Skien er Telemarks største by, med gode shoppingmuligheter og et pulserende kultur- og uteliv, men som likevel har bevart den intime sjarmen som du forventer av en småby.

I Skiens hjerte finner du over 200 ulike virksomheter fra bryggene i sør til Duestien i nord. Skien har kvalitetsbutikker med utvalg av spennende klesforretninger, duften av blomsterbutikker, håndverksbedrifter og en rekke spesialbutikker som byr på alt fra bunader til bank og briller. 

En av disse spesialbutikkene er sex shop Ildfull. De er den lille butikken som virkelig leverer, de ønsker å favne over et bredt publikum. De alltid har lun og varm atmosfære, hvor du føler deg avslappet og uforstyrret. De har det meste av sexleker som er virkelig inn til de fleste.

Om du likevel føler at utvalget er ikke bra nok, kan du alltid ta en tur til Holmestrand eller Oslo. Hvis du er ikke fornøyd prøv deg på nett.

Vi kan anbefale Norges største online sex shops:

sexleketoy Skien

ILDFULL AS

Adresse

Henrik Ibsens gate 8,

3724 Skien

Åpningstider

Mandag10:00 – 17:00
Tirsdag10:00 – 17:00
Onsdag10:00 – 17:00
Torsdag10:00 – 19:00
Fredag10:00 – 17:00
Lørdag09:00 – 16:00
SøndagStengt

Telefon

91906460

Reviews

Skjermbilde 2021 08 30 153251

Om Ildfull AS

De nye lokalene må være blant beste erotiske butikker i landet! Og de ansatte er lette å prate med samtidig som de virkelig vet hva de prater om. Lett å få god hjelp.

Nettbutikken har også mye mer varer tilgjengelig en hva som er fysisk tilstede i butikken. Og man kan bestille varer på nett som man kan hente i butikken i løpet av få dager.


Om butikkene i Skien

Skien er byen mellom vann og kanaler, mellom frodige kulturlandskap, stolt industrihistorie og pulserende handel. Her kan du nyte utsikten fra en kafestol, spise den beste maten og bade midt i sentrum.

Kulturhuset Ibsenhuset har et stort og rikholdig program året gjennom. Om sommeren tilbyr de utekonserter «Sommer i Lunden», konserter med kjente artister, både lokale og nasjonale. Parkbiografen har en av Norges beste konsertscener og fantastiske konserter. 

Er du interessert i historie, anbefaler vi en tur til Henrik Ibsens barndomshjem i Skien. Museet huser også kanskje verdens mest spennende Escape Room, Ibsen Escape. Et must å prøve når dere er i Skien. 

Byen har vakker sentrum og gågatene fullt med små og store butikker. Absolutt verdt et besøk!

Bilder av de forskjellige butikkene


Spørsmål:

Er frakten fra Ildfull høy?

Faktisk hvis du kjøper leker fra 79,- får du gratis frakt.

Kan jeg hente bestilling i butikken?

Om ønskelig kan varer hentes gratis på vårt lager. Dette skjer etter avtale, og vi vil kontakte deg for å avtale tidspunkt så fort alle varer i din bestilling er på lokalt lager.

Er Ildfull rettet mot kvinner?

De ønsker å rette oss ikke bare mot de store kundegruppene, men også mot de små. Inkludering og mangfold er svært viktig for oss, så her er alle legninger og kjønn hjertelig velkomne.
De satser på å ha nettbutikken så kjønnsnøytral som mulig, slik at alle kjønn skal føle seg inkludert.

Hva betyr CE-merkene på sexleketøy?

CE står for Communauté Européenne, og CE-merking er det synlige beviset på at et produkt oppfyller kravene som er fastsatt av direktivene. Merkingen er myndighetspålagt.


Andre norske byer du kan kjøpe sexleketøy i

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *