Sinful Magic Wand – Test

Sinful Magic Wand
70%
Design
50%
Kvalitet
60%
Pris
90%
Ytelse
Brukervurdering:
4.5/5

Fordeler

Ulemper

Testet og anmeldt av Lovebuddy's tester

Testet og anmeldt av Lovebuddy's tester

Sinful Magic Wand

Sinful Magic Wand er et meget lett leketøy å bruke. Det er rett og slett bare å plugge den i veggen og bruke hjulet til å justere hurtigheten jeg ville ha mens jeg brukte vibratoren. Hjulet som justerer vibreringen er lett å nå selv i bruk slik at jeg kunne velge, og variere vibreringen til den hastigheten jeg ville ha for å få den optimale orgasmen. Jeg ble overrasket over hvor sterke vibrasjoner leketøyet hadde, spesielt på full styrke. Personlig trengte ikke jeg å bruke den høyeste hastigheten.

Noen leketøy har knapper for å justere vibrasjoner og kan gå fra for svak til for sterk vibrasjon, men med hjulet som er på Sinful Magic Wand er det mye lettere å finne nøyaktig den vibrasjonen som passer best for meg. Ikke bare kan denne staven brukes til seksuell stimuli, men det er også en super massasjestav!

Jeg har brukt denne på såre og stive muskler, og den har hjulpet meg til å massere ut muskelknuter. Jeg oppnår enkelt orgasme med denne staven på grunn av alle variasjoner som den kan bruke. For meg føltes klitoris veldig sensitiv etter litt tid med vibrasjoner, selv med hastigheten justert til den
laveste styrken.

Om Sinful Magic Wand

Sinful Magic Wand er en lang stav med vibrerende hode. Staven i seg selv er laget av hard plast, mens hodet er laget i en litt mykere type plast. Åpningen av pakken for å komme til produktet var veldig enkelt, og den var pakket i plast inni esken.

Spesifikasjoner

Funksjoner Sinful Magic Wand
Vibrations Trinnløs multispeed
Lengde 32 cm
Diameter 6 cm
Vanntett Nei
Batteri -
Materials Silicone, ABSplast
Volume High / Medium / Low / Silent
Strømkilde Ledningsført
Travel safe Nei
Sinful Magic Wand
This is a tooltip 1 of 1

Alle brukeranmeldelser av Sinful Magic Wand

Produktbilder fra butikker

Videos

Konklusjon

Alt i alt er jeg imponert over hvor kraftige vibrasjonene er. Jeg tror for de som har vansker for å føle vibrasjoner, så vil dette produktet være både nyttig og gi bra nok vibrasjoner. Jeg liker at det har tilleggsutstyr man kan kjøpe ved siden slik at produktet kan by på mange varierte nytelser og lek. Jeg skulle ønske det var minst én type med av disse tilleggsutstyrene i pakken slik at man kan se det fulle potensialet av leketøyet. Hvis dette var inkludert i esken ville jeg definitivt ha kjøpt et slikt produkt til meg selv! Siden produktet er så allsidig, kan den brukes både alene og med partner. Jeg vil anbefale andre til å kjøpe dette produktet!

Alle tilgjengelige butikker

Testet og anmeldt av Lovebuddy's tester

Testet og anmeldt av Lovebuddy's tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *