I Moss kan du velge mellom svaberg og sandstrender eller finne din egen Vansjø-vik. Velkommen til et naturskjønt og moderne kultursentrum med rik historie!

I byen og omegn finner du det meste innen shopping; kjøpesentre og de små butikkene og lokale gartnerier. Mye lokalvarer som eplemost og sjokolade. Ting som må nytes mens du spaserer i byens koselige gater. Moss har alt du kan tenke deg bortsett fra sexbutikker. Byen er ikke stor nok og liger for nærmer Oslo for å ha sin egen voksen butikk.

Om du ønsker å tilfredsstille frekke drømmene dine må du ut av Moss til Holmestrand, Oslo eller handle på nett. Da får du sexlekene levert på døra uten at noen vet hva er inn i esken. Hvis du har aldri prøvd hjemmelevering det burde du absolutt gjøre nå.

Du kan nyte byen og når du kommer hjem for du bestillingen din levert for en kosekveld hjemme!

Vi kan anbefale Norges største online sex shops:

Skjermbilde 2021 08 30 101446

NYTELSE

Adresse

Bentsrudveien 1B,

3083 Holmestrand

Åpningstider

Mandag08:00 – 16:00
Tirsdag08:00 – 16:00
Onsdag08:00 – 16:00
Torsdag08:00 – 16:00
Fredag08:00 – 16:00
LørdagStengt
SøndagStengt

Telefon

51960470

Reviews

Skjermbilde 2021 08 26 141636

Om Nytelse

Butikken har eget lager på over 800 kvm i Norge, noe som gjør det mulig å ha et større vareutvalg og flere varer på lager. Hos Nytelse finner du det meste innen sexleketøy og erotiske produkter, samt sexy undertøy og tilbehør til fest og utdrikningslag.

Nytelse vet at sex og sexlyst varierer fra person til person, derfor er det viktig for dem å kunne tilby noe for enhver smak.


Om butikkene i Moss

 I og rundt Moss kan du velge mellom 50 ulike strender eller prøve byens nye stolthet: stupetårnet ved Fleicher brygge i sentrum. Ta en dukkert på Sjøbadet, kos deg på strendene på Jeløy eller reis ut til svabergene i Son eller Larkollen.

Dra på dagsturer i landlig terreng langs Oslofjorden, gjennom skog og kulturlandskap, til utsiktspunkter og forbi kafeer som serverer hjemmelaget mat. På veien kan du stoppe på gallerier og kunstnerverksteder.

Moss er et av landets eldste og mest mangesidige industrisentre. Møllebyen, som ligger ved Mossefossen, var sentral i byens første industriepoke og Moss by- og industrimuseum har permanente utstillinger om mølleindustri, vannkraft, glassemballasje og papirindustri. 

I denne vakre byen finnes det noe for hver smak. Små gatene med gjemte perler og søte butikker.

Bilder av de forskjellige butikkene


Spørsmål:

Er det sant at jeg kan “pante” gamle sexlekene mine hos Nytelse?

Det er helt sant. Nytelse.no gir en unik mulighet til å levere gamle sexlekene dine og få 20% rabatt på neste kjøp. Rabatten kommer som en kode du kan bruke både med fysisk kjøp og mens du handler på nett.

Har du kjøpt produktene et annet sted enn Nytelse?

Det er ikke noe problem om du har kjøpt produktene du vil pante et annet sted. Du kan fortsatt sende produktene til oss for gjenvinning, og du vil få rabatten på 20% fra oss.

Kan jeg utsette betaling?

Du kan benytte Klarna appen og utsette betalingen etter at pakken ankom.

Er prisene ikke for høye der?

For å gjøre opplevelsen din mest hyggelig har Nytelse prisgaranti som betyr at du alltid får beste prisen!


Andre norske byer du kan kjøpe sexleketøy i

  • Sex Shop Skien- Her kjøper du sexleketøy

    Skien er Telemarks største by, med gode shoppingmuligheter og et pulserende kultur- og uteliv, men som likevel har bevart den intime sjarmen som du forventer av en småby. I Skiens hjerte finner du over 200 ulike virksomheter fra bryggene i sør til Duestien i nord. Skien har kvalitetsbutikker med utvalg av spennende klesforretninger, duften av […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *