Åpen munn gag – Best i test

En åpen munn gag gir mange spennende muligheter innenfor BDSM. Enten du vil tvinge opp munnen for å utføre oralsex, eller kanskje mate eller ydmyke din partner på andre måter, er dette et godt produkt for å gjøre dette med. 

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av åpen munn gag produkter

FAQ

Finn ut hvor smerteterskelen din går først før du kjøper en gag. Hvor høyt kan du åpne munnen, og hvilken størrelse som paser best for dere.

Det finnes mange forskjellige typer av åpen munn gag. Materialene, størrelser på O-ringer, samt utforming kan ha mange variasjoner.

Da kan du heller kjøpe en O-ring av silikon, som er mye mer skånsomt mot tenner og gane. 

Du må først målet diameter på din egen penis når den er i erigert tilstand. deretter kan du se hvilke størrelser som passer for deg.

Alle produktene vi tester har en egen lenke til sexbutikken som selger dette produktet. så her kan du enkelt finne trygge butikker å handle hos.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Scandal Silikon Stopper Gag

  Testvinner

  89%
  Design
  80%
  Brukervennlig
  86%
  Kvalitet
  84%
  Pris
  80%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.6/5
  Brukervurdering:
  4.4/5
  Scandal Silikon Stopper Gag3

  Scandal Silikon Stopper Gag

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Scandal Silikon Stopper har en myk og deilig silikonring å bite over, og festes enkelt bak hodet med en silikonstropp. Dette gjør den perfekt for oralsex og komfort for den som er kneblet, og i tillegg kan dere sette inn proppen for at den underdanige ikke skal kunne bruke munnen i det hele tatt- Du bestemmer når det er dags. 

  Innvendig diameter på silikonringen er på 3,8 cm, og stroppen kan utvides opptil 61 cm i omkrets og festes enkelt bak hodet med en spenne. Fordelen med silikonringen er at det er mye mer skånsomt mot tennene fremfor metall.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Satisfyer Pro 2
  Diameter UTVENDIG DIAMETER: 4,8 cm. INNVENDIG DIAMETER: 3,7 cm.
  Omkrets Opptil 61 cm
  Vanntett Nei
  Materialer Silikon og metall/jern.
  Scandal Silikon Stopper Gag3

  Myk silikonring

  1 of 4

  Metall lenke på proppen

  2 of 4

  Silikonstropp rundt hodet

  3 of 4

  Justerbar opptil 61 cm

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Scandal Silikon Stopper Gag

  Videoer

  Konklusjon

  Dette er en god stopper jeg kunne tenkt meg å bruke flere ganger. Materialene er veldig gode, ringen er myk å bite i, og føler at stroppen bak hodet sitter der den skal. I tillegg til å komme best ut i denne testen, er den også en av de billigste. I og med at denne er laget av rimelige materialer som silikon istedenfor lær, så kommer man veldig godt ut av dette kjøpet med tanke på både kvalitet og pris. 

  Denne passer godt til nybegynnere i og med at metallringer kan være mer vond å ha i munnen. Så trenger du en god åpen munn gag for å introdusere BDSM til din partner, er dette absolutt et godt valg.

  Fetish Fantasy Spider Gag

  Billigst

  79%
  Design
  66%
  Brukervennlig
  77%
  Kvalitet
  77%
  Pris
  76%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.8/5
  Brukervurdering:
  3.2/5
  Fetish Fantasy Spider Gag3

  Fetish Fantasy Spider Gag

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Enk enkel og rimelig åpen munn gag hvor du får strukket munnvikene ekstra godt. Spider gags egner seg godt til oralsex, og denne rommer peniser opptil 4 cm i diameter. 

  Reimen som festes rundt hodet er laget av ekte lær, og har en enkel beltespenne bak for å justere lengde og feste den godt. Reimen rommer opptil 59,5 cm i omkrets, og er passende til de fleste kvinnelige hodestørrelser.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fetish Fantasy Spider Gag
  Diameter O-ring 4 cm
  Omkrets Hodestropp 59,5 cm
  Vanntett Nei
  Materialer Metall og skinn
  Fetish Fantasy Spider Gag3

  Ekte stål

  1 of 3

  Solide reimfester

  2 of 3

  Enkelt spennefeste

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Fetish Fantasy Spider åpen munn gag

  Videoer

  Konklusjon

  Denne fungerer godt for menn som ikke har så veldig tykke lem i trusa. Men for mange blir en O-ring på 4 cm i diameter litt for trangt til å gjøre noe som helst. Så sørg for at du tar mål av omkretsen før du kjøper en åpen munn gag, slik at du ikke ender opp med en O-ring som slettes ikke passer. Men går denne greit, vil jeg nok tro at de fleste kvinner vil greie fint å bite over denne ringen, og er den har avrundende former for å være skånsom å ha i munnen. Reimen kunne hatt flere hakk på beltet for å kunne justere stramhet.

  Whitehead Åpen Munn Gag i Stål

  87%
  Design
  61%
  Brukervennlig
  83%
  Kvalitet
  72%
  Pris
  81%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.4/5
  Brukervurdering:
  4.8/5
  Whitehead Gag i Stål1

  Whitehead Gag i Stål

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Et realistisk eksemplar av åpen munn gag som tannleger bruker, og passer perfekt for dem som vil ha muligheten til å justere høyden på gapen selv. Menn har ikke de samme dimensjonene på penisen, derfor er det en stor fordel å kjøpe en åpen munn gag dere kan justere selv for oralsex. 

  Denne gagen kan justeres opptil 7 cm i høyde, og er laget av rustfritt stål av kirurgisk kvalitet. Stroppene er laget av lær som sitter godt fastspent bak hodet. Maksimal omkrets på hodet kan ikke være mer enn 60,5 cm, og minste omkrets er på 50,5 cm.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Whitehead Gag i Stål
  Høyde Opptil 7 cm
  Omkrets Hodestropp opptil 60,5 cm
  Vanntett Nei
  Materialer Metall og skinn
  Whitehead Gag i Stål2

  Metall gag med opptil 7 cm høyde

  1 of 3

  Ekte lærreim

  2 of 3

  Metallspenne feste

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Whitehead Åpen Munn Gag i Stål

  Konklusjon

  Et fryktinngytende og stygt redskap for min del, ettersom jeg hater og gå til tannlegen. Det er ikke like sexy som en ring gag som er mer populært. Men jeg skjønner fordelen med å kunne justere hvor stor åpning du vil ha, i og med at en ring gag kommer som regel ikke i mange forskjellige størrelser opptil 7 cm som denne. Så ønsker dere som ser mer ut som et kirugusk instrument enn et sexleketøy, er denne absolutt å anbefale for dem som vil eksperimentere med en åpen munn gag i sitt BDSM arsenal.

  Luksus Edderkopp-gag

  85%
  Design
  84%
  Brukervennlig
  83%
  Kvalitet
  71%
  Pris
  83%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.1/5
  Brukervurdering:
  2.7/5
  Luksus Edderkopp-gag2

  Luksus Edderkopp-gag

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Drømmer du om å tvinge munnen til partneren din åpen under oral sex er denne perfekt for jobben. En åpen munn gag som dette er laget for å tvinge opp munnen opptil 4 cm, og i tillegg har den edderkoppstenger på siden hvor munnvikene kan hvile. 

  Selve O-ringen er på 4 cm i diameter, og stroppen bak hodet rommer hoder opptil 56 cm i omkrets. Du kan enkelt justere lengden med en spenne bak hodet.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Luksus Edderkopp-gag
  Diameter O-ring 4 cm
  Omkrets Hodestropp 56 cm
  Vanntett Nei
  Materialer Metall og kunstskinn
  Luksus Edderkopp-gag2

  Solid metall

  1 of 3

  Behagelig hodestropp

  2 of 3

  Sikkert spennefeste bak

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Luksus Edderkopp-gag

  Konklusjon

  En lekker liten munn gag som ser estetisk bra ut, og har tøffe nagler på sidene. Men synes du at 4 cm i diameter på O-ringen høres lite ut, har vi en større test av kun Spider gag produkter her hvor du kan finne noe mer passende.

  Denne spider gagen har en flott design, men jeg synes at prisen er vel stiv for en gag med kunstskinn. Den koster nesten 500 kroner, og for den prisen kan du like gjerne kjøpe ekte lær. Men O-ringen er av god kvalitet, laget av tykt rustfritt stål av kirurgisk kvalitet. Så det er vel kanskje dette som drar opp prisen noe. Men for min del finnes det bedre alternativer under denne prislappen.

  Kink Jennings Dental Gag

  68%
  Design
  68%
  Brukervennlig
  77%
  Kvalitet
  82%
  Pris
  75%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  2.9/5
  Brukervurdering:
  3.8/5
  Kink Jennings Dental Gag2

  Kink Jennings Dental Gag

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  En åpen munn gag av høy kvalitet i rustfritt stål som selv en tannlege ville blitt fornøyd med. Den største fordelen med en gag slik som dette er at den er mer anvendbar enn en O-ring, i og med at menns peniser ikke er helt runde. Høyden kan justeres opptil 3,2 cm og ingen begrensninger bredde av penisen. Med mindre den er over 14 cm bred…men da er det vel ikke en tannlege du skulle besøkt.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Kink Jennings Dental Gag
  Høyde Opptil 3,2 cm
  Bredde 14 cm
  Vanntett Nei
  Materialer Rustfritt stål
  Kink Jennings Dental Gag2

  Høydejustering

  1 of 3

  Rustfritt stål av kirurgisk kvalitet

  2 of 3

  Justeringsskruer

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Kink Jennings Dental Gag

  Konklusjon

  Jeg synes denne kunne gjerne hatt mer høyde da 3,2 cm ble for lite for min del, og føler at metallet presser mot penisen hele tiden. Men dette kommer selvfølgelig an på hvor tykt lem du har, og 3,2 cm kan være stort nok for mange. Når det gjelder kvalitet er det ingen tvil om at dette er et vellaget produkt av solid stål som kjennes ut som en ekte tannlegereskap for å tvinge munnen åpen under kirurgiske inngrep. Denne er også ganske billig i forhold til den andre tannlege gagen vi har i testen, men likevel er det litt nedtur at det ikke er mulighet for å justere høyde mer.

  Åpen munn gag perfekt for deep-throat

  For dem som elsker følelsen av kaldt stål rundt skaftet under oralsex, er det ingen tvil om at en åpen munn gag med to tykke O-ringer høres spennende ut å prøve. Denne avlaster også tennene litt til den underdanige parten, i og med at den indre O-ringen hviler inne i ganen. 

  Luksus Deep Throat-gag

  13384 deep throat gag 01 q100
  • O-ring passer til peniser opptil 4 cm i diameter
  • Hodestroppen er laget a kunstskinn
  • Stoppen passer til hoder opptil 56 cm i omkrets
  • Festes enkelt bak hodet med en beltespenne

  Cat Mouth Gag med tynne stropper

  De fleste åpen munn gag produkter i testen med O-ring har ikke større dimensjon enn 4 cm i diameter. Trenger du litt ekstra rom å boltre deg på, kan vi anbefale denne O-ringen med såkalte kattehår som stikker ut til sidene. Disse metallstengene som stikker ut hjelper å holde munnen mer åpen under oralsex.

  Cat Mouth Gag i Stål med Stropp

  Cat Mouth Gag i Stål med Stropp1
  • Laget av rustfritt stål og kunstskinn
  • O-ring med 4 ,5 cm i innvendig diameter
  • Justerbar reimlengde opptil 58 cm
  • Festes sikkert med en spenne bak hodet

  Hvordan kjøpe det beste åpen munn gag

  Å velge en åpen munn gag kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du din nye favoritt åpne munn gag i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 249 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen over beste åpen munn gag

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe en åpen munn gag

  Steg for steg guide

  Leter du etter den beste åpen munn gag?
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe den beste åpen munn gag. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken åpen munn gag du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper en åpen munn gag.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for en åpen munn gag du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til den åpne munn gagen du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du en åpen munn gag.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan bruke en åpen munn gag?

  Her har vi flere tips og ideer til hvordan dere kan begynne å bruke en åpen munn gag og få glede at dette leketøyet i mange år fremover.

  Så det finnes ingen fasitsvar på nøyaktig hvordan en åpen munn gag skal brukes. Vi kan hjelpe dere i gang, men vi lar fantasiene få vøre opp til dere. det vi er sikre på at denne type gag byr på langt flere muligheter enn for eksempel en ball gag.

  Rengjøring av en åpen munn gag

  En åpen ring gag kan være laget av forskjellige typer materialer. Lær, metall og silikon er mest vanlig. I og med at materialene er i munnen, bør du sørge for at en åpen munn gag blir rengjort ofte og godt etter bruk. dette er for å sørge for at det ikke oppstår bakterier og skitt i materialene som kan gjøre deg syk. 

  Silikonmaterialer vaskes som regel enkelt med antibakteriell såpe og en fuktig klut. Puss over materialet godt. Deretter kan du også spraye over med en antibakteriell spray. 

  Lærprodukter kan rengjøres på samme måte, men her er det også mye viktigere å ta vare på materialene i tillegg. Bruk gjerne en lærsåpe eller spray for å bevare materialet, slik at det ikke begynner å flasse av etter bruk.

  Husk at god munnhygiene er også viktig før oralsex, slik at det ikke er mye bakterier i munnen som kan forårsake bakterieangrep på din partner.

  wash

  Videoer tilgjengelig om hvordan du rengjør en åpen munn gag

  Her har vi samlet flere videoer som omhandler hvordan du rengjør sexleketøy generelt. dette gjelder både silikon og lærmatierialer, som er veldig vanlige sammensetninger på sexleketøy.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *