Med over 200 butikker er vareutvalget i Tønsberg og Færder unikt. Her finner du alt fra kjøpesentre og kjedebutikker, til unike lokale nisjebutikker. Du vil alltid finne det du er på jakt etter, og ha en unik og god opplevelse mens du leter. Velkommen til en hyggelig handel!

Solen har tittet frem, og du kjenner den steker mot huden mens du nyter en velfortjent pust i bakken på Torvet, byens hjerte. I byens historiske gater kan du titte på butikkenes utstilte vinduer, og nyte den fine tiden til å være utendørs.

Dessverre har det vært en stund siden Tønsberg hadde en sexbutikk. Og den ene som de hadde var rettet mer mot fetisjer og hadde et spesielt utvalg av leker. Du kan alltid ta en kjøretur til Oslo for å innfri ønskene dine eller bestille sexlekene på nett.

Vi kan anbefale Norges største online sex shops:

Tonsberg sexshop

NYTELSE

Adresse

Bentsrudveien 1B,

3083 Holmestrand

Åpningstider

Mandag08:00 – 16:00
Tirsdag08:00 – 16:00
Onsdag08:00 – 16:00
Torsdag08:00 – 16:00
Fredag08:00 – 16:00
LørdagStengt
SøndagStengt

Telefon

51960470

Reviews

Skjermbilde 2021 08 26 141636

Om Nytelse

Denne egentlig er ikke en vanlig butikk men er pickup point for sexleketøy du har bestilt på nett. Som fungerer fantastisk fordi du har en mulighet å velge sexleketøy på nett men istedenfor å vente kan du gå og hente det. Som gjør det mulig å bytte varen med engang hvis du vil ikke ha den.

Med tanken på at det finnes ingen sexbutikker i nærheten denne muligheten er fantastisk!


Om butikkene i Tønsberg

I hjertet av Vestfold finner du Tønsberg – Norges eldste by med flott skjærgård og kulturopplevelser. Rett utenfor Tønsberg, finner du de sjarmerende øyene Nøtterøy og Tjøme, samt Færder Nasjonalpark. Når du rusler langs brygga kjenner du lukten av sjø og saltvann, og ser utover samlingspunktet som er eksistert i over tusen år. Du kjenner på Tønsberglivet når du beveger deg mot Slottsfjellet, og ser utover byen, og blir påminnet om at historien strekker seg langt tilbake i tid. Når du står på verdens ende og ser ut over kanten av havet og kjenner på friheten, minnes du på det spektakulære nærmiljøet vi har. Nyt Tønsberglivet!

Bilder av de forskjellige butikkene


Spørsmål:

Hvorfor velge Nutelse.no?

Vi tilbyr levering samme dag med Instabox og Porterbuddy innenfor deres dekningsområder, sending samme dag ved bestilling før kl. 15:00 med Posten ved valg av prioritert pakking og rask pakking og utsending alle hverdager. Du vil få detaljert informasjon om hvilke leveringsmåter som er tilgjengelig for deg når du har tastet inn ditt postnummer i kassen.

Hvorfor kjøpe lekene på nettet?

Vi har eget lager på over 800 kvm i Norge, noe som gjør det mulig å ha et større vareutvalg og flere varer på lager. Hos oss finner du det meste innen sexleketøy og erotiske produkter, samt sexy undertøy og tilbehør til fest og utdrikningslag. Vi vet at sex og sexlyst varierer fra person til person, derfor er det viktig for oss å kunne tilby noe for enhver smak.

Har nettbutikken åpent kjøp?

Har du kjøpt noe du ikke ønsker å beholde? Vi tilbyr alle kunder 365 dagers åpent kjøp på alle bestillinger hos oss. Falt ikke gaven i smak? Ikke noe problem, bare send den tilbake til oss! Husk at varen(e) må være uåpnet.

Vil alle vite hva jeg har kjøpt?

All informasjon fra kunder blir behandlet konfidensielt, og vil ikke kunne ses av andre. I tillegg har alle ansatte i Nytelse AS har taushetsplikt, også etter endt arbeidsforhold.


Andre norske byer du kan kjøpe sexleketøy i

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *