Store Dildoer – Best i test

Menn og kvinner kan enkelt stimulere kjønnsområdene sine under onani ved hjelp av store dildoer. Store dildoer hjelper par med å oppfylle sine seksuelle behov når de er alene hjemme. Noen par også foretrekker bruke store dildoer under forspill.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av Store Dildoer

FAQ

Det er mange som liker lekene sine litt større enn en ekte pikk. Det er sannsynligvis på grunn av en preferanse å presse leketøyet i stedet for å skyve det og forskjellen i følelse som skaper. Støt av en ekte pikk gir mer følelse enn å klemme på et leketøy, så en ekte føles som mer pikk, selv om den objektivt sett er litt mindre enn et bestemt leketøy.

I en verden der kunder og forbrukere bombes av en nesten konstant strøm av fargerike reklamebilder, spesielt på nettet, er det de tingene som har en eller annen måte å stå bortsett fra det vanlige som mest sannsynlig vil fange deres ettertraktede oppmerksomhet.

De største dildoer, de tykkeste pluggene, de tetteste krage og de mest onde piskene kommer til å få folk til å sitte opp og legge merke til mye lettere enn enklere eller mer middelstore leker.

Men når det gjelder dildoer, er det ganske enkelt ikke tilfelle. En penis faktiske lengde er lik den innsettbare lengden av en enkel grunn: den er festet til en menneskekropp.

Du eller partneren din vil ganske enkelt alltid kunne fjerne penis når penetrasjonen er fullført og orgasmen er nådd.

Risikoen for å få en penis fast inni deg eller din kjæreste er praktisk talt null. Men med dildoer - vel, hvis de riktige forholdsreglene for design ikke blir tatt, er risikoen faktisk veldig reell og nåværende, og har tidligere ført til at en rekke mennesker ble innlagt på sykehus som et resultat av et syndig møte med deres favoritt leketøy gått galt.

For å forhindre at de sterke musklene i skjeden eller spesielt den anale lukkemuskelen bare griper inn i en dildo, knytter seg sammen, nekter å gi slipp og muligens til og med suger dildoen i seg selv, må alle dildoer ha en slags forebyggende tiltak utformingen av basen deres.

Vanlige eksempler på dette inkluderer en bred, utspent base som lett kan gripes med fingrene, en sugekopp som kan festes til gulv eller vegger, eller et par støpte testikler som er ment å gjøre dildoen så realistisk som mulig og samtidig holde den fra å bli sittende fast.

Det er til og med mulig å finne dildoer med kroker, ringer eller ledninger festet til basen som kan holdes godt fast gjennom gjennomtrengningsøktene.

Noen mennesker liker store dildoer, noen mennesker liker små, og noen foretrekker noe bare "gjennomsnittlig størrelse". Og også, bare fordi en person liker en stor dildo, betyr ikke det at de ikke er fornøyd med kjærestens mer "standard" kuk - de er tross alt to helt forskjellige opplevelser!

Vel, vi vil forsikre deg om en veldig viktig melding: det er helt greit hvis du eller partneren din er den typen person som foretrekker større dildoer, selv om de aktuelle dildoer er større enn deg eller partnerens faktiske utstyr.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Willie City Realistisk Dildo

  Testvinner

  79%
  Design
  72%
  Brukervennlig
  79%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  88%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Opplev din fulle følelse noensinne med denne Willie City ekstra stor dildoen, som kombinerer en sjenerøs lengde med en superstørrelse for å gi deg skaftet som drømmene er laget av. Hånd ferdig for en utrolig autentisk tur.

  Få den fulle pornostjerneopplevelsen når du plasserer den utpekte hjelmen klar for innsetting, og lette den deretter for å oppdage den forbløffende intensiteten som er skapt av den store omkretsen og det årete skaftet.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Willie City Realistisk Dildo
  Innførbar 30 cm
  Lengde 30 cm
  Diameter 4,5 cm
  Vanntett Ja
  Ftalatfri Ja
  Materialer TPE
  Willie City Realistisk Dildo

  Markert hodet

  1 of 4

  Tydelige årer

  2 of 4

  Stor

  3 of 4

  Myk og fast

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Willie City Realistisk stor dildo  er bra for en vanlig dildo, og med bunnen kan du bruke den i dusjen men det er umulig å bruke med stropp på. (Og hvis du ikke har en stropp på selen, kan du alltid bruke et strammere par boksere med et “lett tilgjengelig” hull foran). Den har litt kjemisk eller bare silisium-lukt på den (hold den ren og oppbevar riktig).

  Du bør også alltid holde lekene dine rene og oppbevare dem riktig. Dessverre for meg var det en gang jeg ikke gjorde det heller, og neste gang jeg så at det hadde små svarte flekker gjennom det hele. Jeg tror det var en formtype, så jeg måtte kaste den.

  Willie City Luxe Realistisk Silikondildo

  Nybegynner

  90%
  Design
  93%
  Brukervennlig
  88%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  88%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.5/5
  Brukervurdering:
  4.6/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Willie City Realistisk stor dildo har monsterstørrelse og noen av de mest realistiske detaljene rundt. Med et rødmet hode, utrolig naturtro årer og pæreformede baller, vil denne mega-dongen helt sikkert tilfredsstille din lengsel etter dype, oppfylle opplevelser.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Willie City Realistisk Dildo
  Innførbar 17,5 cm
  Lengde 23 cm
  Diameter 4,8 cm
  Vanntett Ja
  Sugekopp Ja
  Materiale Silikon
  22072 willie city luxe lover realistisk silikone dildo 25 2100 02 1

  Markert hodet

  1 of 4

  Fremtredende blodårer

  2 of 4

  Alltid klar

  3 of 4

  Seletøyvennlig

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Willie City Luxe Realistisk Silikondildo

  Videoer

  Konklusjon

  Ok, så jeg ville ha noe tykkere enn den vanlige vibratoren / dildoen, da jeg liker litt å strekke slik at du kan føle det …. men herregud! Denne tingen er veldig tykk.
  Denne er ikke noe du bare kan begynne med, du må varme opp. Partneren min må gjøre litt arbeid før hånden for å få denne inn. Når du først er der, er det forbløffende å bruke. Følelsen er så ekte inni. De vene bitene og ryggene gir en bedre og mer realistisk tid.
  Jeg vil anbefale å bruke dette selv om du vil begynne å jobbe deg opp i størrelsene. Målet mitt var å få til slutt partneren min til å ha hele hånden inne, og dette leketøyet hjalp til med å oppnå det, så jeg er veldig full for det.

  Willie City Classic Realistisk Dildo Gjennomsiktig

  Best pris

  90%
  Design
  87%
  Brukervennlig
  81%
  Kvalitet
  83%
  Pris
  81%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.2/5
  Brukervurdering:
  4.3/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Nyt en uforglemmelig kveld med Willie City Realistisk stor dildo. Denne klare, TPE-geledildoen føles som en ekte penis, komplett med en skarp skaft og et par hengende baller i bunnen. Laget av fleksibel, men fast krystallklar TPE-gelé.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Willie City Realistisk Dildo
  Innførbar 19 cm
  Lengde 24,5 cm
  Diameter 4,8 cm
  Vanntett Ja
  Sugekopp Ja
  Materiale TPE
  Willie City Classic Realistisk Dildo Gjennomsiktig 24,5 cm

  Tydelig utformet

  1 of 4

  Gjennomsiktig

  2 of 4

  Årete

  3 of 4

  Med sugekopp

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Da jeg åpnet pakken min, ropte jeg “Herregud !!” Jeg er helt vantro på størrelsen på denne tingen. Jeg måtte dobbeltsjekke hvilken størrelse jeg bestilte, jeg kjøpte feilaktig XL når jeg mente å få L.

  Ingen retur er tillatt, så nå har jeg fått denne komisk store dongen ut i skuffen min. Jeg bestilte størrelsen jeg mente å få. Kvalitet virker veldig bra, og sugekoppen er sterk. Jeg må vente til neste levering for å finne ut av det, fordi dette ikke går inn. Kontroller målingene grundig og ikke tvil om du har en stor dong. Alle vitser til side, det er et flott produkt, og det får fortsatt 5 stjerner fra meg.

  Dildoen er det du forventer for prisen … materialene er ganske bra, den er fast, men fleksibel.

  Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo

  86%
  Design
  86%
  Brukervennlig
  88%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  87%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.5/5
  Brukervurdering:
  4.7/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  En kuk så tung at den har sitt eget gravitasjonsfelt! En massiv tilfredsstillelse på 13,5 tommer venter på at alle som er modige nok til å påta seg den dypt veine utfordringen. Kuler med en sugebase legger til de selvtilfredsstillende alternativene.

  Inneholder Doc Johnsons fantastiske Sil-A-Gel, et formuleringsmateriale som er latexfritt, luktfritt, antibakterielt og giftfritt.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Doc Johnson Dick Rambone
  Innførbar 34 cm
  Lengde 43 cm
  Diameter 6,3 cm
  Vanntett Ja
  Sugekopp Ja
  Materiale PVC
  Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo

  Markert hodet

  1 of 4

  Realistisk

  2 of 4

  Naturtro form

  3 of 4

  Fast stimulering

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg og kjæresten min er veldig erfarne når det gjelder leker og har en stor samling. Jeg hadde ingen problemer med å bruke dette leketøyet, siden jeg har flere plugger som er i samme størrelse, og så tar meg tid og mye smøremiddel. Denne er ikke egnet for anallek hvis du ikke er erfaren. Den føles fantastisk inni. 

  Jeg har aldri følt meg så mett, årene og hodet føltes også fantastiske. Jeg syntes det var veldig enkelt å oppnå en prostataorgasme ved å bruke dette leketøyet, så hvis du er interessert i det, vil du også ha det bra. Når det gjelder kjæresten min var hun veldig tatt med dette leketøyet, det tok henne en gang å kunne ta det meste av ham, men etter noen få bruksområder klarte hun å ta de fleste av ham ikke noe problem. 

  Å se henne ta et så stort leketøy, var også en sving for meg, og det er veldig enkelt å bruke det også for par. Vi brukte den til og med stroppen vår, og den fungerte veldig bra også, og vi hadde det veldig gøy å bruke dem sammen

  Doc Johnson Bam Huge Realistisk Dildo

  80%
  Design
  78%
  Brukervennlig
  82%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  77%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Rygger, årer, buler og ujevnheter … Denne hyperrealistiske dildoen fanger hver og en av dem, noe som resulterer i en livaktig tur som nesten ikke skiller seg fra den virkelige tingen. Plugg på plass med Vac-U-Lock-basen, eller pump manuelt for eksplosive resultater.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Doc Johnson Bam Huge
  Innførbar 22 cm
  Lengde 33 cm
  Diameter 7,5 cm
  Vanntett Ja
  Sugekopp Ja
  Materiale PVC
  Doc Johnson Bam Huge Realistisk Dildo

  Naturtro følelse

  1 of 4

  Realistisk form

  2 of 4

  Alltid klar

  3 of 4

  Kraftig sugekopp

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Doc Johnson Bam Huge Realistisk Dildo

  Videoer

  Konklusjon

  Har allerede kjøpt et par av Doc Johnson Vac-U-Lock-stroppene på, hvorav noen var skummelt, eller bare litt for lange (Doc Johnson Vac- U-Lock Jeff Stryker Realistic Dildo 9 Inch) for meg i øyeblikkets hete, jeg lette etter noe litt mindre.

  Jeg fant 22 cm dildoen å være den perfekte størrelsen for meg, både alene eller med en partner som bruker den med Vac-U-Lock-sele. Dildoen leveres med en sugekopp som betyr at den kan festes til en vegg eller en flat overflate for håndfri moro. Når jeg bruker en sele, kan jeg ta et ordentlig pounding, da den større 33 cm dildoen pleide å forårsake ubehag. Anbefaler absolutt dette og Vac-u-Lock-serien generelt, de kan være litt dyrere, men er absolutt verdt det!

  Passion by Sweeden Big Fat Cock

  72%
  Design
  78%
  Brukervennlig
  82%
  Kvalitet
  85%
  Pris
  77%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3.8/5
  Brukervurdering:
  5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Hvis du er grådig etter omkrets, så si hei til denne tykke fyren og hans mektige fine realistiske hode og skaft. 20 innsettbare cm tommer og komplementær naturtro detaljering gir fullstendig fullfylling – pluss at det er 10 vibrasjonsmåter som virkelig spenner.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Passion by Sweeden Big Fat
  Innførbar 20,5 cm
  Lengde 22 cm
  Diameter 5,2 cm
  Vanntett Spruttsikker
  Sugekopp Nei
  Materiale Plast
  Passion by Sweeden Big Fat Cock

  Bøyed tuppen

  1 of 4

  Glat overflate

  2 of 4

  Ekstra nytelse

  3 of 4

  USB-ladding

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Passion by Sweeden Big Fat Cock

  Konklusjon

  Dette er en veldig fin fyr å leke med, jeg kjøpte også tryllestaven herfra for en stund siden, og begge kan være veldig trøbbel, jeg kan komme flere ganger og jeg blir ikke lei av det.

  Når kjæresten min er borte, er det noen ganger ikke noe behov for at han kommer hjem tidlig eller kommer i det hele tatt. Dette kan gjøre alt arbeidet slik du vil ha det! Dette er en virkelig finhet med dette produktet er ganske bra for prisen du betaler for, veldig fast, men likevel myk.

  Vibrasjonene er ikke så sterke som du vil hvis du bare spiller med denne dårlige gutten, derfor kommer tryllestaven for å fullføre magien! 

  King Cock Realistisk Sprutedildo

  72%
  Design
  78%
  Brukervennlig
  82%
  Kvalitet
  85%
  Pris
  78%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3.5/5
  Brukervurdering:
  3/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Last opp squirter med smøremiddel, og nyt deretter den veiende skaftet, de realistiske ballene og den sterke sugekoppbunnen til denne Doc Johnson ejakulerende realistiske dildoen. Beundre fantastiske pengeskudd øyeblikk og tilfredsstill deg med den store omkretsen.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner King Cock Realistisk
  Innførbar 18,5 cm
  Lengde 23 cm
  Diameter 5,1 cm
  Vanntett Spruttsikker
  Sugekopp Nei
  Materiale PVC
  King Cock Realistisk Sprutedildo

  Pipet

  1 of 4

  Utløser seg når du vil

  2 of 4

  Myk overflate

  3 of 4

  Naturtro

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av King Cock Realistisk Sprutedildo

  Videoer

  Konklusjon

  Det er en flott dildobase – realistisk og myk å ta på. Imidlertid trenger utløsningsmekanismen å fungere – den lille pumpen de gir deg for å sette falske (eller ekte!) Sædceller er fiddly som helvete og er et mareritt å feste til slangen. Du kan koble den til med noen flere medisinske slanger (litt av et DIY-oppdrag, krevde en veldig stor strikkepinne, men trenger bedre rørledning) og rigge den opp med en medisinsk sprøyte hvis du vil forbedre den , eller gjøre det i stand til å ta større beløp. Siden av esken inneholder en oppskrift på “falsk cum” som inkluderer sukker – et mareritt for gjærinfeksjoner. For en tryggere oppskrift, prøv dette i stedet: 1 ss maisstivelse eller maismel 1 kopp vann 1 ts bakesmak (appelsin fungerer bra) Sukralosebasert granulert søtningsmiddel etter smak Alle disse finnes på baken. Bland det hele sammen og varm sakte opp i en kjele under omrøring hele tiden. Trekk den av varmen like før tykkelsen du vil ha – den vil tykne mer når den avkjøles. Lager så mye du vil!

  Stor Anal Dildo

  En enorm pikk eller en stor dildo kan hjelpe til å forstå de grunnleggende metodene for sexleketøy, det er veldig nyttig for kvinner som elsker orgasmisk sexglede, eller for de som er ikke fornøyd med vanlig sex.

  Når paret kan sette stor dildo i skjeden, stimulerer tuppen av stor dildo G-Spot. Når en mannlig partner kan sette store dildoer i anusen, stimulerer den prostata, noe som hjelper dem til å oppnå orgasme. Med den enorme dildoen sexstimuleringen vokser raskt. Folk kan bruke dildoer under dildo onani eller ha sex med partneren.

  Erfarne brukere bruker enorme store dildoer nybegynnere dildo under anal eller vaginal sex. Noen folk kan oppnå orgasme bare ved bruk av store dildoer.  Mange store dildoer er designet på en slik måte at bare kvinnelige partnere kan bruke den, men egentlig begge kjønn kan bruker de med øvelser. 

  Derfor er det viktig å trene kroppen din med dildoer i forskjellige størrelser. Du kan skade deg selv hvis du begynner med stor dildo med en gang. Det er lurt å kjøpe et sett du kan bruke under øvelser.

  Det er også noen store dildoer tilgjengelig i markedet sammen med vibrasjonsfunksjonen.  vibrerende leker for kvinner er forskjellige typer vibrasjonsmønstre. Stimulerende deluxe store dildoer gir morsommere og unik følelse under seksuell aktivitet.

  Stor Svart Dildo

  Det er mange xxl dildoer, men ingen er like spektakulære som den svarte dildoen. Disse er støpt på kroppen til afrikanske menn for kvinnen som liker noe spennende og veldig sexy.

  Selv om de er klassifiserte som svarte dildoer, er det mange nyanser for å imøtekomme enhver smak i farger. En rekke farger kan velges, men svart er det mest populære i mange tilfeller, ser det ut til.

  Svarte dildoer er nesten alltid realistiske i utseende. Ethvert annet utseende ville bare gjøre det til en dildo som er svart og ikke noe ekstra spesielt for de krydrede nettene hjemme når kvinner har lyst på noe eksotisk.

  Svarte dildoer understreker ofte de svulmende venene og det store hodet, og selv om de vanligvis har større størrelse, kommer de i mindre størrelser for å imøtekomme enhver smak og preferanser. De er ikke for svake i hjertet og kan ta pusten fra enhver kvinne, og det kan ta en umettelig appetitt å ta en av disse med jevne mellomrom. Selv de villeste fantasiene kan gjøres til virkelighet med en av de mange dildoer du kan finne på markedet. Laget for vaginal og anal lek og onani, de er til internt bruk.

  Stor Oppblåsbar Dildo

  Lurer du på en xl dildo som kan endre størrelse når du vil? Hvis du gjør det, så er de beste oppblåsbare dildoer akkurat det du trenger!

  Det kan hende at det ikke lenger er tilstrekkelig å vente på at partneren din skal ha sex, spesielt hvis du ikke har en jevn partner, eller hvis din ikke er fysisk tilgjengelig. Å få en oppblåsbar dildo for å hjelpe deg selv hvor og når du vil, er definitivt en løsning, men hvor lang tid vil dette gå før det blir trøtt? Det er ingen nyheter at de fleste dildoeiere etter en tid ønsker muligheten for variasjon og mer spenning.

  På dette punktet er det forståelig at du er en trofast partner, og å få en orgasme burde ikke være et problem i forholdet til partneren din så vel som din dildo. Derfor kan en oppblåsbar dildo være det beste alternativet. Tenk deg alt en dildo kan gjøre og mer. Du kan blåse opp og tømme det for å øke eller redusere størrelsen som du vil. Ingen bekymringer, vi legger ut vår anmeldelse slik at du vet hva du skal se opp for når du velger blant en rekke oppblåsbare dildoer som passer best for deg og / eller din partner.

  Bruke store eller myke dildoer?

  Det er sant at jo fastere et leketøy er, jo mer vil du føle teksturen. Etter å ha testet leker som er sterkt strukturert og ekstra faste, vil jeg anbefale folk flest å holde seg til middels og under for superduper teksturerte ting. Dette er noe du kanskje må eksperimentere litt med for å se hva kroppen din liker. Imidlertid, bare fordi leketøyet ditt har mye tekstur, må du ikke gjøre feilen ved å velge ekstra mykt eller mykt som regel! Den virkelige avgjørende faktoren for det er størrelse.

  Hvilken fasthet er bedre?

  Svaret er: det kommer an på. Det avhenger delvis av tekstur og delvis av størrelse. Dette tok noe år å finne ut av. Lyspæren klikket virkelig for meg når jeg hadde lyst til å prøve den samme modellen av et leketøy i flere størrelser og tettheter. Har du noen gang sett et leketøy som bare var floppete og elendig å komme inn i, eller som var veldig strukturert, men når du satte det inn, følte du knapt noe i det hele tatt? Dette er et kjennetegn ved et leketøy som er altfor mykt for størrelsen. Eller har du hatt den motsatte opplevelsen: et gigantisk leketøy med mye tekstur som fører til at det er så vanskelig å få i at du slet, ble motløs og til og med følte deg litt sår? Dette er sannsynligvis et leketøy som er for fast for størrelsen.

  Store dildoer er ikke for meg

  Hvis du tror du ikke liker store leker, har du kanskje bare lekt med de som er for harde for størrelsen for deg. Dette er hva som skjedde med meg. Jeg unngikk leker med en diameter på 8 cm fordi de bare var for ukomfortable. Men dette var fordi jeg gjorde feilen ved å prøve dem i samme fasthet som jeg likte i mine mindre leker. Etter å ha prøvd noen større i en myk strand, innså jeg at jeg ELSKET dem.

  Hvordan kjøpe den beste store dildoen?

  Å velge en kjempe dildo  kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du din nye favoritt stor dildo i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 250 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste store dildoer

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe store dildoer

  Steg for steg guide

  Leter du etter den beste store dildoen
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe den beste store dildoen. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken dildo du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper stor dildo.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for stor dildo du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til stor dildo du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du stor dildo!
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan bruke store dildo

  I denne guiden ser vi på hvordan du bruker en dildo, fra å sette stemningen til å velge riktig stor dildo til forskjellige dildo-teknikker. Du kan til og med få din aller første orgasme!