Sprutedildo – Best i test

Sprutedildoer, som peniser, kommer i et stort utvalg av former og størrelser, men de har alle en ting til felles – de spruter! 

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av sprutedildoer

FAQ

Det er noen merker av spesialiserte smøremidler som er laget for å se ut som sæd, og siden de er produsert av produsentene av selv dildoer, er det sannsynligvis en god ide å holde fast med dem for å sikre at slangen ikke blir tett og lekematerialet forblir intakt.

Alle disse væsker er laget av kroppssikre ingredienser, akkurat som du forventer av smøremidler som er ment for sex. Det unike med sprute dildoer er at du kanskje bruker mer av denne sæden enn du vanligvis ville gjort under spill, så her er det du trenger å vite. Akkurat som den virkelige tingen, hvis du skal ha den ejakulert i deg, vil sæd lekke ut. Spesielt silikon smøremidler kommer til å bli mektige glatte, men hei, det er en del av moroa.

Problemet med dette materialet er at det er porøst og raskt kan huse og dyrke bakterier, så vi vil normalt anbefale å bruke kondom med et PVC-leketøy. Siden det stort sett beseirer hele formålet med en sprutende dildo, vil jeg gi deg en advarsel om å sørge for at du rengjør dildoen din før og etter hver bruk med vann og mild såpe og holde rørene rene ved å skylle den med varmt vann. Jeg vil også oppfordre deg til ikke å dele disse lekene mellom partnere.

Sprutedildoer er så gøy at det er lett å la seg rive med og glemme oppryddingen etter cum! Derfor er det så kjempebra å bruke en sprutende dildo i dusjen! En sexy, dampende, glatt dusj er det perfekte stedet for litt sprøytende moro!

Hvis du er en jente som alltid har drømt om å prøve deg i den klassiske 'bend-over-kjæresten' -posisjonen, så er dette den for deg! Å prøve P-spot Peg med en sprute dildo er garantert å krysse av i hver boks i din pegging-fantasi!

P-spot-peg er også flott for par av samme kjønn, selv om mottakeren er kvinne eller har skjede. Det er fordi klitoris faktisk er en svampete skaft som når nesten fem inches inne i kvinnens kropp.

The Elevator, aka 'Kneeling blowjob' eller 'Bees Knees' -posisjonen, er flott for å dusje partneren din med falsk sperm og glede seg over den erotiske utsikten over å se jizz dryppe nedover ansiktet!

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  King Cock Realistisk Sprutedildo

  Testvinner

  85%
  Design
  77%
  Brukervennlig
  80%
  Kvalitet
  46%
  Pris
  61%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.7/5
  Brukervurdering:
  5/5

  Fordeler

  pros

  Ulemper

  cons

  Produktbeskrivelse

  Gleden er i detaljene med denne guddommelige sprutedildoen, som har fremtredende hevede årer, et delikat skrotum og rødt rosa hode. Den kjekke penis er håndlaget for utrolig realisme, og er sele kompatibel for stropp på sex og festetid.

  Kraftig sug betyr at din realistiske dildo holder seg sterkt til glatte overflater, slik at du kan ri deg til klimaks med armene akimbo. Alternativt kan du bruke kulene som et håndtak for fullstendig kontroll av stimuleringsvinkelen og trykket.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner King Cock Real Sprutedildo
  Pipet Ja
  Lengde 42 cm (34 cm kan føres inn)
  Diameter 7,6 cm
  Vanntett Ja
  Jizzle Juice Ja
  Materialer PVC
  Allergivennlig Ja
  Latexfri Ja
  COCK WITH BALLS 42 CM - BLACK

  Jizzle Juice

  1 of 4

  Ultrarealistisk

  2 of 4

  Pipet

  3 of 4

  Stor sugekopp

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av King Cock Realistisk Sprutedildo

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg kjøpte denne sprute dildoen da jeg begynte å komme inn i analspill, og det hjelper meg definitivt å glede meg. Ikke for stor, men ikke for liten heller, elsker venene og andre detaljer som gir utrolig realisme. Dette leketøyet er utrolig å bruke akkurat som en dildo alene. Min eneste virkelige grep om det er pumpen, etter min erfaring med å sprøyte. 

  Flott konsept, men fungerer helt fint som en frittstående dildo. Ting er at denne sprutedildo er litt vanskelig å fylle med cum smør og vanligvis når jeg klemmer pumpen det ender ikke med å ejakulere ordentlig, så for meg er den funksjonen en ta den eller la den være, men den forringer ikke kvaliteten på leketøyet.

  Elsker det for anal play. Bare omkrets nok til å virkelig stimulere, men akkurat kort nok til å kunne ta full lengde. Med riktig vinkling treffer den også P-Spot. Du føler virkelig årer og tekstur på denne. Det ser ikke ille ut, men det føles som det. Jeg har hatt flere dildoer i løpet av årene for anal play, denne sprute dildo er uten tvil min perfect Sizeavorite.

  King Cock Squirting

  Nybegynner

  78%
  Design
  77%
  Brukervennlig
  79%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  64%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3.5/5
  Brukervurdering:
  3.5/5

  Fordeler

  pros

  Ulemper

  cons

  Produktbeskrivelse

  Den mest livlige kjærligheten du noensinne har hatt, er her med denne klassiske sprute dildoen, med hevede årer, pæreformede baller og et deilig hode. Det er akkurat det du trenger for å få utløsningsfantasier til liv, så fyll opp pæren og nyt den søte utløsningen.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner King Cock Squirting
  Pipet Ja
  Lengde 18 cm
  Diameter 4.4 cm
  Vanntett Ja
  Jizzle Juice Ja
  Materialer PVC
  Allergivennlig Ja
  Latexfri Ja
  KING COCK SQUIRTING

  Rillede årer

  1 of 4

  Sprutefunksjon

  2 of 4

  Pumpe

  3 of 4

  Stiv

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av King Cock Squirting

  Videoer

  Konklusjon

  Vel, fordi sprutedildo for meg som leketøy er omtrent så slem som det blir! Den lange skaftet på leketøyet og livet som følelsen og synet av det kombinert med kunnskapen om at det vil sprute over meg, fikk meg snart til å bli sjenert bare å legge den i kurven min!

  Jeg tok den spent opp av pakningen og så med en gang hvordan jeg fikk den til å sprute. Sprutedildoen kommer med en pumpe (omtrent som en kalkun-basterpumpe) som du setter i enden av akselen. Jeg la de “naturtro” hvite greiene i pumpen og ga den en liten klemme for å se hva som ville skje … ikke mye … så jeg la inn mye mer av de hvite greiene og ga det et nytt forsøk. Pumpen er ikke noe jeg likte med denne sprute dildoen.

  Vel, det var ganske rot og mye moro !!! Imidlertid følte jeg at det ville være kostbart å måtte fylle den så høyt for å få en god sprute ut av den, og det var litt vanskelig å klemme pumpen mens jeg prøvde å være sexy og for mine formål det var litt kort i lengdeavdelingen. For parspill var det morsomt, men jeg tror jeg prøver et sprøytesystem neste ordre. Jeg likte stilen på den og å ha kulene på den også var bedre enn bare en skaft.

  You2Toys Cumshot Sprutedildo

  Billigst

  62%
  Design
  58%
  Brukervennlig
  79%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  33%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  1.5/5
  Brukervurdering:
  1.5/5

  Fordeler

  pros

  Ulemper

  cons

  Produktbeskrivelse

  Hudfarget penisdildo med 80 ml væskekapasitet for å ta opp væske og sprute den ut når det er ønskelig. Massivt veined med en fleksibel kropp på 21 cm i full størrelse.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner You2Toys Cumshot
  Pipet Ja
  Lengde 18 cm
  Omkrets 12,8 - 14,8 cm.
  Vanntett Ja
  Jizzle Juice Nei
  Materialer PVC
  Allergivennlig Ja
  Latexfri Ja
  You2Toys Cumshot Sprutedildo

  Rillede årer

  1 of 4

  Sprutefunksjon

  2 of 4

  Pumpe

  3 of 4

  Stiv

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av You2Toys Cumshot Sprutedildo

  Videoer

  Konklusjon

  Var veldig spent på å prøve dette ved første opptreden det ser flott ut. Fin dildo ikke altfor stor. Fylte den opp med litt realistisk smør, men brukte tydeligvis ikke nok da ingenting kom ut når du klemte pæren. Lagt til mer, og det fungerte liksom, men pæren og hvor pæren festet seg til dildoen fikk alt dekket av smør og bare fortsatte å ønske å komme. Det kunne vært utrolig, heller ødelegge effekten litt. Det var ganske skuffende. Jeg skjønte at denne typen ville ha vært bedre, men nå angrer jeg på at jeg ikke kjøpte den andre stilen med sprøyten i stedet. Kanskje vi fikk uhell med beløpene vi brukte, men det var veldig rotete og ikke slik jeg håpet på

  TitanMen Piss Off Vac-U-Lock Sprutedildo

  77%
  Design
  71%
  Brukervennlig
  79%
  Kvalitet
  88%
  Pris
  76%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.6/5
  Brukervurdering:
  4.3/5

  Fordeler

  pros

  Ulemper

  cons

  Produktbeskrivelse

  Ha smøremiddel på sprutedildo og nyt den rillede skaftet, de realistiske ballene og den sterke sugekoppbunnen til denne TitanMen realistiske sprute dildoen. Beundre fantastiske øyeblikk med penger og tilfredsstill deg med den store omkretsen.

  Fast, men med akkurat den riktige mengden gi, tilfredsstiller denne fete dongen mer enn, og dens evne til å ejakulere legger til moroa og spenningen. Sprutedildoen er en film å bruke. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner TitanMen Piss Off
  Pipet Nei
  Lengde 26 cm
  Diameter 4,5 cm
  Vanntett Ja
  Jizzle Juice Nei
  Materialer Sil-A-Gel PVC
  Allergivennlig Ja
  Latexfri Ja
  TitanMen Piss Off Vac-U-Lock Sprutedildo

  Anatomisk form

  1 of 4

  Ejakulere på kommando

  2 of 4

  Naturtro opplevelse

  3 of 4

  Lett å bruke

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Vi har hatt denne sprutedildoen for en stund nå, og selv om den ikke er en av våre vanlige leker, denne har et hyggelig utseende fra tid til annen når vi vil ha noe rollespill. Den leveres med en luksuriøs pose for oppbevaring. Denne sprute dildoen er ikke veldig lang, men den er veldig omkrets. Så det er flott hvis du vil føle deg strukket åpen.

  Sprøyten / pumpen og røret er litt fiddly og kan komme litt i veien, og det trenger åpenbart en opprydding etter bruk. Da vi først fikk vår, stakk røret ut av enden av hodet, og det klødde kona mi, så vi måtte kutte noen få milimeter fra enden. Siden den gang har vi ikke hatt noen problemer. Basen kan være større.

  Denne sprutedildoen er flott for rollespill ved bruk av utløsningen og bare for generell bruk som en omringet dildo.

  King Cock Realistisk Sprutedildo

  78%
  Design
  70%
  Brukervennlig
  71%
  Kvalitet
  81%
  Pris
  73%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3/5
  Brukervurdering:
  2.7/5

  Fordeler

  pros

  Ulemper

  cons

  Produktbeskrivelse

  Denne ultrarealistiske 20 cm håndskulpterte sprute dildoen har fantastisk oppmerksomhet på detaljer. Fyll pæren med den medfølgende prøven av Jizzle Juice, og du er klar til å gå. Hver King Cock Squirter er ftalatfri, latexfri, kroppssikker, allergivenlig.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner King Cock Sprutedildo
  Pipet Ja
  Lengde 23 cm
  Diameter 5,1 cm
  Vanntett Ja
  Jizzle Juice Ja
  Materialer PVC
  Allergivennlig Ja
  Latexfri Ja
  King Cock Realistisk Sprutedildo 23 cm

  Rillede årer

  1 of 4

  Ejakulerende

  2 of 4

  Realistisk følelse

  3 of 4

  Lett å bruke

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av King Cock Realistisk Sprutedildo

  Videoer

  Konklusjon

  Den klemte tingen er litt vanskelig å håndtere. Pæren vil noen ganger ikke lukke hvis du glir og får smør av utsiden av den. Selv om det er lett nok å holde den lukket mens du bruker den.

  En annen ulempe er at den ikke vil sprute når den pekes opp. Jeg mener, jeg vet at tyngdekraften ikke fungerer til leketøyets fordel, men med tanke på at pæren (som ser ut som en babybooger-suger, de fra sykehuset) passer ganske tett inn i dildoen, og du trykker på pæren, jeg forventer bedre. Det kommer ut i en boblesprut, og slett ikke konsistent selv med jevnt trykk. Det kommer ikke ut, da BAM, overraskelse! Ikke sexy i det hele tatt.

  Imidlertid fungerer det anstendig nok å bruke den til å sprute inni meg, men bare hvis jeg er horisontalt og  retter sprutedildoen opp. 

  I tillegg er jeg misfornøyd med dildoens kvaliteten. Den gjør jobben men det er det.

  King Cock Sprutedildo 18 cm

  81%
  Design
  74%
  Brukervennlig
  65%
  Kvalitet
  81%
  Pris
  75%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3.5/5
  Brukervurdering:
  3/5

  Fordeler

  pros

  Ulemper

  cons

  Produktbeskrivelse

  The King Cock er en ultrarealistisk sprute dildo som spruter på kommando! Den er laget av cyberskin med dobbel tetthet og har et lag med myk ytre hud strukket over en fast indre kjerne. Når du har smurt hodet og skaftet, vil de autentiske hudlignende detaljene få deg til å tro at du berører den virkelige tingen!

  Spesifikasjoner

  Funksjoner King Cock
  Pipet Ja
  Lengde 18 cm
  Diameter 4,5 cm
  Vanntett Ja
  Cum Nei
  Materialer PVC
  Allergivennlig Ja
  Latexfri Ja
  SQUIRTING DILDO 18 CM - FLESH

  Naturtro cyberskin

  1 of 3

  Håndmalte penishode

  2 of 3

  Faste testikler

  3 of 3

  Videoer

  Konklusjon

  Teksturen til dette leketøyet er flott. Den har ikke rør som kan peke deg, og sprutedildoen lukter ikke.

  Det eneste problemet jeg hadde er at det er vanskelig å fylle opp og rengjøre. Jeg brukte med Squirtz Cum Lube har antydet og spruting var morsomt. Kanskje jeg bare ikke har fått trikset med å fylle det opp ennå, men jeg syntes det var vanskelig siden hver gang jeg prøver å legge til mer, vil det søle det som allerede var inne.

  Jeg er også en freak om å rense lekene mine og syntes det var vanskelig å rengjøre av samme grunn.

  Strap-on-me Semi-Realistic Cum Dildo

  81%
  Design
  74%
  Brukervennlig
  65%
  Kvalitet
  64%
  Pris
  75%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3.5/5
  Brukervurdering:
  3/5

  Fordeler

  pros

  Ulemper

  cons

  Produktbeskrivelse

  Nyt utløsning når du vil med Strap-On-Me sprutedildo, en intenst realistisk dildo som kommer på din kommando. Føl spenningen med autentiske opplevelser fra hudlignende detaljer før du lar den sprutende følelsen bringe deg til din egen deilige finish.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Sttrap-On-Me
  Pipet Nei
  Lengde 20 cm
  Diameter 3,6 cm
  Vanntett Ja
  Cum Nei
  Materialer Silikon
  Allergivennlig Ja
  Latexfri Ja
  Strap-on-me Semi-Realistic Cum Dildo

  Imponerende størrelse

  1 of 4

  100% Silikon

  2 of 4

  Hudlignende

  3 of 4

  Brukervennlig

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  For å fylle sprutedildo, klemmer du testiklene for å suge opp væsken, og klemmer deretter igjen for å ejakulere. Jo hardere du klemmer jo lenger skyter den. Når det gjelder avstanden til jizzing, kan den krysse et rom med litt øvelse. Kulene rommer litt over 29 ml.

  Ulempen med dette leketøyet er at det har silikon materiale, som bare er et fancy merkenavn for en blanding av smeltet plast og mineraloljer. I motsetning til silikon som spruter dildoer øverst på listen, er dette materialet porøst, noe som betyr at det kan bli gunky og være umulig å rengjøre. Resultatet er at det kan se ut og føles bra i en måned eller to, men det varer ikke nesten like lenge som silikondildoer.

  Fetish Fantasy Extreme Hollow Sprute Strap-on

  82%
  Design
  77%
  Brukervennlig
  70%
  Kvalitet
  76%
  Pris
  77%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3.9/5
  Brukervurdering:
  3/5

  Fordeler

  pros

  Ulemper

  cons

  Produktbeskrivelse

  Det er enorme sexleketøy økter nytelse med denne monsterremmen på dildo. Den hule skaften betyr at den er helt unisex, mens 17cm  innsettbar lengde og en imponerende 4 cm omkrets vil få kjæresten din til å klø veggene som en frisk kattunge.

  Lett polstret på den ene siden for komfort, selen i imitert skinn glir gjennom D-ringene for å justere i midjen og i heisen / skrittet for en tettsittende, sikker passform. En smidig rygg er behagelig for alle brukere.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fetish Fantasy Extreme
  Pipet Nei
  Lengde 19 cm
  Diameter 4,4 cm
  Vanntett Ja
  Cum Nei
  Materialer PVC, ABS-plast og polyester
  Allergivennlig Ja
  Latexfri Ja
  Fetish Fantasy Extreme Hollow Sprute Strap-on 19 cm

  Rillede årer

  1 of 4

  Markert penishode

  2 of 4

  Med sele

  3 of 4

  Realistisk uttrykk

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Kan ikke takke denne sprutedildoen nok. Jeg er 100% fornøyd på alle mulige måter og mer. Opprinnelig min manns idé om å prøve denne sprute dildoen, siden han ikke er så heldig, og han vet at jeg trenger å se godt. Vel, den skuffet ikke – begge overrasket over lengde, bredde og vekt. Ikke for nybegynnere, men wow hvis du vil være fornøyd og fylt opp denne sprute dildoen er din beste muligheten.

  Du trenger rikelig med smøremiddel, begynn sakte og bygg opp, så stønner du på kort tid. Hubby elsker å se meg fornøyd og cumm over å bli berørt på steder han ikke kan nå. Hvis du vil se hvordan det er å ha en stor og vennligst din partner / kone med den, så er dette leketøyet for deg. Sele passer fint kan være klumpete, men trenger den for å holde denne store gutten.

  Hvor kjøpe sprute dildo?

  Markedet for sexleketøy er utrolig stort og det er vanskelig å velge en god butikk. Her er liste over butikkene som jeg tror er gode for å finne de beste leketøyer. Det er alltid noe for alle.

  Sexleketøy gir mye glede og blir introdusert med mange variasjoner. For å gjøre samleie realistisk og tilfredsstillende har sexleketøyfirmaer lansert sprutende dildoer i markedet. Den ejakulerer væske og skyter den inn i skjedeveggene for å få deg til å føle deg som den virkelige følelsen av cum. 

  Vuxen logo transparent

  Når det gjelder ultrarealisme, kan du ikke slå en sprutende dildo. Disse realistiske sprutedildoene ser ut som en livaktig penis, og de spruter med et smøremiddel etter eget valg via et pumpekammer.

  Last sprutedildo med ditt favoritt smøremiddel og la disse dildoene sprute over deg.

  sinful logo

  kn8m1qk4zj265idhdoHvis du vil ha en dildo som ikke bare ser ut som en ekte penis, men også føles realistisk? Da bør du velge en sprutedildo. Den ejakulerer akkurat som en penis, og gir deg dermed muligheten til å komme samtidig som dildoen, så du kan få en enda mer opphissende og tilfredsstillende opplevelse. 

  Velg den sprutedildoen som passer best til deg og dine behov blant vårt brede utvalg.

  Hvordan fungerer sprutedildoer?

  Mens sprute dildoer kommer i et forvirrende utvalg av former, farger og størrelser, er det bare to hovedtyper av sprutende dildoer du bør kjenne til når det gjelder deres ‘mekanikk’.

  Den første og enkleste typen av sprute dildo fungerer akkurat som en kalkunbaster. Du dypper hodet på dildoen i vann eller falske sædceller, klemmer kroppen på dildoen (eller testiklene) og letter trykket for å fylle opp dildoens indre reservoar.

  Du bruker denne typen sprutedildo akkurat som en vanlig dildo, bortsett fra når du vil at den skal sprute, klemmer du dildoen (vanligvis i bunnen) og væsken kommer spruter ut!

  For ekstra realisme har noen sprutedildoer reservoaret i testiklene, så du klemmer bare ballene for å suge opp væsken og klemmer dem igjen når du vil at dildoen skal ejakulere! Jo hardere du klemmer, jo lenger vil jizz skyte!

  Kalkun-baster stil av sprutedildoer er vanligvis laget av silikon eller høykvalitets PVC. De har vanligvis ikke sugekoppbaser, så du kan ikke bruke dem på vegger eller i en stropp på selen.

  Den andre typen sprute dildoen bruker en sprøyte eller en pære for å holde falske sædceller via en lengde på rør som løper langs akselen. Du fyller sprøyten eller pæren med falsk sperm og fester den på slangen. Når du er klar til å få dildoen til å sprute, er det bare å trykke ned på sprøyten eller klemme på pæren og sende sædskytingen ut av spissen av dildoen!

  Denne typen dildo er vanligvis laget av silikon og har en solid plastplugg eller kjerne for å gi dildoen litt stivhet. Stikkontakten fungerer også som en sugebase, slik at du kan sette dildoen på en vegg eller hvor som helst som har lyst! De fleste sprutende dildoer i denne kategorien er kompatible med O-ringene på stroppene, noe som gjør dem perfekte for bruk under strap-on sex eller pegging-økter!

  Hva sprute med?

  Sprute dildoer er kompatible med vann og nesten alle typer væsker du kan forestille deg. Hvis du leter etter sprute moro uten problemer, er vann et flott alternativ, men det ser ikke ut eller føles veldig realistisk ut!

  De fleste sprutende dildoer kommer med en flaske falsk sperm for å sikre at de første drenkene dine er ultra-realistiske! Denne falske sædcellen er melkehvit i fargen, akkurat som den virkelige tingen, og den er helt trygg å putte i kroppen din. Når du går tom, kan du alltid bestille mer!

  Sprute dildo

  Det nest beste alternativet er å bruke en silikonsmør som glidende silke som ser ut og føles akkurat som ekte jizz. Smør er flott fordi den spruter som ekte sædceller og er helt kroppssikker.

  Hvis du ønsker å sprute på et budsjett, er å lage din egen cum et kostnadseffektivt alternativ. Hvis du rører 2 ss maisstivelse i en kopp vann mens du varmer den opp i en gryte, får du rikelig med ujevne, ugjennomsiktige hvite ting for øre på dollaren.

  Selv om hjemmelaget jizz er fantastisk for ansiktsbehandlinger, anbefales det IKKE til internt bruk. Det er fordi stivelsen i maisstivelse vil hydrolysere til sukker i skjeden og kan forårsake bakterielle infeksjoner. Men det er flott å sprute rundt i huset og gjøre Bukkake på et budsjett!

  Som jeg nevnte tidligere, spruter dildoer også bra med ekte sæd hvis du vil bruke dem til kunstig befruktning. De er også kompatible med drikke hvis du bare leter etter en ny skudddispenser!

  Føles sprutedildo realistisk nok?

  Det kommer en tid da en vanlig gammel dildo bare ikke er nok. Du får det utseendet og følelsen gjennom de nyere og avanserte lekene, men du får ikke den siste jizz.

  sprute dildo

  I utgangspunktet er sprutedildoer sexleketøy som er designet for å gi deg den lille ekstra biten som mangler fra vanlige dildoer. Du kan ri på en dildo, men du får egentlig ikke den samme følelsen når du gjør mannens ball tom, gjør du nå? Det er der sprutende dildoer kommer inn for å hjelpe deg.

   Når du nærmer deg klimaks selv, vil dette leketøyet skille ut en sædlignende væske rett ut røret for å få det til å virke som om dildoen gjør det samme. I noen tilfeller er denne væsken faktisk spiselig og smaksatt for å legge den orale sexeffekten til øktene dine. Samlet sett er dette et ganske spennende leketøy for kvinner som er vant til en tørr dildo.

  Hvordan kjøpe den beste sprutedildoen?

  Å velge en sprutedildo kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du din nye favoritt sprutedildo i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 500 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste sprutedildoer

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe sprutedildo

  Steg for steg guide

  Leter du etter den beste sprutedildo
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe den bestesprutedildo. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken sprutedildo du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper en sprutedildo.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for en sprutedildo du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til sprutedildo du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du sprutedildo.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Step

  Hvordan bruke en sprutedildo

  Du kan i utgangspunktet bruke en sprutedildo uansett hva du vil; under onani og / eller under partner-sex, forutsatt at du har samtykke. Uansett om du er en dildo-diehard som ønsker å lære noen nye triks eller en spruter nybegynner, har jeg fem tips som hjelper deg å få mest mulig ut av dine sprute dildo økter!