Fun Factory Stronic G Dildopulsator

Fun factory Stronic G Dildopulsator
100%
Design
100%
Kvalitet
80%
Pris
100%
Ytelse
Brukervurdering:
5/5

Pros

Cons

Tested and Reviewed by Lovebuddy´s tester

Tested and Reviewed by Lovebuddy´s tester

Anmelder profil

  • 30 år
  • Erfaren tester
  • Kvinne
  • Bifil
  • Min favoritt av sexleketøy er Satisfyer Pro 2
Fun factory Stronic G Dildopulsator

Dette leketøyet er ulikt andre jeg har prøvd. Jeg har aldri før prøvd en dildopulsator som simulerer en manns bevegelser under sex. Det første jeg gjorde da jeg åpnet pakken var å sette den på lading og etterhvert som den ble klar, var det bare å prøve seg. Den er lett å slå av og på, og det finnes også “sikkerhetslås” dersom du tar den med på reise slik at den ikke slår seg på underveis.

Den har 3 knapper – en for å slå på, en for å øke hastighet og en for å redusere hastighet, noe som gjør at den er veldig lett å bli kjent med. For å låse den, trykker jeg bare på av/på-knappen og minusknappen samtidig, så er den låst. For å låse opp igjen, trykker jeg på av/på-knappen og plussknappen samtidig.

Det morsomme med dette leketøyet er at det i pakken følger med en liten bruksanvisning og forslag til hvordan man kan bruke denne dildoen sammen med partneren sin, en lek de kaller for «Flirt or Dare». I denne har produsentene skrevet ned forslag til hva man kan gjøre med dildoen for et ekstra krydder i sexlivet.

Da jeg brukte denne, fant jeg raskt hvilken hastighet som var min favoritt. Den kan også brukes håndfri. Jeg plasserte den inn i meg, slo den på, fant min favorittinnstilling og nøt det. Den kan ikke sammenlignes med en virkelig penis, men er man enslig, vil jeg si denne kan være en god erstatter! Med hele 10 ulike innstillinger vil jeg si det var lett å finne favoritten som tok meg til en fantastisk orgasme. Produktet er laget får å nå G-punktet, og det vil jeg si den gjorde, for jeg har ikke funnet noen produkter som har gjort det på samme måte før.

Jeg vil si dildopulsatoren byr på mange ulike nytelser i og med at den er vanntett, så den kan tas med i badekaret eller dusjen, og ekstra gøy var det da jeg leste bruksanvisningen og så at produsentene hadde laget en spennende lek man kan bruke sammen med partneren sin.

Den er større enn jeg trodde og forventet, så jeg måtte bruke god tid på oppvarming og mye glidemiddel for å bli klar, men det var absolutt verdt det da jeg kjente hva jeg hadde i vente.

Om Fun Factory Stronic G Dildopulsator

Fun Factory Stronc G Dildopulsator er en pulserende dildo som simulerer en manns støtende bevegelser. Utseendemessig ser den eksklusiv ut, med mykt, medisinsk silikon og plast nederst hvor kontrollene og ladekabelen kobles til. Å åpne pakken var enkelt, en fin boks og det fulgte med ladekabel.

Spesifikasjoner

Funksjoner Fun Factory Stronic G Dildopulsator
Vibrations 3 ulike pulserende rytmer og 7 hastighetsnivåer
Lengde 20 cm, herav kan 11 cm føres inn
Diameter 3,5 cm
Vanntett Ja
Batteri 45 min
Materials Medisinsk silikon, ABS
Volume High / Medium / Low / Silent
Strømkilde Magnetisk USB-kabel (følger med)
Travel safe Ja
Fun factory Stronic G Dildopulsator
This is a tooltip 1 of 1

User reviews of Fun Factory Stronic G Dildopulsator

Produktbilder fra butikker

Videos

Konklusjon

Jeg er svært positivt overrasket og fornøyd med dette produktet! Jeg var ganske skeptisk fordi jeg aldri har fått vaginal orgasme før, og fryktet at dette kom til å bli en nedtur for meg. Det ble absolutt ikke en nedtur, tvert i mot. Jeg personlig liker at den er litt stor, men den kan som sagt bli for stor for de som ikke er erfarne. Pulseringene er kraftige nok og jeg tror (av det jeg har testet av leketøy) at dette er det nærmeste man kan komme til en manns bevegelser når man har sex. Fordelen med denne er at den treffer G-punktet veldig bra. Morsomt er det også at produsentene har inkludert forslag til en lek man kan ha med sin partner. Synes det er et fint initiativ for å bli bedre kjent med partneren sin i en seksuell setting!

Alle tilgjengelige butikker

Testet og anmeldt av Lovebuddy's tester

Testet og anmeldt av Lovebuddy's tester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *