Hyggelig sentrum ved strandsonen

Hamar ønsker alle hjertelig velkommen til et kompakt sentrum som strekker seg fra jernbanestasjonen i øst til det nye Stortorget i vest. Sentrum er bygget i en vifteform, med flott utsikt til Mjøsa mellom alle kvartalene. Sentrum byr på et bredt spekter av butikker, spisesteder og andre tjenester. Kjøpesenteret CC Stadion er rett øst for Hamar sentrum, kun en tominutters-spasergang fra Torggata.

Sentrum kan by på en ny opprustet Strandgata med et bredt fortaus felt som inviterer til hyggelige stopp underveis. På Stortorget er det bygget et nytt kulturhus med yrende liv dag og kveld.

I sentrum kan du finne alle slags butikker. Den eneste butikken som er vanskelig å finne er sexleketøy butikk. Hamar er en religiøs by, derfor har den bare et sexbutikk.

Vi kan anbefale Norges største online sex shops:

Skjermbilde 2021 08 26 112224

OSS I MELLOM

Adresse

Strandgata 71,

2317 Hamar

Telefon

62520013

Anmeldelser

Skjermbilde 2021 08 26 112651

Åpningstider

Mandag14:00 – 18:00
Tirsdag11:00 – 15:00
Onsdag14:00 – 18:00
Torsdag11:00 – 15:00
Fredag14:00 – 18:00
Lørdag11:00 – 15:00
SøndagStengt

Om Oss i Mellom

Her kan de hjelpe både de som bare vil leke, samt de som av helsemessige årsaker trenger hjelp. Seksuell helse står i fokus! Om du sliter med ereksjonssvikt, tørrhet i skjeden, om du trenger hjelpemidler for delering eller om du trenger hjelp til bekkenbunnstrening, så har di det du trenger. De har også mye mer. Og er lett å ta kontakt med på telefon, email og via Facebook.


Om butikkene i Hamar

Koselige gater med fine nisjebutikker, fantastisk utvalg av restauranter, trivelige folk og ikke minst: Mjøsa og strandliv midt i sentrum. Di gleder dere til å møte deg i sommer! 

Skal du ta en tur og nyte noen timer i sentrum, så ta turen til Koigen; et fantastisk rekreasjonsområde helt nede ved Mjøsa. Her finner du en stor skateboardpark, treningsapparater, beach-volleyball-baner, benker og sandstrand. Noe av det vakreste Hamar kan by på er for øvrig strandpromenaden, som strekker seg fra Espern (sør i Hamar) til Jessnes (i Ringsaker), og er hele 8 km lang. Promenaden er en tilrettelagt tursti, ideell for spaser gang, trilling, løping og sykling. Hele veien nyter du synet av Norges største innsjø, Mjøsa.

Bilder av de forskjellige butikkene


Spørsmål:

Hvor lenge tar det hvis jeg ordrer online?

Hvis ordren er mottatt innen kl 12:00 på hverdager blir ordren sendt samme dag. Ordre mottatt etter kl 12:00, samt ordre mottatt i helger vil bli sendt neste virkedag. Vi skal ha alle varer i vår nettbutikk på lager og leveringstiden vil avhenge av posten sendetider, men normalt er dette mellom 1- 3 dager i Norge.

Står det avsenders navn på pakken?

Det står aldri noe som antyder hva som er i pakken. Alt blir sendt i helt nøytral emballasje, enten brune pappesker eller brune / hvite boblekonvolutter som er bruddsikker og godt emballert. Vi kjører ut en dataetikett hvor avsender kun står med liten skrift.

Hva med retur?

Butikken følger kjøpsloven når det gjelder retur av varer og ber deg fylle ut returskjema hvis du returnerer varer til oss. Vi legger alltid ved returskjema med våre forsendelser.

Er ansatte i butikker hjelpsome?

Alle butikkene i byen sørger for best kundeservise. Men selvfølgelig det er avhengig av folk som jobber i hver eneste butikk.


Andre norske byer du kan kjøpe sexleketøy i

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *