Vanntette vibratorer – Beste i test

Vanntette vibratorer er spesielt forseglet slik at de kan senkes helt ned i en balje full av vann, eller tas med i dusjen for å oppfylle en av de vanligste sexy fantasiene. Du kan nyte superglad nytelse og orgasmer på et spennende ekstra sted, trygt i visshet om at vibratoren din ikke går i stykker. Her er noen kjøpstips.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av vanntette vibratorer

FAQ

Det er ikke engang bare vanlige vibratorstiler som er bra for baderomsmoro. Uansett hva slags sexleketøy du er interessert i, er du praktisk talt garantert å finne en vanntett versjon. Noen vibrerende cockringer er for eksempel helt nedsenkbare, og skaper alle slags sexy dusjpotensiale for par.

Fra vanntette vibratorer og vanntette ringer, til vibratorringer som bare ser ut som et dagligdags smykke, er det ingen mangel på leker der ute som tar ditt neste vanneventyr til en dunkende lykke.

Ja! Vann og friksjon vil til slutt tørke ut en vagina selv om det er naturlig smøring, og det som var ekstremt behagelig kan bli smertefullt hvis det ikke er nok 'glatte ting. Dette er spesielt viktig hvis anal lek er involvert siden det kan gjøre indre vev permeable og overføre ulike seksuelle sykdommer, så vel som e coli

Hvis leketøyet ditt har batterier, plugges inn i veggen eller surrer på noen måte, må du ta ekstra forholdsregler. Å tørke den ned med en varm, såpeholdig vaskeklut er alt du trenger å gjøre.

Hvis den lille gummipluggen eller O-ringen som dekker batterirommet til leketøyet mangler, er løs eller er ødelagt, er det ikke lenger noe moro for deg. Beklager! Den tingen er ikke lenger vanntett.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Womanizer Premium Klitorisstimulator

  Testvinner

  92%
  Design
  92%
  Brukervennlig
  85%
  Kvalitet
  87%
  Pris
  85%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.7/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Womanizers myke silikonhette vil suge inn klitoris og derfor forhindre direkte berøring – men heller skape en helt ny form for berøring, som igjen vil gi deg helt nye orgasmehøyder. Prøv tolv forskjellige intensiteter og finn din favoritt.  Womanizer Premium er ergonomisk utviklet og introduserer nye nivåer av behag. Disse innovative formene føles behagelig i hånden og kommer ikke i veien om du ønsker å bruke Womanizer med din partner!

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Womanizer Premium
  Vibrasjoner Suggefunksjon
  Lengde 15,5 cm
  Diameter 3,5 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Oppladbar
  Materialer Medisinsk silikon og ABS-plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Ja
  Reiselås Nei
  Womanizer Premium Klitorisstimulator

  Lett betjenning

  1 of 4

  Sitter greit i hånd

  2 of 4

  Suggefunksjon

  3 of 4

  Myk silikon

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Womanizer Premium Klitorisstimulator

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg hørte om denne typen leketøy for en stund tilbake, og jeg var litt redd for å prøve dem på grunn av den høye prislappen, og jeg visste ikke om jeg ville like det eller angre. Selvfølgelig måtte den jeg valgte være den dyreste. Jeg likte bare formen, designet, fargene, funksjonene med den smarte stillheten, autopiloten. 

  Jeg så dette og det var slik Les mer om anmeldelse som sier My new go to!!!!toy valgte meg. Av de andre kvinnebedårerne var denne min favoritt. Til slutt bet jeg det i det siste og kjøpte en som en tidlig påskegave til meg selv. Jeg var så glad jeg kjøpte en, jeg elsker den!

  Jeg fikk den røde fordi jeg syntes den fargen så mest elegant ut enn de andre fargene, og personlig er den enda mer. Jeg er ganske fristet nå til å kjøpe en pakke med ekstra dyser i tilfelle jeg mister de som fulgte med dette.

  Det tok ikke lang tid før jeg fant det rette stedet, og da jeg gjorde det var det himmelen. Jeg ville ikke ta den av klitoris! Ingen leke har noen gang gjort det mot meg før. Jeg har vanligvis en “angst” for orgasme, og når jeg føler meg nær orgasme, blir jeg vanligvis redd og slutter å bruke leken. Med dette er jeg ikke redd for orgasme. Det føles som vennen min som heier på meg. Bare tanken på denne leken vekker meg øyeblikkelig. Denne leken passer perfekt for meg. Jeg elsker den smarte stillheten, autopiloten, alt!
  overall, denne leken er min Gud sende, og det er min nye favoritt og dyreste leke!

  Velve Macy Oppladbar Magic Wand Vibrator

  Nybegynner

  94%
  Design
  94%
  Brukervennlig
  86%
  Kvalitet
  85%
  Pris
  85%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.7/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Slipp løs de forførende kreftene til denne slanke silikonstaven og ta solo eller delt nytelse til neste nivå av glede. Oppdag 7 mønstre av vibber, hver dundrende med 5 intensitetsnivåer, for trollbindende opplevelser du garantert vil elske med vanntette vibrator.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Velve Macy
  Vibrasjoner 10 mønstre
  Lengde 24,5 cm
  Diameter 4,5 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Oppladbar
  Materialer Medisinsk silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Ja
  Reiselås Nei
  velve-macy-magic-wand

  Lett betjenning

  1 of 4

  Avrundet tuppen

  2 of 4

  Myk silikon

  3 of 4

  Passer godt i hånda

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Velve Macy Oppladbar Magic Wand Vibrator

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg kjøpte denne vibratoren som en erstatning for min 3 år gamle klassiske staven. Jeg var bekymret for at denne tryllestaven ikke ville leve opp til den forrige på grunn av at den ikke var strømdrevet, men det var ikke tilfelle i det hele tatt!

  Stemningen kommer i en fin pappemballasje, og jeg var imponert over hvor jevn og sømløs. Jeg elsket den rosa fargen (min favoritt) og det slanke metalldesignet for knappene
  Laderen er magnetisk, noe som er fint da den skiller seg ut blant generiske USB-ladere.

  Denne tryllestaven var en lek å bruke. Hold inne strømknappen som blinker LED-lyset, og bruk deretter den andre knappen for å bla gjennom hastighetene og mønstrene. Jeg synes den blinkende funksjonen er en fin touch, da den betyr at du ikke lar den stå på ved et uhell.

  Vibrasjonene på dette leketøyet var sterke, rumlende og totalt sett utmerket. Jeg var bekymret for at tryllestaven skulle ha defekten med å starte med den høyeste vibrasjonen, men det gjorde den heldigvis ikke.

  Størrelsen på denne tryllestaven var perfekt for meg. Mindre enn en nettdrevet tryllestav som til tider kan være tungvint, men likevel stor nok til å oppsluke klitorisen min i motsetning til de aller fleste ministaver og kuler. Anbefaler!

  Sinful Oppladbar Power Bulletvibrator

  Best pris

  84%
  Design
  83%
  Brukervennlig
  85%
  Kvalitet
  91%
  Pris
  97%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  5/5
  Brukervurdering:
  5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Unn deg selv stimulerende oppstemthet mens denne kulestemningen driver deg over randen med militær effektivitet. Sinful Oppladbar Bullet pakker 10 lekre funksjoner i sin profesjonelt utformede form, og er en klimaksmaskin laget for din fornøyelse.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Sinful Oppladbar
  Vibrasjoner 3 hastigheter og 7 mønstre
  Lengde 7,6 cm
  Diameter 2 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Oppladbar
  Materialer ABS-plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Ja
  Sinful Oppladbar Power Bulletvibrator

  Diskree

  1 of 4

  Passer i truse

  2 of 4

  Enknaps betjenning

  3 of 4

  Kraftfull

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Sinful Oppladbar Power Bulletvibrator

  Konklusjon

  Vel er ikke denne en liten dose wow? Jeg tror denne lille enheten er den kraftigste kulen jeg noen gang har sett.
  Vi bestilte kromenheten som jeg synes er litt mer attraktiv. Den ble bestilt sammen med den tantriske G-Spot vibratoren for litt “innvendig og utvendig” manipulasjon.

  Denne lille fyren er motoren som kunne og gjorde! Det var et vakkert verktøy som ikke var irriterende eller «buzzy», men det var litt støyende. Les mer om anmeldelse. Vi brukte den i HVERT hull både innvendig og utvendig og foretrekker den til klitoris eller utvendig rimning av analstimulering.

  Når den brukes med for mye glidemiddel, blir den litt tøff å henge på. Vil ikke foreslå dette for anal innsetting da det kan være litt vanskelig å hente! Men det gjør underverker og kan anbefales på det sterkeste.
  Det er litt høyt, men det må også gjøre jobben sin, så ingen klager her!

  Fifty Shades of Grey Oppladbar G-punkts Rabbitvibrator

  Rabbit

  87%
  Design
  85%
  Brukervennlig
  90%
  Kvalitet
  88%
  Pris
  95%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.7/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Skreddersydde orgasmer er tilgjengelig med Greedy Girl, en G-punkt kaninvibrator som kombinerer silkemyk silikon med 36 mulige vibrasjonsmoduskombinasjoner. USB oppladbar, vanntett og reisevennlig med 2 kraftige motorer og 15 hastigheter og mønstre i denne vanntette vibrator.
  Hviskestille, vanntett og USB-oppladbar, den er perfekt for diskret, allsidig lek. Drys sjenerøst med ditt favoritt vannbaserte smøremiddel for ekstra behagelige opplevelser.

  .

  Spesifikasjoner

  Funksjoner G-punkts Rabbitvibrator
  Vibrasjoner 3 hastigheter, 9 mønstre
  Lengde 24,1 cm
  Diameter 5 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 60 minutter
  Materialer Silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Ja
  fifty shades of grey best rabbit vibrator

  Myk silikon

  1 of 4

  Avrundet stimulering

  2 of 4

  Lang leketid

  3 of 4

  Deilige kaninørene

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Fifty Shades of Grey Oppladbar G-punkts Rabbitvibrator

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg er helt begeistret for å ha kjøpt denne. Jeg vet at mange som ser på den synes at prisen er for høy, men du får virkelig det du betaler for.

  Denne kaninstemningen er latterlig kraftig – spesielt klitoris vibrasjonsinnstillinger! Selve leken er veldig hard og stiv, så det er noe å huske på. Det finnes andre leker på markedet hvis du leter etter noe mykere.

  Hodet er så vakkert og bueformet og har mer omkrets enn jeg forventet, noe som var en velkommen overraskelse. Lengden er så perfekt og gir en deilig ‘full’ følelse.
  Jeg liker det faktum at den står når den lader. Dessuten er den søte lille posen for å holde stemningen i et fint tillegg

  Velve Gaia Oppladbar G-punktsvibrator

  93%
  Design
  95%
  Brukervennlig
  97%
  Kvalitet
  97%
  Pris
  97%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.7/5
  Brukervurdering:
  5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Den faste halvmånekurven og den buleformede spissen sørger for streng G-punktstimulering, mens de 3 vibrasjonshastighetene og 4 mønstrene holder ting interessant slik at du kan bla gjennom innstillingene mens du skynder deg til orgasme. I tillegg en deilig varmefunksjon.

  Smør vanntette vibratoren med vannbasert smøremiddel før bruk for å lette innsettingen og øke nytelsen.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Velve Gaia
  Vibrasjoner 10 mønstre
  Lengde 21 cm
  Diameter 3,5 cm
  Vanntett Ja
  Brukstid 60-90 min
  Materialer Silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading 3 timer
  Velve Gaia Oppladbar G-punktsvibrator

  Myk mot hud

  1 of 4

  Lett å føre in

  2 of 4

  Enkelt betjening

  3 of 4

  Varmes opp

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Velve Gaia Oppladbar G-punktsvibrator

  Videoer

  Konklusjon

  Har ikke angret et sekund på at jeg valgte å kjøpe denne, er vanligvis ikke så fan av dildovibrator men denne her gikk over alle forventninger. Varmefunksjonen som jeg tenkte var oppskrytt var langt i fra det og er det beste med hele vibratoren. Denne i kombinasjon med det glatte materiale gjør at man fint kan bruke den uten vibrasjonene og det gir en veldig behagelig følelse og meget god nytelse.

  Vibrasjonene på denne er også helt på topp, bråker litt dersom man bruker den på resten av kroppen. Men i motsetning til en del andre vibratorer med flere mønstre kan man på denne skru opp styrken på hvert mønster og ikke bare på den konstante. Dette åpner for mangemuligheter. 

  Kurven gjør at for de fleste vil det være mulig og treffe g-punktet. Eneste som trekker litt ned er at man må skru av hele vibratoren inkludert Varmefunksjonenfor å få av vibrasjonene. Definitivt et godt kjøp som jeg vil anbefale til alle, har i det siste til og med brukt denne mer en womanizeren som jeg har!

  Amaysin Power Oppladbar G-punktsvibrator

  88%
  Design
  86%
  Brukervennlig
  91%
  Kvalitet
  96%
  Pris
  97%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.9/5
  Brukervurdering:
  4.8/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  G-slims slanke hals og perfekt vinklede pære hjelper den å grave seg inn i ditt søte sted, selv om det er første gang. Bare trykk på knappen i basen for å bla gjennom de 7 vibe-funksjonene til du finner den som slår deg.

  Med en vanntett design som lar deg ta den med hvor som helst, har G-slim til og med en reiselås for trygghet mens du er på farten. Og siden den vanntette vibrator er oppladbar, vil den aldri la deg lete etter batterier på et avgjørende øyeblikk.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Amaysin Power
  Vibrasjoner 10 mønstre
  Lengde 19vcm
  Diameter 3,5 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 2,5 timer
  Materialer ABS-plast med PU-belegg, silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Ja
  amaysin-power3

  Stimulerende spis

  1 of 4

  Høy stimulerende

  2 of 4

  Lett å justere

  3 of 4

  Hard form

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Amaysin Power Oppladbar G-punktsvibrator

  Konklusjon

  Etter å ha brukt den originale batteridrevne vibratorer i samme formen med suksess med min partner prøvde denne med partneren min, og det er en forbedring. Eksperimenterte med de forskjellige hastighetene og pulsene som bare lot henne ligge der med et dumt glis om ansiktet til hun fikk orgasme og så noen. 

  Det er vårt førstevalg nå og har til og med fått meg til å spille på penispære. Et flott leketøy for par eller alenelek Har nettopp bestilt en sånn vanntette vibrator til en venn. Som en person som ikke har noe problem i den avdelingen, men bare med orgasme. Denne leken kan og vil imidlertid få det til å skje ufrivillig om og om igjen før det.

  Jeg er vanligvis en orgasme og ferdig, så dette er en nydelig liten leke som kan få meg til å sprute og fortsette med sexy tid.  Hvis du ikke har en stol, få noen håndklær ned og kos deg.

  Sinful Bendy Oppladbar Rabbitvibrator

  83%
  Design
  87%
  Brukervennlig
  93%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  97%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  5/5
  Brukervurdering:
  5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Nyt 7 spennende hastigheter og vibrasjonsmønstre mens de gir gjenklang gjennom skaftet og kaninen for å levere dyp intern og ekstern stimulering. LED-panelet i bunnen av vibben lar deg enkelt finne din favorittmodus igjen. Dessuten får du en fantastisk vantet vibrator.

  Bruk vanntette vibrator med en sjenerøs porsjon av vannbasert glidemiddel.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Sinful Bendy
  Vibrasjoner 10 mønstre
  Lengde 20 cm
  Diameter 3,5 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 75 minutter
  Materialer Silikon og ABS-plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading 90 min
  Sinful Bendy Oppladbar Rabbitvibrator

  Direct stimulering

  1 of 4

  Justerbar rabbit

  2 of 4

  Lett å betjene

  3 of 4

  Myk mot huden

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Sinful Bendy Oppladbar Rabbitvibrator

  Konklusjon

  Kjøpte denne for en stund tilbake for min OH. Vi brøt det ut i løpet av litt spilletid. Leken er myk og har en god følelse. Flott håndtak på enden for å hjelpe deg med å holde på den og flytte den rundt. Påførte litt glidemiddel og så dro vi!
  Det tok litt tid å finne de rette stedene å treffe, men når vi først gjorde det var det fantastisk for henne! Hun traff flere O og måtte ha en pause etter litt.

  Noen ganger senere snudde vi den rundt med kanindelen som ertet bakdøren hennes. Til slutt gled kanindelen inni henne og hun hadde en flott O.
  Alt i alt var det et flott vanntett kjøp!

  Irresistible Kissable Klitorisstimulator

  92%
  Design
  95%
  Brukervennlig
  93%
  Kvalitet
  83%
  Pris
  97%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.9/5
  Brukervurdering:
  5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Som strekker seg fra en myk spinnende til et brøl som knyter arket, vanntette vibratorens 11 intensitetsnivåer vil tilfredsstille både sensitive klitoris og kraftdronninger.

  Leketøyet ditt bare slår seg på når det kommer i nær kontakt med kroppen din, noe som gjør det sømløs å gli inn i leken. På samme måte, når kontakten brytes, vil Irresistible slå seg av, så hvis den glipper fra hendene dine i lidenskapens vold, vil ingen kunne høre.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Irresistible Kissable
  Vibrasjoner 11 nivåer
  Lengde 10,9 cm
  Diameter 1,1 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 60 minutter
  Materialer Silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading 120 min
  Irresistible Kissable Klitorisstimulator

  Air Wave Technology

  1 of 4

  Lett å holde

  2 of 4

  Deilig å ha mot kropp

  3 of 4

  Enkelt betjenning

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Irresistible Kissable Klitorisstimulator

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg har aldri kommet så hardt. Min ark var gjennomvåt jeg måtte endre dem. Beina mine skalv. Det er intenst, men det er fantastisk. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre med meg selv. Den er veldig forskjellig fra en vibrator, men jeg liker variasjonen. Jeg elsket absolutt autopilotmodusen og følelsen av å være ute av kontroll. De høyeste modusene er litt for intense for meg.

  Jeg tror premien er verdt det for autopilotmodus. Jeg våknet og ville bruke den igjen…

  Den eneste ulempen er at det er litt vanskelig å plassere den perfekt på klitoris, og hvis du beveger deg må du justere den på nytt. Det er litt vanskelig å finne den perfekte posisjonen. Jeg synes også den er litt overpriset når den er fullpris da jeg fikk den på tilbud. Det kan også være ganske støyende. Men hvis du leter etter en pen klitoris som får deg til å sprute og riste, er dette noe for deg!

  Velve Riva Oppladbar Rabbitvibrator

  92%
  Design
  95%
  Brukervennlig
  93%
  Kvalitet
  83%
  Pris
  97%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.6/5
  Brukervurdering:
  5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Oppgrader din alenetid med kaninen til en luksuriøs skjemmeøkt! Dens generøse kurver retter seg mot G-punktet mens dens fleksible ytre arm tilfredsstiller klitoris, alle med 10 supersterke og tilfredsstillende vibrasjonsmoduser.

  Velve Riva har økt antallet tilgjengelige vibrasjonsinnstillinger til 10, så du er sikker på å finne en favoritt som får deg til å se stjerner.

  Helt vanntett, denne vibratoren kan nytes i badekaret eller dusjen, og den enkle låsefunksjonen gjør den til et godt valg for reiser.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Velve Riva
  Vibrasjoner 10 nivåer
  Lengde 21 cm
  Diameter 3,5 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 90 minutter
  Materialer Silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading 3 timer
  rabbit vibrator

  Målrettet vibrasjoner

  1 of 4

  Behagelig å holde

  2 of 4

  Dobbelt vibrering

  3 of 4

  Enkelt betjenning

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Velve Riva Oppladbar Rabbitvibrator

  Konklusjon

  Ved å bruke leken la jeg merke til at leken var ganske stiv, hard og litt pirkete, spesielt rett på toppen av den innsettbare delen av leken. Jeg synes det er litt vanskelig å faktisk få orgasme med denne leken. Siden jeg fikk den, har jeg bare fått orgasme to ganger, og alle de andre gangene jeg har brukt den, har jeg måttet ta inn en annen leke for å hjelpe meg med å få orgasme.

  Dette er fordi leken er litt for liten for kroppen min, da den ikke berører klitoris og g-punktet min samtidig. Den er heller ikke omkrets eller lang nok for meg. På toppen av alt dette, selv på den høyeste innstillingen, er ikke vibrasjonene sterke nok for meg. Visst, vibrasjonene er buldrende, men ikke nok for meg siden jeg er en kraftdronning.

  Imidlertid likte jeg virkelig mønstrene, og jeg fant dem ganske unike, siden jeg aldri hadde sett dem på noen annen type leketøy jeg har brukt før, og det var virkelig en uttalelse for meg. Knappene var ganske enkle og intuitive.

  Plusset slår på leken og øker vibrasjonene, minus gjør det motsatte og pilknappene navigerer gjennom de forskjellige vibrasjonsmodusene. For å aktivere reiselåsen holder du nede minus og pluss samtidig til knappene på leketøyet blinker med et hvitt lys. Gjør det samme når du vil ha den utenfor reiselåsen.

  Lovense Lush 3 Appstyrt Vibratoregg

  89%
  Design
  92%
  Brukervennlig
  93%
  Kvalitet
  80%
  Pris
  97%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.5/5
  Brukervurdering:
  4.8/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Ville du stønnet av glede hvis kjæresten din hvisket ‘forbedret batterilevetid’? Lush 3 kan skryte av nesten 5 timers spill per lading, og er opptatt av å sementere sin plass som din favorittkamerat (etter partneren din, selvfølgelig).

  Det splitter nye magnetiske ladepunktet gjør oppstart enkelt, mens Bluetooth-antennen har forbedret tilkobling.

  Alt det, og de har kuttet lyden helt ned til et hviskestille maksimum på 43 dB, 2,5 dB roligere enn forgjengeren. Hva kan være søtere?

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Lovense Lush
  Vibrasjoner 7 mønstre(uendelige med appen)
  Lengde 22 cm
  Diameter 3,7 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 85 minutter
  Materialer Silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading 3 timer
  Lovense Lush 3 Appstyrt Vibratoregg

  Betjening på vibrator

  1 of 4

  Nye spennende mønstre

  2 of 4

  Lett bøyelig

  3 of 4

  Sterke vibrasjoner i behagelig form

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Lovense Lush 3 Appstyrt Vibratoregg

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg fikk denne vanntette vibrator i gave – og var veldig spent ved tanken på at noen andre skulle kontrollere meg – enten noen jeg kjenner, eller noen helt tilfeldig. Men hadde ganske mange frafall fra appen – selv når noen er rett ved siden av meg. Ødelegger stemningen litt når den kobles av igjen.

  Den er flott for g-punktstimulering, jeg tror ikke jeg kan få orgasme fra den, men den er flott som oppvarming. Klitoral stimulering er ikke-eksisterende. Design og form er virkelig flott for å passe kroppen min.

  Jeg synes det er ganske bråkete også, kunne ikke komme unna med å bruke det diskret. For det første var det utrolig enkelt og greit å koble til appen. Har fortsatt ikke hatt mange muligheter til å leke med appen, men det ser ut til å fungere fint.

  Dette var vår første vibrator noe sånt som dette. Den er vanvittig stillegående for hvor kraftig den er, og kan lett se at den blir brukt til offentlig lek. Jeg ser virkelig frem til å kunne prøve ut og implementere det frodige i flere scenarier.

  Vanntett eller sprutsikker vibrator?

  Vanntette vibratorer er som et par regnstøvler: Du kan definitivt klare deg uten dem, men når du først har hatt et par vil livet ditt bli forandret for alltid.

  lovenselush 1

  I motsetning til vibber som kommer med en ledning og de som har blottlagte mekaniske deler som væske kan sive inn i, er vanntette vibratorer spesielt designet for å senkes ned i et badekar, dusjstrøm eller basseng. De er laget av ulike typer plast og polymerer og er batteridrevne og godt forseglet. Og de er enda bedre enn å bruke dusjhodet for å oppnå orgasme, selv om du kan (og bør) gjøre det også.

  Det er viktig å huske at du aldri bør ta med noe elektrisk inn i dusjen eller badekaret. En annen ting du ikke bør glemme: ta med et vann-kapabelt smøremiddel. Når du bruker et vannsikkert leketøy, sørg for at du bruker et smøremiddel som tåler vann. Husk at vann har en tendens til å tørke det sensitive vevet der nede, og å bruke alle slags leker kan rive ømt vev uten riktig smøring.

  waterproof sex toys 1537958466

  Det er stor forskjell mellom “vanntett” og “spruttsikker”. Vanntett betyr at leketøyet er helt forseglet slik at det ikke kommer vann inn i det. En leke som er vanntett kan dyppes helt ned i vann. Spruttsikker betyr bare at du kan få vann på leken uten å ødelegge den.
  Disse lekene kan få vann over seg under rengjøring, men bør ikke tas med i badekaret (vanligvis er dusjen i orden). Hvis du får vann på et spruttsikre leketøy, er det lurt å åpne opp batterirommet, ta ut batteriene og la leketøyet lufttørke innvendig i noen timer.

  Hvordan kjøpe den beste vanntett vibrator

  Å velge en vanntett vibrator kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du din nye favoritt vanntett vibrator i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 0 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste vanntette vibratorer

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe vanntett vibrator

  Steg for steg guide

  Leter du etter den beste vanntett vibratoren
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe den beste vanntett vibratoren. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken vanntett vibrator du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper en vanntett vibrator.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for en vanntett vibrator du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til vanntett vibrator du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du vanntett vibrator.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan bruke en vanntett vibrator?

  Hvis du vil bli sur på badet, trenger du et vanntett leketøy. Du kan kjøpe vanntette versjoner av stort sett alle typer vibratorer, fra kuler til kaniner, og i mange materialer, inkludert silikon samt glatt plast og gelégummi. Valget er virkelig ditt – du finner alle former, farger og stiler der ute.