Drammen er ikke Oslo men allikevel har mye å by på. Du kan alltid ta turen i Schwankegata.

Schwenckegata i Drammen blir ofte omtalt som Drammens svar på Bogstadveien. Dette er en gate med sjel der man finner eksklusive nisjebutikker og interiørbutikker.

Schwenckegata er stedet du kan ta deg en kaffekopp, oppgradere antrekket, anskaffe deg nye sko og fikse sveisen. Best av alt – du har muligheten til å kjøpe deg et unikt antrekk. Ett plagg ikke så mange andre har. Denne gaten er et friskt pust i Drammen.

I regionens mange handlegater og kjøpesentre finner du alt hva hjertet, hodet og magen behager. Flere steder får du kjøpt lokale produkter som mat, kunst og håndverk. Haraldsgaten i Haugesund sentrum, er byens handlegate og byr på spennende nisjebutikker, lær, interiør, velvære og kaféer – den er også Norges lengste gågate. 

I sentrum finner du alt hva hjertet, hodet og magen behager. Her finnes noe for enhver smak! Sentrum er ikke strømlinjeformet, ei heller tørr og varm hele året. Her finner du kjedebutikker, kjøpesentre, nisjebutikker og spesialbutikker i skjønn forening. I tillegg finnes et bredt utvalg av restauranter, nattklubber, kafeer og kulturinstanser. Et besøk i sentrum byr på unike opplevelser, spennende mennesker, frisk luft, arkitektonisk mangfold og god service! Hva var det nå du trengte igjen? De fleste butikker har åpent fra 10-18 på hverdager, noen lengre. Lørdager til kl. 16.

Hvis du tenker å ha en mer spennende shopping i byen og kjøpe sexleketøy i Drammen du er nødt til å ta en kjøretur eller bestille på nett. Byen er ikke stor nok til å ha sin egen sexbutikk.

Vi kan anbefale Norges største online sex shops:

Skjermbilde 2021 08 26 092153

KONDOMERIET SANDVIKA

Adresse

Sandvika Storsenter, Sandviksveien 176,

1337 Sandvika

Åpningstider

Mandag10:00 – 21:00
Tirsdag10:00 – 21:00
Onsdag10:00 – 21:00
Torsdag10:00 – 21:00
Fredag10:00 – 21:00
Lørdag09:00 – 19:00
SøndagStengt

Telefon

64009266

Reviews

Skjermbilde 2021 08 26 100018

Om Kondomeriet Sandvika

Imøtekommende og hyggelige folk som er klare å hjelpe og navigerer gjennom det store utvalget av sexleketøy. Butikken har greit utvalg og jentene som jobber der er hyggelige og utadvendte, de yter god service og har god kunnskap om produktene. Absolutt en butikk å dra til for å få hjelpemidler til å lyse opp dage.


KONDOMERIET SKI

Adresse

Ski Storsenter Torgveien Inngang,

Jernbanesvingen 6,

1400 Ski

Åpningstider

Mandag10:00 – 21:00
Tirsdag10:00 – 21:00
Onsdag10:00 – 21:00
Torsdag10:00 – 21:00
Fredag10:00 – 21:00
Lørdag09:00 – 19:00
SøndagStengt

Telefon

64872360

Reviews

Skjermbilde 2021 08 26 101334

Om Kondomeriet Ski

Her blir man alltid møtt med ett smil! Kjempe god service fra de ansatte, som klarer å holde seg profesjonelle uansett hva. Og utvalget av varer de har er absolutt himmelsk. Great butikk å ta en tur gjennom.


Om butikkene i Drammen

De aller fleste av byens butikker har lagt til rette for klikk&hent, ring&hent, shopping via sosiale medier, hjemlevering eller takeaway. Tusenvis av muligheter åpent for deg, bare velg et som passer best.

Du kan fortsatt få handlet det aller meste! Veldig mange av butikkene har ansatte på plass som tilbyr smarte og enkle løsninger for hyggelig handel og takeaway! Butikkene kan by på mange flotte og kreative løsninger som Facetime-, Instagram-, nettbutikk-, vindusshopping osv. som fungerer supert i disse dager og sørger for sårt tiltrengt omsetning, men også en mulighet for deg til å unne deg noe ekstra i en tung tid. Sjekk løsninger på nett, facebook, Instagram eller Snapchat hos din lokale favoritt, og hvem vet – kanskje finner du en ny favoritt i disse dager også!

Bruk dine lokale favorittbutikker i dag for at de skal være her i morgen!

Bilder av de forskjellige butikkene


Spørsmål:

Hvorfor er det aldersgrense for å kjøpe sexleketøy?

Det er 18 års aldersgrense for å handle på www.kondomeriet.no. Det er flere grunner til det: Vi selger erotisk film, og aldersgrensen på disse er 18 år. En annen grunn er at vi har et straffegebyr på 250,- for uavhentede pakker, og etter norsk lov kan vi ikke sette umyndige personer i gjeld. På de fleste postkontor må du vise legitimasjon ved uthenting av pakken.

Mottar jeg reklame hvis jeg er registrert som kunder?

Nei, vi sender aldri ut reklame eller annet verken i postkassen eller per e-post. Vi sender heller aldri sms. Vi sender kun ut e-post til våre nyhetsbrevmottakere. For å motta tilbud, nyheter og oppdateringer fra oss kan du abonnere på våre nyhetsbrev.

Hva gjør jeg om jeg mister laderen?

Om du har mistet laderen til en vibrator ta kontakt med kundeservice på – så skal di gjøre deres ytterste for at du skal få tak i en ny! 

Kan jeg bli en produkttester?

Ikke alle har produkttestere. Alle omtaler er skrevet av kunder som har kjøpt produktet i en av våre butikker eller på nett. VI setter stor pris på alle tilbakemeldinger, både ris og ros, da det har stor verdi både for oss og våre kunder. Alle som legger inn produktomtale på nettsiden er med i trekningen av en produktpakke til en verdi av kr 1000,-. Den heldige kontaktes pr epost.


Andre norske byer du kan kjøpe sexleketøy i

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *