Bathmate- Best i test

Bathmate er et ganske enkelt produkt å benytte seg av for å få en hardere og større ereksjon med korttidsvirkning.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av Bathmate produkter

FAQ

En Bathmate får du fra 700 kroner og oppover. det kommer litt an på hvor mye som er inkludert i pakken, da enkelte produktpakker også inneholder ekstra slitedeler. 

Det skal normalt ikke være vondt å bruke så lenge du følger instruksene om hvor lenge du skal bruke den. 

Selve apparatet er veldig enkelt å rengjøre, da de fleste deler kan tas av å vaskes separat. 

Om du sliter med å holde på ereksjonen så kan du få en varig effekt. Men det er ingen studier som tilsier at du vil beholde økningen i størrelse over lengre tid. 

Mål opp penisen når den er i erigert tilstand, både lengde og tykkelse. Så kan du bruke tabellen ovenfor for å finne riktig størrelse. Husk at det skal være rom for å vokse. 

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  Bathmate Hydromax7 Penispumpe

  Hydromax

  94%
  Design
  86%
  Brukervennlig
  87%
  Kvalitet
  85%
  Pris
  86%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.5/5
  Brukervurdering:
  4.7/5
  Bathmate Hydromax7 Penispumpe

  Bathmate Hydromax7 Penispumpe

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Bathmate Hydromax7 er en forbedre utgave av tidligere versjoner, og kan skape opptil 35% mer vakuum enn andre produkter på markedet. Bathmate kan hjelpe med både ereksjonssvikt og og å få en tykkere og lengre penis i en viss periode. Faktisk er det enkelte kunder som hevder at de har fått varig forlengelse av penis ved langtids bruk av produktet. 

  Denne pumpen passer for brukere som ikke har mer enn 19 cm i lenge og 5 cm i tykkelse på penis. Bathmate har også andre større produkter på markedet for dem som ikke er opptatt av størrelse, men vil heller trene opp stamina og ereksjonsproblemer. 

   

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Bathmate Hydromax7
  Vibrasjoner Nei
  Lengde Indre 19 cm
  Diameter Indre 5 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Nei
  Materialer Plast og gummi
  13001 bathmate hydromax7 penispumpe 03 q100

  Rommer opptil 19 cm

  1 of 3

  Godt feste rundt skaftet

  2 of 3

  35 % mer vakuum

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Bathmate Hydromax7

  Videoer

  Konklusjon

  Det er helt fabelaktig hvordan denne fungerer i forhold til andre tradisjonelle pumper. Vanntrykket presser godt rundt penis og gjør den både tykkere og lengre. Effekten varer i ca- ett døgn, og har ikke testet den lenge nok til å vite om den faktisk kan gi varige resultater. Da må det nok en Jes Extender eller lignende produkter for å få varig effekt. 

  Men for dem som ønsker en mer fyldigere ereksjon og gi dama litt ekstra å kose seg med, er dette et artig produkt som virkelig kan krydre opp sexlivet igjen. Du må være litt tålmodig med dette produktet, og jeg anbefaler at dere får tak i en dusjstropp i tillegg slik at dere slipper å holde i penispumpen mens dere står i dusjen. 

  Bathmate Hydro7 Penispumpe

  Hydro

  86%
  Design
  78%
  Brukervennlig
  93%
  Kvalitet
  88%
  Pris
  79%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.3/5
  Brukervurdering:
  5/5
  Bathmate hydro7 penispumpe 2

  Bathmate Hydro7 Penispumpe

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Bathmate er en enkel metode for å øke både ereksjon, størrelse og tykkelse i korte perioder. Denne skal fylles med vann som skaper et ekstra trykk rundt penis når du pumper. Vakuumet er langt mer kraftig enn tradisjonelle pumper, og du kan glede deg over en mye mer erigert penis om du har ereksjonsproblemer. 

  Bathmate er laget av enkle materialer av plast og gummi, og har en solid hylse som holder på trykket så lenge du vil. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Bathmate Hydro7 Penispumpe
  Vibrasjoner Nei
  Lengde Innvendig 19 cm
  Diameter Innvendig 5 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Nei
  Materialer Plast og gummi
  11301 bathmate hydro73 1

  5 cm diameter hylse

  1 of 3

  Ventil

  2 of 3

  Godt vakuum

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av Bathmate Hydro7 Penispumpe

  Videoer

  Konklusjon

  Hydro7 er en av de mest populære Bathmate modellene, og jeg er også kraftig imponert hvordan vakuum kan øke størrelsen temmelig mye på kort tid. Det er selvfølgelig trist at effekten går bort etter hvert, men du trenger kun 15 minutter på forhånd for å øke penisstørrelse betraktelig før samleie. I forhold til pris er Hydro7 en rimelig måte å både øke lengde og tykkelse, og i tillegg blir mer sensitiv under akten. For at pumpen skal få bedre heft er det viktig at du trimmer ned kjønnshårene slik at det ikke blir noen glippe. Da unngår du også at du må presse til for mye og ende opp med en stor blinkskive rundt pikken før samleie- et stort rødt trykkmerke ser ikke spesielt sexy ut.

  Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe

  HydroXtreme

  97%
  Design
  92%
  Brukervennlig
  80%
  Kvalitet
  73%
  Pris
  82%
  Ytelse
  Ekspertvurdering:
  4.4/5
  Brukervurdering:
  4.1/5
  Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe

  Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe

  Fordeler

  Ulemper

  Produktbeskrivelse

  Bathmate HydroExtreme7 gir deg presisjonen du trenger for å få et komfortabelt trykk rundt penis for å både styrke ereksjonen og øke tykkelsen før samleie. 

  Bathmate er ikke skapt for varige størrelsesøkninger, men den kan gi deg flere centimeter ekstra i både tykkelse og lengde før samleie for å virkelig imponere din partner. 

  I forhold til andre tradisjonelle håndpumper på markedet vil kombinasjonen av vann og lufttrykk gi deg 35 % mer effekt enn kun med en vanlig lufttrykkspumper. 

  Spesifikasjoner

  Funksjoner Bathmate HydroXtreme7
  Vibrasjoner Nei
  Lengde Indre 19 cm
  Diameter Indre 5 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Nei
  Materialer Plast og gummi
  13669 bathmate hydroxtreme72

  Dusjstropp

  1 of 4

  Håndpumpe

  2 of 4

  Oppbevaringsveske

  3 of 4

  Stor hylse

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe

  Videoer

  Konklusjon

  En håndpumpe er veldig kjekk å ha i dusjen da det gjør det enklere å holde Bathmate på plass og pumpe opp. Men jeg tror de fleste blir litt mer forsiktig med håndpumpen og ikke tar i nok til at de merker noe forskjell, så således er egentlig de andre modellene uten håndpumpe like grei å bruke. Det er egentlig smak og behag om hvilken modell du velger, da effekten er den samme. Bare husk å gi god nok guff med håndpumpa når du setter i gang, men dette er en vanesak.  I tillegg så får du med masse ekstrautstyr som er kjekk å ha, for eksempel dusjstroppen slik at du slipper å holde penispumpen rett hele tiden mens du dusjer.

  Størrelsessystemet på Bathmate

  I vår anmeldelse har vi fokusert på 7- serien til Bathmate, ettersom den er den mest ettertraktede i forhold til størrelse på penis. Men det mange ikke vet er at numrene på apparatene ikke representerer seriemodell, men heller størrelsesforskjeller på Bathmate. Så om du kjøper en HuperXtreme5 istedenfor en HyperXtreme7, så betyr det altså ikke at kjøper en eldre modell.
  Vi skal gå gjennom de andre modellene som er tilgjengelig i våre butikker, slik at du kan velge en som passer det om du synes 19 cm indre lengde blir enten for lite eller for mye.

  Produkt Penislengde Diameter Rom for vekst
  HYDROMAX 3 3 - 8 CM 5 CM 5 CM
  HYDROMAX 5 8 - 13 CM 4,8 CM 5 CM
  HYDROMAX 7 13 - 18 CM 5,1 CM 5 CM
  HYDROMAX 9 18 - 23 CM 6,2 CM 7,5 CM
  HYDROXTREME 11 23 - 28 CM 6,5 CM 7,5 CM

  Disse størrelsene gjelder også for HydroXtreme 3, 5, og 7, den eneste forskjellen er at du får med en god del mer ektra utstyr og håndpumpe med på Xtreme- serien fra Bathmate. For å finne den som passer din penisstørrelse best kan du klikke på linken på hvert enkelt produkt i tabellen.

  Wideboys- for dem med ekstra tykkelse

  For dem med ekstra tykkelse på penisen, har Bathmate laget to produkter som er spesialtilpasset for tykke lem. Disse er dessverre kun tilgjengelig i 7- serien og har en maks lengde på 19 cm, men gjennomsnittslengden er vel en god del under dette hos de fleste menn. Med en Wideboy Bathmate får du med de samme tilbehørene og oppbygningen av produktet, og i tillegg en bredere vakuumpumpe i bunn og hylse for ekstra komfort. 

  Bathmate Hydromax7 Wide Boy

  Denne Bathmate rommer peniser opptil 19 cm i lengde, omkrets på 19,5, cm, og en diameter på opptil 6,2 cm. Hydromax 7 passer perfekt til menn som har litt mindre størrelse enn dette for å gi rom for å gro når du pumper den opp.
  Populær

  Bathmate HydroXtreme7 Wide Boy

  Denne har plass til de samme penisdimensjoner som en Hydromax 7, men i tillegg får du med masse forskjellig ekstrautstyr som håndpumpe, ekstra penisring, dusjsele, målebånd, glidemiddel, hengelås, rengjøringssvamp og et Bathmate håndkle.
  Anbefalt

  Tilbehør til Bathmate

  Bathmate er en av de mest anerkjente merkevarene for penispumper, og de har utviklet produkter for potensfremheving i årevis. I tillegg til penispumper har de også utviklet flere produkter som vil gjøre opplevelsen både mer komfortabel og effektiv. Her finner du en stor liste av produkter som kommer til å både hjelpe deg med å komme i gang med Bathmate, og sørge for at du får mest mulig utbytte.

  Bathmate Control Delay Creme 7 ml

  Bathmate Control Delay Creme 7 ml

  Denne kremen hjelper deg med å få bedre utholdenhet i sengen. Enkelte menn er for følsomme nedentil, og dermed kommer de alt for tidlig. Ved hjelp av aktive ingredienser fra ginseng, kamille og ginko biloba, gir de både en bedre ereksjon og mindre følsomhet for å prestere bedre i sengen. 

  Dette er en allergivennlig krem fri for alkohol eller andre terpener som kan gi utslag på huden. 

  Bathmate Max Out Jelqing Enhancement Serum

  Bathmate Max Out Jelqing Enhancement Serum

  Dette serumet kan du bruke både med eller uten en Bathmate penispumpe for å gi deg både en hardere ereksjon og lengre penis. Ved hjelp av Jelqing metoden som mange menn bruker for å øke penisstørrelsen, vil dette serumet hjelpe deg til å stimulere penis til å vokse raskere. 

  Du får en 100ml flaske som er nok til flere gangers bruk, og for dem som ikke vil bruke en pumpe, kan dere fint få gode resultater kun med dette serumet.

  Bathmate Cushion Rings

  Bathmate Cushion Rings

  Ringene rundt roten av penis kan bli litt slitt etter en stund om du bruker den hver dag. Dette vil resultere i at din Bathmate vil ikke holde på trykket like godt som når du kjøpte den. Derfor bør du jevnlig skifte penisringen slik at du sikrer å få både en god brukeropplevelse og et stramt vakuum rundt penis. Denne pakken inneholder 2 ringer i forskjellige diametre. 

   

  Bathmate Shower Strap

  Bathmate Shower Strap

  En Bathmate skal holde rett frem når den brukes og skal ikke henge nedover. Derfor er en dusjstropp utrolig kjekk å ha, slik at du ikke trenger å holde i pumpen i 15 minutter sammenhengende. Denne dusjstroppen one-size og passer alle Bathmate penispumper. Den festes i enden av Bathmate og rundt halsen for å sikre at ikke kommer ut av posisjon mens du bruker den. 

  Bathmate HydroVibe Pumpe Vibrator

  22017 bathmate hydrovibe tilbeh r til penispumpe q100 01

  I denne pakken får du med to kraftige bullet vibratorer som skal festes på sidene av penisringen. Batteriene er også oppladbare slik at du ikke trenger å kjøpe inn batterier hele tiden. USB kabel for lading følger også med. 

  Fordelen med vibrasjon er at det stimulerer til ekstra blodsirkulasjon i penis og kan hjelpe deg med å få en enda bedre effekt av din Bathmate.

  Bathmate Trim Oppladbar Intim Hårtrimmer

  Bathmate hårtrimmer

  For å sørge for at din Bathmate sitter godt rundt penisroten og ikke slipper ut luft, er det viktig at du trimmer ned kjønnshårene for at pumpen skal få god heft. Denne trimmeren er utviklet for nettopp å trimme kjønnshår, som er både skånsom og enkel å bruke.

  Du får med 4 standard avstandsstykker slik at du kan bestemme noe av lengden selv, da ikke alle vil fjerne kjønnshårene helt. Denne hårtrimmeren er oppladbar og det medfølger egen USB kabel. 

  Hydromax X30 Long Insert

  HYDROMAX X30 LONG INSERT

  For dem som har brukt Bathmate en stund vil det være lurt å investere i en litt større innsats enn det som medfølger i pakken. Årsaken er at mange menn merker betydelig forskjellig i tykkelse, og synes at ringen som medfølger begynner å bli litt ukomfortabel. Dette produktet kan du altså kjøpe separat ettersom behovet kommer- for det gjør det. 

  Hydromax Eratningsventil

  HYDROMAX (X) REPLACEMENT VALVE PACK

  Bathmate er et produkt av høy kvalitet. Men bevegelige deler blir bestandig slitt uansett hva slags produkt det er. Ventilen er en viktig del av Bathmate som sørger for at vannet passerer gjennom for å øke trykket. Blir denne slitt, trenger du altså ikke å kjøpe en helt ny Bathmate og kan enkelt skifte ut ventilen selv. 

  Anal produkter fra Bathmate

  Nå har vi dekket Bathmate sine penipumper temmelig godt, så vi tenkte å presentere hvilke andre produkter du kan også handle fra denne kvalitetsprodusenten. Analleker for menn har virkelig tatt av de siste årene, og Bathmate har virkelig imponert med både kvalitet og design når det kommer til analleketøy for menn. Her får dere to spennende alternativer fra Bathmate for å stimulere prostata for herlige orgasmer! Du kan også finne et mye større utvalg av anal leketøy her i flere av våre tidligere tester. 

  Bathmate Prostata Vibe Vibrator

  Bathmate Prostata Vibe Vibrator

  Bathmate sin prostata stimulator er av høy kvalitet og har en ergonomisk design som er behagelig å innføre. Nyt langt mer intense orgasmer mens du onanerer eller har sex med prostata stimulasjon, og kjenn herlige vibreringer fra den integrerte bullet vibratoren. 

  Du kan velge mellom 7 forskjellige hastigheter på vibratoren og 3 intensiteter, slik at du kan variere opplevelsen og tilpasse etter dine ønsker. Batteriene er oppladbare, og det medfølger en egen USB kabel for hurtig lading av bullet vibratoren.

  Bathmate Vibrerende Anal Training

  21519 bathmate vibrerende anal training plug s t q100 01

  Dette leketøyet er ment for de mer erfarne innenfor anal eksperiementering. Her kan du utforske prostata stimulering med 3 forskjellige analplugger som gir forskjellige opplevelser. Tykkelsen på analpluggene varierer fra 7 til 9 cm, så dette er absolutt for de mer erfarne innenfor slik sexlek. 

  I tillegg følger det med en vibrator som skal plasseres i ringen som er i enden av analpluggen. Dette intensiverer følelsen enda mer og masserer deg godt når du stimulerer prostata.  Plaggene er laget av elastisk og myk silikon, slik at de er veldig behagelig å innføre i forhold til glass eller metall. 

  Penisring fra Bathmate

  Det er en ting å pumpe opp en penis for å gjøre den tykkere og hardere, men sliter du med ereksjonen under samleie, trenger du noe for å holde ereksjonen på plass. Bathmate har også introdusert en serie med penisringer som er noe av det beste du finner på markedet til en rimelig penge. Her har vi to av toppselgerne fra Bathmate som vil helt garantert hjelpe deg til å holde koken til dama er ferdig. 

  Bathmate Vibe Eight dobbel penisring

  Bathmate Vibe Eight dobbel penisring

  Disse deilige og myke ringene er laget av TPE, en slitesterk gummi du finner igjen i kvalitetsleketøy. Vibe Eight er laget for å holde på ereksjonen din og stimulere deg med deilige vibrasjoner. 

  Ringene festes rundt penis og ballene for å gi en tykkere og hardere ereksjon under samleie. Vibratoren som følger med har tre forskjellige innstilliger for å intensivere både din og din partners nytelse. 

  Den innvendige diameteren på ringene er 2,5 cm, men disse er fleksible nok til å passe de fleste penisstørrelser. Batteriene er oppladbare og USB kabel for lading medfølger. 

  Bathmate Vibe Strenght Penisring

  18961 bathmate vibe strength cock ring4

  Dette er penisringen som gir både intens nytelse for deg og din partner når vibratoren skrus på. Penisringen med vibrator festes ved roten av penis, og selve vibratoren er på den øverste delen av penisringen som sørger også å treffe klitoris godt under samleie. 

  Vibratoren er også oppladbar, noe som er sjeldent du finner i denne prisklassen. Her får du topp kvalitet til en veldig rimelig pris. Materialet ringen er laget av er en spesiell gummitype som Bathmate har kalt for Elastomex. denne sitter godt rundt penis for å holde på ereksjonen, og samtidig komfortabel nok til å ha på i flere runder. 

  Analdusj fra Bathmate

  Har du laner om å bruke analleketøy er det veldig viktig å rengjøre seg godt før bruk. Er leketøyet laget av silikon eller andre lignende gummityper, hjelper det ikke bare å vaske leketøyet etterpå om du ikke vil at lukt og skitt skal feste seg. Men tidligere var det ikke anadusjer som var spesifikt for menn. Nå kan du derimot få tak i en temmelig macho analdusj fra Bathmate som ser både stilig ut og rengjører godt i bakenden. Du kan også finnere flere analdusjer her som vi har testet tidligere på Lovebuddy.

  Bathmate Hydro Rocket Analdusj

  Bathmate Hydro Rocket Analdusj

  Denne raketten har til hensikt å skytes opp i der sola aldri skinner. Med sin enestående design er den en av de mest effektive rumpedusjer på markedet. Ventilen innvendig sørger for at det skitne vannet som renner ut etter dusjen ikke blir sugd tilbake i pipetten. Dette betyr at det er kun rent vann som spyles inn og gjenbruker ikke det skitne vannet som renner ut, slik mange andre analdusjer gjør.

  Hvordan kjøpe den beste Bathmate?

  Å velge riktig Bathmate kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du din nye Bathmate favoritt i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 699 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for beste Bathmate

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe en Bathmate

  Steg for steg guide

  Leter du etter den beste Bathmate?
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe den beste Bathmate. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken Bathmate du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper en Bathmate.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for en Bathmate du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til Bathmate produktet du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du en Bathmate.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan bruke en Bathmate penispumpe?

  De fleste vil nok heller gå for et slikt produkt fremfor å kjøpe en Jes Extender eller lignende som du må ha på i timevis hver eneste dag. Men vi tenkte å komme med noen gode tips til hvordan du kan få mer effekt av din Bathmate sammen med en del kjekke hjelpemidler.

  Rengjøring av Bathmate penispumpe

  Du kan sikkert spørre deg selv om en Bathmate trenger å rengjøres i og med at du bruker den i dusjen eller badekar, og bruker som regel såpe for å rengjøre deg selv samtidig. Men det kan oppstå bakterier om du ikke rengjører en Bathmate ordentlig etter bruk som kan irritere hud eller penis. Derfor har vi funnet frem flere videoer fra brukere om hvordan de regnjører sin Bathmate etter bruk. 

  wash

  Videoer tilgjengelig om hvordan du rengjør en Bathmate

  I videoene nedenfor får du mange smarte tips om hvordan du både rengjør og vedlikeholder din Bathmate. Bruker du oljer eller lignende i tillegg må du være ekstra grundig for at det ikke danner seg et bakterielag inne i sulinderen på din Bathmate. 

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *