Et besøk på Kristiansand er ikke bare besøk i Dyreparken. Byen har mange gjemte perler å by på. Og alt er i gå distansen! Til og med et sexleketøy butikk.

I Kristiansand finner du alle de butikkene du trenger. Her er også ulike markeder, fra mat- og fiskemarkeder på Fiskebrygga til bymarkedet i Posebyen.  Sistnevnte avholdes på lørdager om sommeren.

En by av Kristiansands størrelse har selvsagt også noen større handlesentre. De mest kjente shoppingsentrene er: Sørlandssenteret, Sandens i Tollbodgata og AMFI Vågsbygd. Men imellom alle de ligger en sexbutikk som vil oppfylle alle dine frekke fantasier.

Men antagelig er det mer interessant å titte innom de mange koselige spesialbutikkene som ligger på eller nær Markens.  Markens er en gågate som du finner i enden av det store Torvet i sentrum, ca 300 meter fra Domkirken, retning havnen. 

Men hvis du ikke finner det du vil ha mest, ikke glem å søke på nettet og sjekke nettbutikker som alltid har større utvalget av sexleketøy i Kristiansand.

Vi kan anbefale Norges største online sex shops:

Skjermbilde 2021 08 26 103958

KONDOMERIET KRISTIANSAND

Adresse

Sørlandssenteret, Barstølveien 31-35,

4636 Kristiansand

Åpningstider

Mandag10:00 – 21:00
Tirsdag10:00 – 21:00
Onsdag10:00 – 21:00
Torsdag10:00 – 21:00
Fredag10:00 – 21:00
Lørdag09:00 – 19:00
SøndagStengt

Telefon

21082180

Reviews

Skjermbilde 2021 08 26 104145

Om Kondomeriet Kristiansand

Utrolig serviceinnstilte og hyggelige ansatte som alltid er smilende, glade, hjelpsomme, og flinke på å ufarliggjøre situasjonen. Ikke alle som føler seg like hjemme i en sexbutikk. I tillegg har de retur på varene! Det er ikke alle sexbutikkene som tilbyr det; i det meste fordi etter retur er det vanskelig å selge leker.


Om butikkene i Kristiansand

Kristiansand ligger på sørspissen av den norske kystlinjen, og har Norges behageligste klima. Byen ble grunnlagt av, og oppkalt etter, kong Christian IV i 1641, og ble anlagt i renessansetid med regelmessig byplan. Denne delen kalles idag Kvadraturen, og er sentrum av Kristiansand.

Byens fremste handlegate og møtested er gågaten Markens gate.  De fleste av byens butikker, restauranter og utesteder ligger i nærheten av denne.

I umiddelbar nærhet til Markens finner du Øvre og Nedre Torv.  En stor plass hvor det er hyggelig å sitte på en uterestaurant og ikke minst kan man benytte muligheten til å ta en titt på Kristansand Domkrike.

I Kristiansand finner du det meste innen shopping – fra shoppingsenter til sjarmerende småbutikker, fra bruktbutikker til internasjonale kjeder. Du finner over 400 butikker i Kristiansand sentrum; Kvadraturen, både kjøpesentre og individuelle forretninger.

Ved torvet i Kristiansand sentrum finner du Torvkvartalet – byens nyeste handlemagasin. Hos Torvkvartalet finner du mote, mat, design og velvære. Inngang fra Markensgate.

Markensgate er hovedgågata i Kristiansand. Gå også innom sidegaten Skippergata med motebutikker, gallerier og kafeer og Dronningensgate med spesialbutikker.

Sørlandssenteret, like ved Dyreparken, har 4 000 parkeringsplasser, 165 butikker og er et av Nordens største kjøpesentret.

Bilder av de forskjellige butikkene


Spørsmål:

Hvorfor er det aldersgrense for å kjøpe sexleketøy?

Det er 18 års aldersgrense for å handle på www.kondomeriet.no. Det er flere grunner til det: Vi selger erotisk film, og aldersgrensen på disse er 18 år. En annen grunn er at vi har et straffegebyr på 250,- for uavhentede pakker, og etter norsk lov kan vi ikke sette umyndige personer i gjeld. På de fleste postkontor må du vise legitimasjon ved uthenting av pakken.

Hvordan vet jeg om ladetiden til produktet jeg har kjøpt?

Ladetiden varierer fra produkt til produkt. Dette er oppgitt i produktinformasjonen, ellers står det også ladetid i bruksanvisningen som følger med. Husk å aldri bruke en vibrator som står til lading, og ta ut kontakten når produktet er fulladet. 

Kan jeg bruke et leketøy både analt og i skjeden?

Man må aldri bruke et leketøy analt, for så å føre det inn i skjeden. Man har en annen bakterieflora analt, og disse bakteriene er absolutt ikke velkomne i skjeden. Dette gjelder også under samleie. Om det likevel skulle være et stort ønske: Bruk kondom utenpå både leketøy og penis når det er snakk om bakveien.
Om man bruker et leketøy analt bør det alltid vaskes grundig, og desinfiseres med vibratorrens etter hver gang det har vært i bruk.

Hvorfor vannbaserte glidemiddel?

Hovedsakelig anbefaler vi vannbasert glidemiddel til leketøy fordi det er helt trygt å bruke sammen med alle typer leketøy, uansett materiale. Silikonbasert glidemiddel vil trekke inn i porøse materialer, og er vanskeligere å vaske vekk. Det kan brukes til leketøy som er laget i 100% rent silikonmateriale. Til andre leketøy av blandingsmaterialer anbefales vannbasert glid, da silikon kan skape en kjemisk reaksjon sammen med slike materialer.


Andre norske byer du kan kjøpe sexleketøy i

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *