Som nummer én i Europa og topp tre i verden i 2018, ligger Tromsø plassert som en soleklar favoritt for opplevelser.

Ikke so mange folk kommer til Tromsø for en handletur. Det er naturen som er reisemålet. Allikevel byr Tromsø på en kjekt handletur med dens gågata og kjøpesenteret.

Storgata og den nordlige del av sentrum har historisk sett vært Tromsøs hjerte. Da VEITA kjøpesenteret ble etablert tidlig på 80-tallet ble huset raskt et samlingssted for både byfolk og tilreisende. Nå er vi midt en endringsprosess hvor huset omskapes til Tromsøs sosiale handelshus hvor kultur og næring krysses.

Hvis du har lyst på stor handel da må du til Jekta. Med over 130 butikker finner du alltid det du trenger på Jekta Storsenter, med Nord-Norges største og beste utvalg. Vi har gratis parkering, gode bussforbindelser, og er kun fem minutter unna flyplassen.

I tillegg har Jekta den eneste butikk som selger sexleketøy i Tromsø. Folk flest absolutt anbefaler denne for dens utvalg av sexleker og hyggelige og kundeorienterte ansatte.

Vi kan anbefale Norges største online sex shops:

Tromso sexbutikk

EROTIKKHUSET No1

Adresse

Karlsøyvegen 12,

9015 Tromsø

Åpningstider

Mandag10:00 – 18:30
Tirsdag10:00 – 20:00
Onsdag10:00 – 20:00
Torsdag10:00 – 20:00
Fredag10:00 – 20:00
Lørdag10:00 – 17:00
SøndagStengt

Telefon

77640101

Reviews

Skjermbilde 2021 08 26 155158

Om Erotikkhuset No1

Butikken liger i Jekta Storsenter, det største handlesenteret i Tromsø som har noe for hver smak.

Butikken er en plass hvor kunder føler at de kan snakke om og spørre åpent om det de lurer på, enten det er produkter de selger, spesialartikler, eller seksuell helse og velvære.
Hos Erotikkhuset finner du alt fra det lille uskyldige, til det mer ekstreme. Alt som vibrerer, dildoer i utallige fasonger og farger, glidemiddel og massasjeoljer, klær og undertøy, masturbatorer, kondomer, morosaker og gaveartikler.

De har også en unik opplevelse av kundekveld, hvor alle kan lære noe nytt om sexlekene.


Om butikkene i Tromsø

Verdens største reisenettsted, TripAdvisor, kåret i 2018 Tromsø til verdens tredje beste reisemål for opplevelser. Ingen byer i Europa kom bedre ut.

Når du shopper i Tromsø vil du finne alt fra lokale råvarer og delikatesser, til suvenirer og high-fashion. I hovedgata i Tromsø finner du flere butikker sammen med restauranter og koselige kafeer. Nerstranda kjøpesenter ligger i Tromsø sentrum, og Jekta kjøpesenter ligger 10 minutter ut av byen mot flyplassen. En håndfull butikker i sentrum selger vintage klær og interiør. I butikk i Turistinformasjonen selger finner du alt fra klassiske suvenirer til lokale og norske kvalitetsprodukter.

Tromsø har mye å by på. Alt fra utrolig vakker naturen til unike naturopplevelser.

Bilder av de forskjellige butikkene


Spørsmål:

Hvis jeg har ikke lyst å handle i butikken men bestiller på nett?

Da bruker butikk kun nøytral emballasje, enten brune pappesker eller brune/hvite boblekonvolutter som er bruddsikker og godt emballert. Det er ikke mulig å se eller kjenne hva som er i pakkene.
Det står aldri noe som antyder hva som er i pakken.

Må jeg betale for kundekveld?

Å ha kundekveld hos Erotikkhuset er gratis. Dere kommer for å få info, tips og råd om det dere er interesserte i, en gøy kveld, og ikke minst for de lekre leketøyene som krydrer tilværelsen. Alle som deltar får 20% rabatt på en valgfri vare.

Hva er spesielt med “kundekveld”?

Erotikk1 sitter på utrolig mye kunnskap, tips og råd innen alt fra det mest vanlige og uskyldige, til det mest avanserte BDSM. Butikkens vareutvalg strekker seg også opp til 3500 produkter, så vi sitter på mye mer utvalg enn de aller fleste, og vi har produkter i alle prisklasser. Hvis dere velger dere et tema, eller et interessefelt på forhånd er dere sikret å få en kveld spesifikt for det dere lurer på. Ingen spørsmål er dumme, og all nysgjerrighet er god nysgjerrighet! 

Er ansatte i butikker hjelpsome?

De er ypperlig hyggelige og kunnskapsrike.


Andre norske byer du kan kjøpe sexleketøy i

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *