøtten, slik at du kan bruke den med partnere i forskjellige høyder , vekter og seksuell smak.

  Et godt stykke sex møbel. Stor verdi. Veldig solid på teppebelagt gulv. Lite skjønt, som andre har sagt. Flere cm for kort for gjennomsegling av gjennomsnittlig høy mann, løst med pute, og litt for kort også. Instruksjoner ikke-eksisterende.

  Ellers veldig fornøyd.

  Dark Magic Thrusting Bed Sexmaskin med Fjernbetjening

  79%
  Design
  79%
  Brukervennlig
  80%
  Kvalitet
  74%
  Pris
  82%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.3/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Denne utrolige sexmaskinen har en oppblåsbar, anatomisk konturert seng. Festebraketten nederst på sengen kan brukes til å feste de medfølgende vibratorene. Du har valget mellom tre vibratorer som alle er enkle å feste til sengen. Når du har festet vibratoren etter eget valg, kan du betjene den enkelt ved hjelp av fjernkontrollen. Du kan også bruke de tre vibratorene bortsett fra sengen. Sengen har en maksimal vekt på 136 kg. Det leveres også en fotpumpe som brukes til å lett blåse opp hele sengen.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Dark Magic
  Vibrasjoner 6 forskjellige
  Liggestol 140 cm x 70 cm x 25 cm
  Ekstra del 50 cm x 30 cm x 30 cm
  Vanntett Nei
  Batteri 8 x C-batterier og 5 x AA- batterier
  Materialer PVC og ABS-plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Bæreevne 136 kg
  Stor vibrator 23 cm og diameter 4,1 cm
  Mellomstor 19,5 cm og diameter 4,1 cm
  Liten vibrator 8,5 cm og diameter 4,3 cm
  Dark Magic Thrusting Bed Sexmaskin med Fjernbetjening

  Ultimativ nytelse

  1 of 4

  Tre vibrerende dildoer

  2 of 4

  Deilig lek

  3 of 4

  Deler kan tas av

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Fornøy deg selv uten noen hjelp, takket være denne Dark Magic sexmaskinen, midt mellom en seng og en lenestol, som gir deg en automatisk og justerbar penetrasjonsopplevelse, samt vibrerende gleder …

  Denne attraktive faen maskinen blåses opp på få øyeblikk ved hjelp av den medfølgende fotpumpen. Når du er oppblåst, er det bare å sitte komfortabelt og la det automatiske systemet trenge gjennom deg, i henhold til tre forskjellige rytmer, som du kan velge i henhold til dine ønsker.

  For å variere gleden blir denne sexmaskinen levert med tre forskjellige realistiske vibratorer, i forskjellige former, størrelser og diametre. Disse vibratorene har justerbar vibrasjonsintensitet og kan også brukes separat uten å være festet til maskinen. Det fungerer lett for menn eller kvinner, da det har nok kraft bak seg for både analstøt og vaginal.

  LoveBotz 4 in 1 Bangin Bench Sex Stol

  89%
  Design
  85%
  Brukervennlig
  88%
  Kvalitet
  74%
  Pris
  93%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  5/5
  Brukervurdering:
  5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Velg mellom et hoppesete eller et solid, polstret sete … velg deretter en sexmaskin, din favorittdildo eller partnerne dine! Den nye 4-i-1 Bangin Bench er mer allsidig enn noen gang, med en ny måte å bli komfortabel på og en ny måte å slå på.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner LoveBotz 4 in 1 Sex Stol
  Dildo 18,4 cm x 4,4, cm.
  Stol 36,8 cm x 48,2 cm x 45,7 cm.
  Ekstra del 13,3 cm x 12 cm.
  Vanntett Nei
  Batteri US-stikk
  Materialer Metall, ABS-plast, strikk, PU-skinn, skum, tre og TPE
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Evne 130 kg
  LoveBotz 4 in 1 Bangin Bench Sex Stol

  Sterk bærbarhet

  1 of 4

  Absolut nytelse

  2 of 4

  Allsidige lek

  3 of 4

  Frekk parlekk

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Dette er alt jeg trengte for lekene mine. Det hever leketøyet til akkurat den perfekte høyden for å ta full lengder. Ville være et 5-stjerners hvis instruksjonene ble skrevet ut med mer tydelige og synlige bilder for å vise hvordan ting er orientert.

  Stroppene glir også av hvis du går for mye ned og du må holde dem på plass. Kan ikke fortelle deg hvor mange ganger bunnlinjene ble snudd og ikke justert fordi de ikke har noen tydelige markeringer å fortelle deg. Sex benken er verdt det for holdbarhet og benk hvis du liker å leke med lekene dine. Få noe billigere hvis du ikke trenger sex stolen. Jeg elsker funksjonaliteten til sex stolen.

  Sex stolen gir god balanse og posisjon. Det er solid nok og behagelig nok til å være et godt produkt! Det eneste tilbakeslaget er stroppene; til tider er det vanskelig å forhindre at det glir nedover sidene på benken. Jeg skulle ønske det var en bedre måte å stabilisere setestroppene på.

  The Perfect Multi-Position Love Chair

  79%
  Design
  79%
  Brukervennlig
  80%
  Kvalitet
  74%
  Pris
  82%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3.5/5
  Brukervurdering:
  3.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

   Juster høyden på armer og ben for et tilpasset sexmøbel som lar deg stupe dypere enn noen gang før. Du kan til og med fjerne nakkestøtten, som er U-formet, slik at du, når den er på, fremdeles kan høre hvert gispe og skrik av glede. Valgfrie stropper lar deg begrense dem slik at de er helt nådige mens du har veien med deres sårbare kropp. Spennene er enkle å bruke og raske å løsne. Denne sex benken er polstret for den ultimate komforten, slik at dine seksuelle bestrebelser kan fortsette og fortsette.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner The Perfect Love Chair
  Høyde 124 cm
  Lengde 175 cm
  Bredde 83 cm
  Vanntett Ja
  Materialer PU og stål
  The Perfect Multi-Position Love Chair

  Mange lek muligheter

  1 of 4

  Ekstra gode sexposisjoner

  2 of 4

  Dypere penetrering

  3 of 4

  God støtte

  4 of 4

  Konklusjon

  Jeg har mange sex produkter, men denne er min favoritt og beste kjøp. Høyden er absolutt justerbar!

  Du trenger ikke å stå på tå eller knebøy. Du kan stå og levere komfortabelt, knele og slikke, eller bli sugd i akkurat riktig høyde. Jeg foreslår at du lager markeringer på alle fire ben der du vil hvis du trenger å ta dem fra hverandre. Det er ikke spesielt tungt minus hoved benken. Jeg hadde ikke noe problem med at sex møbel var for langt eller squishing-bryster.

  Bare juster høyden på ankel- og benområdene, så fungerer det perfekt uten squishing eller for lenge. Vi bruket sex stolen uten stroppene mange ganger fordi du kan gjøre den til den perfekte høyden. Stroppene er litt grove, men som lett kan festes med litt klut eller polstring. Virkelig morsomt for å få personen på sex stolen til å vri seg med glede, non-stop!

  Sex stol kan også være brukt som et ganske bra massasjebord.

  Sexstoler for menn

  Vet dere hva fungerer best for menn som vil nyte seg i sex stol? Melkemaskin!

  Melkemaskiner for kuk er ganske mye det de høres ut som; de er mannlige sexleketøy som suger og drar livet ut av deg for en intens onani. Disse er vanligvis håndfrie og automatiske. Laget for å vikles tett rundt penisspissen og skaftet, og deres lidenskapelige slag kan få deg til å frigjøre omtrent 3 til 4 ganger mer sæd enn manuell onani.

  15242 lovebotz the milker automatic deluxe stroker

  Milker Automatic Stroker gir deg “huff and puff” -effekten, som selskapet kaller det, og gir følelsen av å bli sugd og stryket samtidig.

  Den har to sylindere for å gi litt variasjon for sexy tid. Den lange sylinderen gir en glatt følelse for hele penis, mens den korte lar deg erte hodet på skaftet.

  Den kan også brukes til kvinnens klitoris og bryst, slik at du kan dele moroa med damen din.

  Hvis du bruker Milker til solo-spill, må du sørge for at den andre dysen er tilstoppet, ellers vil suget føles svakere.

  I motsetning til de fleste sexleketøy, er Milkers sylinderinnsatser laget av gummi, som gir den en myk og elastisk følelse. Tenk deg hvis noen både stryker og suger kuk samtidig.

  Dette er et godt valg for de som ikke liker vibrasjoner. Bare forbered lommen din fordi denne melkemaskinen ikke er billig, men den vil gjøre det harde arbeidet for deg.

  Erfaring med sexstoler

  Den andre tingen er at du ikke trenger å bekymre deg for plass for mye. Sexstoler finnes ofte i normale størrelser, som vanlige stoler, men de har et par ting som skiller seg ut. Du trenger ikke å bekymre deg for å få plass i hjemmet til en sexstol, spesielt hvis den er sammenleggbar.

  Det tredje jeg liker med sexstoler er at de pleier å blande seg naturlig inn i ethvert rom du setter dem (bortsett fra selvfølgelig noen virkelig avanserte sexstoler, men mer om det senere).

  Det er mange typer sexstoler, og funksjonene og kvaliteten avhenger av hvor mye penger du er villig til å bruke.

  Hvordan kjøpe den bestesex stolen

  Å velge en sex stol kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du din nye favoritt sex stol i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 500 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste sex stolene

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe sex stol

  Steg for steg guide

  Leter du etter den beste sex stolen
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe den beste sex stolen. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken sex stol du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper et * produktnavn *.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for sex stolen du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til sex stolen du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du sex stol!
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan bruke sexstol

  Husk at mens disse sexstol posisjonene er utformet med en partner i tankene, kan de også innlemmes i dine selvkjærlighetsøkter, ved hjelp av et leketøy eller to (eller kanskje til og med en sexmaskin).

  Klar til å ta en tur?