Slikkelapp – best i test

En slikkelapp er et tynt ark, som regel utviklet av lateks, som fungerer som en kondom for oralsex. Legg det tynne arket over området du ønsker å slikke, så er det bare til å slikke i vei. En fabelaktig måte å kunne utøve sikker oralsex på!

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av slikkelapper

FAQ

Slikkelapper er ikke utviklet for å føres over penis. Slikkelapper er utviklet for kunilingus eller anulingus. For å utføre oralsex på en penis, anbefaler vi å bruke en vanlig kondom.

Ja, slikkelapper er spesielt utviklet for rimming på en trygg måte. Anus er ofte assosiert som et mer skittent område på kroppen vår, og en slikkelapp sørger for en hygienisk rimming.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Glyde Sheer Slikkelapper

  Testvinner

  78%
  Design
  94%
  Brukervennlig
  80%
  Kvalitet
  84%
  Pris
  92%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  4.4/5
  Brukervurdering:
  4.6/5
  glyde-sheer-slikkelapper3

  Glyde Sheer Slikkelapper

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  En slikkelapp vil gjøre det mulig å slikke hvor som helst; det gir deg den lille ekstra beskyttelsen og sikkerheten du er på utkikk etter. Legg slikkelappen over området du ønsker å stimulere på partneren din, og slikk i vei! Det ultratynne materialet gjør det nesten umulig å legge merke til at slikkelappen i det hele tatt er der, slik at nytelsen forblir den samme.

  Glyde Sheer slikkelapper av naturmaterialet lateks og er beregnet for engangsbruk. De kommer med fire deilige smaker (vanilje, jordbær, cola og ville bær) for den ultimate opplevelsen. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Glyde Sheer Slikkelapper
  Materiale 10 different
  Størrelse 25x15 cm
  Tykkelse 0.060 mm
  Antall 4
  Struktur Glatt
  Smak/duft Vanilje, cola, ville bær, jordbær
  Vegansk Ja
  glyde-sheer-slikkelapper

  Ultratynt materiale

  1 of 3

  Deilige dufter og smaker

  2 of 3

  Sklir ikke

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Glyde Sheer Slikkelapper

  Konklusjon

  Jeg og partneren min har vært sammen i en årrekke, og stoler på hverandre inn og ut (bokstavelig talt!), og vi har utført oralsex mange tusen ganger uten å bruke en slikkelapp. Derimot er det alltid gøy å prøve nye ting!

  Jeg var spesielt spent på å virkelig kjenne om det var stor forskjell med eller uten slikkelapp. Jeg elsker å bli slikket, og de par siste årene har vi også blitt veldig kjære i rimming på hverandre. Partneren min ville gjerne prøve ut slikkelappen med colasmak, så var vi i gang…. husk, dette var første gang med en slikkelapp! 
  Mine erfaringer kan oppsummeres slik:
  – Følelsen er den samme, med litt mindre våt følelse fra tungen hans, samt litt mindre varme (bruk en god dose glidemiddel direkte på vulva før slikkelappen legges oppå for å unngå en mindre våt følelse)
  – Han digget smaken, selv om han egentlig savnet smaken av underlivet mitt
  – Jeg følte meg litt bevegelseshemmet i frykt for at slikkelappen skulle falle av eller krølle seg sammen (kanskje dette er en vanesak og går bedre etterhvert?)
  – I bunn og grunn er det litt “dyr oralsex” med tanke på prisen, men det er en genial mulighet for dem som trenger ekstra beskyttelse under oralsex eller rimming!

  Beffy Oral Dam

  Best pris

  59%
  Design
  82%
  Brukervennlig
  78%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  76%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  3.5/5
  beffy-oral-dam

  Beffy Oral Dam

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Beffy tilbyr smaksnøytrale slikkelapper – perfekt for dem som ikke er glad i tilsatte smaker på alt fra glidemiddel til kondomer. 

  Slikkelappene er utviklet av naturmaterialet lateks, og er beregnet for engangsbruk. Enten dere ønsker å prøve rimming, utføre oralsex under menstruasjon eller simpelten er på utkikk etter et mer hygienisk alternativ til slikking, er slikkelapper ideelt. De er enkle i bruk, og er så tynne at den som mottar nytelsen ikke kjenner forskjell!

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Beffy Oral Dam
  Materiale Lateks
  Størrelse 25x15 cm
  Tykkelse 0.060 mm
  Antall 2
  Struktur Glatt
  Smak/duft Nøytral
  Vegansk Ja
  beffy-oral-dam

  Ultratynt materiale

  1 of 3

  Smaksnøytral og uten duft

  2 of 3

  Vegansk

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Beffy Oral Dam

  Konklusjon

  Disse slikkelappene er helt nøytrale for lukt og smak (foruten en svak lateksduft, som en vanlig kondom…), noe som er gunstig dersom du er sensitiv til syntetiske dufter. De er like tynne som testvinneren, men jeg syns det trakk litt ned at de ikke hadde noen smak: for nå var det nemlig min tur å teste den med tungen min. Partneren min er veldig glad i å bli stimulert rundt anus, og dette ga oss en perfekt mulighet å utføre rimming uten at han var nybarbert. Jeg vil absolutt anbefale alle og enhver å prøve en slikkelapp, da det fører til tryggere oralsex og rimming. For meg var det først litt vanskelig å huske på at jeg skulle holde lappen på plass mens jeg lot tungen snurre og slikke i vei, og lappen skled litt hit og dit. Derimot ble det mye lettere når jeg brukte en hånd til å holde den på plass: og det ga meg også en fri hånd til å leke med ballene hans mens jeg holdt på!

  Prismessig er slikkelapper dyre, men de er absolutt verdt å ha på lager. Hvis du er i tvil om hva du liker, er denne 2-pakningen genial for å prøve seg frem.

  Hvordan kjøpe den beste slikkelappen

  Å velge en slikkelapp kan være vanskelig. Det er ikke et mye omtalt produkt, men heldigvis er det enkelt å bruke - og kjøpe. Med denne enkle guiden får du teste ut slikkelapper på null komma niks! 

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 79 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste slikkelappene

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe slikkelapper

  Steg for steg guide

  Leter du etter de beste slikkelappene?
  Enten du er på utkikk etter en slikkelapp for å utføre rimming eller mer hygienisk oralsex, er dette riktig sted. Vi har nemlig utviklet denne siden slik at du enkelt kan finne rangeringer av de beste sexleketøyene og tilbehør til intimstunden.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke lang tid på å finne nøyaktig hvilken slikkelapp du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper en slikkelapp.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for hvilken slikkelapp du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til slikkelappen du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du slikkelapper!
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Kondomen som er laget for oralsex

  Helt fra barneskolealder lærer vi å utføre sikker sex med en kondom, både for å unngå svangerskap og kjønnssykdommer. Vi har fått kunnskap til oralsex og nytelsen den medfører både fra seksuell undervisning og erfaring – men veldig få råd om hvordan man kan utøve oralsex på en sikker måte. Derimot har slikkelappen gjort det mulig å virkelig utføre oralsex på en sikker og hygienisk måte på kvinner også: en slikkelapp er på mange måter en kondom for oralsex.

  Sikker og hygienisk oralsex

  Det er mulig å bli smittet av kjønnssykdommer gjennom oralsex, og det er jo et drastisk fåtall av oss som ønsker å faktisk få en seksuelt overførbare infeksjoner. Enten partneren har klamydia, gonoré eller syfilis, eller du kanskje ønsker å utføre oralsex på noen du ikke kjenner så godt og vil beskytte deg selv, er slikkelapper utviklet for nettopp dette. De kommer i et supertynt materiale, slik at mottakeren ikke mister noe av nytelsen.

  Men det er ikke bare kjønnssykdommer man kanskje er bekymret for. Mange foretrekker å ikke slikke partneren sin av generelle hygieniske årsaker, noen ganger til og med om partneren kommer rett fra dusjen. Da kan en slikkelapp være med på å tilfredsstille dere begge to: den som gir er beskyttet fra kjønnsorganet, og mottakeren kan endelig kjenne nytelsen av å bli stimulert av partnerens tunge.

  TIPS: Slikkelapper kan også brukes til rimming

  Visste du at anus er en av våre mest erogene soner? Og det gjelder ikke bare å fylle opp anus på innsiden; hele området ved anusåpningen er fullspekket av sensitive nerver som virkelig vil sette en stor N i nytelse! Det beste er at det ikke finnes noen kjønnsdiskriminering med disse nervene, da både kvinner og menn har dem. Så her er det fritt frem for begge parter til å både nyte og gi.

  Analingus, det fine ordet for hva vi til daglig kaller rimming, betyr å slikke eller kysse partnerens anus for å gi dem seksuell stimuli. Enten dere bruker rimming som ren nytelse eller oppvarming til oralsex, vil det garantert øke intimiteten i parforholdet. Anus er ofte litt off-limits for mange som ikke har utforsket mye med analsex, og dersom partneren ikke er klar for å prøve analsex, er rimming en god måte å starte.

  Uavhengig om det er første gang eller ikke, vil de fleste foretrekke å utføre rimming med en slikkelapp. Det gjør rimmingen til en mer hygienisk opplevelse: det siste man ønsker å tenke på når partneren ligger mellom beina sine er om man er ren nok!

  Selvfølgelig er anus et område som utsettes for mange bakterier. Derfor er det alltid lurt å forberede seg før rimming. Mange liker å barbere seg, da bakterier og eventuelle rester man ikke har tørket bort ofte setter seg i de små hårene rundt anus. Det er viktig å være ren nedentil, slik at det er så hygienisk som mulig. 

  Hvis du ikke helt vet hva du skal forvente av rimming, er det kanskje også lurt å unngå matvarer som bønner og erter like før; eventuelt utsett rimmingen dersom du føler deg uggen i magen. 

  Ta en titt på videoene til høyre for å lære mer om hvilke teknikker og forhåndsregler som er lure å ta før man setter i gang med rimming.

  Hvordan bruker man en slikkelapp?

  Det er ganske enkelt å bruke en slikkelapp: ta den ut av posen, legg den over området du ønsker å slikke, og sett i gang! Faktisk er det hakket enklere å bruke en slikkelapp enn en kondom, så dersom du allerede vet hvordan du påfører en kondom blir en slikkelapp som en lek for deg. Derimot er det ofte bedre å lære seg nye ting ved å se noe visuelt, så vi anbefaler deg å sjekke videoene nedenfor for å lære alt om hvordan man bruker en slikkelapp.

  lips-licking
  lips-licking

  Videoer tilgjengelig om hvordan du bruker en slikkelapp

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *