OhMiBod vibratorer – best i test fra det populære merket

OhMiBod er et kvalitetsrikt merke innenfor sexleketøyindustrien. Det hele startet med verdens første musikkvibrator som man kunne koble sammen med iPod eller MP3 spillere for snart 20 år siden – og de siste 20 årene har det fantastiske paret som startet denne bølgen utviklet nytefulle produkter for alle og enhver.

Bekkenbunn

OhMiBod Lovelife Krush

4.8/5
KLITORIS

OhMiBod Club Vibe 3.0

4.6/5

Fant du ikke det du leter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av OhMiBod vibratorer

FAQ

OhMiBod har utviklet kvalitetsrike sexleketøy i snart 20 år, og er et pålitelig merke du kan stole på. Det er populært blant de som elsker spennende og pirrende opplevelser - og de som elsker å prøve noe nytt. Innovative sexleketøy er det OhMiBod virkelig står for, og du vil ikke bli skuffet!

OhMiBod har utviklet produkter for alle kjønn, som kan brukes enten man er et homofilt eller heterofilt par. De har fokusert på å inkludere alle mennesker i sine produkter, da alle og enhver fortjener førsteklasses nytelse.

Alle mennesker er forskjellige, og du må finne din favoritt på egenhånd. OhMiBod har sexleketøy som kan stilumere både prostata, G-punktet, klitoris og mer, slik at du garantert finner det du liker aller best.

Med OhMiBod vibratorer (enkelte modeller, ikke alle) kan du koble deg på VR-spill som simulerer sex og porno. Dette skaper flotte og nye typer orgasme, hvor du blir stimulert samtidig som du får se på sex!

Mange OhMiBod vibratorer fungerer med app-styring og fjernstyring. Det betyr at dere kan være på ulike steder i verden og gi hverandre nytelse! Med de mer innovative modellene OhMiBod har utviklet sammen med Kiiroo, kan dere også styre hverandres sexleketøy med berøring.

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  OhMiBod Esca2 Vibratoregg

  Vibratoregg

  95%
  Design
  97%
  Brukervennlig
  97%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  100%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  5/5
  Brukervurdering:
  4/5
  esca2-vibrator

  OhMiBod Esca2 Vibratoregg

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Esca2 er et innovativt og interaktivt sexleketøy som virkelig tar leken til nye høyder. Med alle de strålende teknologiene er du garantert orgasme, samtidig som du kan velge mellom utallige måter å bruke den på.

  For pirrende parlek kan dere bruke en gratis app for å styre vibratoren, enten dere er i samme rom eller i ulike verdensdeler. 

  Men mulighetene stopper ikke der… den kan også kobles opp mot VR-sex, slik at sololeken kan oppfylle dine drømmer i virtual reality. Og om du er glad i dataspill, kan den kobles opp mot appen FappyBunny. Prestasjonene dine i spillet vil belønne deg med herlige vibrasjoner!

  Spesifikasjoner

  Funksjoner OhMiBod Esca2
  App-styring Fjernstyrt, VR-sex og spill
  Lengde 18,5 cm
  Diameter 3,3 cm
  Vanntett Nei
  Batteri Inntil 3 timer
  Materialer Silikon og ABS-plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading 90 minutter
  Reiselås Nei
  esca2-vibrator1

  Silkemyk silikon

  1 of 4

  Kobles til app, spill og VR-sex

  2 of 4

  Enkel å bruke

  3 of 4

  Lang batterilevetid

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av OhMiBod Esca2 Vibratoregg

  Videoer

  Konklusjon

  Dette leketøyet ser kanskje uskyldig ut, men vibratoren er virkelig fullpakket med overraskelser. Ikke la deg lure av utseendet som minner om så utrolig mange andre vibratorer på markedet – Esca2 vibratoregg er nemlig et av de mest interaktive sexleketøy som er utviklet. Og den skuffer ikke!

  Vi fikk testet fjernstyringen når partneren min var på reise, og appen hadde utrolig mange vibrasjoner og innstillinger han kunne pirre meg med. Jeg anbefaler den for ethvert avstandsforhold for å øke spenningen og styrke forholdet. Men ikke nok med det, den fungerer også perfekt til sololek! Jeg lastet ned appen FappyBunny, som igjen ser veldig uskyldig ut. En hoppende kanin i et retro spill….men koblet sammen med Esca2 fikk jeg oppleve vibrasjoner og pirring gjennom hele spillet! En annerledes opplevelse som virkelig boostet sexlysten min. Esca2 blir en god gamervenn og krydder til avstandsforholdet i lang tid fremover – og jeg skal jammen se om jeg kan få prøvd VR-sex etterhvert også…

  OhMiBod Lovelife Krush

  Bekkenbunn

  90%
  Design
  84%
  Brukervennlig
  93%
  Kvalitet
  78%
  Pris
  90%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  4.7/5
  Brukervurdering:
  3.7/5
  LoveMeKrush1

  OhMiBod Lovelife Krush

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Bekkenbunnstrening er noe alle blir oppfordret til etter fødsel, og mange må av andre grunner også utføre bekkenbunnstrening. Derimot er det ingen grunn til at du ikke skal henge deg på trenden! Bekkenbunnstrening er nemlig bra for alle og enhver, da det gir bedre orgasmer. Tenk på det som at det er ekstra gøy å trene når man allerede er i form, og bekkenbunnen vil også kunne nyte sex ytterligere når den er i form. 

  OhMiBod har blitt belønnet for Lovelife Krush, og den har blitt kåret til “Årets beste digitale helseprodukt”. Den kan nemlig kobles opp mot appen TASL, noe som gir deg tilgang til gøyale og pirrende treningsprogrammer. JA, bekkenbunnstrening kan være utrolig gøy og motiverende – prøv selv!

  Spesifikasjoner

  Funksjoner OhMiBod Lovelife Krush
  App The Art of Science and Love (TASL)
  Lengde 8 cm (innførbar)
  Diameter 3,5 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 60 minutes
  Materialer Silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading 2-4 timer
  Reiselås Nei
  LoveMeKrush

  Følg utviklingen din

  1 of 3

  Enkel å dra ut

  2 of 3

  Gode vibreringer

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av OhMiBod Lovelife Krush

  Videoer

  Konklusjon

  Etter å ha født to barn, har jeg aldri så mye som tenkt på å trene bekkenbunnen. Ærlig talt har det vært vrient å få sexlysten like mye tilbake etter det andre barnet kom til verden. Jeg savner å virkelig være vill og kåt og ha sex flere ganger til dagen! 

  Jeg skulle aldri ha undervurdert bekkenbunnstrening… det har nemlig vært med på å gjøre susen for meg! Selv om jeg syns det hørtes kjedelig ut, og startet med enkle knipeøvelser, var forskjellen stor. Når jeg endelig fikk prøve Lovelife Krush ble det til gøyal trening som samtidig var pirrende – midt i blinken! Den har virkelig hjulpet med tilbake til å finne meg selv, øke sexlysten min og få meg til å føle meg mer selvsikker. Anbefales for alle mødre!

  OhMiBod Club Vibe 3.0

  Klitorisvibrator

  90%
  Design
  90%
  Brukervennlig
  87%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  90%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  4.4/5
  Brukervurdering:
  5/5
  clubvibe2

  OhMiBod Club Vibe 3.0

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Dersom du eller dere er ute etter ekstra spenning, er Club Vibe 3.0 fylt med spenning og nytelse litt utenom det vanlige. Den lille og effektive vibratoren legges i trusen, og sørger for å stimulere klitoris. Partneren din kan styre nivåene for å få full kontroll på orgasmene. Vel – dette er noe mange fjernstyrte vibratorer byr på. Derimot vil Club Vibe 3.0 også kunne gi vibreringer i samsvar med musikkens rytmer på nattklubben, eller fylle deg med orgasme ved hjelp av partnerens stemme.

  Stor wow-faktor og mye moro!

  Spesifikasjoner

  Funksjoner OhMiBod Club Vibe 3.0
  Vibrasjoner 5 + musikk-innstilling
  Lengde 9,8 cm
  Diameter 4,3 cm
  Vanntett Nei
  Batteri 60+ minutter
  Materialer Silikon og ABS-plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Ja
  Reiselås Nei
  clubvibe2

  Gøyal fjernstyring

  1 of 4

  Klitorisstimuli

  2 of 4

  Plasseres i trusen

  3 of 4

  Enkle kontroller

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av OhMiBod Club Vibe 3.0

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg har gode nyheter og dårlige nyheter etter å ha prøvd denne. 

  La oss starte med de dårlige nyhetene. Den er nemlig ikke stillegående. Jeg anbefaler ikke å bruke den på et stille offentlig sted, som i en kinosal eller på en romantisk restaurant. Derimot er den ypperlig til nattklubber og konserter!

  Det tar oss videre til de gode nyhetene. På et offentlig sted med høy lyd er den nemlig fantastisk. Selv om du danser, vil den holde seg på plass, og gi deg heftige vibrasjoner! Club Vibe 3.0 trusevibrator er en effektiv og liten vibrator som føles silkemyk, og gjør nattens lyst mer intens. Du vet aldri helt hva som skal skje i trusene når partneren eller musikken rundt deg har full kontroll….vel, det er deilig med stor D.

  OhMiBod Lovelife Cuddle Vibrator

  G-punkt

  78%
  Design
  80%
  Brukervennlig
  74%
  Kvalitet
  56%
  Pris
  80%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.5/5
  lovelife-cuddle1

  OhMiBod Lovelife Cuddle G-punktsvibrator

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner OhMiBod Lovelife Cuddle
  Vibrasjoner 7 hastigheter
  Lengde 16 cm
  Diameter 2-3 cm
  Vanntett Ja, vannavvisende
  Batteri 2,5 timer
  Materialer Silikon og ABS-plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading 2 timer
  Reiselås Nei
  lovelife-cuddle1

  Silkemyk silikon

  1 of 4

  Gode vibrasjoner

  2 of 4

  Perfekt for nybegynnere

  3 of 4

  Feminint design

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av OhMiBod Lovelife Cuddle Vibrator

  Videoer

  Konklusjon

  Jeg gir full creds til OhMiBod for å ha utviklet en så stilren og søt G-punktsvibrator. Den er rimelig i pris, og har lang batterilevetid. Lang batterilevetid er alltid et stort pluss, da det verste som fins er å bli kuttet av halvveis inn i orgasmen. Derimot tok det meg lang tid å komme med denne. Vibrasjonene for min del er litt for svake. Jeg vil likevel gå god for denne til alle nybegynnere, da den er på øvre hylle av kvalitet og nytelse. Det vil garantert bli en god opplevelse om man ikke tidligere har mye erfaring med sexleketøy – og designet er virkelig supersøtt.

  OhMiBod Lovelife Explore Pleasure

  Buttplug

  78%
  Design
  84%
  Brukervennlig
  87%
  Kvalitet
  66%
  Pris
  90%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.5/5
  lovelife-explore

  OhMiBod Lovelife Explore Pleasure

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Når man er på utkikk etter litt ekstra spenning og ny stimuli i parforholdet, vil anallek være en av de første tingene man tenker på.
  Derimot er det ofte vanskelig å velge, da det finnes så mange varianter, former, størrelser og teksturer.

  Ikke bekymre deg: OhMiBod har utviklet en buttplug som er helt perfekt for nybegynnere. Den runde tuppen er enkel å føre inn, diameteren er akkurat passe størrelse, og håndtaket sørger for at den stopper uten å gå for langt inn. Med andre ord er Explore Please buttplug suveren for nybegynnere.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner OhMiBod Lovelife Explore
  Vibrasjoner Ingen
  Lengde 9 cm (6 cm innførbar)
  Diameter 2,5 cm (maks)
  Vanntett Ja
  Batteri Ingen
  Materialer Medisinsk silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Nei
  Reiselås Ikke nødvendig
  lovelife-explore

  Enkel innføring

  1 of 3

  Kjærlig design

  2 of 3

  Sørger for trygg anallek

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av OhMiBod Lovelife Explore Pleasure

  Konklusjon

  Jeg har god erfaring med anallek, men sier aldri nei takk til en buttplug – uansett om den sies å være for nybegynnere! Dette er en buttplug som passer for begge kjønn, noe som gjør den til et flott innspill under lek på soverommet. Både jeg og partneren min har fått prøve den, og den silkemyke silikonen føles virkelig luksuriøs og myk mot huden. Jeg er spesielt fan av håndtaket som sørger for å stoppe den – det gjorde det mulig å bli fylt i begge hull mens vi hadde sex. En fantastisk enkel buttplug som gir ekstra stimuli når du trenger det.

  OhMiBod Lightshow Klitorisvibrator

  App-vibrator

  78%
  Design
  68%
  Brukervennlig
  74%
  Kvalitet
  76%
  Pris
  83%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.5/5
  lightshow3

  OhMiBod Lightshow Klitorisvibrator

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Avstandsforhold blir enkelt med OhMiBod Lightshow, da man kan være i hver sin verdensdel og likevel oppleve spenning sammen. Den fungerer sammen med appen Remote, og dere kan enten være i samme rom eller på lang avstand.

  Det gøyale med Lightshow er at den virkelig lyser opp rommet og gir deg eller dere et heftig show under stimulien. Lysene vil gå i takt med vibrasjonene for en ekstra spennende lek. Nyt de varierte og pirrende vibrasjonene hjemme eller utendørs – den er nemlig så liten at den passer perfekt i trusen!

  Spesifikasjoner

  Funksjoner OhMiBod Lightshow
  App OhMiBod Remote (gratis)
  Lengde 9,5 cm
  Diameter 4,4 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 1 time
  Materialer ABS-plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Ja
  Reiselås Nei
  lightshow

  App-styring

  1 of 3

  Klitorisstimuli

  2 of 3

  Lysshow

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av OhMiBod Lightshow Klitorisvibrator

  Konklusjon

  Gøyalt og spennende!

  Lightshow tilbyr gode vibrasjoner, og en annerledes opplevelse. Aldri før har jeg prøvd en lysende klitorisvibrator som lager show på rommet samtidig som den får meg til å komme! Jeg hadde videochat med samboeren som var på forretningsreise, som fikk se det heftige showet mens han styrte vibratoren. Det var gøy – og vi gleder oss til å ha fullt lysshow på soverommet når han kommer hjem igjen. Anbefales for en ny opplevelse utenom det vanlige.

  OhMiBod Musikk Klitorisvibrator

  Klitoris

  78%
  Design
  87%
  Brukervennlig
  73%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  68%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4.3/5
  ohmibod-musikk1

  OhMiBod Musikk Klitorisvibrator

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  OhMiBod Club Vibe 2.0, også bedre kjent som Musikk, er en stillegående vibrator som gir deg heftige vibrasjoner i full offentlighet. Bruk fjernkontrollen eller gi den til partneren din, og ta en tur utendørs for å kjenne vibrasjoner i trusen mens dere spiser eller danser. Den kan også stilles inn på musikk-modus, og da vil du motta gode vibrasjoner i takt med musikken. Bli dronningen på dansegulvet med de gode rytmene som virkelig får deg til å svinge! Perfekt til sololek og parlek.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner OhMiBod Musikkvibrator
  Vibrasjoner 5 + musikkinnstilling
  Lengde 9,5 cm
  Diameter 4,4 cm
  Vanntett Nei
  Batteri 2 timer
  Materialer Medisinsk plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading 2-3 timer
  Reiselås Nei
  ohmibod-musikk6

  Easy controls

  1 of 4

  High stimulation

  2 of 4

  Long battery life

  3 of 4
  This is a tooltip 4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av OhMiBod Musikk Klitorisvibrator

  Videoer

  Konklusjon

  Club Vibe 2.0 er forgjengerern til Club Vibe 3.0, og jeg kan ærlig si at den nyere versjonen ga meg mer. Derimot er Club Vibe 2.0 også en pirrende og gøyal vibrator, og den er mye rimeligere i pris enn den nyeste versjonen. 

  Prismessig lever den virkelig opp til forventningene, og den medfølgende trusen var sexy. Når jeg virkelig fikk sving på dansegulvet følte jeg derimot at det ikke var så enkelt å sørge for å holde den 100% på plass. Neste gang skal jeg prøve en strammere truse. Fjernkontrollen er enkel å bruke, men jeg anbefaler alle å bruke den i rom med mye lyd, da den absolutt ikke er stillegående.

  OhMiBod Lovelife Flex

  Vaginakuler

  78%
  Design
  90%
  Brukervennlig
  88%
  Kvalitet
  74%
  Pris
  90%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  4.2/5
  Brukervurdering:
  4/5
  flex-vaginakuler

  OhMiBod Lovelife Flex

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Lovelife Flex er supre kegelkuler som gjør det enkelt å styrke bekkenbunnsmuskulaturen. De kommer uten noe snikk-snakk, du trenger ikke være koblet opp på en app eller bekymre deg for at de går tom for batteri. Lovelife Flex er nemlig manuelle vaginakuler i silkemyk silikon. 

  For å gi deg en ekstra utfordring, kommer de i ulike størrelser slik at du har et stort spektrum å øve deg på.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner OhMiBod Lovelife Flex
  Vibrasjoner Ingen
  Vekt 35 g / 45 g / 82 g
  Diameter 2,8-3,2 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Ingen
  Materialer Medisinsk silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading Ingen
  Reiselås Nei
  flex-vaginakuler4

  Enkel snor for uttak

  1 of 3

  Ulike nivå

  2 of 3

  Silkemyk silikon

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av OhMiBod Lovelife Flex

  Videoer

  Konklusjon

  For dem som er på utkikk etter enkle og myke vaginakuler, er Lovelife Flex flotte. De gir deg mye øvelse da de har ulike størrelser og ulik vekt. 

  Personlig foretrekker jeg mer innovative vaginakuler som enten kan kobles på vibrasjon eller spill. Derimot er Lovelife Flex perfekt mens du ser favorittserien på Netflix eller lager mat på kjøkkenet!

  OhMiBod Lovelife Share

  Penisring

  78%
  Design
  91%
  Brukervennlig
  82%
  Kvalitet
  62%
  Pris
  79%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  4.5/5
  Brukervurdering:
  4.8/5
  penisring-share

  OhMiBod Lovelife Share

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  En penisring er et enkelt og praktisk sexleketøy som gir det lille ekstra. Det er ikke en stor sexmaskin som mange kanskje nøler med å kjøpe, men en søt liten ring som passer for alle par. OhMiBod Share er utviklet for å deles, da den stimulerer både penis og klitoris med heftige vibrasjonsmønstre under samleie. Perfekt for dem som ønsker å utforske litt.

  Med enkle kontroller og oppladbart batteri, er dette en penisring av god kvalitet som vil vare og vare og vare – og gi dere begge to orgasme etter orgasme etter orgasme.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner OhMiBod Lovelife Share
  Vibrasjoner 7 nivå
  Lengde 6,5 cm
  Diameter 2,8 - 5 cm
  Vanntett Nei
  Batteri 1 time
  Materialer Silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading 2,5 timer
  Reiselås Nei
  penisring-share

  Enkle kontroller

  1 of 3

  Gode vibrasjoner

  2 of 3

  Fleksibel diameter

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av OhMiBod Lovelife Share

  Konklusjon

  Når jeg og partneren min reiser, er det ideelt å pakke med enkle leketøy som ikke tar stor plass, og som likevel gir det lille ekstra. Lovelife Share fra OhMiBod har blitt et fast reisefølge for oss, og det har flere grunner!

  Jeg elsker størrelsen på den, da den er litt større enn andre penisringer vi har prøvd tidligere. Dette gjør det enkelt å stimulere klitoris, uansett hvordan vi vrir og snur oss. I tillegg elsker jeg den silkemyke silikonen som gir den en ekstra deilig og luksuriøs følelse! Denne luksusen resonerer med prisen, som ligger i øvre klasse, men tro meg – det er verdt det! Jeg har ikke tidligere prøvd en penisring av så god kvalitet, og antar den kan bli med oss på mange og lange turer i fremtiden også…

  OhMiBod Club Vibe 3.OH Hero

  Prostata

  94%
  Design
  94%
  Brukervennlig
  91%
  Kvalitet
  89%
  Pris
  94%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  5/5
  Brukervurdering:
  4/5
  hero-buttplug1

  OhMiBod Club Vibe 3.OH Hero

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Etter suksessen med Club Vibe 3.0 trusevibrator ble etterspørselen stor for noe enda mer spennende. OhMiBod svarte med å lansere en vibrerende buttplug man kan bruke på nattklubb eller konsert!

  Derimot er det mer enn en prostata vibrator. Designet gjør det også mulig å bruke den som en G-punktsvibrator. Snakk om å virkelig sette prikken over i-en, slik at du kan bruke den akkurat slik du liker best. Velg mellom å bruke den på hjemmebane eller utendørs for offentlig nytelse. Kan styres med fjernkontroll eller til rytmen av musikk – med andre ord et sexleketøy som byr på mange overraskelser og pirrende opplevelser!

  Spesifikasjoner

  Funksjoner OhMiBod 3.OH Hero
  Vibrasjoner 5 + musikkinnstilling
  Lengde 10,7 cm
  Diameter 3,5 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 2 timer
  Materialer Silikon og ABS-plast
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading 2-3 timer
  Reiselås Nei
  hero-buttplug

  Gøyale kontroller

  1 of 3

  Multifunksjonell vibrator

  2 of 3

  Fantastisk passform

  3 of 3

  Alle brukeranmeldelser av OhMiBod Club Vibe 3.OH Hero

  Videoer

  Konklusjon

  Partneren min har tidligere hatt det moro med meg på byen når jeg har hatt på meg ulike trusevibratorer. Denne gangen var det endelig hans tur! Vi har det siste året hatt mye lek og spenning med P-punktet hans, og nå kunne han virkelig få testet grensene sine ved å ha kontinuerlig prostatastimuli med prostata vibratoren i full offentlighet. Det var mildt sagt like spennende for meg, som hadde fjernkontrollen i hånda. Vi fikk virkelig tatt forholdet til nye høyder ved å bruke 3.O Hero i full offentlighet, og på dansegulvet lot jeg musikken få lov å bestemme vibrasjonene hans. Han har aldri hatt en så pirrende bytur før, og når vi kom hjem kan jeg ærlig si at vi aldri noensinne har hatt så intens sex!
  Anbefales for alle som virkelig er spenstige i sexlivet og ønsker nye utfordringer – og den er virkelig verdt hver krone.

  Jeg elsker at den også fungerer som en G-punktsvibrator – så neste gang blir det min tur!

  OhMiBod Rev Fingervibrator

  Fingervibrator

  78%
  Design
  96%
  Brukervennlig
  81%
  Kvalitet
  60%
  Pris
  76%
  Performance
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  4/5
  rev-fingervibrator1

  OhMiBod Rev Fingervibrator

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  En fingervibrator er en enkel måte å tilsette litt ekstra stimuli til ethvert sexliv – eller gøyal sololek.

  OhMiBod Rev er spesielt utviklet for å kunne tilfredsstille og brukes av alle og enhver. Den har et enkelt og ergonomisk grep, og er i tillegg et suverent førstegangskjøp for eldre mennesker som ønsker å prøve noe nytt. Sexleketøy er nemlig ikke bare for sprengkåte sexfanatikere – og Rev er med på å normalisere hverdagslig bruk av leketøy. De gode vibrasjonene sørger for stimuli, i tillegg til at den er enkel å lade opp igjen for enda mer moro.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner OhMiBod Rev Fingervibrator
  Vibrasjoner 5
  Lengde 6 x 6,5 cm
  Diameter 3,3 cm
  Vanntett Ja
  Batteri 1 time
  Materialer Medisinsk silikon
  Volum High / Medium / Low / Silent
  Lading 90 minutter
  Reiselås Nei
  rev-fingervibrator4

  Enkelt grep

  1 of 3

  Gode vibrasjoner

  2 of 3

  Parlek og sololek

  3 of 3

  Videoer

  Konklusjon

  En fingervibrator er alltid gøy, da den byr på relativt billig og enkel stimuli. Tidligere var det en fingervibrator jeg pleide å introdusere som første sexleketøy til de jeg datet, da det var uskyldig og likevel åpnet en dør til andre sexleketøy. 

  Rev er derimot litt annerledes enn andre fingervibratorer jeg har prøvd. Den er mye større, og har også kraftigere vibrasjoner på de høyeste nivåene. Jeg liker veldig godt at den lades opp fort, og at den er rettet mot de som er eldre og ikke har prøvd sexleketøy før. Jeg syns den minner med om en slags bulletvibrator jeg kan holde fast under penetrering, noe som gjør den enklere å holde på plass sammenlignet med små vibratorer. Jeg likte denne veldig godt – den lever opp til utseendet sitt! Derimot er den kanskje litt dyr – men om du kun skal kjøpe ett enkelt uskyldig sexleketøy, er det absolutt verdt det.

  OhMiBod + Kiiro = verdens beste duo? JA!

  OhMiBod vibratorer og sexleketøy er allerede populære over hele verden. Dette er takket være innovative og kvalitetsrike produkter som virkelig passer for alle og enhver. De som kanskje ikke trodde at OhMiBod kunne bli enda bedre, tok feil. OhMiBod har nemlig satt sammen et nytelsesfult samarbeid med tech-giganten Kiiro. Sammen har de laget en heidundrende duo verden aldri har sett maken til. Med de to vibratorene du finner under, kan nemlig par styre hverandres orgasme – samtidig, i samme rom eller i hver sin by. Det er simpelthen mulig å ha sex uten å være sammen, ved hjelp av disse innovative produktene. Bruk hvert deres sexleketøy samtidig som sexleketøyene vil gjenspeile partnerens bevegelser. 

  OhMiBod Fuse

  fuse-ohmibod-kiiro

  Produktet for henne som stimulerer G-punktet og klitoris på samme tid. 

  Kompatibel med spennende VR-sex, enkel sololek eller fjernstyring med app. Kan også kobles sammen med andre Kiiro vibratorer, slik at dere kan simulere sex sammen, samtidig, ved hjelp av hverandres bevegelser.

  Vi elsker OhMiBod på egenhånd også, fordi:

  • God lengde og diameter
  • Perfekt rabbitvibrator for nybegynnere
  • Takket være innovative teknologier, har den en læringskurve du kan få MYE nytelse av
  • Enkle kontroller og avanserte funksjoner
  • God pris for all moroa man kan få
  • Dobbel stimuli (G-punkt og klitoris), og enda mer om man prøver å stimulere øynene med VR-sex også!

  KIIRO Onyx

  kiiro-onyx

  En masturbator som ser ut som en høytaler? Ja takk – spesielt når den er multifunksjonell og virkelig tar den mannlige orgasme til nye høyder! Ofte vil mannlige sexleketøy være formet som kvinnelige kjønnsorganer, men Onyx er stilrent og har et diskret design. Men ikke la deg lure – den byr nemlig på mange overraskelser…

  På innsiden venter deilige teksturer som gir deg en heftig og stimulerende opplevelse.

  Du kan bruke den som en enkel masturbator, koble deg selv opp mot VR-sex, eller la partneren din ta full kontroll over sexleketøyet på avstand. Det blir garantert en ny form for orgasme! Vi elsker den fordi:

  • Enkel å bruke, selv for nybegynnere
  • Sammen med glidemiddel blir det en nytefull seanse
  • Gir deg muligheten til å prøve VR-sex
  • Skaper ekstra spenning i avstandsforholdet

  Samarbeidet mellom OhMiBod og Kiiro er virkelig revolusjonerende, og ta en titt på videoene nedenfor for å virkelig gå i dybden – slik at du får se hele potensialet.

  Du kommer ikke til å angre på å samle så mye informasjon du kan om disse innovative sexleketøyene, slik at du kan avgjøre om det er noe for deg på egenhånd, eller for deg og partneren din. Spoiler alert: det er garantert noe som passer for akkurat dine behov, i tillegg til å være en innovativ teknologi du bare teste!

  Hvordan kjøpe den beste OhMiBod vibratoren

  Å velge en vibrator fra OhMiBod kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du din nye favoritt OhMiBod vibrator som passer akkurat for deg og nytelsen du er på jakt etter. 

  Tid som trengs: 20 minutes
  Total pris: 649 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste OhMiBod vibratorene
  Nysgjerrighet for kvalitetsrike merker

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe en kvalitetsrik vibrator fra OhMiBod

  Steg for steg guide

  Leter du etter den beste OhMiBod vibratoren?
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter kvalitetsrike vibratorer, og nettopp derfor er OhMiBod vibratorer høyt på listen. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker fra det popluære merket OhMiBod.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilken OhMiBod vibrator du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper en OhMiBod vibrator, da de har mange gode vibratorer.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for en eller flere OhMiBod vibratorer du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til OhMiBod vibratorer slik at du kan kjøpe den du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du en OhMiBod vibrator.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan bruke OhMiBod vibratorer

  OhMiBod er et kvalitetsrikt og populært merke som er elsket av mange. De utvikler sexleketøy for alle kjønn, og har noe på lager for alle typer stimuli på alle punkter. Enten du ønsker noe som kan stimulere klitoris, G-punktet, prostata, bekkenbunnen, penis eller andre områder, har OhMiBod et leketøy for deg. De kan brukes på egenhånd eller sammen med partner, i tillegg til at alle er laget for å virkelig vare og gi deg nytelse i en årrekke. Hvis du trenger idéer om hvordan du kan bruke din nye OhMiBod vibrator, har vi satt sammen litt pirrende inspirasjon for deg.