Analkrok – Best i test

En anal krok er et buet metallstykke, hvor den ene enden har en kule og den andre en ring. Kulespissen skal sitte komfortabelt i den underdanige partnerens anus. Ringen kan deretter brukes til å feste et tau eller en kjede, eller til å feste en finger i det.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av analkroker

FAQ

BDSM har endret forholdet vårt til det bedre. Vi forstår hverandre seksuelt mye mer, og jeg vil fortelle deg at det å stole på partneren din med den faktiske, bokstavelige baken din er mye bedre enn noen tillitsfalløvelser for å bygge et sterkt og meningsfylt forhold både innenfor og utenfor soverommet. De dominerende og underdanige rollene trenger ikke å være i samsvar med noen kjønnsnormer, og de kan være flytende hver gang du går inn på soverommet, like mye som de kan være det samme gang på gang hvis det er din greie.

Ja, absolutt!

Men du bør også rense lekene dine både før og etter leken, for å være sikker på at du ikke har annet enn glede av å bruke dem. Hvis du har en krok med en avtakbar kule, må du rengjøre dem separat for å komme til de "vanskelig tilgjengelige" delene av leketøyet. Det er ikke nødvendig å bekymre seg for komplikasjoner når du kan bruke den tiden på å kose deg og partneren din.

En analkrok er et buet stykke metall, med den ene enden som har en kule og den andre har en løkke. Funksjonen til kulenden er å sitte komfortabelt inne i analhulen til den underdanige partneren, og selve sløyfen brukes til å binde et tau gjennom eller en finger som skal plasseres i for å flytte kroken rundt.

Vanligvis er disse krokene omtrent en tomme tykke og opptil seks inches lange. Ballene kan vanligvis byttes ut for forskjellige baller basert på personlige preferanser så vel som komfort. Å sette inn analkroken forsiktig og sørge for at du ikke er for kraftig er nødvendig for å få mest mulig ut av analkrokopplevelsen.

Det kan ta litt tid, men det er en fin linje mellom glede og smerte som må tippes rundt. Selv om det kan avskrekke noen mennesker, er det andre grunn til å gi det et skudd for andre.

Det kan du. Men vær forsiktig!

For det første er materialet til disse anale lekene vanligvis rustfritt stål av kirurgisk kvalitet. Det betyr at kroker er mye mindre tilgivende enn dildoer og andre silikonleker. Det er selvfølgelig fordi de er stive. Som et resultat må du være ekstra forsiktig, spesielt med ballen på innsettingen.

Det beste tiltaket vil være å bruke mye smøremidler. Vevet i og rundt anusen er ganske følsomt, og det kan lett rive. Å bruke en smøremiddel kan forbedre totalopplevelsen med anal kroker i stål.

En analkrok er ikke egnet for oppheng. Hvis du bruker en analkrok med oppheng, må du sørge for at det ikke henger vekt på selve kroken.

Kommunikasjon er veldig viktig. Diskuter på forhånd hva du gjør og ikke vil at det skal skje. Enig om et trygt ord på forhånd. Respekter hverandres grenser.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Rimba Bondage Metal Analkrok

  Testvinner

  94%
  Design
  68%
  Brukervennlig
  73%
  Kvalitet
  63%
  Pris
  81%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  5/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Fordeler

  pros

  Ulemper

  cons

  Produktbeskrivelse

  For intens BDSM utforsking og avansert makt spill, sørger denne Rimba anal kroken for at suben din opprettholder perfekt holdning mens du nyter dyp anal eller vaginal glede. Prøv å feste tau og bånd til ringen for virkelig oppfyllet tilfredsstillelse.

  Med en mellomstor nikkelfri stålkule og 27 cm innstikkbar lengde, trekker og imponerer denne imponerende kroken mens den sprer indre følelser for maksimal opphisselse.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Rimba Bondage Analkrok
  Vanntett Ja
  Diameter, kule 4 cm
  Lengde 27 cm
  Materialer Rustfritt stål
  Rimba Bondage Metal Analkrok Large

  Deilig utformende

  1 of 4

  Brukervennlig

  2 of 4

  Deilig passformen

  3 of 4

  Lett å rengjøre

  4 of 4

  Konklusjon

  Hva kan jeg si …  Rimba bondage anal krok er mer enn jeg noen gang kunne forestille meg. Jeg har ønsket meg en av disse i veldig (veldig) lang tid, og det var absolutt en velfortjent opplevelse å ha en gang jeg fikk min hendene på den. Det er så mye allsidighet og forskjellige scenarier å oppleve med denne tingen, og jeg er sikker på at vi ikke blir lei av det når som helst snart (jeg kjenner en person som absolutt gleder meg til å knytte den til håret mitt og litt “stillhet” spille). 

   Hvis du leter etter noe litt annerledes for soverommet eller til og med noe for en endring i Dom / sub-lek, er dette det perfekte leketøyet for å intensivere følelser av underkastelse eller faktisk kontroll over noen. Jeg elsket virkelig hvordan jeg kunne bli kontrollert med dette, og hvor bar og sårbar jeg følte meg under bruk. Jeg gleder meg virkelig til å prøve noen stillhetstreninger fordi jeg er sikker på at du co

  Master Series Hoooked Anal Krok

  Nybegynner

  88%
  Design
  85%
  Brukervennlig
  79%
  Kvalitet
  63%
  Pris
  81%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4/5

  Fordeler

  pros

  Ulemper

  cons

  Produktbeskrivelse

  Når du har bedt deg om dine beste piratinntrykk, kan du oppdage den endeløse orgasmiske moroa denne enkle kroken i rustfritt stål har å tilby.

  Med en ball med en slank 3,8 cm omkrets og en tilfredsstillende 17 cm innsettbar lengde, glir den lett inn for å gi spennende indre stimulering.

  Perfekt for kneblespill, fast intern massasje og seriøst glade rogere.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Master Series Anal Krok
  Vanntett Ja
  Diameter, kule 3,8 cm
  Lengde 45 cm
  Materialer Rustfritt stål
  Master Series Hoooked Anal Krok

  Lang

  1 of 4

  Brukervennlig

  2 of 4

  12 cm innførbar

  3 of 4

  Deilig følelse

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Da jeg først prøvde denne anal kroken var min første tanke “dennee er flott!” Min andre var “… Jeg skulle ønske jeg hadde gått for medium i stedet”.

  Kulen ser skremmende ut, men så snart den har litt glidecreme på seg, du vil knapt føle at den går inn. Denne størrelsen vil være flott for nybegynnere, eller å få for noen du prøver å overbevise om å ha på seg (selv om de etter å ha fått en smak av dette vil ha en større!). er avtagbar, noe som hjelper til med rengjøring (sørg åpenbart for at den er skrudd fast igjen, du vil ikke miste det når du bruker den!). Ville være fint om de hadde solgt sett som fulgte med et utvalg baller, eller hvis de solgte.

  For å oppsummere: Føles bra, solid, men kan være så mye mer.

  Rimba Bondage Analkrok i Metall

  Billigst

  94%
  Design
  85%
  Brukervennlig
  84%
  Kvalitet
  79%
  Pris
  87%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.5/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Fordeler

  pros

  Ulemper

  cons

  Produktbeskrivelse

  Den anale kroken er et bondage tilbehør som er veldig populært blant BDSM samfunnet. Det vil gi deg en rekke tilknytningsmuligheter for SM-spillene dine, enda mer spennende for begge partnere.

  Faktisk kan ballen introduseres enten i anus eller i skjeden. Deretter vil løkken vanligvis plasseres bak, men du kan også sette den på forsiden. Alt du trenger å gjøre nå er å passere et bindetau, et bånd eller en kjede for de som liker enda hardere spill!

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Rimba Bondage Analkrok
  Vanntett Ja
  Diameter, kule 4 cm
  Lengde 27 cm
  Materialer Rustfritt stål
  Rimba Bondage Metal Analkrok Large

  Deilig utformende

  1 of 4

  Brukervennlig

  2 of 4

  Deilig passformen

  3 of 4

  Lett å rengjøre

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg føler at for hva det er, er det litt dyrere og kan bli funnet andre steder for litt mindre. Men du får ikke den samme komforten når du vet at det blir sendt diskret, så jeg valgte å hente det som jeg har fantasert om at partneren min skal bruke en av disse på meg i årevis!

  Denne anal kroken ble levert raskt og er nå en av mine doms som går til leker når vi betaler. Dette er en helt ny opplevelse med tau eller til og med om hun bare føler seg litt slem. Dette leketøyet med hodebånd er ren perfeksjon for alle som liker følelsen av å bli fanget. Kroken er større enn du skulle tro, men ballen er en god størrelse for stort sett alle med mindre du liker større.

  Kvaliteten er god og solid, selv for tett tauspill er det ingen fleksibilitet i metallet som er flott å kjenne og føle. Jeg forventet ikke at ballen skulle skru av, men det er en flott liten funksjon som om du vet hvor du finner den, kan du finne større.

  Icicles Gold Edition

  84%
  Design
  81%
  Brukervennlig
  75%
  Kvalitet
  69%
  Pris
  87%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.3/5
  Brukervurdering:
  4.5/5

  Fordeler

  pros

  Ulemper

  cons

  Produktbeskrivelse

  Den utsøkte Icicles Gold Edition tar den sensuelle kunsten å lage glass til et helt nytt nivå av luksus med sofistikert styling og en elegant gullfinish. Håndlaget med fantastisk oppmerksomhet på detaljer, hver Icicle er slank, unik og laget for å vare livet ut.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Icicles Gold Edition
  Vanntett Ja
  Diameter, kule 4.4 cm
  Lengde 11.1 cm
  Materialer Glass
  Icicles Gold Edition

  Stimulerende

  1 of 3

  Sensual

  2 of 3

  Temperatur lek

  3 of 3

  Videoer

  Konklusjon

  Icicles Gold Edition Glass analkrok er designet for både vaginal eller anal lek. Den avsmalnende spissen og den buede akselen når lett g-punktet eller p-punktet. Den krokede basen ser ikke bare fantastisk ut, men gir enkel håndtering og sikrer sikkerhet.

  Dette glassanalkrok er laget av allergivenlig glass, er kroppssikkert og ikke porøst. Det er enkelt å rengjøre massasjeapparatet ditt; bruk såpe og vann, din favoritt sexleketøyrens eller legg den i oppvaskmaskinen.

  Istapper sexleketøy er ideelle for temperaturlek. Plasser analkroken i kaldt vann eller i fryseren for en kjølig opplevelse; alternativt varm den opp med varmt vann for en helt annen følelse. Nyttig lek å ha i samlingen din.

  Guide til anal kroker

  Folk leter alltid etter neste spenning og måter de kan kose seg på. Vi vet alle hvor viktig kreativitet er, og dette gjelder også soverommet. Det er ikke mange mennesker der ute som er rent vanilje (selv om de sier at de er det!). Og for de som er på den kinkier siden av spekteret, kan ting bli ganske kjedelige. Heldigvis er det så mange leker du kan prøve som utvilsomt vil krydre sexlivet ditt. Hvis du er interessert i hele BDSM-verden, vil vi vise deg et leketøy som får deg hekta!

  Slik bruker du anal kroker:

  1. Sett kroken vaginalt eller analt med mye smøremiddel for å sikre maksimal komfort og brukervennlighet. Det kan også være greit å bruke en analdusj før.
  2.  Den som bruker analkroken, bør enten legge seg på magen ELLER stå rett opp. De skal IKKE bevege seg for mye fordi for mye bevegelse eller plutselig bevegelse kan føre til personskade.
  3. Løkk et tau gjennom O-ringen.
  4. Hvis partneren din har lengre hår, kan du knytte tauet til håret ved hjelp av 4 mm hampetau.
  5. Forsikre deg om at du gjør en eksploderende knute på den måten, den er ikke for restriktiv og kan lett løsne eller bli kuttet med et øyeblikks varsel hvis det oppstår problemer.
  6. Du kan også bruke tauet som en slags bånd eller lasso hvis rollespill er involvert!

  Sikkerhet

  Viktige ting å huske når du bruker anal kroker er at du bør ikke ha dem inni mer enn 24 timer; Hvis du gjør det, kan det skade deg eller partneren din. Ikke bruk analkroker til oppheng eller tau, da dette også kan forårsake store problemer.

  Vær forsiktig når du bruker tau under noen form for lek, og sørg for at du forstår de riktige teknikkene og materialene du skal bruke når det gjelder taubinding og taulek.

  Hva sier brukere?

  “Når det gjelder nytelse, vil det hjelpe hvis du virkelig liker anal penetrasjon. Hvis du ikke liker å ha penis, dildoer eller rumpeplugger i rumpa, er sjansen stor for at du ikke kommer til å glede deg over en analkrok heller. Hvis du liker å bli skrevet inn analt, vil du sannsynligvis oppleve mange av de samme følelsene du ville gjort med andre leker. Selv om de ikke vil fylle deg på samme måte, og definitivt ikke kommer til å strekke noe, vil analkroker fremdeles gi deg den ekstra stimulansen til å ha noe der oppe”.

  “Eventuelle kuler som er på enden eller stammen på kroken din, vil sannsynligvis føles veldig like å bruke analperler, og etter at hver ball passerer lukkemuskelen, vil du sannsynligvis føle deg litt pop når lukkemuskelen blir normal. Å eksperimentere med å sette inn og fjerne kroken din kan vise seg å være ganske behagelig, ettersom du hele tiden stimulerer de følsomme nerveendene rundt anusen. Dette kan føles enda bedre når du nærmer deg orgasme”.

  “For menn kan kulene på enden av krokene også gi deg en fantastisk stimulering av prostata. Selv bare å ha det inn mens du gjør andre ting, eller under sex, kan gi menn en fantastisk stimulering på kjertelen. Noen heldige gutter er til og med i stand til å oppleve orgasme utelukkende fra prostatastimulering, men hvis dette er målet ditt, vil du sannsynligvis ha det bedre med en prostata massasje i stedet for en anal krok”.

  Hvordan kjøpe den beste analkroken

  Å velge en analkrok kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du din nye favoritt analkrok  i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 500 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste analkrokene

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe analkrok

  Steg for steg guide

  Leter du etter den beste analkroken
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe den beste analkroken. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken analkroken du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper en analkrok.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for en analkrok du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til analkrok du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du analkroken.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Step

  Hvordan bruke analkrok

  Selv om det grunnleggende om bruk av analkroker ligner på rumpeplugger og analperler, er det flere ting du må vurdere.

  Rengjøring av analkrok

  Å rengjøre et sexleketøy er alltid viktig, men kanskje enda viktigere med analkroker. En metallkrok er enkel å rengjøre, fordi materialet ikke er porøst. Dette lar deg rengjøre det før og etter bruk med vann og mild desinfiserende såpe. Du kan til og med koke metallleker. Under bruk kan du rengjøre den innimellom med et leketøyrens.

  Hvis analkroken din har utskiftbare kuler, må du fjerne ballen før du rengjør den. Forsikre deg om at du også rengjør hullene og trådene godt.

  wash

  Videoer tilgjengelig om hvordan du rengjør en analkrok

  Alt di treneger å vite om anal sex prep og rengjøring av analkuler i en video!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *