B-Vibe – Mest populære anal vibratorer fra det kjente merket

B-Vibe er en førsteklasses samling av anallekeprodukter som er avanserte teknologisk, grunnlagt av sertifisert sexpedagog, Alicia Sinclair.
b-Vibe er banebrytende i kategorien high-end analtilbehør, og har vært i stand til å sette en høykvalitets, men likevel tilgjengelig tone for en raskt voksende kategori.

FAQ

Analtrening er et nødvendig skritt for analsex. For å sikre at anus er forberedt og komfortabel for analsex, må det være analtrening som innebærer å sikre at anus er vant til å bli penetrert.

Analtrening kan gjøres alene eller sammen med en partner og kan være en utrolig erotisk opplevelse. Å forberede deg på å strekke grensene dine kan legge til "oomph" til en leken kraftdynamikk, et dominerende/underkastelsesforhold, eller til og med bare en søndagskveld i dusjen. Før du begynner anbefaler vi at du mestrer denne veiledningen om analhygiene.

Analtrening gjøres best med flere analeker, og oppgradere i størrelse etter hvert som du blir mer komfortabel. Å gå fra null til penis er et nei-nei. Analsfinkteren er sterk, men likevel delikat. Det er best hvis du starter i det små, med noe som fingrene, og deretter jobber deg mot noe større som en buttplug.

Kegels build up the entire pelvic floor muscles. This can also strengthen the muscles around the anal sphincter. So if you’re planning on a lifetime of backdoor penetration, Kegel exercises can be especially beneficial to your long-term butt health.

Gå aldri fra anallek til vaginallek uten å rydde opp først […], «dobbeltdypping» fra anus til vagina er en sikker måte å gi deg selv eller partneren din en ubehagelig infeksjon.

Fant ikke det du letter etter?

Klikk her for å se et mye større utvalg av B-Vibe produkter

Innholdsfortegnelse
  Add a header to begin generating the table of contents

  B-Vibe Fjernstyrt Rimming Plug

  Rimming

  89%
  Design
  85%
  Brukervennlig
  88%
  Kvalitet
  81%
  Pris
  82%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.4/5
  Brukervurdering:
  4.7/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Nyt det fløyelsmyke silikondekselet til petite-pluggen med den avsmalnende tuppen for supersensuell innføring.

  Bla gjennom innstillingene med fjernkontrollen under solo nytelse eller bruk i lek med en partner fra opptil 30 fot unna.
  Alternativt kan du bla gjennom hastighetene og mønstrene med den diskrete knappen satt på buttpluggens base.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner B-Vibe Fjernstyrt Rimming
  Vibrasjoner 5 vibrasjons-/rotasjonshastigheter
  Lengde 15 cm
  Diameter 4 cm
  Vanntett Ja
  Batteri Oppladbar via USB
  Materialer Medisinsk silikon
  Volum Høy/Middels/Lav
  Lading Ja
  B-Vibe Fjernstyrt Rimming Plug

  Enkelt fjernstyring

  1 of 4

  Slank

  2 of 4

  Kulene som vibrerer

  3 of 4

  Silikon overflate

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av B-Vibe Fjernstyrt Rimming Plug

  Videoer

  Konklusjon

  Den anale følelsen av de roterende perlene er utsøkt. Prostatavibrasjonen gjør imidlertid ingenting for meg, men da har jeg ikke funnet noen prostatavibrator som gjør det. Prostatavibrasjonene overmanner den intense stimuleringen av analkulene.

  Leken er STOR i omkrets. Det krever en seriøs hensikt å få det på plass. Når den dukker inn, Les mer om anmeldelse som sier Rimming-sensasjonen er fantastisk, men for stor og det er dyrt, fordelen er at den forblir der. Det neste problemet er at den må ut igjen på et tidspunkt. Alt dette tok bort gleden ved å bruke den, og jeg bestemte meg for å kaste den før den gjorde noen skade.

  Fjernkontrollen er en kjip ting. Det er ikke lett å velge den kombinasjonen du ønsker.

  Totalt sett ender det opp med å bli dyrt for det det gjør. Jeg likte den rimmende følelsen, spesielt når den ble kombinert med en Thrust-massasjeapparat. Det hadde vært langt bedre om det var mindre med en enkel plugg for å holde den inne og unngå kostnadene for den interne vibrasjonen.

  B-Vibe Anal Treningssett

  Training

  91%
  Design
  91%
  Brukervennlig
  88%
  Kvalitet
  81%
  Pris
  87%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.7/5
  Brukervurdering:
  5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Analdusj? Kryss av. Smøremiddelapplikator? Kryss av. Flere buttplugger? Sjekk, sjekk og sjekk. Dette fantastiske alt-i-ett-settet fra b-Vibe fører deg inn i anallekens herligheter, med en detaljert opplæringsguide sammen med 3 kroppssikre silikon-buttplugger.

  Presentert i en solid eske, ligger alle 3 buttpluggene i en svart reiseveske med glidelås, klar og venter på å bringe glede til baksiden din. Hver plugg har en lang, avsmalnende form med en slank, fleksibel hals og utstrakt base for full komfort og trygghet under lek.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner B-Vibe Anal Treningssett
  Vibrasjoner 6 innstillinger
  Liten L 9,8 x D2,6
  Mellomstor L 13,4 x D 3,2
  Stor L 13,7 x D 4
  Vanntett Ja
  Materialer Silikon og ABS-plast
  Volum Høy/Middels/Lav
  Lading Ja
  B-Vibe Anal Treningssett

  Den minste og enkelt å begynne med

  1 of 4

  Myk silikon

  2 of 4

  Vibrerer

  3 of 4

  For erfarne

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Et flott sett med leker for en introduksjon til anallek. Den generelle designen og kvaliteten er fantastisk, og materialene og formen gjør dem veldig behagelige å ha på seg i lengre perioder.

  Sammen med å få en rekke plugger for å utforske de forskjellige typene, kommer dette settet med fantastisk læremateriell! Hvis du ønsker å utforske disse tingene, men ikke er sikker på hvor du skal begynne, start her, du vil ikke angre!

  Fra bare et par forsøk er det klart at dette settet gir mye muligheter til å utvikle analspillet mitt. Den lille pluggen er perfekt hvis du allerede er kjent med fingersetting eller mindre leker. Det var ikke så mye mer av en utfordring å bruke fullt ut enn mitt grunnleggende sett med perler.

  Den mellomstore (vibrerende) leken tok litt tålmodighet for meg, men definitivt veldig omfattende sett! Verdt innsatsen; vibbene intensiverer raskt orgasmen min. 

  Jeg har siden hatt et skuespill med de største, men for tiden er det et arbeid som pågår.

  B-Vibe Novice Fjernstyrt Butt Plugg

  Vibrator plugg

  91%
  Design
  93%
  Brukervennlig
  96%
  Kvalitet
  81%
  Pris
  87%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4/5
  Brukervurdering:
  3.6/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Denne utrolig lille, men kraftige buttpluggen har 6 vibrasjonsintensitetsnivåer og 15 vibrasjonsmønstre for en rekke erotiske kombinasjoner.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner B-Vibe Novice
  Vibrasjoner 15 vibrasjonmønstre
  Lengde 10,2 cm
  Diameter 2,5 cm
  Vanntett Spruttsikker
  Batteri 120 min
  Materialer Medisinsk silikon
  Volum Høy/Middels/Lav
  Lading USB lading
  B-Vibe Novice Fjernstyrt Butt Plugg

  Lett å holde på plass

  1 of 4

  Hard nok

  2 of 4

  15  møstre og 6 instillinger

  3 of 4

  Myk overflate

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av B-Vibe Novice Fjernstyrt Butt Plugg

  Videoer

  Konklusjon

  Fikk denne til kjæresten min og hun ble forelsket i den nesten umiddelbart. Det krever en liten undersøkelse for å lære hvordan du bruker de justerbare sterknes innstillingene og mange typer vibrasjoner. Fjernkontrollen gjør introduksjonen til pluggen og eksperimentering med den til en fryd. Som lovt, er det strengt tatt for nybegynnere. For eksempel bør en mann som leter etter en prostatamassasje se andre steder. B Vibe har et bredt produktspekter for alle nivåer av erfaring. Den er imidlertid perfekt for alle som ønsker en introduksjon til den eksotiske moroa med en vibrerende buttplugg. 

  Hvorfor bare 4 stjerner? For det første er pluggen dyr nesten over all grunn. For det andre ble produktet sendt med et tomt batteri for fjernkontrollen. Det er veldig vanskelig å få taket på alt denne pluggen kan gjøre, ved å prøve å justere den fra basen med fingrene. Og til den prisen bør den leveres med et par helt nye, friske batterier. For det tredje vokser selv den rangerte nybegynneren ut av denne pluggen veldig raskt. Og i sin natur er det en tøff del å gi videre eller selge videre.

  Med unntak av disse få forbeholdene, er dette en fantastisk plugg, som viser den høyeste kvaliteten på konstruksjonen.

  B-Vibe Snug Play 1 Buttplugg

  Snug plugg

  95%
  Design
  93%
  Brukervennlig
  92%
  Kvalitet
  95%
  Pris
  93%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.7/5
  Brukervurdering:
  5/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Innvendige vekter gir en følelse av intens fylde og stimulering, under elskov, solo-økter eller til og med ute og går.

  Den avsmalnende tuppen gjør det enkelt å sette inn den, mens den tynne, fleksible halsen gjør at den beveger seg lett med kroppens konturer.

  Legg til en porsjon av din favoritt vannbaserte analsmøring for den mest fornøyelige innsetting og bruk.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner B-Vibe Snug Play 1
  Vekt 55 g
  Lengde 9,4 cm
  Diameter 2 cm
  Vanntett Ja
  B-Vibe Snug Play 1 Buttplugg

  Enkel å innføre

  1 of 4

  Avkrummede form

  2 of 4

  Sømløse overganger

  3 of 4

  Slanke halsen

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av B-Vibe Snug Play 1 Buttplugg

  Videoer

  Konklusjon

  Dette var min første introduksjon til butt plug moro, og det var veldig hyggelig.

  Produktet kom med vanlig diskret emballasje som jeg var rask med å rive opp for å se hvilke nye gleder som lå foran meg. På innsiden var en plugg av høy kvalitet, godt pakket med en fin glidelåsbag for diskret oppbevaring. Selve pluggen har en fin vekt og du kunne kjenne de vektede ballene bevege seg i hånden.

  Lyst til å komme i gang påførte jeg litt glidemiddel og det gled rett inn, det er avsmalnende kant som gjør innsettingen veldig enkel. Innvendig ga den meg en herlig full følelse – perfekt for langvarig bruk. Å gjøre mange shoppingturer var mye mer spennende å vite hva som var inni meg.

  Det eneste negative er at pluggen holder en lukt, i motsetning til noe annet analt leketøy jeg har brukt. Dette løses med blekemiddel, men det ville vært bedre om det kanskje var et annet materiale.

  Alt i alt et veldig morsomt leketøy, og det har bygd opp interessen min for leker med lang levetid!

  B-Vibe Cinco Fjernbetjent

  Analkjede

  96%
  Design
  91%
  Brukervennlig
  92%
  Kvalitet
  95%
  Pris
  93%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.4/5
  Brukervurdering:
  4.8/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Cinco Anal Beads har en utstrakt base og et solid håndtak for enkel innsetting og fjerning. Cinco Anal Beads er hypoallergene, ikke-porøse og laget av kroppssikre materialer som er fri for lateks og ftalater.

  De tre kraftige motorene på innsiden tilbyr 6 vibrasjonsnivåer og 15 vibrasjonsmønstre. Våre prisbelønte vibrerende analeker fungerer med eller uten den trådløse ett-trykkskontrollen!

  Spesifikasjoner

  Funksjoner B-Vibe Cinco
  Vibrasjoner 6 hastigheter, 15 mønstre
  Lengde 21 cm
  Diameter 1,9 cm
  Vanntett Sprutsikker
  Batteri Oppladbar
  Materialer Silikon, ABS-plast
  Volum Høy/Middels/Lav
  Lading Ja
  B-Vibe Cinco Fjernbetjent Analkjede

  Blir større

  1 of 4

  Enkelt å føre inn

  2 of 4

  Enkelt opplading

  3 of 4

  Med fjernkontrol

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Som fyr elsker jeg denne leken. Det er fantastisk. Det er den perfekte tykkelsen og lengden for å penetrere/føre inn. Det føles så godt i meg.

  Jeg legger den inn og så er det bare å slappe av. Jeg bruker fjernkontrollen når jeg blir lei av mønsteret, så er det bare å bytte mønster. Vibrasjonsmønstrene er fantastiske, jeg liker det pulserende vibrasjonsmønsteret fordi det føles som en mann som har en organisme inni meg. Alle mønstrene er gode, og jeg vil sitte og slappe av med denne leken, se en film og spille. Det føles fantastisk!!!!


  Elsker de varierte vibrasjonsmønstrene og det faktum at batteriet er oppladbart. Flott for å leke med partneren min

  B-Vibe x Le Wand Anal Massage og Education Sett

  Sett

  96%
  Design
  91%
  Brukervennlig
  92%
  Kvalitet
  95%
  Pris
  93%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  5/5
  Brukervurdering:
  4.8/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Gjør deg klar! Det ultimate settet for anal, vaginal og all slags erotisk lek er endelig her. Si hei til det nye analmassasje- og utdanningssettet.

  For alle de kresne fornøyelsessøkerne der ute, er denne allsidige lille skjønnheten bare for deg! Anal Massage & Education Set er det første offisielle samarbeidet mellom to ikoniske prisvinnende sexleketøymerker – b-Vibe og Le Wand.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner B-Vibe x Le Wand
  Vibrasjoner Le Wand - 6
  Le Wand lengde 25 cm
  Le Petit 13x3,2 cm
  Analplugg 11,5 x 3 cm
  Batteri Oppladbar
  Materialer Silikon og ABS-plast
  Volum Høy/Middels/Lav
  Vanntett Sprutsikker
  B-Vibe x Le Wand Anal Massage og Education Sett

  Le petit vibrator

  1 of 4

  Analplugg

  2 of 4

  Påføring av glidemiddel

  3 of 4

  Guide til glede

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Kom i humør for samleie med noen sensuelle klapp eller en ekstern analmassasje. Sett inn et frekt siffer eller to med de kroppssikre fingersengene spesialisert for anal fingersetting. Bare pass på å trimme klørne og bruk rikelig med glidemiddel, boo!
  Når du er klar til å gå all-in, bruk Le Wand Petite og Curve-tilbehøret sammen for en orgasmisk eufori som du aldri har hatt før! Den retter seg mot de notorisk vanskelige områdene som P-punktet (og G-punktet) og gir perineum-kiling.

  Hvis du er ute etter den følelsen av metthet (som analelskere lengter etter) med en subtil stimulering som treffer blink, prøv b-Vibe Snug Plug 2 – alt-i-ett-sexleketøyet som er ideelt for Kegel-trening, prostatalek , og analtrening.
  Hvis du er bekymret for analhygiene, har vi din rygg. Det klassiske klyster, glidemiddelskyter og rengjøringshåndkle er alt du trenger før, under og etter anal. Bruk reisevesken til å snike den forbi TSA eller oppbevar settet ditt diskret.

  B-Vibe Snug Plug 4 Analplugg

  Sett

  96%
  Design
  91%
  Brukervennlig
  92%
  Kvalitet
  95%
  Pris
  93%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  5/5
  Brukervurdering:
  4.8/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Hvis du eller partneren din har flørtet med avansert anallek, er det ikke noe mer tilfredsstillende enn Snug Plug 4.

  Med en vekt på heftige 257 gram med en innstikkbar størrelse på 14 cm, gjør Snug Plug 4 alt som sine forgjengere og mer! 

  Hvis du har landet på Snug Plug 4 for første gang, anbefaler vi å sjekke ut Snug Plug 1, Snug Plug 2 og Snug Plug 3 for å finne ut hvilken vektet plugg som passer best til dine behov.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner B-Vibe Snug Plug 4
  Vibrasjoner Nei
  Lengde 14 cm
  Diameter 4,3 cm
  Vanntett Ja
  Materialer Silikon
  24818 b vibe snug plug 4 butt plug 02 q100

  Ergonomisk design

  1 of 4

  Pæreutformet

  2 of 4

  Fleksibl hals

  3 of 4

  God i bruk

  4 of 4

  Alle brukeranmeldelser av B-Vibe Snug Plug 4 Analplugg

  Videoer

  Konklusjon

  Hvis du er komfortabel med størrelsen, er dette den perfekte pluggen for diskret bruk hele dagen.
  Først ulempene:
  Foruten prisen er det egentlig ingen. Det nærmeste negativt jeg kan komme på er at bevegelsen til de vektede ballene inne i pluggen er litt for subtil for meg. Jeg ville foretrekke om de gjorde unna ballene og gjorde pluggen solid og enda tyngre, men at en personlig preferanse ikke en produktfeil.

  De positive:
  Pluggen var pent pakket inn med veiledning til anallek, instruksjoner og tips for bruk og en oppbevaringspose.
  Den ble sendt raskt og diskret i en Amazon-poster.
  Den er godt laget, ingen sømmer eller feil hvor som helst.
  Størrelsen er nøyaktig som beskrevet, og selv om jeg har flere leker som er lengre og mer omkrets, virket det merkelig stort i pakken.
  For meg var det en enkel, behagelig innsetting. med nok lengde til å være “morsom” og sitte riktig uten å være en distraksjon (som betyr at jeg kommer for sent på jobb fordi jeg ville leke!) eller ukomfortabel i løpet av dagen.
  Den slanke halsen gjør det enkelt å ha på meg søl og holder lukkemusklen stram mens jeg fortsatt har noe betydelig inni meg. T-stangen er tynn og behagelig, og passer perfekt mellom kinnene.

  Det er, tungt, en fin størrelse, flott for kegel, og utrolig lett å ha på seg i timevis. Selv om prisen er høy, er det vel verdt pengene å få en perfekt plugg i stedet for flere “ikke egentlig det jeg håpet på, så jeg kommer ikke til å bruke den” plugger.

  b-Vibe Bump Texture Plug

  Bump texture

  96%
  Design
  91%
  Brukervennlig
  92%
  Kvalitet
  95%
  Pris
  93%
  Opptreden
  Ekspertvurdering:
  4.7/5
  Brukervurdering:
  4.8/5

  Pros

  Cons

  Produktbeskrivelse

  Bump Texture Plug er den minste av den fristende trioen og gir en unik overflate og en måte å introdusere anallek på. Denne lille vibrerende buttpluggen er pakket inn i “hudete” teksturer og masserer lukkemuskelen når den kommer inn og ut av kroppen.

  Avsmalnende for enkel innsetting og laget av kroppssikker silikon, Bump Texture Plug er perfekt for nybegynnere av anallek eller pluggbrukere som ønsker å oppleve nye opplevelser.

  Spesifikasjoner

  Funksjoner b-Vibe Bump
  Vibrasjoner 6
  Lengde 11,8 cm
  Diameter 3,1 cm
  Vanntett Spruttsikker
  Batteri Oppladbar
  Materialer Silikon
  Volum Høy/Middels/Lav
  b-Vibe Bump Texture Plug

  Spesielt utformet

  1 of 4

  6 kraftige vibrasjonsrytmer

  2 of 4

  Tynn tupp

  3 of 4

  Middels tykk stav

  4 of 4

  Videoer

  Konklusjon

  Helt fra starten kunne jeg føle teksturen på pluggen, i motsetning til noen andre plugger jeg har prøvd som har fått tekstur, skilte denne seg ut nok til at det er en forskjell du kan merke deg, du kan kanskje ikke se hver eneste individuelle støt, men du kan definitivt føle ryggene. Jeg prøvde både å sette den rett inn og av nysgjerrighet ga jeg den også en forsiktig vri for å se om jeg merket mye forskjell gitt alle ujevnhetene.

  Når den først er inne, føler jeg at teksturene er borte for meg, men det er heldigvis ikke den eneste funksjonen leken har! Jeg snudde på knappen og de buldrende vibrasjonene startet. Den har 6 mønstre som rulles gjennom med en enkelt berøringsknapp (som med de fleste leker, hold den i noen sekunder for å slå av og på). Hvis du liker vibrasjoner, er det en god følelse!

  Selv trenger jeg også annen stimulering for å virkelig nyte og få orgasme med plugger. Så jeg la til mine favoritt vibrerende dildoer for å spille, og på et øyeblikk var jeg på randen av klimaks. B-Vibe bumpen gikk fra åh dette føles ganske greit til HOLY Fuck dette er en av de sterkeste orgasmene noensinne på noen få sekunder. Vanligvis er det mannen min sin finger som settes inn under sex og ikke en plugg, så dette er en påminnelse om at du alltid kan klare analspillet ditt med noen nye morsomme leker.

  Hvordan kjøpe det beste B-Vibe produktet

  Å velge et B-Vibe kan være vanskelig. Men med denne enkle guiden får du ditt nye favoritt B-Vibe produktet i din besittelse på kort tid!

  Tid som trengs: 15 minutes
  Total pris: 900 NOK

  Nødvendige verktøy:

  Denne listen for de beste B-Vibe

  Andre ting:

  Penger for å kjøpe B-Vibe

  Steg for steg guide

  Leter du etter det beste B-Vibe produktet
  Sex leker kjøpere, nybegynnere eller veteraner, vil alltid leter etter å kjøpe det beste B-Vibe produktet. Det er grunnen til at vi laget denne siden, hvor du kan finne en rangering av de beste sexleker.
  1
  Ikke kast bort tiden din for å lete.
  Som kjøper kan du bruke timevis på å finne nøyaktig hvilket B-Vibe produktet du skal kjøpe. Det kan være frustrerende. Det er mange brukeranmeldelser, blogganmeldelser og anbefalinger du bør vurdere når du kjøper et B-Vibe produktet.
  2
  Les gjennom våre anbefalinger
  All informasjon og vår ekspertuttalelse som er på nettet, er samlet og ordnet på denne siden. Du trenger bare å lese denne for å få et innblikk i hva du skal kjøpe.
  3
  Velg en av de anbefalte sexbutikkene å kjøpe fra.
  Når du har bestemt deg for B-Vibe produktet du vil kjøpe, har vi gjort neste trinn veldig enkelt for deg. Alle anbefalte butikkene har link til B-Vibe produktet du har bestemt deg for.
  4
  Ferdig! Nå eier du B-vibe.
  Bare velg en sexbutikk å kjøpe fra. Få produktet sendt diskret til din adresse. Vi har sørget for at alle sexbutikkene vi anbefaler å handle fra har diskret emballasje og en anonym avsenderadresse og navn.
  5

  Hvordan bruke B-Vibe

  Med så mange analeker i rumpelandet, er det vanskelig å velge en som dekker alle dine behov. b-Vibe er et rumpe-lekeselskap som jeg trygt anbefaler til alle som leter etter noe i bytteområdet.