Spider gag – Beste i test

En spider gag er et BDSM leketøy med En O ring i midten og har som regel 4 metallstenger som stikker ut (edderkoppbeina). Disse metallstengene hindrer at ringen forsvinner ned i halsen under bruk.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av spider produkter

FAQ

En spider gag er en av de tryggeste type gag du kan bruke under BDSM lek. Takket være beina på sidene av O ringen, hjelper de med å holde på plass ringen slik at bæreren ikke kan bli kvalt. 

En spider gag koster alt i fra 300- 800 kroner avhengig av kvalitet på materialene. 

O ringen bør innføres sidelengs inn i munnen. Fest så bunnen på innsidene av tennene, og deretter oversiden. Så spenner dere fast den bak hodet.

Mål først diameter på penis hvor stor O ring du trenger. deretter om den submissive kan tåle å gape over en ring på din størrelse. Så må dere sjekke omkrets rundt hodet. 

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Luksus Edderkopp-gag

  Testvinner

  88%
  Design
  83%
  Brukervennlig
  85%
  Kvalitet
  84%
  Pris
  82%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.7/5
  Brukervurdering:
  4.3/5
  Luksus Edderkopp-gag

  Luksus Edderkopp-gag

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Luksus edderkopp gag er laget av rustfritt stål og kunstskinn av høy kvalitet, og sitter godt rundt hodet for å gi den ultimate gag følelsen. 

  Selve O ringen er 4 cm i diameter, noe som får de fleste til å strekke ganen godt og kan helt fint brukes samtidig med oralsex. 

  Den festes med en enkel spenne bak hodet, og har mange muligheter for å justere størrelsen opptil 56 cm. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Luksus Edderkopp-gag
  Omkrets Opptil 56 cm
  Diameter 4 cm
  Vanntett Ja
  Materialer Metal, kunstskinn.
  Luksus Edderkopp-gag

  4 cm O-ring

  1 of 3

  Metallfester

  2 of 3

  Justerbare stropper

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Luksus Edderkopp-gag

  Konklusjon

  I forhold til pris og kvalitet er det ingenting å utsette på denne. Men for min del kunne jeg gjerne tenkt med en litt større O ring om man vil prøve å utføre oralsex samtidig mens partneren har den på. Selvfølgelig er det begrensninger for hvor stor en ring kan være før det blir vondt for den underdanige, men de fleste hadde nok tålt 0,5 cm til. Om du heller vil ha en mykere ring, kan du også sjekke ut vår anmeldelse av andre typer åpen munn gag her.

  Stroppen bak kan passe til stort sett alle hodeformer opptil 56 cm, men dette kan bli litt trangt om det er mannen som skal være underdanig. Men lærreimene kjennes behagelig ut å ha rundt hodet, som er litt elastisk og utvider seg litt etter bruk. 

  Cat Mouth Gag i Stål med Stropp

  Nybegynner

  79%
  Design
  71%
  Brukervennlig
  80%
  Kvalitet
  92%
  Pris
  75%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  3.9/5
  Brukervurdering:
  4.3/5
  Cat Mouth Gag av stål med stropp1

  Cat Mouth Gag av stål med stropp

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Dette er en brukervennlig spider gag som er velegnet for nybegynnere. De 4 metallstavene som stikker ut hindrer at O ringen kommer ned i halsen, og lærstroppen bak er enkel å justere for å få perfekt passform. 

  I tillegg er O ringen ganske stor med en diameter på 4,5 cm. Noe som gjør at den passer de fleste menns dimensjoner på penis for å utføre oralsex.

  Reimen er laget at elastisk kunstskinn som sitter godt rundt hodet, og passer til alle hodestørrelser opptil 58 cm i omkrets. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Cat Mouth Gag
  Omkrets Opptil 56 cm
  Diameter 5 cm
  Vanntett Ja
  Materialer Metall, smokkeskinn
  Cat Mouth Gag av stål med stropp1

  5 cm O-ring

  1 of 3

  Solid metall

  2 of 3

  Justerbare skinnstropper

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Cat Mouth Gag av stål med stropp

  Konklusjon

  Denne spider gag’en har en ganske tykk O ring på 5 cm, og en innvendig diameter på 4,5 cm, så du må være litt storkjeftet for å få denne på plass. Men jeg tror nok de fleste vil greie dette, da en spider gag skal ikke være komfortabel å bruke, det skal strekke seg litt i kjevene. I og med at denne er enkel å feste og er mer behagelig i munnvikene enn de andre vi har testet, er denne helt fin for nybegynnere å bruke.

  Om du synes at disse metallstengene er ubehagelige i munnvikene, har vi også en ring gag test hvor du kanskje finner noe annet som faller i smak.

  Fetish Fantasy Spider Gag

  Beste Pris

  92%
  Design
  75%
  Brukervennlig
  76%
  Kvalitet
  97%
  Pris
  77%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.1/5
  Brukervurdering:
  3.4/5
  Fetish Fantasy Spider Gag1

  Fetish Fantasy Spider Gag

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Har du lyst til å se din partner gape hjelpeløst mens de er fastbundet? Da er dette en flott spider gag å begynne med til en rimelig penge. Den er utstyrt med en romslig reim av kunstskinn som rommer opptil 59,5 cm i omkrets. I tillegg har O ringen en indre diameter på 4 cm, slik at du strekker munnen helt åpen. Beina, de små metallstengene på siden av O ringen, er litt fleksible og føles behagelige munnvikene. Metallet er av rustfritt stål og tåler mye sikkel og glidemiddel. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Fetish Fantasy Spider Gag
  Omkrets Opptil 59,5 cm
  Diameter 4 cm
  Vanntett Ja
  Materialer Metal, skinn.
  Fetish Fantasy Spider Gag3

  4 cm O-ring

  1 of 3

  Metallfester

  2 of 3

  Justerbare stropper

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Fetish Fantasy Spider Gag

  Konklusjon

  Dette er et greit førstegangskjøp for å teste om spider gag er noe for dere. Men på grunn av det tynne metallet, vil den nok ikke vare i mange økter fremover. De bøyes litt for lett, og er ikke like komfortabel som metallbein av litt tykkere metall. 

  Men du kan ikke forvente alt av en spider gag til kun et par hundrelapper, så i forhold til pris er dette absolutt et brukbart produkt. Reimen som er laget av kunstskinn er elastisk og behagelig, og den er enkel å feste med en helt vanlig spenne bak hodet. 

  Hvordan kjøpe det beste spider gag produktet?

  Å velge en spider gag kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du din nye spider gag i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 0 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for beste spider gag

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe en spider gag

  Steg for steg guide

  Leter du etter den beste spider gag
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe den beste spider gag. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken spider gag du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper en spider gag.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for en spider gag du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til spider gag produktet du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du *en spider gag.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan bruke en spider gag?

  En spider gag er et veldig enkelt BDSM produkt å bruke i utgangspunktet. Du bare setter O ringen i munnen og fester spennen bak hodet. Men det er et par ting dere må sjekke før dere kjøper inn en spider gag. I tillegg må dere være sikker på at den submissive partneren har en måte å kommunisere på mens den er på, slik at personen ikke får vondt under bruk.

  Rengjøring av Spider gag

  Det er flere forskjellige materialer en spider gag kan være laget av. det mest vanlige er rustfritt stål og kunstskinn.
  Stål er veldig enkelt å rengjøre med antibakteriell såpe og litt varmt vann. Mens kunstskinn er litt mer utfordrende i og med at stoffet kan sprekke om det er fuktig hele tiden.

  En spider gag blir som oftest veldig bløt etter bruk av spytt og sæd, og det er viktig å få fjernet alt som kan danne skadelige bakterier. Derfor bør dere først rense over med antibakteriell såpe og varmt vann med en myk klut, Sørg for at hele reimen er godt vasket etter bruk, og heng den til tørk. Dere bør også bruke en polish som bevarer materialet og glansen, slik at læret eller kunstskinnet ikke begynner å flake av etter hvert.

  Det kan også være O ring av silikon på en spider gag. Disse må også vaskes grundig med antibakteriell såpe og vann med en fuktig slik at bakterier fra spytt og andre væsker ikke fester seg i materialet.

  wash

  Videoer tilgjengelig om hvordan du rengjør sexleketøy

  Her har vi samlet en rekke populære videoer fra youtube som visert hvordan dere skal vaske forskjellige typer sexleketøy hjemme. Selv om man bruker dem alene, er det fortsatt viktig med god hygiene etter bruk. Følg disse tipsene så blir rengjøringen en lek!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *