Anal bleking – Beste produkter i test

Analbleking går ut på å fjerne de mørke områdene rundt anusåpningen som mange synes ser veldig sjenerende ut.

FAQ

Det viktigste er å sørge for at du ikke får kremen inne i endetarmen, da dette kan føre til arr i endetarmen og forstoppelse.

Du må følge instruksjonene som kommer med produktet om hvor mye du skal legge på området rundt analåpningen.

Analbleking kan du fint gjøre på egenhånd hjemme, og de fleste er laget av hudvennlige ingredienser de fleste tåler godt. 

Ja, mange bruker de heller på mørke områder mellom låsene og vagina, og mørke underarmer som mange kvinner er sjenerte over. bare sørg for at du ikke får blekemidler inn i kroppsåpninger.

I alle våre produktanmeldelser finner du link til butikken som selger produktet. Du trenger bare å klikke på "sjekk pris" så åpner du butikken i et nytt vindu.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Starwhite Lightening Anal bleking 50 ml

  Testvinner

  Starwhite Lightening Blekekrem 50 ml1
  66%
  Design
  79%
  Brukervennlig
  70%
  Kvalitet
  80%
  Pris
  85%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.2/5
  Brukervurdering:
  3.3/5
  Starwhite Lightening Blekekrem 50 ml1

  Starwhite Lightening Blekekrem 50 ml

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Starwhite Lightening Blekekrem er skånsom mot huden og fungerer fint til analbleking og andre mørke områder på kroppen. 

  Du påfører kremen på de mørke områdene rundt anus, og dette må gjøres to ganger daglig for å få best mulig effekt. 

  I tuben får du 50 ml blekemiddel, som har et brukervennlig flipplokk som er enkelt å åpne og lukke etter bruk. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Starwhite Lightening Blekekrem 50 ml
  Pris 299 NOK
  Mengde 50 ml
  Ingredienser Aqua, Glyceryl Stearate Se, stearinsyre, glyserin, natrium cetearyl sulfate, klorheksidindiglukonat, dimetikon, aloe barbadensis bladjuice, panthenol, fenoks tetanol, stearyl alcohol, allantoin, cetyl alcohol, 2',4'-diacetyl,hydroksyl alkohol, hydroksytophenon, kaprylsyre Methylpropanediol, sitronsyre, kaliumsorbat, natriumbenzoat.
  Starwhite Lightening Blekekrem 50 ml1

  50 ml innhold

  1 of 3

  Sikker flipptopp

  2 of 3

  Gode kundeanmeldelser

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Starwhite Lightening Blekekrem 50 ml

  Videoer

  Konklusjon

  Dette blekemiddelet er den beste i vår test, og fjerner effektivt den mørke ringen rundt anus som mange synes er veldig sjenerende. Du kan også bruke den på mørke områder ellers på kroppen også, da kremen har fått gode tilbakemeldinger fra brukere at dette blekemiddelet er veldig allsidig. 

  Men skal du bleke anus, er det også viktig å tenke over hvordan du rengjør området etter avføring, ettersom det er nettopp dette som skaper de mørke ringene. Bruk helst vann og ikke toalettpapir sammen med en mild såpe slik at du får en langvarig effekt av kremen. 

  Intome Intimate Care Analbleking 30 ml

  Nybegynner

  Intome Intimate Care Analbleking 30 ml
  81%
  Design
  88%
  Brukervennlig
  65%
  Kvalitet
  59%
  Pris
  68%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.3/5
  Brukervurdering:
  3.1/5
  Intome Intimate Care Analbleking 30 ml

  Intome Intimate Care Analbleking 30 ml

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Et kraftig analblekemiddel som er laget av hudvennlige ingredienser og er dermatolog testet for sin kvalitet. Blekemiddelet skal påføres på tør hud etter rengjøring i bakenden for å få best mulig effekt. 

  Denne tuben inneholder 30 ml, og du får med klare instrukser i pakken på hvordan du skal utføre analbleking med dette produktet for å få best mulig resultat på kortest tid. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Intome Intimate Care Analbleking 30 ml
  Pris 179 NOK
  Mengde 30 ml
  Ingredienser Vann, glycerylstearat, stearinsyre, glyserin, natriumcetearylsulfat, klorheksidindiglukonat, dimetikon, aloe barbadensis bladjuice, panthenol, fenoksyetanol, allantoin, cetylalkohol, 3-o-etylaskorbinsyre, kaprylsyremetylhydroksamsyre, benzo metylalkoholsyre, , bisabolsyre, metylpropandiol benzo.
  Intome Intimate Care Analbleking 30 ml

  Laget for analbleking

  1 of 3

  Hudvennlige ingredienser

  2 of 3

  30 ml innhold

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Hot Unisex Ero Anal Blekemiddel 75 ml

  Konklusjon

  Blekemiddelet er kanskje en av de mest effektive i vår test, men denne er ikke like dryg som testvinneren. 30 ml går raskt unna når du bruker denne, men resultatet blir veldig bra etter bare noen få dager. Pris per ml er også i samme gate som testvinneren,  så den er ikke så veldig dyr. Men jeg skulle ønske at de laget en litt større tube da 30 ml forsvinner raskt etter at du ser hvor godt dette fungerer. 

  Mange sier at de ikke opplever effekt av slike kremer, men forskjellen på kremer og profesjonell behandling er at du må passe på å holde området rent mens du bruker kremen for å få best mulig effekt. 

  Hot Unisex Ero Anal Blekemiddel 75 ml

  Beste pris

  Hot Unisex Ero Anal Blekemiddel 75 ml1
  70%
  Design
  71%
  Brukervennlig
  85%
  Kvalitet
  66%
  Pris
  75%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.8/5
  Brukervurdering:
  3.2/5
  Hot Unisex Ero Anal Blekemiddel 75 ml1

  Hot Unisex Ero Anal Blekemiddel 75 ml

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Unisex Ero Analbleking er laget for å gjerne de mørkeste områdene på kroppen, men fortsatt bevare den naturlige hudtonen. 

  Blekemiddelet er allergitestet og er en hudvennlig og mild krem som trygt kan brukes på ømfintlige områder som rundt anus. 

  For å få best mulig effekt må kremen påføres 1 gang daglig i 14 dager på de mørkeste områdene.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Hot Unisex Ero Anal Blekemiddel 75 ml
  Pris 229 NOK
  Mengde 75 ml
  Ingredienser Vann, ethylhexyl stearate, glycerin, glyceryl stearate, isohexadecane, ceteareth-12, ceteareth-20, phenoxyethanol, carbomer, alcohol denat., tocopheryl acetate, niacinamide, sodium hydroxide, parfum (fragrance), Benzyl alcohol, allantoin, ethylhexylglycerin, zinc pca, disodium edta, panthenol, amyl Cinnamal, chlorella vulgaris/lupinus albus protein ferment, nasturtium officinale flower/leaf extract, sodium hyaluronate, Linalool (deklarasjonspliktig parfymestoff), Butylphenyl methylpropional (deklarasjonspliktig parfymestoff), Eugenol.
  Hot Unisex Ero Anal Blekemiddel 75 ml1

  75 ml innhold

  1 of 3

  Godkjent krem

  2 of 3

  Anerkjent merkevare

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Hot Unisex Ero Anal Blekemiddel 75 ml

  Videoer

  Konklusjon

  Dette er den rimeligste kremen i vår test, og kvaliteten er veldig god. Det eneste en del vil klage på at den ikke går dypt nok inn i huden for å fjerne mørke områder helt. Denne kremen vil definitivt forbedre mørke områder og gi den en mer normal hudtone, men den vil nok ikke forsvinne helt. Derfor vil folk med veldig lys hudtone ikke oppleve så veldig stor forskjell i forhold til de andre kremene. 

  Men er det slik at du vil bare redusere brunfargen rundt anus og ikke bleke helt (som kan se enda mer unormalt ut om det blir helt hvitt), så vil jeg anbefale å prøve denne kremen. Med en pris på kun 3 kroner per ml, er en også veldig rimelig å kjøpe. 

  Gjør ditt rumpehull hvitt

  Analbleking er en kosmetisk behandling som lysner opp huden rundt anus. En populær metode bruker kjemisk peeling eller kremer for å bryte ned melanin, som er naturlige pigmenter i huden. Disse produktene kan redusere antall melanin-produserende celler rundt anus. Laserbehandlinger er en annen populær teknikk for analbleking, men er en mye mer kostbar metode. Lasere kan ødelegge overflødig melanin og senke pigmentdannelsen veldig effektivt, og er derfor en foretrukket metode av mange.

  Men hva er poenget med analbleking?

  Huden mellom rumpekinnene og direkte rundt anus er generelt mørkere enn din faktiske hudfarge. Dette kan skyldes friksjon, hormonelle endringer og overflødige pigmenter.

  Bleking er en måte å lette dette området midlertidig. Det kan hjelpe fargen rundt anus til å virke mer ensartet med resten av kroppen.

  Noen opplever at dette hjelper dem til å føle seg mer trygge på sitt utseendet.

  Her ser dere en ekte video fra en SPA i Miami som utfører profesjonell analbleking. Dette er nok den mest effektive metoden for analbleking, men vi tror nok de fleste synes at det er mer behagelig å gjøre slike ting hjemme – Selv om det kanskje tar noen ekstra dager å få et godt resultat med kremer.

  Hvordan kjøpe den beste kremen for analbleking?

  Å velge et produkt for analbleking kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du ditt nye favoritt produkt for analbleking i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 199 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste kremer for analbleking

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe krem til analbleking

  Steg for steg guide

  Leter du etter den beste kremen for analbleking?
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe den beste kremen for analbleking. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken krem for analbleking du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper en krem for anal bleking.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for et anal bleking produkt du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til kremen for analbleking du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du en krem for analbleking.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan bruke en krem for analbleking?

  Anal bleking har blitt veldig populært blant kvinner i både USA og Europa. Mange oppsøker egne behandlere som gjør jobben, slik at de sørger for at det blir gjort riktig. Men i Norge er dette svært kostbart, og det kreves gjerne flere behandlinger for å få ønsket farge rundt rumpehullet. Derfor kan du trygt og enkelt gjøre dette hjemme med hudvennlige blekekremer, men de krever kanskje litt mer tid for å se den ønskede effekten. Her er noen tips for å komme i gang med å bleke rumpehullet selv!

  Rengjøring av rumpehull etter analbleking

  Blekekremer som du kan bruke hjemme er veldig kjekt, da du slipper å sette av timer til spa, og du trenger ikke å vise frem rompa til fremmede for å få dette gjennomført. 

  Men med kremer tar det litt lengre tid å få ønsket resultat, og enkelte ting vi gjør i hverdagen kan ødelegge progresjonen, som for eksempel når vi tørker oss etter vi har vært på do.

  Når du bruker kremen kan det være lurt å droppe toalettpapiret. Toalettpapir fjerner mesteparten av avføringen, men det smører også utover dritt som kan forårsake de mørke ringene.

  Bruk heller vann og mild såpe for å vaske deg etter at du er ferdig med å drite, og tørk deg godt med en klut etterpå. En analdusj kan være et kjempefint redskap for å dusje området etter at du er ferdig på do, hvor du kan sprute vann mot området istedenfor å bruke hendene.

  wash

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *