I rådhuset i Ålesund finner du Kremmergaarden kjøpesenter. Her ligger byens Vinmonopol, og et stort utvalg av butikker og forretninger for en hver smak. Parkering i underetasjen.

Midt i byen finner du Ålesunds handlegate — inne. Med det eksotiske været vi har på Sunnmøre, fungerer Kremmergaarden som en overbygd gågate. Dette gjør oss til et pulserende sted. Vi har en fantastiske beliggenhet midt i sentrum, omgitt av teater, konsertscene og restauranter. Vår nærmeste nabo er rådhuset, og det er kort gangavstand til både hurtigbåt- og bussterminal. I vårt nye påbygg finner du flere tjenestetilbud som legesenter.

Ålesund er verdens kjent for de takkete fjellene og utrolig utsikter. Det er en by for en aktiv ferie. Men ikke helt en by for sexleketøy. Det finnes ikke eneste butikk i Ålesund som selger sexlekene. Du kan alltid besøke butikkene i Bergen eller Trondheim, men da må du ta en lang kjøretur.

Heldigvis kan du kjøpe de på nett. Sjekk vår liste over de beste sexbutikkene på nett.

Vi kan anbefale Norges største online sex shops:

Alesund

Om butikkene i Ålesund

Det er ingen tilfeldighet at Ålesund og Sunnmøre er blant de best besøkte turiststedene i Norge. Mange starter i jugendbyen når de skal utforske Geirangerfjorden eller de snødekte toppene ved Hjørundfjorden og i Sunnmørsalpene.

Ålesund dekker flere øyer og strekker seg ut i Atlanterhavet. I dag er byen regionens kulturelle sentrum, og her avholdes det flere festivaler årlig, blant annet Høstscena Ålesund teaterfestival, Den norske matfestivalen og musikkfestivalen Jugendfest. Gå de 418 trappetrinnene fra Byparken opp til Fjellstua på byfjellet Aksla. Derfra ser du hele byen, Godøya, Alnes fyr og helt ut til fuglefjellet på Runde. I dag er det mange måter å reise til Ålesund på.

Bilder av de forskjellige butikkene


Spørsmål:

Hvorfor er det ingen sex butikker i Ålesund?

Hovedgrunnen er at frakten koster for mye og at det er ikke så mange folk som bor oppi Norden.

Leveringsmuligheter og fraktpriser?

Alle ordrer sendt til postkontor/avhentingssted med Bring. Du kan også velge å få sendt pakken hjem til deg, for et ekstra beløp. Frakten koster kun kr. 79,-

Hvor er pakken min når jeg bestiller på nett?

Når pakken blir sendt fra vårt lager vil du motta sporing på e-post. Du kan også logge deg inn på “Min side” og se sporing informasjon og status på din ordre.

Kan jeg kjøpe gavekort istedenfor?

Alle nettbutikkene har gavekort for når du har lyst å glede noen eller du kan ikke bestemme deg.


Andre norske byer du kan kjøpe sexleketøy i

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *