I Larvik har de holdt på med byhandel lenge, faktisk lengst i hele Norge.

Rett utenfor byen ligger Kaupang som er norrønt for kjøpested, handelsplass. Skiringssal-kaupangen betraktes som Norges første by. Man antar at det på 800-tallet kan det ha bodd 400–600 mennesker der.

I dag er det containerskipene som seiler inn til Larvik i vikingskipenes kjølvann. Opp mot 70.000 containere lastes og losses årlig over Larvik Havn, noe som har gjort oss til Norges nest største containerhavn.

Handel og shopping ligger altså i blodet til oss fra Larvik. Hvorfor ikke ta turen hit og handle og få inspirasjon i flere enn 200 butikker. Her finner du alt fra små koselige spesialbutikker til de største kjedebutikkene som finnes i Norge.

Byen rommer også flere hyggelige spisesteder, utesteder og kafeer. Her er det gåavstand mellom butikkene og spisestedene, og parkering i sentrum er gratis.

Det er ingenting som stopper folk fra å nyte byen i det fuleste! I tillegg ønsker å ha en annen type nytelse det er bare å bestille på nett hvis du har ikke lyst å ta en kjøretur til Holmestrand eller Oslo. Spesielt nå er det mange muligheter til å kjøpe sexleketøy i Larvik på nett det tar bare en enkelt Google søk og ta-da er leketøy levert på døra.

Vi kan anbefale Norges største online sex shops:

Larvik kart

KONDOMERIET KRISTIANSAND

Adresse

Sørlandssenteret, Barstølveien 31-35,

4636 Kristiansand

Åpningstider

Mandag10:00 – 21:00
Tirsdag10:00 – 21:00
Onsdag10:00 – 21:00
Torsdag10:00 – 21:00
Fredag10:00 – 21:00
Lørdag09:00 – 19:00
SøndagStengt

Telefon

21082180

Reviews

Skjermbilde 2021 08 26 104145

Om Kondomeriet Kristiansand

Har du noen gang hatt en hot sexfantasi og plutselig forstår at du mangler et viktig sexleketøy for tilfredsstille det? Kondomeriet i Kristiansand er definitivt verdt et besøk. De har alt du kan tenke deg og mer.

De tar sex på alvor.


Om butikkene i Larvik

Larvik by har med rette, kalt seg «Porten til Europa». Når du har shoppet ferdig i Larvik by kan du jo ta en tur til Danmark. Fra Larvik går SuperSpeed over til Hirtshals på 3 timer og 45 minutter.

Visste du forresten at en av Norges eldste bedrifter ligger i Larvik? Treschow-Fritzøe har historie som går helt tilbake til 1500-tallet og er fortsatt i drift.

Bilder av de forskjellige butikkene


Spørsmål:

For jeg miljørabatt i Kondomeriet?

Det gjør du. Når du leverer lekene kjøpte hos Kondomeriet for du 20% rabatt for neste kjøp.

Hva skjer med produktet jeg leverer inn?

Alle sexleketøy som har kommer til oss via orgasmegaranti eller reklamasjon blir umiddelbart kastet, og sendt til miljøvennlig destruering. 

Hva er en ToyParty?

Et ToyParty er et lukket arrangement i en av våre butikker kun for deg og dine venner
Dere kan velge tema for kvelden og oppleve noe gøy og annerledes sammen. Og du kan velge butikk for ditt neste fest!

Hva betyr CE-merkene på sexleketøy?

CE står for Communauté Européenne, og CE-merking er det synlige beviset på at et produkt oppfyller kravene som er fastsatt av direktivene. Merkingen er myndighetspålagt.


Andre norske byer du kan kjøpe sexleketøy i

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *