Sexleketøy sett – Beste i test

Dette er pakker med forskjellige typer sexleketøy samlet for å gi en bedre totalpris enn om du skulle kjøpe hvert enkelt sexleketøy hver for seg.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av sexleketøy sett

FAQ

Sexleketøy sett trenger ikke å koste noe mer enn et par hundrepaller. Pris kommer helt an på hva slags leker dere vil ha, og hvilken kvalitet dere ønsker på lekene.

Det er stor forskjell på innholdet i pakken, og pris spiller selvfølgelig en rolle på kvaliteten dere får på sexleketøyene.

Ja, alle anmeldelser inkluderer en lenke til butikken hvor du kan kjøpe sexleketøy settet.

Om dere ikke er kjent med å bruke sexleketøy, vil jeg anbefale å kjøpe et sett som har gode instruksjoner med i pakken. Da vil du nok få en bedre opplevelse enn å starte med blanke ark selv.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Sinful 10 Day Love Challenge Parboks

  Testvinner

  94%
  Design
  89%
  Brukervennlig
  85%
  Kvalitet
  85%
  Pris
  84%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.6/5
  Brukervurdering:
  5/5
  Sinful 10 Day Love Challenge Parboks1

  Sinful 10 Day Love Challenge Parboks

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  10 Day Love Challenge utfordrer dere til å prøve spennende sexleker for å forbedre sexlivet, og oppleve stimulering dere ikke trodde var mulig. Her får dere både vibrerende sexleketøy og penisringer for å stimulere kvinners mest intime deler, og i tillegg analsexleketøy for å eksperimentere med nye opplevelser. BDSM utstyr som pisk og silketau følger også med for å binde fast og avstraffe din partner. 

  Alle leketøy er laget av ftalfrie materialer, som skal ikke utløse allergiske reaksjoner, og det er heller ikke lateks i disse produktene. I tillegg til et stort utvalg av sexleketøy følger det også med en lekker minikjole for å invitere til rollespill og moro i sengen.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Sinful 10 Day Love
  Innhold 1 x minivibrator, 1 x vaginakuler, 1 x lassoformet penisring, 1 x vibrerende penisring med fjernkontroll, 1 x analplugg, 1 x pisk, 1 x klassisk vibrator, 1 x satengbånd, 1 x onaniegg, 1 x minikjole.
  Mål Boksstørrelse 30 x 28 x 4,5 cm.
  Batteri Oppladbare batterier inkludert
  Material Uten ftalater og lateks
  Volum Høyt/Middels/Lavt
  Lading USB lader medfølger
  Reiselås Ja
  Sinful 10 Day Love Challenge Parboks1

  10 sexleketøy

  1 of 4

  Silikon av høy kvalitet

  2 of 4

  BDSM utstyr

  3 of 4

  Oppladbare batterier

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Sinful 10 Day Love sexleketøy sett

  Konklusjon

  Denne pakken har mye innhold og gir mye verdi for pengene. Dog synes jeg at disse sexleketøy settene er noe ensidig, og fokuserer kun på at kvinner skal oppleve mer nytelse. De kunne gjerne inkludert en prostata stimulator eller andre spennende leketøy for menn også, da det er ikke kun kvinner som har behov for å utforske mer om sine erogene soner. Men når det er sagt, er dette en flott pakke for å hjelpe kvinner til å oppnå orgasme under samleie, med mange spennende muligheter som penisring med vibrator for å stimulere klitoris mer, analplugg for å gjøre kjeden mer sensitiv og strammere under samleie,  og mange muligheter for å pirre din partner med bondage og BDSM. Ut i fra konkurrerende sexleketøy sett i denne testen får du definitivt mest for pengene her!

  Sinful Sex Toy Starter sexleketøy sett

  Nybegynner

  87%
  Design
  93%
  Brukervennlig
  74%
  Kvalitet
  93%
  Pris
  71%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.9/5
  Brukervurdering:
  4.4/5
  Sinful Sex Toy Starter Kit1

  Sinful Sex Toy sexleketøy sett

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Sinful Sexleketøy sett for nybegynnere tar utgangspunkt i å lære par om hvordan de skal stimulere hverandre i sengen med forskjellige sexleketøy. Med en enkel instruksjonsbok som forteller dere hvordan disse leketøyene skal brukes, er det enkelt å komme i gang med å prøve nye ting i sengen. 

  I pakken er det 6 forskjellige leketøy som kan kombineres for å skape spennende opplevelser sammen, og dere får også et godt glidemiddel med for lek med vibratorer og analplugg. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Sinful Sex Toy Starter Kit
  Innhold Bulletvibrator, penisring, analplugg, dildovibrator, blindfold, mansjetter og vannbasert glidemiddel.
  Mål BULLETVIBRATOR - Lengde: 5,5 cm, Diameter: 1,8 cm. PENISRING - Indre diameter: 3,2 cm (tøyelig). ANALPLUGG - Lengde: 8 cm (7,5 cm kan føres inn), Diameter: 2,5 cm. DILDOVIBRATOR - Lengde: 18 cm (ca. 15 cm kan føres inn), Diameter: 2,6 cm. BLINDFOLD - Størrelse: One size. MANSJETTER - Omkrets: Opptil 36 cm, Bredde: 5,5 cm. GLIDEMIDDEL - Volum: 50 ml.
  Batteri Inkluderer 3 x LR44-batterier
  Material Silikon og ABS plast
  Volum Høyt/Middels/Lavt
  Lading Nei, ikke oppladbare batterier
  Sinful Sex Toy Starter Kit2

  Instruksjonsbok

  1 of 4

  Mansjetter

  2 of 4

  Analplugg

  3 of 4

  Stor dildo

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Sinful Sex Toy Starter Kit

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg synes Sinful gjør en god jobb her med å lage en enkel bondage pakke for nybegynnere. Mansjettene er enkle å feste på med borrelås, og sammen med øyenbind blir dette en flott pirrende opplevelse for din partner. Klitorisvibratoren på penisringen gir herlige vibrasjoner og stimuli av klitoris under samleie, og bulletvibratoren tas enkelt ut for å rengjøre silikonmaterialet. Men det som er litt syn er at det er ikke oppladbare batterier på leketøyene. Pakken er billig, men det blir kostbart å måtte investere i nye batterier hele tiden, og det er heller ikke miljøvennlig. Analpluggen som følger med kunne også vørt utformet bedre, da denne har en tendens til å skli ut hele tiden.

  Baseks Romantic Weekend Play Sexleketøy Sett til Par

  Beste pris

  79%
  Design
  81%
  Brukervennlig
  66%
  Kvalitet
  92%
  Pris
  69%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.5/5
  Brukervurdering:
  5/5
  Baseks Romantic Weekend Play Sett til Par1

  Baseks Romantic Weekend Play Sett til Par

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Baskes Romantic Weekend sexleketøy sett vil appellere til par som vil eksperimentere med lett bondage og stimulere den kvinnelige parten bedre i løpet av samleie. 

  I pakken får dere med blindfold for å vekke hennes andre sanser mer, håndjern for å bestemme over hennes bevegelser, og en deilig penisring med klitorisvibrator for å gi henne himmelske orgasmer. Du får også med en liten støvtørker med fjør for å pirre og kile henne før samleie, og en terning som foreslår hvilke sexposisjoner dere skal prøve ut i kveld.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Baseks Romantic Weekend Play
  Innhold ROSEBLADER (50 stk), ØYEBIND, KLITORISVIBRATOR, KILEFJÆR, HÅNDJERN, VIBRERENDE PENISRING, SEXTERNING
  Mål ØYEBIND - Størrelse: One size, KLITORISVIBRATOR, Lengde: 9 cm, Diameter: 1,8 cm, KILEFJÆR - Lengde: 15 cm, hvorav håndtaket utgjør 7 cm, HÅNDJERN - Omkrets: 13 - 19 cm, VIBRERENDE PENISRING - Indre diameter: 3,3 cm (tøyelig), SEXTERNING - Mål: 1,9 x 1,9 cm.
  Batteri 1 x AAA og 2 x LR754 inkludert
  Material PVC, Metall, Polyester, Kobber, Kalkunfjør, ABS Plast
  Volum Høyt/Middels/Lavt
  Lading Ikke oppladbare batterier
  Baseks Romantic Weekend Play Sett til Par1

  Vibrator med 10 innstillinger 

  1 of 5

  Sateng Blindfold

  2 of 5

  Sexterninger

  3 of 5

  Kilefjær

  4 of 5

  Penisring med klitorisstimulator

  5 of 5

  Alle brukeranmeldelser av Baseks Romantic Weekend Play Sett til Par

  Konklusjon

  Denne pakken er helt grei, og koster veldig lite i forhold til andre sexleketøy sett vi har testet her. Men håndjernene er veldig tynne og litt skarpe, til tross for at det er noe foring rundt. Så ikke stram disse for hardt for å unngå merker og irritasjon på huden. 

  Sex-terningene er en ganske artig lek, hvor dere kan slå terning for å foreslå hvilken sexposisjon dere skal prøve ut. Blindfoldene er veldig behagelige, og klitorisstimulatoren er helt ok, men silikonørene på toppen kunne gjerne stimulert noe bedre.

  Sinful Get Started Anal Nybegynnerboks

  Analsex-Nybegynner

  77%
  Design
  94%
  Brukervennlig
  84%
  Kvalitet
  76%
  Pris
  67%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.3/5
  Brukervurdering:
  4.8/5
  Sinful Get Started Anal Nybegynnerboks1

  Sinful Get Started Anal Nybegynnerboks

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Analsex har ofte vært vanskelig å komme i gang med for mange par. Men med den enkle instruksjonsguiden fra Sinful i dette sexleketøy settet, blir det en brukervennlig og behagelig opplevelse. Analsex krever et godt glidemiddel, og her får dere 2 forskjellige som både kan munne følelsen under penetrering, og gi god gli for samleie eller med analplugg. 

  Prøv gjerne analpluggen først før dere starter med analsex, da dette vil hjelpe din partner med å slappe av og bli mer fortrolig med tanken på analsex fremover. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Sinful Get Started Anal
  Innhold Sinful Analglidemiddel (50 ml), Sinful Avslappende Analgel (50 ml), Sinful Begynner Analplugg og Sinful Mini Analdusj.
  Mål ANALGLIDEMIDDEL - Volum: 50 ml, ANALGEL - Volum: 50 ml, ANALPLUGG - Lengde: 7,2 cm (6 cm kan føres inn), Diameter: Opptil 2 cm.
  Batteri Nei
  Material Silikon. Glidemiddel inneholder Aqua, Glycerin, Laureth-9, Acrylates/C10-3030 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polysorbate 20, Hypericum Perforatum Flower Extract, Avena Sativa Kernel Extract, Menthyl Lactate, Aminomethyl Propanol, Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.
  Sinful Get Started Anal Nybegynnerboks1

  Analdusj

  1 of 4

  Silikonplugg

  2 of 4

  Analavslappende glidemiddel

  3 of 4

  Anal glidemiddel

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Sinful Get Started Anal Nybegynnerboks

  Konklusjon

  Jeg synes at denne pakken er en veldig god ide, og gir en grei og enkel innføring for analsex. Å starte med en analplugg er mye bedre enn å bruke fingre eller penis første gang, og gir dere muligheten til å trene på analsex først og la partneren slappe av rundt dette tema. 

  Dette er et sexleketøy sett som geleider deg gjennom analsex steg for steg i forhold til hygiene, og hvordan du bruker en analplugg. Bruk pluggen under vanlig sex også, da vil hun bli langt stammere i kjeden og vil få mer sensasjon under samleie. 

  Sinful Next Step Anal Boks med A-Z Guide

  Anal-Viderekommen

  76%
  Design
  93%
  Brukervennlig
  85%
  Kvalitet
  85%
  Pris
  80%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.6/5
  Brukervurdering:
  5/5
  Sinful Next Step Anal Boks med A-Z Guide1

  Sinful Next Step Anal Boks med A-Z Guide

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  I dette sexleketøy settet får du med mange spennende leketøy for å utforske analsex mer sammen. Sinful The Next Step har en komplett innførende guide om hvordan du skal bruke anale leketøy, og hvordan du får mest glede ut av dem. 

  Du får med en silikonstreng med analkuler, analdildo og en analplugg med dimensjoner som passer for viderekomne. I tillegg får dere med et godt glidemiddel som er laget spesielt for analsex, og kan kjenne forskjellen dette utgjør for å få en behagelig og deilig analsex opplevelse.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Sinful Next Step Anal Boks med A-Z Guide
  Innhold VIBRERENDE ANALPLUGG, ANALKJEDE, ANALDILDO, GLIDEMIDDEL, A-Z GUIDE
  Mål VIBRERENDE ANALPLUGG - Lengde: 12 cm lang (10 cm kan føres inn), Diameter: 2,9 cm (bredeste del), ANALKJEDE - Lengde: 19,5 cm lang (15 cm kan føres inn), Diameter: 2,4 cm (bredeste del). ANALDILDO - Lengde: 12,5 cm lang (11,5 cm kan føres inn), Diameter: 2,3 cm (bredeste del).
  Batteri Ikke inkludert
  Material Silikon og ABS plast
  Volum Høyt/Middels/Lavt
  Lading Nei
  Sinful Next Step Anal Boks med A-Z Guide1

  Vibrerende analplugg

  1 of 4

  Analdildo

  2 of 4

  Analkjede

  3 of 4

  Anal glidemiddel

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Sinful Next Step Anal Boks med A-Z Guide

  Konklusjon

  Jeg synes at Sinful lager spennende pakker og forklarer godt hvordan de forskjellige leketøyene skal brukes. Men de kunne heller satt opp prisen litt og inkludert leketøy med av litt høyere kvalitet i denne pakken for viderekomne. Analpluggen har en bulletvibrator, men denne kjennes ikke like godt som en analplugg med en integrert vibrator. I tillegg har du ingen muligheter for å innstille intensitet eller vibrasjonsmønster, noe de fleste moderne analplugger har. Det kunne også vært mer spennende  få prøve litt andre materialer enn kun silikon. Analkjeden kunne for eksempel vært i glass eller metall for å gi en helt annen opplevelse enn silikon, og du må være langt mer nøye med renhold av både deg selv og silikonleketøy for å unngå lukt og bakterier.

  Sinful Kegel Exerciser Boks med A-Z Guide

  Bekkenbunn

  81%
  Design
  78%
  Brukervennlig
  83%
  Kvalitet
  77%
  Pris
  78%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.2/5
  Brukervurdering:
  5/5
  Sinful Kegel Exerciser Boks med A-Z Guide1

  Sinful Kegel Exerciser Boks med A-Z Guide

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Sinful Kegel Excersiser er et perfekt sexleketøy sett for kvinner som trenger å stramme opp musulatoren nedentil og få en strammere vagina. 

  I denne pakken får du med tre forskjellige kegel apparater i silikon med forskjellig vekt. Denne pakken gir deg en trinnvis økning for å hjelpe deg med å styrke bekken muskulaturen raskt og enkelt, og det følger med en god instruksjonsbok på hvordan du gjør dette.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Sinful Kegel Exerciser Sett
  Innhold Sinful Ava Vaginakule Single 30 g, Sinful Ava Vaginakuler Dobbel 60 g, Sinful Ava Vaginakuler Dobbel 90 g, Sinful Økologisk Vannbasert Glidekrem 100 ml og Sinful Økologisk Sexleketøyrens 100 ml.
  Mål SINGLE 30 G - Full lengde: 12 cm, Lengde på snor: 8,4 cm, Diameter: 3,6 cm. DOBBELT 60 G - Full lengde: 17 cm, Lengde på snor: 8,5 cm, Diameter: 3,2 cm. DOBBELT 90 G - Full lengde:15,8 cm, Lengde på snor: 8,5 cm, Diameter: 3 cm. ØKOLOGISK GLIDEKREM - Innhold: 100 ml. ØKOLOGISK SEXLEKETØYRENS - Innhold: 100 ml.
  Batteri Nei
  Material Silikon og vannbaserte glidemidler
  Volum Høyt/Middels/Lavt
  Lading Nei
  Sinful Kegel Exerciser Boks med A-Z Guide1

  Dobbel 90 gram kegel

  1 of 5

  Dobbel 60 gram kegel

  2 of 5

  30 gram kegel

  3 of 5

  Sexleketøy rens

  4 of 5

  Organisk glidemiddel

  5 of 5

  Alle brukeranmeldelser av Sinful Kegel Exerciser Boks med A-Z Guide

  Konklusjon

  Dette er et flott produkt for kvinner som trenger å styrke bekkenmuskulaturen. Ikke bare for å få en bedre opplevelse under sex, men også for dem som kanskje sliter med vannavlating eller andre sjenanser som kvinner opplevelser. Her kan du gradvis øke størrelsen på kulene for å få god progresjon i løpet av noen få uker, og du får god veiledning fra Sinful om hvordan du skal gjøre dette på best mulig måte. Pakken er veldig rimelig, og kegel ballene er laget med silikon av kirurgisk kvalitet. Så her får du høy kvalitet til en billig penge!

  Sinful Tie Me Up Sexleketøy sett med A-Z Guide

  BDSM

  86%
  Design
  75%
  Brukervennlig
  67%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  74%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.3/5
  Brukervurdering:
  4.8/5
  Syndig Tie Me Up Sexleketøyboks1

  Sinful Tie Me Up Sexleketøysboks med A-Z Guide

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Sinful Tie Me Up gir deg en enkelt introduksjon til BDSM, med flere spennende sexleketøy og gode instruksjoner. Et sexleketøy sett som gir deg både muligheten til å eksperimentere med dominans og fysisk avstraffelse, og koster lite i forhold til om du skulle kjøpe hver enkelt produkt hver for seg. 

  I pakken er det inkludert bondage teip, miniflogger (pisk), bindebånd (for armer eller bein), brystklemmer og blindfold for å vekke sansene hos din partner.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Sinful Tie Me Up
  Innhold Sinful Deluxe Blindfold i sateng, Sinful Deluxe Bindebånd i sateng, Sinful Bondageteip, Sinful Brystklemmer og Sinful Mini Flogger. A-Z GUIDE: Engelsk.
  Mål BLINDFOLD- Størrelse: One Size. BINDEBÅND- Størrelse: One Size. BONDAGETEIP - Lengde: 20 cm, Bredde: 2,5 cm. BRYSTKLEMMER - Lengde: 6 cm, Vekt: 8 g. per stk. MINIFLOGGER - Total lengde: 31 cm.
  Material PVC, Polyester, Silikon, Metall, PU
  Syndig Tie Me Up Sexleketøyboks1

  Brystklemmer

  1 of 4

  Pisk av PU lær

  2 of 4

  Sateng bånd

  3 of 4

  Bondage teip

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Sinful Tie Me Up Sexleketøysboks med A-Z Guide

  Konklusjon

  En flott introduksjon til BDSM som utforskende par vil ha stor glede av. Den største utfordringen er å komme i gang med slike leketøy på egenhånd. Derfor er det flott at Sinful inkluderer en egen liten guide til hvordan dere bruker leketøyene, uten at dere må finne på alt selv. Bondage kan være et spennende tillegg til sexlivet, og Sinful gjør en god jobb med å forklare hva dette går ut på og ufarliggjør slik lek for dem som er skeptiske. Dette er en av mine favorittpakker i denne testen, og det vil det sikkert bli for dere også, om dere er innom tanken på BDSM og bondage.

  Sinful Find the Spot Sexleketøysboks med A-Z Guide

  G-punkt

  86%
  Design
  77%
  Brukervennlig
  80%
  Kvalitet
  79%
  Pris
  78%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  5/5
  Sinful Find the Spot Sexleketøysboks med A-Z Guide1

  Sinful Find the Spot Sexleketøysboks med A-Z Guide

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Et sexleketøy sett for å utforske kvinners G-punkt med spennende leketøy, oljer og glidemiddel. Du får også en god veiledning på hvordan du skal bruke sexleketøyene, og hvordan du enklest kan oppnå herlige orgasmer med disse. For kvinner som har vanskeligheter med å oppnå orgasme under samleie, er dette en flott introduksjon på å bli bedre kjent med dine mest intime soner. 

  I pakken medfølger det 50 ml med et deilig glidemiddel som gjør innføring mye mer behagelig, massasjeolje for å sette stemningen, og en kurvet og en slank g-punktsvibrator som hver gir helt egne sanseopplevelser. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Sinful Find the Spot
  Innhold Sinful Intim Massasjeolje (200 ml), Sinful Slimline G-Spot Vibrator, Sinful Curve Mini G-punkstvibrator og Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel (50 ml). A-Z GUIDE: Engelsk.
  Mål INTIM MASSASJEOLJE - Volum: 200 ml. SLIMLINE G-SPOT VIBRATOR- Lengde: 20,7 cm, Diameter: 3,8 cm. CURVE MINI G-PUNKTSVIBRATOR- Lengde: 12 cm, Diameter: 2,6 cm. GLIDEMIDDEL- Volum: 50 ml.
  Batteri Medfølger 3 x AAA batterier til G-punkt vibrator og mini G-punkt vibrator.
  Material Silikonbasert glidemiddel, Plastikk, PU lær, ABS plast
  Volum Høyt/Middels/Lavt
  Lading Ikke oppladbare batterier
  Sinful Find the Spot Sexleketøysboks med A-Z Guide1

  Massasjeolje

  1 of 4

  G-punkt vibrator

  2 of 4

  Silikonbasert glidemiddel

  3 of 4

  Mini G-punkt vibrator

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Sinful Find the Spot Sexleketøysboks med A-Z Guide

  Konklusjon

  Kona ble kjempefornøyd med denne pakken, og følte hun fikk langt mer enn det hun betalte for dette sexleketøy settet. Vibratorene er kanskje ikke av beste kvalitet, og er nok ikke holdbar i lengden. Men de gir deg et visst innblikk i hva slags stimulatorer som fungerer best for deg – innvendig i kjeden eller utenfor. Så kvaliteten på selve produktene er ikke mye å skryte av, men selve guiden gjør dette til en fantastisk opplevelse likevel. Her får du utforsket ting du kanskje aldri har tenkt over tidligere, og det er nettopp det som er hele vitsen med disse instruksjonsbøkene. Men etter hvert vil du nok helt sikkert oppgradere til leketøy med litt høyere kvalitet.

  Magic Motion Candy og Dante Par-sett

  For par

  81%
  Design
  79%
  Brukervennlig
  66%
  Kvalitet
  77%
  Pris
  75%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  3.8/5
  Magic Motion Candy og Dante Par-sett

  Magic Motion Candy og Dante Par-sett

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Candy eller Dante er to appstyrte vibratorer du får i en rimelig pakkepris fra Magic Motion. Kunne du tenkt deg å pirre din partner mens hun er på jobb, eller stimulere henne ekstra godt under samleie med en penisring med vibrator? Her er det bare fantasien som setter grenser. 

  Appen gir deg muligheten til å velge mellom mange forskjellige vibrasjonsmønster og intensiteter for å skreddersy din opplevelse. Begge leketøyene har oppladbare batterier, og det medfølger en egen USB lader i pakken. På appen lager du en egen konto hvor du kan styre apparatene både hjemme og når du er på reise uten din partner.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Magic Motion Candy og Dante
  Innhold 1x trusevibrator Candy 1 x Penisring Dante
  Mål MÅL CANDY: 7,9 x 3,6 x 2,5 cm. MÅL DANTE: Innvendig diameter 3 cm (strekkbar)
  Batteri Oppladbare
  Material Uten ftalater og lateks
  Silikon, ABS plast Høyt/Middels/Lavt
  Lading USB lader medfølger
  Magic Motion Candy og Dante Par-sett

  App for bevegelser

  1 of 3

  Trusevibrator

  2 of 3

  Penisring

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Magic Motion Candy og Dante parsett

  Konklusjon

  En spennende pakke for kvinner, men jeg skjønner ikke helt hva slags glede menn vil ha av denne pakken- Bortsett fra å stimulere sin partner selvfølgelig. Men det kunne vært like artig å hatt en penisvibrator i dette sexleketøy settet istedenfor en penisring med vibrator, da dette er også først og fremst for hennes nytelse – og som hun kan like gjerne bruke alene for å stimulere klitoris. 

  I forhold til pris er det vel appen og de oppladbare batteriene som trekker opp prislappen her. Kvaliteten er høy på silikonet, og appen tilbyr mange forskjellige innstilliger for vibrasjoner. Men for min del synes jeg det er langt mer spennende pakker som både stimulerer mannen og kvinnen enn dette her. 

  Let's Stay in Bed Weekend Sexleketøy Sett

  60%
  Design
  81%
  Brukervennlig
  68%
  Kvalitet
  73%
  Pris
  74%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.8/5
  Brukervurdering:
  4.5/5
  LET'S STAY IN BED WEEKEND KIT2

  Let's Stay in Bed Weekend Sexleketøy Sett

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Et sexleketøy sett designet for å gi menn mer stamina i sengen, og kvinner for å få orgasmer raskere. Her får du med 2 O-ringer som skal hjelpe menn med å holde ereksjonen under samleie, og en penisring med klitorisvibrator for å stimulere henne klitoris godt under sex. I pakken medfølger et en oppladbar bulletvibrator som skal brukes til dildoen og fingerlekene som følger med.

  På denne måten sparer du penger, og likevel får mange fantastiske vibrerende leketøy i samme pakke. Batteriene er også oppladbare, slik at dere slipper å springe på butikken eller hamstre batteri for å ikke gå tom nå til helgen.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Let's Stay in Bed Weekend Sett
  Innhold 2 x klassiske c-ringer, 1 x loop penisring, 1 x c-ring med klitoriskiler, 2 x fingerleker med mulighet til å sette inn en oppladbar bullet, 1 x bullet med 10 kraftige vibrasjonsrytmer og LED-indikator
  Batteri Oppladbare batterier inkludert
  Material Silikon og ABS plast
  Volum Høyt/Middels/Lavt
  Lading USB lader medfølger
  LET'S STAY IN BED WEEKEND KIT2

  Myk silikon

  1 of 3

  Oppladbare batterier

  2 of 3

  Elastiske penisringer

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Let's Stay in Bed Weekend Sexleketøy Sett

  Konklusjon

  En artig pakke med en smart vibrator som kan brukes til mange forskjellige leketøy som er med i sexleketøy settet. Men jeg selv om jeg kanskje kunne tenkt meg en litt annen farge på dette settet, så var i hvert fall kona godt fornøyd med design og den rosa fargen. I og med at du får med en vibrator med oppladbare batterier, er dette et miljøvennlig og brukervennlig produkt som kommer til å vare i mange lekestunder sammen. For min del kunne jeg helst sett mer leketøy for å stimulere menn også i denne pakken, men penisringene hjelper god med å gjøre deg mer følsom under samleie.

  Sinful My First One Sexleketøy Sett med A-Z Guide

  82%
  Design
  89%
  Brukervennlig
  74%
  Kvalitet
  78%
  Pris
  75%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.6/5
  Brukervurdering:
  5/5
  Sinful My First One Sexleketøy Nybegynner Boks med A-Z Guide1

  Sinful My First One Sexleketøy Sett

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Et sexleketøy for kvinner som ønsker å utforske sine mest intime soner. Sinful My First One vil hjelpe deg med å stimulere klitoris, G-punkt, og til og med stramme opp bekkenbunnen for å bli mer sensitiv under samleie. 

  Klitorisvibratoren har mange forskjellige intensiteter og vibrasjonsinnstillinger, og har egne hoder med forskjellige stimulerende mønster på toppen, og gir en fantastisk massasje utenfor kjeden. 

  I pakken får du med en analplugg, dildovibrator, bekkenbunnskule, klitorisvibrator og et godt glidemiddel for å komme i gang

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Sinful My First One Sett
  Innhold Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel (50 ml), Sinful Black Pocket Vibrator, Sinful Klassisk Dildovibrator, Sinful Bekkenbunnskule Single og Sinful Begynner Analplugg.
  Mål KLITORISVIBRATOR - Lengde: 10,8 cm, Diameter: 2,2 cm. DILDOVIBRATOR - Lengde: 18 cm, Diameter: 2,5 cm. BEKKENBUNNSKULE - Lengde: 14,1 cm lang (snoren er 11 cm lang), Diameter: 3,1 cm (bredeste punkt), Vekt: 77 g. ANALPLUGG- Lengde: 7,3 cm (6 cm kan føres inn), Diameter: 2,3 cm (bredeste punkt).
  Batteri 3 x AAA batterier (ikke inkludert)
  Material ABS, PU, Silikon, Metall
  Volum Høyt/Middels/Lavt
  Lading Nei
  Sinful My First One Sexleketøy Nybegynner Boks med A-Z Guide1

  Analplugg av silikon

  1 of 5

  Bekkenbunnskule

  2 of 5

  Klitorisvibrator

  3 of 5

  Vibrator med flere hastigheter

  4 of 5

  Glidemiddel inkludert

  5 of 5

  Alle brukeranmeldelser av Sinful My First One Sexleketøy Sett

  Konklusjon

  Denne pakken er et must for single kvinner som liker variasjon og leke alene i sengen. Eller kanskje sammen med din partner som kan hjelpe til? Uansett har dere mye å glede dere over i denne pakken, og du får god veiledning i hvordan du kommer i gang med hvert enkelt leketøy. Fordelen med slike pakker er at du kan finne ut av hvilke sexleketøy som passer best for deg, eller finne den perfekte kombinasjonen for stimulanse alene eller sammen med en partner. Men i forhold til kvalitet finnes det bedre produkter på markedet, og er ikke egnet for mange gangers bruk. Bruk heller dette sexleketøy settet som en guide til hvilke muligheter som finnes på markedet, og heller kjøp noe med litt mer kvalitet etter hvert.

  The Sexy Weekend Kit

  51%
  Design
  72%
  Brukervennlig
  65%
  Kvalitet
  85%
  Pris
  77%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.1/5
  Brukervurdering:
  3.5/5
  The Sexy Weekend Kit11

  The Sexy Weekend Kit

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Et variert og spennende sexleketøy sett for både han og henne. Enten dere ønsker å stimulere til mer intense orgasme eller utforske analsex, er det rom for begge deler med The Sexy Weekend Kit fra yellOoh – som er et svensk firma som kjenner til sexklimaet godt her i Norden, og utvikler leketøy av høy kvalitet. 

  I pakken får dere med analkuler, anaplugg, fire penisringer, vibrerende penisring, brystvorte sugekopper, klassisk vibrator med mange intensiteter, og leketøy for fingrene. Alt dere trenger for å holde dere innendørs i helgen!

  Spesifikasjoner

  Funksjoner The Sexy Weekend Kit
  Innhold Analkuler, silikon: innførbar lengde, 22 cm, diameter 2.2 cm Analplugg, silikon: innførbar lengde 10 cm, diameter 2 cm Fire penisringer av silikon: diameter 3.7 og 3.2 cm Vibrerende penisring av silikon med klitoriskiler Fingersleeve i silikon: innførbar lengde 9.2 cm, diameter 2.5 cm Nipple Suckers av silikon Klassisk Multi-Speed Vibrator: innførbar lengde 13 cm, diameter 2.5 cm Vibrerende Bullet med 10 program
  Batteri 1x AA, 3x AAA, ikke inkludert i pakken
  Material Silikon og ABS plast
  Volum Høyt/Middels/Lavt
  Lading Ikke oppladbare batterier
  The Sexy Weekend Kit11

  8 forskjellige sexleketøy

  1 of 3

  Silikon av høy kvalitet

  2 of 3

  Masse variasjon

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av The Sexy Weekend Kit

  Konklusjon

  Et artig og lekent sexlektøy sett fra yellooh som garantert vil fenge par som vil utforske sex og bli mer intim med hverandre. Sugekoppene til brystvortene var en stilig ide, hvor du får god stimuli av brystvortene som mange kvinner og menn liker under sex. Selv om jeg så litt teit ut med rosa sugekopper på brystkassa, så hva det definitivt en vinner for mer i alle fall. Penisringene kommer i mange forskjellige størrelser, slik at menn kan finne den beste for å holde sin ereksjon uten at en blir alt for stram. Men analkulene og analpluggen kunne godt ha hatt litt større dimensjoner på kulene, i og med at 2,2 cm er svært lite. Dette sexleketøysettet får også litt trekk for at det ikke er oppladbare batterier på lekene, og at prisen er litt stiv i forhold til kvalitet.

  Please Be Kind! & Dominate me BDSM sett

  75%
  Design
  81%
  Brukervennlig
  62%
  Kvalitet
  61%
  Pris
  68%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.6/5
  Brukervurdering:
  5/5
  & DOMINATE ME - KINKY WEEKEND KIT1

  Please Be Kind! & Dominate me BDSM sett

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Et sexleketøy sett som gir deg mye for pengene, og gir en god innføring til BDSM og bondage. I pakken får du med et mykt bommullstau som kjennes godt ut mot huden, metallhåndjern med to nøkler, en bulletvibrator med mange forskjellige innstillinger, og en deilig lær padle for å avstraffe din partner. Det medfølger også en gag ball som festes rundt hodet, og to penisringer for å holde på ereksjonen.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Please Be Kind! & Dominate me
  Innhold 1x Gag i silikon med imitert skinnreim, sikrer taushet effektivt og sikkert. 1x 3 meter langt bomullsrep som kan brukes til å binde partneren i ulike stillinger 1x Håndjern i metall 1x Paddle i imitert skinn for lekende pisking 2x C-ringer i silikon (indre diameter 3.2 & 3.7 cm) for en steinhard ereksjon 1x Roterende bullet med 10 ulike hastigheter og rytmer
  Batteri 3x AAA batterier (ikke inkludert)
  Material Silikon, PU, metall, ABS plast
  Volum Høyt/Middels/Lavt
  Lading Ikke oppladbare batterier
  & DOMINATE ME - KINKY WEEKEND KIT1

  Klassisk lærpaddle

  1 of 4

  Bulletvibrator

  2 of 4

  Ball gag

  3 of 4

  Bomullstau

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Please Be Kind! & Dominate me BDSM sett

  Konklusjon

  Pakken i seg selv er helt grei. Det kommer med masse forskjellige BDSM produkter som er artig å utforske for par. Men det som trekker ned litt er at det kommer ingen veiledning med i pakken, noe som er essensielt med tanke på BDSM produkter – hva skal vi begynne med? Det er det sikkert mange som klør seg i hodet om når de åpner denne pakken, da det er mye å sette seg inn i. For min del kunne de heller ha inkludert mansjetter istedenfor de tynne håndjernene som er ubehagelig å ha på i lengden. Men i forhold til pris og kvalitet på resten som kommer med i pakken, er den verdt hver eneste krone. Så får dere heller plukke opp noen tips og ideer på youtube eller andre kanaler om hva dere skal prøve først.

  Hvordan kjøpe beste sexleketøy sett?

  Å velge et sexleketøy sett kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du ditt nye favoritt sexleketøy sett i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 299 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen over de beste sexleketøy sett

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe et sexleketøy sett

  Steg for steg guide

  Leter du etter beste sexleketøy sett?
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe det beste sexleketøy settet. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilket sexleketøy sett du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper et sexleketøy sett.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for et sexleketøy sett du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til det sexleketøy settet du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du et sexleketøy sett.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan bruke sexleketøy sett?

  I denne testen har vi gått gjennom mange forskjellige sexleketøy sett, og mange lurer sikkert på hvordan de skal komme i gang med disse sexleketøyene hjemme. Derfor har vi inkludert de beste settene som inkluderer brukerveiledninger, i og med at dette er et viktig punkt for mange. Men hvordan velge det beste sexleketøy settet, og er det noe forskjell på disse settene? Vi skal gå gjennom alt du trenger å tenke over før du kjøper et sexleketøy sett, og faktisk blir fornøyd med kjøpet.

  Rengjøring av sexleketøy sett

  Sexleker krever litt vedlikehold for at de skal kunne brukes om og om igjen. Men like viktig er personlig hygiene, spesielt med tanke på analsex leketøy. En analdusj er en god investering om dere har planer om å bruke plugger, kjeder eller andre morsomme leketøy i bakenden, ettersom disse trekker til seg både lukt og bakterier fra endetarmen. 

  Når det kommer til sexleketøy er det forskjell på hvilke materialer disse er laget av. Derfor har vi samlet flere videoer med tips til hvordan du skal rengjøre produkter i sexleketøy sett, enten de er laget av silikon, metall eller lær.

  wash

  Videoer tilgjengelig om hvordan du rengjør et sexleketøy sett

  Om det ikke er inkludert i ditt sexleketøy sett, anbefaler vi å handle inn antibakterielle sprayer og såper for å rengjøre sexleketøy. Dette får dere tak i på våre sexbutikker som er inkludert i denne testen, slik at dere kan handle alt dere trenger for å god hygiene og vedlikehold av sexleketøy.

  Mer nyttig artikler

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *