Strapless strapon – Beste sele-fri strapon dildoer i test

Strapless strapon er en type sexleketøy som er designet for å bæres av kvinner for at de skal trenge gjennom partneren sin. 

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av straples strapon

FAQ

Å bruke en strap-on sele kan være svært ubehagelig når du bruker den over lengre perioder. En stroppeløs dildo lar deg og partneren din gå rett ned til det! Du trenger ikke bekymre deg for å tulle rundt med stropper og spenner, for å sikre at du er komfortabel. Med en stroppeløs dildo kan du ganske enkelt smøre den og begynne å spille.

Siden det ikke er festet sele foran, kan du og partneren din ta på kroppen ved å bruke en stroppeløs stropp, noe som gir en mer naturlig følelse når du spiller sammen.

Stroppløse strap-ons er designet for å gi begge partnere glede, noe som betyr at dere begge kan nyte leken samtidig. Mange stroppeløse dildoer har også kulevibratorer eller motorer inne i pæren for å stimulere brukeren. Vibrasjonene beveger seg også nedover akselen for å stimulere mottakeren også.

Så hva med kostnadsfaktoren? Noen kjøper en stroppeløs strap-on for å spare penger også. Utstyr for sex med strap-on kan bli dyrt, så hvis du kan få bare den ene leken og hoppe over selen, vil det spare deg penger, ikke sant? Strålende! Det er et flott konsept, hvis det faktisk fungerte. Ganske fristende. Men ganske unøyaktig.

Her er den neste viktige informasjonen. Etter min mening er Doubles avanserte strap-on leker. Det første en kvinne som har på seg en strap-on trenger å gjøre, er å lære den grunnleggende mekanikken ved å bruke en kuk og knulle noen. Hun trenger å lære å bevege seg, utvikle nye muskler, få utholdenhet og balanse, for å jævla noen er en atletisk begivenhet. Jeg anbefaler å skaffe en flare-basert enkelt dildo med en god sele slik at hun kan øve på disse tingene

Men med så mye frustrasjon, kan du være trygg på at mye av gledesfaktoren går rett ut av vinduet, og noen kvinner som var motvillige til å begynne med om å prøve å lappe sammen med gutta sine, avviser hele aktiviteten. Å prøve å bruke en tosidig dildo uten sele for din aller første pegging-opplevelse er ikke noe jeg ønsker for noen nybegynnere.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator

  Testvinner

  85%
  Design
  85%
  Brukervennlig
  89%
  Kvalitet
  85%
  Pris
  78%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Skaftet og ponnien er helt justerbare, slik at du enkelt kan få den perfekte vinkelen og treffe de riktige stedene.

  Strap-on har en avtagbar kulevibrator (to leker i ett!), som tilbyr 3 hastigheter og 7 vibrasjonsmønstre. Enda bedre, denne leken er fullstendig oppladbar, så du trenger ikke batterier.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fun Factory ShareVibe
  Vibrasjoner 10 different
  Lengde 21,5 cm
  Diameter 3,8 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 2-4 timer
  Materialer Medisinsk silikon og ABS plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading 4 timer
  Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator dobbeldildo

  Dobbelt nytelse

  1 of 4

  10 vibrasjoner

  2 of 4

  Bøyelig

  3 of 4

  Målrettet

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator

  Videoer

  Konklusjon

  Selv om jeg hadde det veldig gøy å bruke det, må du være skikkelig i form der nede for å holde det inne så vel som for å bruke det. Jeg skal fortelle deg hva … det gir deg absolutt en ny forståelse for hva partneren din gjør når han gjør deg!!
  Dette produktet har så mange ting galt med seg. Enden er for spiss, og kulen med all smøremiddel fortsatte å falle Les mer om anmeldelse som sier Kutt ut for mange hjørner. Det endte med at jeg måtte finne noe veldig trangt undertøy for å stikke hull gjennom, slik at jeg kunne holde det på plass for å kunne nyte kontroll slik at det ikke fortsatte å gli ut av oss begge.

  Kan ikke anbefale dette nok! Bare få det, du vil takke meg senere. Perfekt for jente mot jente. Jeg er sikker på at det ville være flott for jente på gutt også. Vi trodde det ville kreve litt øvelse å bruke, men det er SÅ ENKEL. Perfekt for nybegynnere. Flott størrelse også for nybegynnere. Og du trenger ikke å bekymre deg for å sette på stropper! Massevis av moro. Orgasmer i massevis.

  Fun Factory Share Strap-On Dildo i Silikon

  Nybegynner

  90%
  Design
  89%
  Brukervennlig
  88%
  Kvalitet
  84%
  Pris
  87%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.7/5
  Brukervurdering:
  5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Share er laget for både vaginalt og analt bruk. Den har en glatt overflate som gjør at den glir lettere med litt ekstra glidemiddel. Ett par dråper vannbasert “Toyfluid” på toppen kan anbefales.

  Share er laget av 100% medical-grade silikon, det beste materiale som brukes for dette formålet, kan brukes i dildobelte, og er enkel å rengjøre.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fun Factory Share
  Vibrasjoner Ingen
  Lengde 23 cm
  Diameter 3,5 cm
  Vanntett Ja
  Materialer Medisinsk silikon
  Lading Nei
  Fun Factory Share Strap-On Dobbel Dildo i Silikon

  Ligner på en ekte

  1 of 4

  Kan brukes i sele

  2 of 4

  Lett bøyelig

  3 of 4

  Deling eller dobbel penetrering

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Fun Factory Share Strap-On Dildo i Silikon

  Videoer

  Konklusjon

  Her er en herlig dobbeldildo som passer for alle. Den er super for to jenter, da man stimulerer G-punktet hos den ene samtidig som man penetrerer den andre. Passer til par som vil ha spenning og prøve nye ting. Den er også super og bruke alene. Den er laget i 100% silikon, som er et herlig matriale og kose seg med, og den er vanntett. Så det er bare fantasien som stopper for moro her:) Husk og bruke et godt vannbasert glidemiddel, da er leken ekstra deilig! NB: Glidemiddel: Alle ’’leketøy’’ vil forandre karakter fra BRA til GOD, ved bruk av et godt glidemiddel.

  Toy Joy Bend Over Boyfriend Sele-fri Strap-on

  BILLIGST

  83%
  Design
  86%
  Brukervennlig
  84%
  Kvalitet
  92%
  Pris
  86%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.6/5
  Brukervurdering:
  5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Bend over Boyfriend red er en vibrerende strap-on uten stropper! Den eggformede enden settes inn i skjeden og skjedemusklene holdes under bruk mens dildoen kan brukes av partneren din enten vaginalt eller analt. Den egner seg også perfekt for solospill. Kulevibratoren på enden er nesten lydløs og gir perfekt klitorisstimulering.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Bend Over
  Vibrasjoner Nei
  Lengde 24 cm
  Diameter 4 cm
  Vanntett Ja
  Materialer PVC
  Toy Joy Bend Over Boyfriend Sele-fri Strap-on

  Trolignende

  1 of 4

  Årete

  2 of 4

  Kan brukes med vibrator

  3 of 4

  Dobbel stimulering

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Toy Joy Bend Over Boyfriend Sele-fri Strap-on

  Videoer

  Konklusjon

  Bend Over Boyfriend er en stor strap-on dildo uten sele, med en realistisk struktur med klare årer og en stor markert panne. Den som skal være givende partner setter den eggformede delen inn i skjeden og får en stor glede samtidig som mottakeren får nyte det til fulle.

  Kjæresten min og jeg kjøpte denne for en stund siden og har ikke klart å slutte å bruke den. Vi elsker det! Har testet vanlige strap-ons før men med dette får vi begge stimuli samtidig som gjør det hele mye mer sexy. I begynnelsen var det litt vrient å komme til riktig vinkel for at det skulle fungere for oss begge, men nå har vi funnet vår greie.

  You2Toys Triple Teaser Vibrerende Strap-On

  Triple

  94%
  Design
  89%
  Brukervennlig
  90%
  Kvalitet
  82%
  Pris
  87%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.3/5
  Brukervurdering:
  3/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  7 vibrasjonsmoduser gir mye variasjon til moroa og kan enkelt kontrolleres med den trådløse fjernkontrollen. Kan også brukes i badekar eller dusj siden vibratortrioen er vanntett. Inkluderer en USB-ladekabel. Hel lengde 20 cm, vaginalvibrator 10 cm lang, buttplug 8 cm lang, maks. 3,9 cm. Silikon, PU-belegg. Silikon oppladbar fjernkontroll.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Triple Teaser
  Vibrasjoner 7 mønstre
  Lengde 20 cm
  Dildo Diameter: 3,5 cm
  Vaginal plugg Diameter: 3,9 cm
  Analplugg Diameter: 2,7 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 70 minutes
  Materialer Soft Touch-silikon med PU-overflate
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Ja
  Reiselås Ja
  You2Toys Triple Teaser Vibrerende Strap-On

  Analplugg

  1 of 4

  Vaginal plugg

  2 of 4

  Dildo delen

  3 of 4

  Svært bøyelig

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av You2Toys Triple Teaser Vibrerende Strap-On

  Videoer

  Konklusjon

  Den vibrerende stroppløse strap-on “Triple Teaser” er en nytelsestrio som er perfekt for erotiske rollespill: kvinner kan glede seg over samtidig stimulering av den innsatte vaginale vibratoren og anal dildoen, mens de kan stikke dypt inn i partneren med den tredje vibratoren – denne garanterer overdreven følelse av nytelse for begge partnere samtidig. 

  To kraftige motorer med syv vibrasjonsmoduser sørger for at moroa forblir spennende og variert – de kan enkelt kontrolleres med den trådløse fjernkontrollen. V

  ibratortrioen er også perfekt å bruke i badekaret eller dusjen fordi den er vanntett. Hun kan også bruke Vibrating Strapless Strap-On for solo moro – det er ingen grenser for fantasien.

  Strap U Silikon Strapless Strap-On

  92%
  Design
  82%
  Brukervennlig
  88%
  Kvalitet
  77%
  Pris
  85%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3.9/5
  Brukervurdering:
  3/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Sørg for tilfredsstillelse for både deg og din elsker med en elegant stroppeløs strapon som vibrerer! Denne oppladbare strapless strapon har doble motorer med uavhengig kontroll, slik at du kan velge mellom 3 hastigheter og 5 funksjoner med kraftig intern vibrering.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Strap U Silikon Strapless
  Vibrasjoner Ja
  Lengde dildo 15,2 cm
  Diameter 4,2 cm
  Lengde analdildo 10,2 cm
  Diameter 3,8 cm
  Vanntett Spruttsikker
  Materialer Silikon
  Volum High / Medium / Low /Silent
  Lading Ja
  Strap U Silikon Strapless Strap-On

  Gigantisk anal dildo

  1 of 4

  Utformet som en ekte penis

  2 of 4

  Rillete nytelse

  3 of 4

  Fjernstyrt nytelse

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Etter å ha lest blandede anmeldelser, visste jeg at vi (lesbisk par) trengte å skrive en! Denne stroppeløse strap-on var svaret vi aldri visste vi trengte.

  Når vi prøvde denne strapless strapon for første gang, fungerte det som om kroppene våre var ment for det. Vi har prøvd mange strapons, og personlig følte jeg at maskineri delen kom i veien. Dette, på den annen side, treffer bare de *riktige* stedene (for oss begge). Jeg sier at denne blåser tankene hver gang.

  Vi har hatt denne i over et år, og til å begynne med fungerte det best “cowgirl”, eller omvendt cowgirl, men nylig har vi eksperimentert med “doggy” og O.M.G. Jeg vet ikke hvordan jeg skal gi en mer glorifisert anmeldelse, men til mine damer som elsker damer og ser etter den gjensidige, samtidige vaginale og klitorisstimuleringen, bare kjøp dette.

  *vær oppmerksom på at* denne tingen er intens (med eller uten vibrasjon) og vær forberedt på slapp, slurvet primalsex.

  Strap U Revolver II Vibrerende Strapless Strapon Dildo

  91%
  Design
  85%
  Brukervennlig
  88%
  Kvalitet
  77%
  Pris
  85%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3.9/5
  Brukervurdering:
  3/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Batteri inkludert
  Kulen har en enkel ett-trykks strømbryter, som sender kraftige opplevelser fra den bulbusformede penetratoren til den lange, buede skaftet.

  Rydder pent
  Denne vibrerende silikonstroppen på dildo krever ingen sele, så ingenting kommer mellom kjæresten din og deg annet enn din nytelse

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Strap U Revolver
  Vibrasjoner Ja
  Lengde giver 10,2 cm
  Lengde mottaker 15,2 cm
  Diameter 3,2 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 3 x LR44-batterier
  Materialer TPR, ABS
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Nei
  Strap U Revolver II Vibrerende Strapless Strap-On Dildo

  Dobbelt glede

  1 of 4

  Ekte følelse

  2 of 4

  Rillete stimulering

  3 of 4

  Med vibrering

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Strap U Revolver II Vibrerende Strapless Strapon Dildo

  Videoer

  Konklusjon

  Selv om den er festet til en sele og alt det der, beveger den seg for mye til å kunne brukes som en realistisk strapless strapon. Den gnir ikke brukerens klitoris nok til å føle mye der, og den korte enden er ikke lang nok til å få mye glede av det. Jeg pleier bare å holde den i hånden og bruke den til å penetrere partneren.

  Vibratoren er ikke sterk i det hele tatt. Det er ganske stille, men føles ikke som mye for hver ende av dildoen. Vibratoren er vanntett, noe som er bra, for når du først har satt den i sporet, er det nesten umulig å komme ut igjen. Det er egentlig ikke et problem (jeg har aldri slått den på ved et uhell eller noe), men vær advart.

  Men som en dildo alene? Helt ok. Hode i god størrelse, liten kurve, smalner opp slik at den er større ved basen, kan passes helt inn i lett, jevn nok tekstur til at den kan brukes uten glidemiddel, og jeg fortalte at den også er god i baken. Bare ignorer den andre enden og vibratoren.

  Vixen Creations Nexus Junior Dobbeltdildo

  88%
  Design
  86%
  Brukervennlig
  87%
  Kvalitet
  78%
  Pris
  77%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3.7/5
  Brukervurdering:
  3.8/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  På grunnen av populær etterspørsel skapte Vixen Nexus Jr. Silicone Double Dildo, en litt kortere og slankere versjon av Nexus, deres populære doble dildo. Silikons faste tekstur gir fast penetrasjon for begge partnere, og den geniale buen til dildoen sikrer en mest mulig komfortabel posisjonering. Denne leken fungerer best med en sele for kraftig vaginal eller anal penetrasjon, men smarte kunder oppdaget jeans med knapper som passer Nexus ganske sikkert.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Vixen Creations Nexus
  Vibrasjoner Nei
  Lengde dildo 1 12,7 cm
  Lengde dildo 2 13,3 cm
  Diameter 3 cm
  Vanntett Ja
  Materialer Medisinsk Silikon
  Vixen Creations Nexus Junior Dobbeltdildo

  Del gleden med venn

  1 of 4

  Glatt overflate

  2 of 4

  Oppblåst bunnen

  3 of 4

  Gøy farge

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Denne doble dildoen er en luksusvare på alle måter. Med sitt silikonmateriale og unike design, vil den garantert gi deg en flott tur … for begge partnere. Størrelsen er flott for nybegynnere som ønsker å prøve pegging for første gang. Den slanke designen gjør bruken veldig enkel og opprydding er en enkel sak! For de av dere som vil bruke denne doble dildoen med sele, funket det helt fint med prinsesseselen min. Det førte til at selen kjørte VELDIG lavt foran, noe som gjorde den litt ubehagelig, men ikke for ubehagelig at jeg ikke ville bruke den hvis det var nødvendig for ulike stillinger.
  PROS
  Komfortabel, silikon, sterilisering mulig, selevennlig, god nybegynnerstørrelse.
  ULEMPER
  Samler støv og det kan være for lite for noen.

  Jeg liker denne fortsatt godt, men har utelukkende brukt det som en solo leke. Dette er viktig fordi hvis du er redd for å kjøpe noe slikt for eksperimentering på grunn av prislappen, kan du føle deg trygg på at denne doble ikke-sele-dildoen kan fungere bra selv om du ikke pegger. Jeg elsker den glatte enden vaginalt og den bulede analt. Dildoen er til og med fleksibel nok til at dobbel penetrering er mulig i visse posisjoner. Det eneste jeg hater med denne leken er tiltrekningen av lo!

  Infinity Powerbullet Selefri Strap-on

  81%
  Design
  82%
  Brukervennlig
  82%
  Kvalitet
  87%
  Pris
  72%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3/5
  Brukervurdering:
  3/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Ny stroppeløs strap-on! Himmelen er grensen. Med gratis 3-trinns PowerBullet. – 100 % silikon – Unisex – Vanntett jente på jente eller jente på gutt, Infinity gir ultimat nytelse gjennom bruk av gjensidig penetrering. Bare forestill deg … en flerbruks leke som når forskjellige erogene soner for elskere på samme tid! Fleksibiliteten og allsidigheten til Infinity vil gi deg mer kreativitet med partneren din eller i selvkjærlighet. Enten det er vaginal eller anal penetrasjon, er Infinity designet for å passe perfekt for begge elskere.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Infinity Powerbullet Strap-on
  Vibrasjoner 3 forskjelllige
  Lengde 10 cm
  Diameter 3,6 cm
  Vanntett Ja
  Materialer Medisinsk Silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Ja
  Infinity Powerbullet Selefri Strap-on

  Double stimulering

  1 of 4

  Glatt tuppen

  2 of 4

  Nytttelse for fitta

  3 of 4

  Vibrating glede

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Infinity Powerbullet Selefri Strap-on

  Videoer

  Konklusjon

  Den første enkelthastighetsprototypen ga utrolig kraftige vibrasjoner fra en så liten kilde. Det ville forbløffe folk som slo den på for første gang, og mange av dem har vært i bransjen i mange år. Enda bedre, det ville ofte kjøre kontinuerlig i opptil en time. PowerBullet er det mest passende navnet på noe med denne typen kraft skjult i et lite skall.

  Hvorfor ha 1-Speed og 3-Speed? Power Bullet skremte noen nybegynnere eller tilfeldige brukere med sin enorme kraft, så 3-Speed ble født for å imøtekomme alle. 3-hastigheten ved å trykke på en knapp bytter mellom lav, middels og høy hastighet. Hva er “trykk og hold”? “Trykk og hold”-funksjonen er en ny vri på den konvensjonelle 3-trinns PowerBullet-teknologien.

  Den har flere hastighetsnivåer sammen med hvor lenge du trykker ned knappen. Laget for å engasjere det menneskelige instinktet til å berøre og holde.

  Fantasy for Her Strapless Strap-on med Vibrator

  82%
  Design
  80%
  Brukervennlig
  79%
  Kvalitet
  80%
  Pris
  76%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  3.6/5
  Brukervurdering:
  4/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Enten du gleder en partner, er fornøyd med en, pegging eller annet, er det en fantastisk opplevelse å ha kontroll over stimuleringen deres. Derimot! Det er tider når den penetrerende partneren, enten det er deg eller dem, kanskje vil ha litt orgasmisk oppmerksomhet også. Det er her Fantasy For Her’s Ultimate Strapless Strap-On kommer inn.

  Dette strap-on-systemet er helt unikt, og teknisk feil navngitt, fordi det ikke er noen stropper i det hele tatt. Ultimate Strapless Strap-Ons lange, dypt behagelige skaft holdes på plass av brukerens bekkenbunnsmuskler. En stor målpære med g-punkt passer trygt og behagelig i skjedekanalen, og gir et solid gripepunkt.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fantasy For Her
  Vibrasjoner 3 hastigheter og 6 mønstre
  Lengde 22,2 cm
  Diameter 11,9 cm
  Vanntett Ja
  Materialer Silikon og ABS-plast
  Volum High/ Medium / Low / Silent
  Lading Ja
  Fantasy for Her Strapless Strap-on med Vibrator

  Anal stimulering

  1 of 4

  Lett betjenning

  2 of 4

  Vibrerende glede

  3 of 4

  Avrunded tuppen

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Vibrasjoner er fantastiske, veldig kraftige. Fjernkontrollen er bra. Veldig behagelig langs det lange skaftet. Partneren liker pæren. Flotte vibrasjoner fra begge.

  Nå er det bare ikke veldig sikkert. Med en hånd til hjelp fungerer det fint, men er ikke en enhånds affære.

  USB oppladbar, den ultimate stroppløs strap-on og fjernkontrollen slås opp med en inkludert ladeledning. Omtrent 2 timers ladetid vil gi strøm til ytterligere 2 spilletid. Vær oppmerksom på at du må lade dem separat.

  I silkemyk, hypoallergen silikon, er Ultimate Strapless Strap-On trygg for sensitiv hud og en lek å rengjøre. Skrubb forsiktig under varmt såpevann før og etter leketid, eller bruk en favoritt leketøyspleievæske/skum. Denne stemningen er kompatibel med hvilken som helst favoritt vannbasert glidekrem, men hold den unna silikonsmøremidler og andre silikonleker/produkter.

  Hvordan kjøpe den beste strapless strapon

  Å velge en strapless strapon kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du din nye favoritt strapless strapon i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 600 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste strapless strapon

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe strapless strapon

  Steg for steg guide

  Leter du etter den beste strapless strapon
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe den bestestrapless strapon. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken strapless strapon du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper strapless strapon.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for strapless strapon du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til strapless strapon du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du strapless strapon
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan bruke strapless strapon

  Stroppløse dildoer er veldig enkle å bruke, og er designet for å være så enkle å bruke som mulig. Når du bruker et sexleketøy, sørg for at du rengjør det før bruk. Du kan gjøre dette med varmt vann eller spesialdesignet sexleketøyrens, men sjekk produktinformasjonen for å bekrefte den beste måten å rengjøre sexleketøyet ditt på.