Shopping i plankebyen

Fredrikstad er Østfolds største by og som landets 6. største by mangler det naturlig nok ikke på utvalget butikker, kafeer og restauranter. Her finner du alt du også finner i de europeiske storbyene. Byen ligger også i nærheten av de store hytte- og ferieområdene langs Fredrikstadkysten og Hvaler-øyene. Fredrikstad sentrum byr på et rikt utvalg av forretninger, alt du forventer å finne i et velutviklet handelssentrum.

Det finnes et flust av små butikker man bør få med seg. Byen byr på alt fra små spesialbutikker, kjedebutikker og motebutikker. Fredrikstads mange sko- og klesbutikker gir deg mye å velge i, enten du foretrekker billig brukt eller internasjonale motemerker.  

I tillegg har byen en sin egen sexbutikk som selger sexleketøy i Fredrikstad. Det er ikke so mange butikker i Norge som kan si det. Derfor alle som er i Fredrikstad har en unik mulighet til å slipe løs alle ønskene sine og kjøpe sexleketøyet som passer dem.

Vi kan anbefale Norges største online sex shops:

Skjermbilde 2021 08 26 150107

G-PUNKT FREDRIKSTAD

Adresse

Underhaugsgata 1,

1608 Fredrikstad

Åpningstider

Mandag12:00 – 17:00
Tirsdag12:00 – 17:00
Onsdag12:00 – 17:00
Torsdag12:00 – 17:00
Fredag12:00 – 17:00
Lørdag12:00 – 17:00
SøndagStengt

Telefon

90718159

Reviews

Skjermbilde 2021 08 26 150548

Om G-Punkt Fredrikstad

Gpunkt er en 100% norsk butikk med lang erfaring innen erotikk.

Di har meget stor fokus på at våre kunder får kvalitet som varer lenge og gjør jobben den skal.

Vi har vår fysiske butikk midt i Fredrikstad sentrum der du finner alle varer vi har på nett + litt mer. Vi fokuserer på et unikt utvalg for våre kunder og går nøye gjennom kvalitetstester før produktene får en plass på vår nettside.
Gpunkt.no er også en grossist som leverer varer til flere butikker i Norge.


Om butikkene i Fredrikstad

Østfoldhallen tiltrekker seg kjøpelystne fra hele Nedre Glommaregionen. Østfoldhallen ligger midt mellom Sarpsborg og Fredrikstad, og er det største kjøpesenteret i Østfold. Østfoldhallen har et stort utvalg i alt fra klær og mote til sport, interiør, elektronikk, oppussing og bygg.

Mye av suksessen til Østfoldhallen skyldes at man shopper i et roligere tempo her. Det er ikke så heseblesende og trafikkert med folk som det ofte blir på et kjøpesenter i sentrumsgater.

Med sin plassering sentralt ved rv109 veien er Østfoldhallen et utmerket valg for shopping, og spesielt om du skal shoppe stort. Enkel tilgang til varehusene er det og med Østfolds største parkeringsplasser som selvfølgelig er helt gratis. Her er det bare å parkere bilen og du har fem haller å velge tusenvis av forskjellige varer fra.

Bilder av de forskjellige butikkene


Spørsmål:

Når kan jeg hente forhåndsbestilt varen?

Hvis du har betalt for varer her på nettsiden og valg å hente varene i butikk kan de hentes i åpningstiden til butikken. Vi ber deg om å vente på bekreftelse for å være sikker på at vi faktisk har varen tilgjengelig i butikken før henting, noe vi har 90% av tiden. Men noen ganger kan det hende at evn farge og størrelse ikke er tilgjengelig. Derfor er det greit å få det klarert før du kommer for å hente.

Har de prismatch?

Ja. De matcher den laveste prisen til alle norske nettbutikker forutsatt at det er samme vare.
Men husk at dette gjelder inkl. frakt. Vi matcher den totale prisen til vår konkurrent.
Ettersom vi har gratis frakt over 500 er dette en kostnad vi også må ta i beregningen. Om du ønsker å vite mer om dette kan du kontakte oss.

Kan dere spesielt bestille varer?

De har leverandører på det meste. Selv om du ikke ser et spesifikt produkt i vår nettbutikk, betyr ikke det at vi ikke kan ta det inn. Fortell butikk hva du ser etter så skal de sjekke med deres leverandører.

Er ansatte i butikker hjelpsome?

Alle butikkene i byen sørger for best kundeservise. Men selvfølgelig det er avhengig av folk som jobber i hver eneste butikk.


Andre norske byer du kan kjøpe sexleketøy i

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *